Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bret Hart powraca do WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Bret_Hart.jpg

Dave Meltzer poinformował o tym, że Bret Hart podpisał krótkoterminowy kontrakt z World Wrestling Entertainment. Kontrakt ma obowiązywać od 1 stycznia do 10 kwietnia 2010. Prawdopodobnie Bret będzie gospodarzem RAW 4 stycznia. Czyli wtedy gdy dojdzie do pojedynku RAW vs iMPACT!

źródło: http://www.wrestleview.com

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• koksu21

2

• happy

2

• SweetChinMusic

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

:shock: Jak dla mnie szok! Bret wraca do WWE ... Jestem ciekaw jak w takim wypadku będzie się czuł on i Shawn Michaels. Wielki szacunek dla Hitmana, że mimo chowania urazy do HBK postanowił wystąpić. Tak czy inaczej ... z Bretem czy bez, WWE wygra ten pojedynek rattingów, bo wg. mnie powracający Hart .. pierwszy raz od!!! To promocja o wiele większa, niż Hulkster, nawet gdyby miał walczyć o WHC TNA :)

• Styl:  Klasyczny

Super!! Hitman jest moim jednym z najbardziej ulubionych wrestlerów w historii. Vince się zbroi przed 4 stycznia, ale może być spokojny bo WWE z Bretem zmiażdży TNA z Hulksterem. Wracając do Harta naprawdę wielki szacun za powrót mimo swoich niezbyt dobrych relacji z Vincem a tym bardziej z HBK. A poza tym zauważmy, że Hitman ma podpisany kontrakt do kwietnia a więc wystąpi na Wrestlemanii. Wiem, że to niemożliwe ale chciałbym widzieć pojedynek dwóch legendarnych zawodników tej federacji UNDERTAKER vs. BRET HART. To by było coś !

DEAD MAN WALKING

czemu niemozliwe?? calkiem mozliwe ze Bret wygra Royal rumble match i zawalczy z Takerem ...

jezeli kontrakt az do wrestlemanii to napewno beda chciec to wykorzystac do walki z Takerem

robbenisneijder86.jpg

Może dlatego, że Bret ma 52 lata i nie walczył od roku 2000 kiedy kontuzjował go Billu? Hart na pewno nie powróci jako czynny wrestler. Nawet sobie nie ma co tym zawracać głowy. To nie jest typ Rica Flaira ;)

Rzeczywiście fajna wiadomość. Heh, zapewne śmieszne będzie to wyglądać, Bret kiedy ukończył prace dla WWE (właściwie to WCW) był jeszcze porządnie zbudowanym mężczyzną a teraz to już taki posiwiały "dziadek" :P. Jeśli do Hulkstera wyglądu się przyzwyczaiłem i bardziej Hogan kojarzy mi się z emerytem niż z tym chłopakiem, który jeszcze miał włosy na całej głowie to Bret zapewne wywoła na mnie dziwne wrażenie. Ale żeby tak bardziej na temat to powiem, że jeśli rzeczywiście uda ściągnąć się Harta będzie to rzeczywiście Mega wydarzenie w całym świecie wrestlingu. W sumie WWE nie musi sprowadzać go nawet na tego 4 stycznia. Choć jestem całą duszą i sercem za TNA to i tak nie wierze w tą wojnę ratingów. Rzeczywiście, Hulk Hogan to najpopularniejszy wrestler świata i rozpoznawalna osoba na całym globie jednak dla mnie nie ma on takiej mocy by powiększyć rankingi trzykroć. :)

PS: Mógłby mi ktoś napisać, co się dzieje na linii Hart vs Shawn? Wiem, że się nie lubią ale nie wiem z jakiego powodu, coś raz było, że się chyba pod prysznicem pobili lecz nie wiem o co i nie jestem pewien czy to akurat ta dwójka. Jeśli mógłby mi ktoś napisać byłbym, wdzięczny. :)

f6dfb83c87.png

wikipedia Montreal Screwjob

W federacji WWF w 1997 roku w Montrealu podczas gali Survivor Series miał on incydent związany z Bretem Hartem. Doszło tam do słynnego Montreal Screwjob, gdzie szef WWF Vince McMahon bojąc się o to, że Bret Hart (który miał odejść do konkurencyjnej federacji WCW) pojawi się z pasem WWE na gali WCW chciał by Bret stracił pas, przed zmianą federacji. Jednakże "Hitman" nie zgadzał się na to. W skrypcie walki HBK miał założyć Hitmanowi Sharpshooter, a ten miał się obrócić po czym założyć taki sam chwyt Michelsowi. W walce dochodzi do tego momentu i Vince krzyczy "Ring the Bell", tak żeby wyglądało jakby Bret się poddał. W Kanadzie Shawn jest nie zbyt popularny właśnie przez screwjob, a zwłaszcza dlatego, że przez bardzo długi okres nie przyzwał się, że znał pany Vinca odnośnie pozbawienia Breta Harta pasa mistrzowskiego.

a teraz to już taki posiwiały "dziadek"

Tak poszukałem i ku moim oczom ukazało się zdjęcie Hitman'a.

BretHartJuly242005.JPG

Co do samego tematu,to dobrze,że Bret wraca,nawet na ten krótki okres,napewno zwiększy ratingi.Uważam,że Vince sądzi,że Hulkster wraz z Dixie Carter próbują zagrozić jego federacji,tak więc "zbroi się".Nie sądze,że pogodzi się z Michaelsem,ani tym bardziej nie zawalczy na ringu,jak to mówi wartburg2.

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows

Ogólnie - wydaje mi się, że ten cały Montreal Screw Job był mocno podkoloryzowany, czytałem również opinie o tym, że wszystko było ukartowane.

WWE wytoczyło mocne działo armatnie przeciwko TNA - wiadomo, że mieliby i tak przewagę, ale powrót Harta i np. storyline z DX wyparłby Hogana i Flaira razem wziętego. Jestem tym dość zaintrygowany i chętnie pościągam gale z udziałem Hitmana. :)

Nawet się ciesze ze Bret Hart wraca chociaż na chwilkę do wrestlingu :D Moze będzie trochę ciekawiej. Ciekawi mnie bardzo czy będzie miał jakieś "spięcia" z HBK. Swoja droga całkiem nieźle się trzyma, zobaczymy co pokarze na ringu ;)

To świetnie że Hitman wrócił.Tylko co teraz myśli HBK? Może bret mógł by stoczyć jedną walke np. na Wm26 z Vincem albo z HBK? A i dzięki niemu spory push moga dostać Hart Dynasty co mnie bardzo cieszy :t_up: Teraz WWE napewno wygra wojne z TNA bo Hulk powraca co chwile a Bret pokaże sie bodajże pierwszy raz od Survivor Series 97

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zacznijmy, od tego, że przybycie Hogan'a, do TNA chyba było większym boom. :) Osobiście cieszę się, że 4 stycznia będzie co oglądać, lecz ten wielki boom Hogan'a, chyba nie będzie się zbyt dużo liczył. Rating'u 3.0 bym się raczej nie spodziewał, lecz 1.6, może 1.7 dojdzie. Przybycie Bret'a Hart'a również może podnieść rating'i w górę, ale WWE, a szczególnie RAW ma tak wykreowaną markę, że i tak pewnie będą oglądać to ludzie, którzy dotąd to oglądali. Nie mówię tu, że nie może się coś wydarzyć i będziemy mieli nawet 4.0, ale jakoś w to wątpię. Czwartego dnia roku będę za TNA, bo tam ma się dziać więcej. To TNA atakuje, a WWE kontruje. Inicjatywa z czwartym stycznia, chyba była pierwsza wysunięta ze strony TNA, prawda? Poza tym Hogan jest moją ulubioną legendą tego biznesu, więc nie mogę być za nikim innym, jak za TNA. Owszem, WWE z Hart'em na czele, to też będzie coś wielkiego, ale to nie to samo... :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

A ja tam wcale nie jestem jakiś zachwycony tą nowiną. Wiadomo że ratking wzrośnie ale niema czego oczekiwać więcej. Moim zdaniem zawalczy on jedną walkę i skończy się ta piękna historia ponieważ to już nie ten Hart co kiedyś, nie oszukujmy się wiek robi swoje. Poza tym jak na razie ta wiadomość nie ma takiego wielkiego rozgłosu jak Hogan w TNA który też więcej będzie gadał niż walczył.

#SmartFanZone

Według mnie to dobra wiadomość bo najważniejsze żeby podnieść poziom obydwu Show czy to jest RAW czy IMPACT( chociaz ja i tak chciałbym zobaczyć najbardziej X paca w TNA razem z Hallem i Nashem). A co do Harta rozegra co najwyżej dwie walki w tym okresie ale za to mi się wydaje że wypromuje Hart Dynasty która odbierze basy od DX. Zobaczymy co się wydaży ale jedno jest pewne nieważne kto wygra czy TNA czy WWE ważne żeby wygrał Wrestling

że wypromuje Hart Dynasty która odbierze basy od DX.

No i chyba dobrze ci się wydaje, bo w następnym tygodniu DX walczy z Hart Dynasty ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...