Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Wednesday Night Show 16.12.09

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

lg_wwe_logo732114.jpg

[Rozbrzmiewa piosenka Kevina Rudolfa - Let It Rock, wybuchają fajerwerki, a kibice cieszą się z rozpoczęcia gali.]

I see your dirty face

High behind your collar

What is done in vain

Truth is hard to swallow

So you pray to God

To justify the way you live a lie, live a lie, live a lie

And you take your time

And you do your crime

Well you made your bed

I'm in mine

Because when I arrive

I, I bring the fire

Make you come alive

I can take you higher

What is this, forgot?

I must now remind you

Let It Rock

Let It Rock

Let It Rock

JR: Witamy tej pięknej nocy ! Vince McMahon do WWE wprowadził bardzo dużo zmian. Jest już tylko jeden brand, SmackDown!, ECW i RAW zostały skasowane. Vince dzisiaj powie czemu to zrobił... Galę dla państwa będą komentowali Jim Ross

JL: I Jerry "The King" Lawler ! Jestem ciekawy jakie dzisiaj zobaczymy walki oraz wydarzenia za kulisami... O ! Vince wchodzi już na ring z mikrofonem...

WWE-RAW-Vince-McMahon_915197.jpg

Vince McMahon: Witajcie... Pewnie dziwicie się czemu nie ma SmackDown!, RAW, ECW. Zrobiłem to dlatego, aby każdy wrestler miał szansę na jakiś pas i dlatego, aby każdy mógł ze sobą walczyć i żebyście wydali mniej kasy na bilety i obejrzeli wrestlerów z RAW, SmackDown!, ECW w jedną noc. Do federacji doszło dwóch nowych wrestlerów, żeby było ciekawie to są to Polacy ! Mariusz "Dominator" Pudzianowski który występuje również w MMA oraz Andrzej Gołota ! Karta na dzisiejszą galę prezentuje się tak:

Normal Match for Intercontinental Title - John Morrison © vs Rey Mysterio

Singles Match - Mariusz Pudzianowski vs Andrzej Gołota

Table Match for World Heavyweight Title - The Undertaker © vs Dave Batista

Normal Match for US Title - Kofi Kingston vs MVP

Handicap Match (One on Tag) - Triple H vs Edge & Chris Jericho !

Table, Ladder and Chairs Match for WWE Championship - John Cena © vs Randy Orton

To wszystko co mam do powiedzenia... Żegnajcie i życzą miłego widowiska.

[Vince odchodzi]

JR: No nieźle, Polacy w wrestlingu ? Będzie ciekawie i to jeszcze zawalczą przeciwko sobie. Czekam na ten pojedynek, ponieważ dawno nie widziałem żadnego Polaka w WWE.

JL: Tak, ale teraz jest czas na pojedynek Rey Mysterio vs John Morrison o pas Interkontynentalny. Czas jednak na reklamy.

[REKLAMY]

Końcówka: Walka można powiedzieć wyrównana, jak narazie nikt nie wykonał swoich finisherów, a teraz obaj leżą za ringiem po Slingshot Crossbody od Reya. Rey pomaga sobie tym, że obok są barierki i wstaje. Podnosi Morrisona i Irish Whip na schody, ale Morrison jest silniejszy i kontruje, Mysterio przeskakuje nad schodami i sprzedaje im Dropkicka, a one wpadają na biegnącego Morrisona. John trzyma się za prawą nogę która otrzymała najwięcej obrażeń od schodów. Mysterio wchodzi na ring i tauntuje, Morrison próbuje wejść, ale Mysterio wykonuje Outside Dropkicka, Morrison wpada na barierki, kolejna próba wejścia na ring i kolejny Outside Dropkick tyle, że tym razem Morrison się odsunął i złapał za nogi Reya i wyrzucił go za ring. Morrison za ringiem okłada punchami Reya, Morrison wrzuca Reya na ring i sam po chwili wchodzi. Podnosi Reya i Irish Whip na liny, ale ten przy linach wykonuje Springboard Crossbody ! Rey podnosi Morrisona, ten sprzedaje mu kicka, ale Rey lapie go za nogę, Morrison sprzedaje Reyowi Capoeira Kick ! Pin, 1...2... Rey unosi barki do góry. Morrison staje przy linach, Mysteiro wstaje i Sprinboard Roundhouse Kick ! Morrison staje przy narożniku i Starship Pain ! Nie !!! Mysterio unika... Podnosi Morrisona, ten atakuje go, ale Mysterio unika i sprzedaje Johnowi Dropkicka w plecy, Morrison na linach i 619, Morrison się przewrócił, Rey czeka aż Morrison wstanie, John wstaje i Senton Splash !!! Mysterio przypina 1...2...3...

Justin Roberts: Here is your winner and the neeeeeeeeeeew !!! Intercontinental Champiooooon... Rey Mysterioooooooo !!!

JR: Świetnie, Rey Mysterio znowu mistrzem interkontynentalnym. Ciekawe na jak długo ?

JL: Oby na jak dłużej, on najbardziej pasuje mi na mistrza interkontynentalnego. Teraz przenieśmy się na backstage gdzie Shawn Michaels rozmawia z Triple H.

HBK: Słuchaj Hunter, może to się wydawać dziwnie, ale słyszałem jak Rick Flair, Batista i Orton rozmawiali o reaktywacji Evolution, brakuje im tylko ciebie. W twojej dzisiejszej walce, a raczej po niej przyjdzie Orton i zaatakuje krzesłem Jericho i Edgea, oni wiedzą, że tak się stanie. W następnych walkach też Orton będzie interweniował na twoją korzyść, abyś w końcu doszedł do Evolution. Nie bądź głupie Hunter, pamiętasz jeszcze D-X ? Byliśmy najlepsi, teraz też tak może być.

HHH: Shawn, czy ty nie jesteś zazdrosny ? Zastanawiałem się nad reaktywacją D-X, ale jeszcze pomyślę... Zobaczę jak ta sytuacja się rozwinie. Dam znać jeszcze dzisiaj wieczorem.

JR: Wow... Wydaje się to dosyć ciekawe. Czyżby doszło do reaktywacji D-X ? Albo Evolution... Wszyscy którzy są potrzebni do Evolution są w tej federacji, a więc czemu nie ? Ja osobiście wolałbym D-X !

JL: Ja też, teraz czas na reklamy, a w czasie reklam rozpocznie się pojedynek polskich wrestlerów ! Mariusz "Dominator" Pudzianowski vs Andrzej "Człowiek Sarna" Gołota !

JR: Co ci odbiło z tym człowiekiem sarną ?

JL: Oglądam Szymon Majewski Show jeżeli jest w telewizji...

[REKLAMY]

Końcówka: Walka dosyć nudna, widać, że Polacy w tym sporcie nie są najlepsi. Dominator kieruje tą walką, ponieważ jest nieco silniejszy, ale zobaczymy jak to się dalej potoczy. Pudzian okłada Gołotę mocnymi punchami, podnosi go i Bodyslam ! Wchodzi na drugą linę, Gołota wstaje i otrzymuje Clothesline z drugiej liny. Pudzianowski przypina, 1...2... Gołota odkopuje. Pudzianowski odbija się od lin i Leg Drop ! Pudzian unosi rękę do góry co będzie oznaczało, że ujrzymy finishera Pudziana czyli Chokeslama ! Gołota wstaje i Chokeslam !!! Pudzian przypina, 1...2... sędzia przerywa liczenie ze względów na liny na których jest noga Gołoty. Rope Break !!! Pudzianowski podnosi Gołotę i Irish Whip do narożnika i Corner Clothesline. Pudzian dokłada Bulldoga, podnosi rywala, ale ten sprzedaje serię kicków i punchów i wykonuje Suplexa. Gołota tauntuje, podnosi rywala, wkłada głowę Pudziana pomiędzy swoje nogi, unosi ręce i OMG !!! Canadian Destroyer !!! OMG ! Gołota przypina, 1...2...3...

Justin Roberts: Here is your winner - Andrew Gołooooooota... !!!

JR: Ależ Gołota ma finishera... Coś niesamowitego, z taką akcją kończącą Gołota może powalić takie gwiazdy Pro Wrestlingu jak Kane, Undertaker, Batista, Orton czy nawet Cena !

JL: To było świetne. Jak on to zrobił !? Muszę zacząć oglądać walki tego wrestlera...

JR: To dopiero jego pierwsza...

JL: Aha. Wow... Triple H zmierza na ring przy swoim theme.

JR: Ale i tak Gołoty i Pudziana nie ma już na ringu to nie ma się co bać.

Triple_H.jpg

Triple H: Shawn Michaels powiedział mi iż Ric Flair, Randy Orton i Dave Batista chcą mnie dołączyć do Evolution, ciekawa propozycja, ale zawsze jest jakieś ale. Dowiaduje się o spisku Evolution tyle, że nie wiem czy to prawda, ponieważ Shawn chce mnie do D-X. Obie propozycje są ciekawe, ale dalej się zastanawiam nad tym. D-X czy Evolution... ? Suck It czy krzyk Flaira Wooooooooo.... ? Już wiem... Shawn Michaels vs Randy Orton, ja będę sędziom. Jeżeli Orton wygra z Ceną i będzie miał pas WWE to walka w której ja będę sędziował będzie o ten pas. Jeżeli wygra HBK to dojdzie do reaktywacji D-X ! Jeżeli wygra Orton to dojdzie do reaktywacji Evolution. Będzie ciekawie... It's time to play the game !!!! Gra się już rozpoczęła, trzeba iść na całość....

[REKLAMY]

Końcówka: Batista wciąż bez litośnie okłada leżącego Undertakera, stół wciąż jest nie ruszony. Były próby Batista Bomb na stół, ale nie udane. Ze strony Undertakera nie było żadnej próby rozwalenia stołu rywalem. Batista w końcu przestał okładać Takera. Podnosi go, wkłada jego głową pomiędzy swoje nogi i czyżby Batista Bomb na stół ? Nie... Taker nie daje się podnieść. Po raz kolejny wypycha rywala na liny, i Clothesline ! Batista leży, a Taker wykonuje Leg Dropa ! Taker podnosi Batistę i wykręca mu rękę, wchodzi na narożnik, idzie po linach i Old School ! Taker tauntuje, podnosi Batistę i łapie go za szyję, czyżby Chokeslam na stół ?! A jednak nie, Taker decyduje się na Chokeslama, ale nie na stół, podnosi Batistę, ale ten gdy leciał na ziemię złapał Takera za głowę i skontrował Chokeslama na piękne DDT ! Batista wstaje przy pomocy lin i tauntuje, Taker wstaje i Spear od Batisty ! Batista podnosi Takera i Spinebuster !!!! Dave tauntuje, podnosi Takera, wkłada jego głowę pomiędzy swoje nogi, ale Taker ponownie go wypycha na liny i Big Boot ! Batista leży, a Taker tauntuje. Podnosi Batistę i Chokeslam na stół !!! OMG !!! Taker broni pas World Heavyweight Champinoship !

Justin Roberts: Here is your winner and stil WWE World Heavyweight Champioooooooooon - The Undeeeeeeeeeeeeeee..................................!!!r Taker !!!!

Undertaker bezlitośnie okłada pasem WHC Batistę, aż w końcu przychodzi Orton i RKO na Takerze ! Ale wow ! Wbiega Shawn Michaels, i Sweet Chin Music na Ortonie ! Coś niesamowitego co tutaj się dzieje. Taker i HBK opuszczają ring, a Batista i Orton robią to samo.

JR: No, Orton potwierdza reaktywację Evolution ratując Batistę, ale czy Triple H dołączy do ich składu ?

JL: Nie wiem, o tym przekonamy się po dzisiejszej dodatkowej walce - Randy Orton vs Shawn Michaels (Triple H będzie sędzią).

JR: Teraz jednak przenieśmy się na backstage gdzie Kofi Kingston rozmawia z The Mizem o walce która odbędzie się za tydzień. Przypominamy ! Last Man Standing Match for WWE United States Title ! Kofi Kingston © vs The Miz !

KK: Słuchaj Miz, nie wiem co ci odbiło, aby wyzywać mnie na ring i walczyć ze mną za tydzień o pas który mam na ramieniu, ale bądź pewny, że przegrasz. Nie masz ze mną szans, ponieważ ja jestem utalentowany i nie jestem tak jak ty jakimś lalusiem. Miz, dowiesz się co to porządne lanie, już za tydzień poczujesz wielki ból !

TM: Wow, Kofi... Grozisz mi ? Jesteś żałosny, a ja ? Ja jestem silny, szybki, zwinny i młody ! Do tego noszę na sobie ciuchy z prawdziwego sklepu, a nie tak jak ty... Majtki wygrzebane z morza ! Gdy już zdobędę pas, wyzwę na walkę Undertakera, a pote...

KK: Zamknij się ! Nie zdobędziesz żadnego pasa, ani nie zawalczysz z Undertakerem bo on nie ma zamiaru tracić czasu na takiego frajera jak ty.

*Gaśnie światło*

*Zapala się - Miz leży obolały i słychać krzyk "Rest in Peace Miz...!!!" Kofi odchodzi*

REKLAMY

us-kingston01-4.jpg

Justin Roberts: Przed państwem pochodzący z Jamajki, ważący 99 kg oraz mierzący 183 cm wzrostu. WWE United States Champiooooooooooooooooon - Kofi Kingstooooooooooon !

1.jpg

Justin Roberts: Jego przeciwnik to wrestler pochodzący z Florydy, ważący 114 kg oraz mierzący 191 cm wzrostu - Montel Vontavious Porter !

GONG !

Obaj zaczynają od klinczu, który wygrywa MVP i zamienia go w Headlocka, ale Kofi wypycha Montela na liny, Montel odbija się od lin i Big Boot ! Podnosi Kofiego, irish whip na liny i, gdy Kofi jest już po odbiciu przy MVP to ten wykonuje Realease Flapjack. Montel przypina, 1... Kofi odkopuje, Montel podnosi rywala, ale Kofi atakuje MVP serią punchów i kicków, Irish Whip do narożnika skontrowane przez MVP i czyżby był za chwile Player's Boot ?! MVP tauntuje, rozpędza się, ale Kofi unika Player's Boota, MVP jedną nogę ma na trzeciej linie, a Kofi sprzedaje mu jeszcze dropkicka w plecy. Kofi przewraca Montela, tauntuje i odbija się od lin i Twin Legdrop ! Jednak MVP unika, wstaje i okłada leżącego Kofiego. Podnosi go, Kofi atakuje, ale MVP unika i jest za Kofim i German Suplex ! Montel przypina, 1...2... Kofi znowu odkopuje. MVP wstaje, a sędzia liczy 1...2...3...4...5... Kofi w końcu wstaje, ale otrzymuje od rozpędzonego MVP Runing Knee Facebustera. Na rampie pojawia się The Miz i spokojnym krokiem podchodzi do ringu, ale nie interweniuje w walce. MVP przypina 1...2... Kofi Kingston odkopuje. MVP podnosi Kofiego, ale otrzymuje Dropkicka, MVP pada na kolana, ale Kofi tauntuje, MVP wstaje i Trouble in Paradise !!! Kofi przypina, 1...2...2,9.... W ostatniej minucie chair shootem przerywa The Miz !

Justin Roberts: Here is your wi...

OMG ! Chair Shoot w Justina Robertsa i teraz Miz okłada Kofiego Kingstona... Wow, przybiega dawny tag partner Kofiego - CM Punk i okłada Miza, podnosi go i GTS !!! OMG !

REKLAMY

JR: Witamy po reklamach ! Jak narazie Kofi wygrał przez dyskwalifikację z MVP, ponieważ interweniował The Miz, ale potem pomógł Kofiemu CM Punk, Kofi Kingston zatrzymał pas United States ! Undertaker po Chokeslamie na Animalu wygrał Table Match i zatrzymał pas World Heavyweight, a Mysterio wygrał z Morrisonem i został nowym mistrzem interkontynentalnym, a do tego Andrzej Gołota po Canadian Destroyerze wygrał z Mariuszem Pudzianowskim !

JL: Zapowiada się powrót D-X albo Evolution. Evolution raczej już istnieje, ale do pełnego składu brakuje im Triple H który myśli nad reaktywacją DX z HBK, o wszystkim zadecyduje dodatkowy pojedynek - HBK vs Orton ! Już za chwilę odbędzie się kolejny pojedynek ! Handicap Match (one on tag) - Triple H vs Edge & Chris Jericho ! Przenieśmy się jednak na Backstage gdzie jest Big Show, Kane, Edge i Chris Jericho.

BS: Słuchaj Jericho, fajnie było mnie wykorzystać do pasów tag teamowych co nie ?

E: Jericho zawsze był ze mną, a więc nie gadaj głupot Show...

K: Zamknij się Edge po odeśle cie do piekła ! *Kane łapie za szyję Edgea*

CJ: Ej chłopaki ! Wyluzujcie bo siłą doprowadzę wszytko do porządku... Show, stworzyliśmy Tag Team, bo Edge miał kontu...

BS: Zamknij się ! Byliśmy tag partnerami, ale już nie jesteśmy i nie będziemy ! Nie jestem byle kim tylko jestem Big Show !

*Kane wykonuje Chokeslama na Edgeu, a Big Show na Y2J*

REKLAMY

POJEDYNEK TRIPLE H VS JERICHO I EDGE NIE ODBYŁ SIĘ PONIEWAŻ EDGE I JERICHO NIE WYSZLI NA RING.

JR: Ciekawe czy dalej się zwijają po Chokeslamach od Kanea i Big Showa czy po prostu bali się, że przegrają ?

JL: Nie wiem... Tacy jak oni mnie nie interesują :) Dobrze im tak... Mogli ich do śmietnika jeszcze wrzucić żeby było zabawnie.

JR: Przed nami kolejny pojedynek ! John Cena vs Randy Orton, walka o pas WWE którego posiadaczem jest John Cena - Tables, Ladders and Chairs Match !!!

REKLAMY

KOŃCÓWKA: Jak narazie mamy wyrównaną walkę, ale pas dalej wisi na haku. W tej chwili inicjatywę przejął John Cena po nie udanym RKO Ortona. Cena okłada punchami leżącego Ortona, podnosi krzesło które leży obok. Orton po chwili wstaje i otrzymuje potężnego Chair Shoota ! Orton się przewrócił, a Cena okłada go dalej krzesłem. Krzesło się rozwaliło, a Cena rozkłada stół. Irish Whip do narożnika, Cena punch***je przy narożniku Ortona i podnosi go i kładzie na trzeciej linie. Cena wchodzi na trzecią linę i próba suplexa z trzeciej liny na stół, ale Orton się nie daje i na narożniku punch***je Cenę. Wow ! Orton zrzuca z narożnika Cene, a ten wpada na stół ! Stół się połamał, ale to nie jest Table Match !Orton schodzi z narożnika, stoi i patrzy się na Cene i Running Punt Kick !!!! OMG !... Orton rozkłada drabinę i powoli wchodzi na nią, już jest na ostatnim stopniu, ale Cena wstał i przewrócił drabinę ! Orton leży zmęczony poza ringiem, ponieważ tam aż wyleciał, a Cena opiera drabinę o narożnik. Rozstawia stół i wychodzi poza ring, za ringiem okłada Ortona krzesłem i wrzuca go na ring. Wrzuca krzesło i wchodzi na ring gdzie Orton próbuje już powoli wstać. Cena pomaga mu, aby nie tracić czasu i odbija się od lin i Flying Shoulder Block ! Orton wstaje i otrzymuje jeszcze dwa Flying Shoulder Blocki, aż w końcu atakuje punchem, ale Cena unika i Protoplex ! Cena unosi do góry rękę i wykonuje You can't see me ! Odbija się od lin i Knuckle Shuffle !!! Cena tauntuje, a Orton po chwili wstaje i Cena go podnosi ! Ale Orton nie daje wykonać na sobie FU bo wie, że byłby koniec walki noi atakuje rywala łokciem, a po chwili schodzi z barków Ceny i okłada go kickami i punchami. Dobija jeszcze Dropkickiem, Orton tauntuje (robi jakieś dziwne pompki na pięściach), Cena powoli wstaje i RKO !!! Orton rozstawia drabinę i wchodzi na nią. Jest na ostatnim stopniu i zdejmuje pas World Wrestling Entertainment Championship ! Orton nowym mistrzem WWE !

Lilian Garcia: Here is your winner and the new WWE Champion - Randy Orton !

8.jpg

*Rozbrzmiewa theme Triple H. Hunter idzie na ring w koszulce sędziowskiej.*

shawn-michaels-170.jpg

*Rozbrzmiewa theme HBK. Shawn tauntuje na rampie i idzie na ring.*

GONG !

Shawn Michaels okłada zmęczonego Ortona, a na ring wchodzi drugi sędzia który sprząta porozwalane stoły z poprzedniej walki. Shawn zakłada Headlocka Ortonowi, Orton męczy się z uwolnieniem około 2 minuty, aż w końcu udało mu wypchać HBK na liny, który odbił się od nich i wykonał Clothesline Ortonowi. Orton leży, a HHH liczy 1...2...3...4...5... Orton wstaje, ale otrzymuje Dropkicka od Shawna. Shawn zakłada Ortonowi dźwignie na nogi - Inverted 4 Leg Lock. Orton krzyczy z bólu, a HHH pyta się go czy nie przerwać walki. Orton jednak jakoś się obrócił i złapał się lin, a HHH ogłasza Rope Breaka. Shawn podnosi Ortona i wykonuje Suplexa, HBK przypina 1...2... Orton unosi barki do góry. Przypominam iż Orton jest zmęczony walką którą przed chwilą odbył z Johnem Ceną. Shawn podnosi Ortona i wykonuje na nim Bodyslama, Shawn staje przy narożniku i zaczyna tupać. Orton wstaje i Sweet Chin Music !!! OMG... Shawn wchodzi na narożnik i Flying Elbow Drop ! Shawn przypina, 1...2...3... Shawn Michaels nowym posiadaczem pasa WWE !

JR: Shawn WWE Championem i do tego Degeneration X zostaje reaktywowane ! Ale WOW ! Wbiegają Flair i Batista ! Okładają DX, ale im udaje się ich odepchnąć ! Shawn wyrzuca z ringu Flaira i wykonuje na Batiscie Sweet Chin Music, a Triple H The Peedigre ! Batista wylatuje z ringu, a Orton czeka na moment aż HHH się odwróci. HHH się odwraca i RKO ! A jednak nie... Shawn Michaels przerywa RKO Superkickiem, gdy Orton był już w powietrzu ! HHH wyrzuca Ortona z ringu, a Shawn bierze mikrofon i daje go Triple H !

Triple H: Are You Ready !? I say, Are You Ready !!!??? We got two words for yah! Suck It !!!

dgene11.jpg

*Rozbrzmiewa theme D-X, a Shawn i Hunter wykonują Suck It i tauntują, a WWE schodzi z anteny*

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

2

• Razor9

1

• pelikan

1

• HBK129

1

Top użytkownicy w tym temacie

to była świetna gala fajny finisher dałeś człowiekowi sarnie :D

Przyznam, że umiesz pisać takie rzeczy. :thumb:

Edytowane przez Gość

Yes I'm Ready. Niezłe tylko czemu zeszmaciłeś Pudzianexa? Ale masz talent do pisania takich rzeczy :D

Dzięki :) Będę wklejał (oczywiście jeżeli mogę) parę moich SmackDownów z innego forum.