Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1. Likwidacja Grupy Elita

Powód:

- Grupa była pomysłem IOOT_DZIKO i on miał zajmować się naborem członków do niej. Niestety Dziko ze względu na brak czasu zrezygnował, naborem miał zajmować się Mast, ale on jak wiecie nie jest już również adminem.

Zdecydowałem się na likwidację grupy ponieważ wedle mnie jest niepotrzebna (nie daje żadnych dodatkowych uprawnień), a ja nie mam zamiaru zajmować się naborem na jej członków.

Czytałem w Gadulcu, że ktoś tam już płacze, że tyle pracował na członkostwo w grupie a została zlikwidowana. Cóż, mówi się "życie"... Możesz się starać o pomocnika, jeśli masz chęci i ambicje ku temu.

2. Likwidacja Grupy Aktywni Użytkownicy

- Grupa została zlikwidowana, a wszystkie jej uprawnienia przejeła grupa Zarejestrowanych użytkowników

3. Utworzenie Grupy Nowi Użytkownicy

- Każdy nowo zarejestrowany user trafi do tej grupy i zostanie automatycznie przeniesiony do grupy zarejestrowanych z pełnym dostępem do forum po napisaniu 30 postów

Jest w tym pewien szkopuł - automat doda do grupy tylko nowo zarejestrowanych userów, dlatego starzy userzy mający nawet 0 postów trafili do grupy zarejestrowanych. Jest to tylko tymczasowe rozwiązanie. Jak znajdę czas wszystkich którzy logują się na forum a mają mniej niż 30 postów dodam do Nowych użytkowników

4. Likwidacja niebieskiego koloru - tak musi być, ponieważ obie grupy mają ten sam kolor, nie chce mi się tłumaczyć dlaczego, ponieważ to trochę zawiłe :P

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...