Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2009 - Piąte Rozdanie Forumowych Oscarów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid - eksplozja podobna do Masta w 2008 roku, no trochę słabsza. Mimo to chłop z tibijskim nickiem zasługuje na to miano.

2.) ADMIN ROKU 2009 - IOOT_DZIKO... hm... za "trzymanie ręki na pulsie" forum, kontroli nad forumowymi trollami i dziećmi neo.

3.) MODERATOR ROKU 2009 - Don Carlos... podobnie jak Dziko, pilnuje porządku, poza tym... no nie wiem już co tutaj ściemniać. Może tak "jest przykładnym moderatorem"

4.) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon... szczerze, nie wiedziałem kogo tu wklepać, bo newsy BGZ to imo słabizna jeśli chodzi o Polską Scenę Wrestlingową. Daimon ją jeszcze ratuje od totalnej zagłady.

5.) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon, szybko się wyrobił i w swojej historii zarobił dla forum więcej, niż nie jedna osoba ze stażem +2 lata (weźmy mnie).

6.) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid... no brawo, brawo. Mast podobno ma się odrodzić w 2010 (tak mówił), to będziesz miał z kim konkurowac, chociaż nie wiem, czy dasz radę przegadać Masta. Anyway, w tym roku to zdecydowanie ty.

7.) ZNAWCA ROKU 2009 - LK... omnibus daje o sobie ciągle znać.

8.) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy... potrzeba jakiegoś komentarza ?

9.) KREATYWNY ROKU 2009 - Norbas, bo kto więcej robi dla forum, niż sam head-man ?

10.) ALFONS ROKU 2009 - - - -

11.) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Urbeer, za postępy w swoich pracach. Cutter, Rob czy Pietrek... wszyscy robią postępy. Wybrałem Urbeera... po prostu widać, że wkłada, a właściwie wlewa w swoje prace pasję... duszę. Różnie mu to wychodzi... jednak do wszystkiego dochodzi sam, bada cały program po swojemu. Sam dobiera wszystkie filtry, tekstury, światła. Jestem pod wielkim wrażeniem.

12.) FREEQ ROKU 2009 - Sick Jacob - Mam nadzieje, że kiedyś pojawi się dla niego możliwosc powrotu.

13.) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mast... ach, te dyskusje o TNA, WWE, przyszłości wrestlingu... Nie da się tego wszystkiego spamiętać. BGZ bez Masta nie byłoby takie same.

14.) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla. Ten raport, co walkę Khali - Kane na miecze świetlne... kto czytał, wie o co chodzi. No zabił mnie tym.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

3

• IIL

2

• Anonymus

2

• piter737

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - hmmm.... Ciężki wybór ale jednak WhiteDruid dużo pracy wkładał w forum, zasługuje na pochwałe.

2.) ADMIN ROKU 2009 - IOOT_DZIKO - Krótki, stanowczy i po prostu. Dzieci NEO won !

3.) MODERATOR ROKU 2009 - Jednak C. Dobrze pilnował działu grafiki, wszystkie SOTW. Chociaż czasem za późno daje tematy;]

4.) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon - Podratował troszkę newsy na BGZ.

5.) DEBIUTANT ROKU 2009 -----------------------------

6.) DYSKUTANT ROKU 2009 - Robbson. Bardzo dużo dyskusji i bardzo wiele wypowiedzi.

7.) ZNAWCA ROKU 2009 - LK. Komentować nie trzeba ;)

8.) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy rox !

9.) KREATYWNY ROKU 2009 - Jak w pierwszym WhiteDruid

10.) ALFONS ROKU 2009 - - - -

11.) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - hmmm.... Świetny w tym co robi jest Gabi, lecz zatrzymam się przy Cutterze, który zrobił ogromny postęp. Gabi bez owijania w bawełnę ostatnio zatrzymał się na jednym poziomie.

12.) FREEQ ROKU 2009 -

13.) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Daimon, Eddy, Cutter, Robbson, Pablo.

14.) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla a może frytki do tego ^^ ?

1.) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid - Najbardziej aktywny, wszędzie go było pełno.

2.) ADMIN ROKU 2009 - IIL - jak dla mnie najbardziej się wyróżnił z pomarańczowych, dźwiga na swoich barkach cały ten burdel zwany tienej.

3.) MODERATOR ROKU 2009 - Whitedruid - Skoro użytkownik roku to i moderator roku. Świetnie się sprawdził w dyskusjach.

4.) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon - jako jedyny się na tyle wyróżnił, żeby go tutaj włożyć.

5.) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon - znów to samo co powyżej.

6.) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid - no i po raz trzeci. Zdecydowanie to on sterował dyskusjami w tym roku.

7.) ZNAWCA ROKU 2009 - LK - nikt nigdy Kamila nie przebije wiedzą. LK i dalej długo nic.

8.) UPLOADER ROKU 2009 - mysterio82 - to ma być uploader roku a nie kopiowacz linków roku...Ogromny szacunek za wszystkie twoje wrzuty, obyś na tym nie poprzestał.

9.) KREATYWNY ROKU 2009 - brak głosu - nie bardzo mam kogo tutaj wrzucić.

10.) ALFONS ROKU 2009 - montoya - ile to już czasu wrzuca pojawiające się w sieci fotki div ? Za całokształt pracy jak najbardziej się należy.

11.) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - C - nie wiem czy najlepszy. Nie chce mi się przeglądać wszystkich tematów. Głos za WSPANIAŁy pas WSF CHampionship. Respect !

12.) FREEQ ROKU 2009 - badziewiarz - również za całokształt twórczości. Dziwny człek z niego.

13.) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - LK - nie znam was za dobrze, mój wybór kształtowała raczej przeszłość. Zresztą...czy ktoś może nie lubić Sappera ? :D

14.) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla - co PPV czekam na raport z jego komentarzami. Świetne poczucie humoru i pewien jego smak powoduje, że zdecydowanie wygrywa z Willemem i badziewiarzem którzy czasami na siłę starali się być śmieszni.

910573292462b42a28a382.gif

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Whitedruid. Ten chłoptaś bardzo dbał (i dba) o rozwój forum.

2. ADMIN ROKU 2009

IIL - moim zdaniem to właśnie on zasługuje na to miano.

3. MODERATOR ROKU 2009

...Whitedruid - pomocny, pracowity, co tu więcej mówić.

4. NEWSMAN ROKU 2009

oczywiście mój mistyczny partner i współpracownik - Mystical

5. DEBIUTANT ROKU 2009

BRKSTRM - facet ma niesamowitą wiedzę na temat wrestlingu, wypowiadał się w dyskusjach itd...

6. DYSKUTANT ROKU 2009

I tutaj znowu Whitedruid. Chłopakowi roiło się i roi od świetnych pomysłów w głowie.

7. ZNAWCA ROKU 2009

Chociaż nie znam tego usera osobiście, to głos oddaję na prawdziwego (moim zdaniem) znawcę - Milos

8. UPLOADER ROKU 2009

Eddy - zawsze na posterunku

9. KREATYWNY ROKU 2009

IIL - był pomysłodawcą, jak i również wspierał wiele nowych idei na forum.

10. ALFONS ROKU 2009

Tutaj głos na Wronka. Wronek chyba najczęściej wrzucał galerie z divami WWE i TNA i chwała mu za to. ---> Wronek

11. NAJLEPSZY GRAFIK 2009

Na tę chwilę jest wielu dobrych grafików na forum, ale moim zdaniem najlepszy jest wciąż Gabisław.

12. FREEQ ROKU 2009

Jeśli w tym roku, to nie mam zdania. tak to głos poleciałby na Sick Jacob'a

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Pietrek - czy jest ktoś, kto go nie lubi? ;)

14. NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

Sejbla i jego raporty - bezapelacyjnie.

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2009

ciężki wybór, bo wiele takich osób było... mój wybór padł na Danielssona. Prowadzi WSF, czasami wrzuci jakieś zdjęcia, pisze raporty z gal iMPACT!, robi cholernie dużo i cholernie dobrze. Życzę jak najdłuższego stażu na forum.

2. ADMIN ROKU 2009

IIL - bezapelacyjnie. Napisał w tym roku ogrom postów na forum, wiele, wiele pomysłów, ogromna liczba przeróżnych dyskusji TNA, wypowiedzi w tematach... A jako admin oczywiście też się wywiązuje ze swojej roli.

3. MODERATOR ROKU 2009

hmm... Kto się najlepiej spisywał w swym dziale... Głos na Pietrka. Jego praca na forum była porównywalna do Danielssona. To co miał robić, robi wyśmienicie, i niech tak zostanie jak najdłużej :t_up:

4. NEWSMAN ROKU 2009

Daimon. Zawsze mi lamentuje na gg, że newspack słaby. Ale liczy się to, że jest! Zresztą i tak nie widziałem u niego słabego sewspacka. Wraz z Mysticalem (również pozdrawiam - świetna robota) trzymają ten dział tak, by w ogóle istniał...

5. DEBIUTANT ROKU 2009

Daimon. Spojrzał teraz na licznik jego postów. Kurde, nie lada wyczynem jest napisać w 8 miesięcy prawie 1200, do tego praktycznie nie spamując! Poza tym z tego co pamiętam pochodzi on z fali spammerów(Terry Ryzingi Strit Fajty, Raul w początkach, Cutter, choć mniej niż reszta) i mimo choćby trendu udawało mu się nie trollować. Cóż, Wielie graty dla ciebie Daimon, pozdrawiam :)

6. DYSKUTANT ROKU 2009

Jako moderator działu przyznaję, że w większości czasu dyskusje leżały, bądź stały na niskim poziomie (choć wypowiedzi w porównaniu do konkurencji dłuższe i bardziej rozwinięte, a i jakieś odnoszenie się czasem zdarzyło). Myślę, że tą osobą będzie... Conman. Świetnie pisze, na poziomie, bardzo luźno się czyta itp. Co prawda ostatnio mniej pisał, ale i tak jest świetnym pisarzem, a prócz IIL'a (do którego jeszcze dojdę :P) ciężko było szukać innych prac.

7. ZNAWCA ROKU 2009

Ciężko powiedzieć, myślę, że BRKSTRM. Jego wiedza o tych wszystkich Japońcach, małych federacyjkach itp. jest wielka i należy mu się.

8. UPLOADER ROKU 2009

Mysterio82... Za Uploady. Ponadto, za ten temat powinienem go ozłocić -> http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=30&t=23316

9. KREATYWNY ROKU 2009

IIL - pełno pomysłów, zakłada tematy, pracuje w działach, odnowił Goldbasmanię itp.

10. ALFONS ROKU 2009

Niech będzie Montoya. Praca w tym dziale niezwykle wyrównana i wszyscy, którzy tam działają powinni dostać goldberga :)

Urbeer. Z tego co widzę jara się grafiką, i choć jego prace nie są takie typowo plastikowe, to zawsze mają jakiś pomysł i taką charakterystyczną moc :)

12. FREEQ ROKU 2009

Z tych co się pojawili, to Kuba jako nowy nick: Sick Jacob. Wiele osób się pozytywnie wypowiada o nim, więc może jeszcze kiedyś wróci. Chciałbym, bo ma dużo pomysłów :)

Conman - Niech ktoś mi odpowie, czy ktoś go nie lubi. Cholerny optymista, który spowoduje uśmiech nawet u kamienia (:P). Trwały Piotruś Pan (nigdy nie dorośnie :D) i najbardziej niekonfliktowa osoba, jaką znam...

Jak pewnie większość... Sejbla. Ciężko szukać jego posta bez akcentu humorystycznego do tego przemocne Yupikayey, wszystkie raporty i coraz rzadsze ( :(), ale świetne wystąpienia w sb.

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Whitedruid Co by tu dużo mówić, kolega z Zabrza rozkręca prawie każdą dyskusje + dział sportu. User roku - zasłużenie.

2. ADMIN ROKU 2009

IIL - Bez konkurencyjnie znowu górą Śląsk tym razem Gliwice. Jako jeden z adminów utkwił mi w pamięci, na drugim miejscu LK.

3. MODERATOR ROKU 2009

Viper - Jeszcze jako PS Styles był po prostu wszędzie, czekamy na powrót starej formy :)

4. NEWSMAN ROKU 2009

Mystical - Zdecydowanie jego newsy były najlepsze w tym roku, dużo ciekawych informacji w dobrych dawkach.

5. DEBIUTANT ROKU 2009

Daimon - Zasłużył na te miano w stu procentach udziela się na forum jak tylko może, ahh rozpoczęliśmy praktycznie tego samego dnia, byłeś lepszy. Gratulacje!

6. DYSKUTANT ROKU 2009

Conman Jego dyskusje najbardziej zapadły mi w pamięci, zawsze na wysokim poziomie :)

7. ZNAWCA ROKU 2009

IIL Jego wiedza jest olbrzymia, trzeba brać z niego przykład.

8. UPLOADER ROKU 2009

Eddy - Jak ktoś napisał przede mną zawsze stoi na straży i wszystko jest wrzucane na bieżąco.

9. KREATYWNY ROKU 2009

---

10. ALFONS ROKU 2009

Danielsson - Sesje wrzucane przez niego utkwiły mi najbardziej w pamięci.

>C< - Nie dość że robi prace zawsze na wysokim poziomie to do tego jeszcze prowadzi Sotw'y.

12. FREEQ ROKU 2009

Kolezz aka X lader aka .... - bez dwóch zdań koleś zapadł w pamięci każdego użytkownika.

Luxier - To rozmowy z nim nt. wrestlingu i ocenianie wszystkiego obiektywnie spowodowały że moja wrestlingowa wiedza bardzo się powiększyła.

Sejbla - Wystarczy popatrzeć na raporty i wszystko jasne :)

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Wybierałem między Mastem, a White Driuidem, obaj sa świetni i forum bez nich by wiele stracił, jednak wybrałem Łajta, który rozkręcał dyskusje gdzie tylko się działo :)

2. ADMIN ROKU 2009

IIL - Często był na forum, dobrze się udzielał. O co się go nie zapyta od razu zna odpowiedź :8

3. MODERATOR ROKU 2009

Eddy - Pilnuje porządku na forum, udziela się w dyskusjach, wrzuca linki, uploaduje, czego chcieć tu więcej.

4. NEWSMAN ROKU 2009

Mystical - Te jego paczki z newsami dają rade :)

5. DEBIUTANT ROKU 2009

Cięzko wybrać jedną osobę, jest wielu debiutantów ( HBK, cutter i wielu innych) ale najlepszym był Daimon który przez te miesięcy zgarnął 1200 postów nie spamując przy tym :)

6. DYSKUTANT ROKU 2009

WhiteDruid - Przez cały rok próbuje rozkręcić dyskusje co mu się udaje.

7. ZNAWCA ROKU 2009

Za tą całą wiedzę o TNA, mój głos leci do ILL`a

8. UPLOADER ROKU 2009

Miałem oddać głos na Mysterio82 ale liczy się praca przez cały rok, dlatego mój głos leci na Aquiva.

9. KREATYWNY ROKU 2009

Pablo modjo - za to radyjko, telewizorek ale to już mniej wypaliło, ale starał się cały czas czymś nas zaskoczyć!

10. ALFONS ROKU 2009

Wronek - Przez cały rok udzielał się, pokazując nam ładne panie ^^

>C< - Za te SOTWy oraz opiekowaniem się działem z grafiką.

12. FREEQ ROKU 2009

Ten cały Quatro czy jak mu tam...

Mata - Dobry kompan do rozmów na gg, ma ogromną wiedzę o TNA, nie słyszałem jeszcze aby ktoś się na niego skarżył !

Sejbla - Za raporty z gal i Yupikayey !

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

1. User : jest taka grupka userów, u której widziałem spore zaangażowanie, największą uwagę przykuwa jednak Whitedruid. Ciężko pracuje w dyskusjach i nie zniechęca się - wiem coś o tym. Doceniam to i bardzo podziwiam, bo potrafi zaskoczyć. :)

2. Admin : Norbas - może i steruje forum obecnie z "ukrycia", ale nie można mu odmówić zaangażowania w techniczne sprawy, typu aktualizacje, itp.

3. Moderator : Tutaj chciałbym w szczególności wyróżnić recaperów. Bo to bardzo ciężka praca. Mimo iż mamy ich trochę, głos leci na Danielssona - bo najczęściej jego prace czytam. (hah, w końcu to impekty) :lol

4. Newsman : Obecni newsmani wywiązują się z swoich obowiązków, newsy Daimona pojawiają się jednak najczęściej i to jemu słusznie należy się ta nagroda.

5. Debiutant : Jak napisali koledzy wyżej - było w tym roku sporo userów, którzy zaczęli pisać coś konkretnego. Nagrodę jednak otrzymuje Daimon - od kiedy go pamiętam, zawsze wydawał się taki 'swój' user. Cieszę się, że się tu odnalazł i po prostu jest z nami. :)

6. Dyskutant : Whitedruid - jak w punkcie nr. 1.

7. Znawca : Milos - czuje ten biznes i zawsze można z nim konkretnie porozmawiać i liczyć na zrozumienie. ;) btw. LK przejebał ze mną w WST. :lol

8. Uploader : Eddy - rok temu zdominował dział media i - jednocześnie angażując się w inne działy - wciąż sprawnie tam działa. Ktoś zarzucił wyżej brak wrzucanych gal na serwer - hah, a dzięki komu ściągam sobie gale Chikary/PWG z MU ? ;)

9. Kreatywny : Whitedruid - za artykuły, dotyczące podsumowania danego miesiąca.

10. Alfons : montoya - standard.

11. Najlepszy grafik : Gabisław - genialny, chyba tylko Dziko jest w stanie mu dorównać. Robił - niby na szybko - świetne postery TNA (hah, przy okazji się przedrzeźniając). Nie zapomnę również wsparcia graficznego podczas GoldbasManii.

12. Freeq : Willem. Po prostu.

13. Najbardziej lubiana osoba na forum : powiem tak - z wieloma osobami na forum mam dobry kontakt i niezwykle mnie to cieszy. Głos leci na Milosa - szkoda tylko, że nie angażuje się już tak, jak kiedyś.

14. Najzabawniejsza osoba na forum : Sejbla - nie będę oryginalny, oczywiście za raporty. Sporo było tych rozwalających podpisów w fotach z gal, czy dla mnie najlepsze - przerwa na krzyżówkę podczas walki div. =))

• Reputacja:   2

1. User - Eddy - prócz pierd.... o dupie marynie w sb nie korzystam praktycznie z tego forum ale widać że chopak oprócz ogromnej pracy wkładanej w forum ma jeszcze ten plus że palma mu nie odbija tak jak niektórym którzy dostali władze a najwyraźniej mocno ich ona przerasta

2. Admin - IIL - nudne jest już głosowanie na ILLa a że konkurencji do dziś nie ma/miał żadnej więc głos leci na niego

3. Moderator - Sejbla - raporty PPV WWE wymiatają, szkoda że tak długo trzeba na nie czekać :lol

4. Newsman - Daimon - lubie te jego newsy bo widać w nich myśl przewodnią a reszta mimo że starań nie można im odmówić to jednak jest taki misz masz, tu trochę o tym, trochę o tamtym, tu Hogan, zaraz jakiś krzywy kitajec, po nim dupa Dixi Carter bez składu i ładu

5. Debiutant - Cutter - nawet nie wiem ile tutaj jest ale głos dam na niego, dużo miałczy po swojemu, wszędzie gdzie spojrzę jest kotek jeff

6. Dyskutant - Whitedruid - nie dałem go w 1 to trzeba gdzieś go tu wkręcić, żałuje że na forum jest góra 6-7 osób plus może jeszcze taki karton który ma zawsze inne zdanie niż ja ale ujdzie w tłoku których wypociny można nazwać dyskusją więc tu duży plus dla Łajta że dba o ten dział i ma ciągle ochotę czytać ludzi których odpowiedź zna pewnie jeszcze zanim coś napiszą

7. Znawca - LK - niezmiennie od lat, the łimanomnibusparówakiller LegendKiller

8. Uploader - Eddy - mocny jest ostatnio zestaw uploaderów ale on chyba jest obecnie najmocniejszy

9. Kreatywny - Whitedruid - "Whitedruid - za artykuły, dotyczące podsumowania danego miesiąca" wycięte od ILLa bo nie miałem pomysłów a przecież momo nie mógł dostać całorocznej nagrody za dwie sesje radia albo norbas który od chyba ponad pół roku zaprzestał wyczesanych w norka modyfikacji, lub przynajmniej przestał sie nimi chwalić bo coś o tym cicho się zrobiło :t_up:

10. Alfons - Danielssacz - jakoś już tam wejdę to zawsze trafiam na jego foty, nawet nie wiem kto jeszcze tam coś daje

11. Grafik - Gabisłaf - od dłuższego czasu bez konkurencji, wszystkie te uszate C i inne gady wymiękają przy jego pracach

12. Freeq - Pablo Modjo - niby żaden wieki umysł z niego ale chyba 4 rok nie mogę ogarnąć tego kolesia, człowiek dwie twarze, żeby nie mówił że nic mu nie dałem niech ma, nawet jak śmieszą mnie nagłe awanse na modów i adminów w trakcie goldbergasów, nie wiadomo czy nagle się chopakowi oczy otworzyły czy o głosy walczy :P

13. Najbardziej lubiana osoba na forum - Danielssacz - dość już głosowania na Alusów i Kojotów czas na daniela za wierność barwom obecnego i przyszłego Mistrza Polski Wielkiej Wisły Kraków :)

14. Najzabawniejsza osoba na forum - Kojot - ciężki wybór bo między kojotem który rzadko się odzywa, mastahem który ocknął się w końcówce roku bo wcześniej był sztywny i nudny ( :lol ) jak flaki z olejem albo przemowy naszego head'a i ewentualnie workiem14, który powoli się uczy ale to nie jest jeszcze ekstraklasa. Po dłuższym namyśle wśród nudnych rozmów, pierd.... czy przemówień jego królewskich mości części adminów głos leci na kojota który potrafi jebnąć raz a dobrze :applause:

p-mo: tee, ja awansowałem tylko cutter'a :P

1. User - Whitedruid - niesamowite zaangażowanie i chęci w tworzeniu dyskusji, felietonów, typerów etc. Świetnie rozruszał dział sport, wszędzie było go pełno, zapracował na to miano.

2.Admin - modjo - po prostu mam z nim najlepszy kontakt, jak coś jest nie tak to piszę do modja i sprawa załatwiona. Modjo był najlepszy w pilnowaniu porządku, IIL najwidoczniejszy (zwłaszcza w dyskusjach). Na IIL'a mogę zagłosować gdzie indziej więc tu głos leci na Pablo.

3. Moderator - Viper - spore poświęcenia, wstawać rano, wrzucać wyniki, robic ankiety, odpicować dział Next PPV. Viper założył chyba najwięcej tematów w tym roku, a jego wartość dla forum wzrosła w porównaniu z zeszłym rokiem o jakieś 1000%. Oby tak dalej.

4. Newsman - Mystical - po przeczytaniu jednego z newspacków na początku roku obiecałem sobie, że dam mu głos na Goldbergach i dotrzymuję słowa. Co prawda Daimon pisał częściej a był równie dobry, ale Mystic trzymał fuchę ( z drobną przerwą jeśli dobrze pamiętam) od początku roku, a Daimon tylko od wakacji, więc tu nie mam wątpliwości.

5. Debiut - Daimon - początki miał ciężkie, strasznie spamował, pamiętam, że strasznie mnie wkurzały te jego wywody w byle głupiej galerii z Eve. Z czasem się wyrobił, znalazł sobie przydatne zajęcie, zadomowił i ciężko sobie wyobrazić teraz forum bez niego ;)

6. Dyskutant - Dziko - biorąc pod uwagę cały rok wcale tak rzadko nie pisał, a jak już się zabierze za jakiś temat to aż się chce czytać i ciężko się z nim nie zgodzić. No i była jeszcze świetna kolejna odsłona "Snake Eyes" bodajze w czerwcu. Dziko, więcej!

7. Znawca - IIL - wąska grupka znawców na BGZ od lat ta sama i niezmienna, głosuję na IIL'a za pokonanie LK'a na WST w tym najbardziej prestiżowym pojedynku.

8. Uploader - rafiq - kolejny wartościowy user, jaki pojawił się w tym roku. Pech chciał, że zabrał się za niewdzięczne zajęcie, ale niech wie, że chociaż ja to doceniam :) Będą z niego ludzie.

9. Kreatywny - Sejbla - tak jak rok temu, mój głos na niego właśnie w tej kategorii. Owszem raporty i jubileuszowe to przejaw świetnego poczucia humoru, ale dla mnie przede wszystkim kreatywności.

10. Alfons - montoya - oprócz wrzucania bieżących galerii próbował coś rozruszać: ankiety z daily diva, starsze galerie. Widać, że ma mało czasu a i tak się stara i długo utrzymuje zasłużonego moda :)

11. Grafik - >C< - rzadko zmieniam sygnatury, wszystkie jakie miałem zrobił właśnie C. + za prowadzenie SotW i tutoriale.

12. Freeq - Cutter - zaczął jako taka maskotka forum, ale wyrobił się, zapracował na moda. Jednak jak czytam jego wpisy z sb czy posty to myślę, że "freeq" wciąż aktualne. W jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :P

13. Najbardziej lubiany - Mata - w tej kategorii warto go wyróżnić. Fajna, bezkonfliktowa postać, nie da się nie lubić, mimo, że nie mam z nim jakichś bliższych kontaktów.

14. Najzabawniejszy - Willem - mówią, że się powtarza, że gugle szwankują, ale i tak 3/4 post powera to dzieło Willema.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Eddy, gdyż uważam, że w tym roku napracował się najbardziej. Jest to osoba odpowiedzialna za dostarczanie linków do gal, pisanie newsów oraz tworzenie raportów - a trzeba przyznac, że z wszystkich tych obowiązków wywiązywał się znakomicie.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL. Był po prostu wszędzie, często udzielał się w dyskusjach, starał się wprowadzac w życie wiele ciekawych pomysłów oraz zawsze chętnie udzielał pomocy innym. Bez dwóch zdań - admin roku!

3) MODERATOR ROKU 2009 - Wybieram Viper'a, który często udowadniał, jak bardzo zależy mu na forum - spora ilośc postów w dyskusjach, zajmowanie się kartami PPV, wynikami gal oraz typowaniem ich wyników, a trzeba przyznac, że pomimo moderowania tak sporej liczby działów, ani razu nie zdarzyło mu się nawalic.

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Zdecydowanie Daimon. Najlepsze, najdłuższe i najbardziej rozbudowane newsy, w tym roku był bezkonkurencyjny w swoim dziale.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Znów Daimon. Ogromna ilośc postów, wiele pracy i natychmiastowa chęc pomocy forum - a to wszystko w bardzo krótkim czasie.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Głos na Whitedruid'a. Sporo ciekawych, bardzo pomysłowych dyskusji - od razu widac kto królował tam w tym roku. Zawsze starał się podtrzymywac i zakładac kolejne tematy, nie zrażając się rzadkimi ilościami odpowiedzi innych. Twórca najlepszej dyskusji o Main Eventerach.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Jest tutaj wiele osób znających się na rzeczy, jednak za najbardziej poinformowanego w sprawach wrestlingu usera zawsze uważałem Legend Killer'a.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Tutaj wybór był naprawdę trudny, cała trójka uploaderów świetnie radziła sobie przez cały rok (Rafiq zaczął niestety trochę za późno swoją przygodę z tym działem, więc tutaj go nie wymieniam). Wybrałem jednak WW4, przyznaję że chłopak nieźle napracował się w tym roku.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Tym razem pablo modjo. Zawsze stara się wprowadzic na forum coś nowego, a to że nie zawsze wypala, to przecież tylko drobny szczegół. ;) Brawo za pomysły związane z radyjkiem, jak i BGZ TV.

10) ALFONS ROKU 2009 - montoya, za regularne wrzucanie najświeższych zdjęc i organizowanie ankiet, czym stara się urozmaicic swój Divas Corner.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław, twórca mojego zestawu jak i najlepszych prac graficznych na forum.

12) FREEQ ROKU 2009 - badziewiarz, po prostu za całokształt...

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Nie jest łatwo wybrac tylko jedną osobę, gdyż na forum "bardzo lubianych" jest nawet dośc sporo, ale mimo wszystko głosuję na IIL'a. Uważam, że jest to osoba bezkonfliktowa i bardzo otwarta - zawsze można pogadac z nim na wszystkie tematy.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla, cóż tu dużo mówic - za świetne raporty, Yupikayey oraz wpisy w SB.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid - Przyciągające oko dyskusje, zadbanie o dział Sport, felietony "w skrócie" o danym miesiącu itd. sprawiło, że na tym stanowisku Łajt nie mógłby się nie znaleźć. :)

2. ADMIN ROKU 2009 - pablo modjo - Zawsze pomocny na PW, wklejał najważniejsze w tym roku newsy i co najbardziej zaszło mi w pamięć, czyli "Goldberg w TNA!". :lol Kurde, szkoda, że tego dnia, akurat obchodzono Prima Aprilis. :P

3. MODERATOR ROKU 2009 - Eddy - Niesamowicie dbał o to, aby dostarczyć nam gale na czas, zaopiekował się wynikami pod moją nieobecność, znakomite raporty z RAW, a teraz z SD!, biografia Chris'a Jericho i jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy, które wyprawiał w tym roku Eddy... Chcieć czegoś więcej? :waving:

4. NEWSMAN ROKU 2009 - Mystical - Co prawda Daimon również pisze znakomite newspacki i robi to częściej, lecz Mystical jest z nami od początku, zaś Daimon, bodajże od wakacji. Pamiętam jak z Mystical'em razem zaczynaliśmy. Kiedy on był pomocnikiem w newsach, wtedy ja ubiegałem się o względy w Next PPV. Wpadaj na nasze forum częściej Mystical! :roll:

5. DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon - Kurde, było sporo tych debiutów, jak Robsson, Cutter czy inni, lecz Daimon jest po prostu w tej kategorii nie do zgięcia. Szybko został moderatorem w krótkim pobycie na forum, napisał sporo wartościowych postów i co najważniejsze moderuje, chyba najbardziej priorytetowany dział na BGZ - Newsy! Tak dalej! :8

6. DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid - Myślę, że nie muszę się powtarzać, bo to wszystko wypisałem w pierwszym punkcie. Świetne dyskusje zakładał również Conman, lecz szkoda, że odszedł z funkcji moderatora. :(

7. ZNAWCA ROKU 2009 - IIL - Kategoria, nad którą długo się zastanawiałem. Głos leci na IIL'a. Pokonanie samego Legendkiller'a w WST, to jest coś. Jest parę osób, co o TNA, naprawdę potrafiłoby się nieźle wypowiedzieć, lecz wydaje mi się, że wiadomości jakie posiada IIL o tej federacji są nie do ruszenia przez nikogo. ;)

8. UPLOADER ROKU 2009 - Eddy - Kolejny głos na niego! Myślę, że nie muszę się tutaj rozpisywać. Było go pełno w tym dziale, był już bodajże w 2008, czyli jest również od początku 2009r. Również dobra pracę wykonuje Rafiq. Ekskluzywny upload jaki dostarcza naszemu forum jest naprawdę wielki! Ta dalej!

9. KREATYWNY ROKU 2009 - Norbas - Nie wpadł mi nikt do głowy oprócz jego. Myślę, że w tej kategorii nie może być nikt inny. :) Instalowanie modyfikacji, skryptów i innych pierdółek sprawia, że teraz możemy się wymieniać piwami bądź punktami reputacji. Mapa google, też jest niczego sobie. Cała taka praca, czyli utrzymanie forum w pełnym porządku musi być bardzo czasochłonne, co naprawdę potrafię docenić...

10. ALFONS ROKU 2009 - montoya - Osobiście jakoś nie śledzę tamtejszych działów, lecz stawiam właśnie na niego. Nikt się jakoś nie wyróżniał, a on owszem. Zabawa w wybieranie Divy tygodnia, jest niezła. Niech, więc będzie kontynuowana. :D

11. NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - >C< - Kurde, tutaj naprawdę było ciężko wytypować. Robsson, Cutter, Urbeer, Gabislaw, to naprawdę świetni graficy, lecz >C< naprawdę ożywił grafikę. Wznowił SOTW, pisał tutoriale dla BGZ, dbał, aby galeria nie zarosła kurzem dbając o zamówienia i inne czynniki, które wpłynęły na to, że właśnie na niego zagłosowałem.

12. FREEQ ROKU 2009 - Willem - Ciężko i w tej kategorii było mi wytypować zwycięzcę, także stawiam Willem'a. Gościu naprawdę bawił wypowiedziami w Shoutboxie, jak Eddy wcześniej wspomniał PostPower należało do niego itp. itd.

13. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mata - Stawiam na niego, bo z przyjemnością czyta się jego posty, nie jest konfliktową osobą i jest jednym z członków Elity, którzy mają coś do powiedzenia o TNA. Wielki fan ManU?

14. NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla - O ja! Zawsze pojawiał się przysłowiowy rogal na mej twarzy, gdy miałem możliwość jego raporty do końca. Yupikayey powaliło na kolana, a krzyżówka, gdzie każdą odpowiedzią był Undertaker i hasło również, ścieła z nóg. Niesamowite te raporty. Wychodzą w późnych terminach, ale takie niesamowite, że warto na nie czekać! :lol Tak dalej! :)

• 2 tygodnie później...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - WhiteDruid Podsumowania miesięcy czy nowe świetne dyskusje to jego żywioł. Choć od dłuższego czasu nie jestem bardzo aktywny na forum , to jednak widzialem to i owo :)

2) ADMIN ROKU 2009 - hmmm IIL - był wszędzie i przestrzegał nowych uzytkownikow

3) MODERATOR ROKU 2009 - Eddy - Mozna z nim pogadać o wszystkim , pomocny . No i bardzo angażuje się w BGZ

4) NEWSMAN ROKU 2009 -Mystical - Moze nie dodaje ich najczesciej to jednak są wypieszczone

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon zdecydowanie , ja też jestem tutaj "debiutantem" i wiem , że to jemu sie nalezy...

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid - Jego dyskusje byly swietne i tez czesto sie wypowiadał obszernie.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Milos - jest bardzo wszechstronny od WWE do Indy...

8) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy - EWIDENTNIE , najwiecej linków na forum

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Norbas za modyfikacje...

10) ALFONS ROKU 2009 - irys za Sunday Irys girls +18 . Ups... :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - The Orton Nigdy dlugo nie musialem czekac na jego nową pracę , świetny koleś i grafik

12) FREEQ ROKU 2009 - heh STRIT Fajter , Kollez X Ladder...

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mata - Spoko ziomek, nigdy mnie nie zdenerwował, ani nie zgorszył :D

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009- badziewiarz ja stawiam na niego , specyficzne poczucie humoru, tylko nieliczni go rozumieją :t_up:

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Oto wyniki piątego rozdania forumowych oskarów - Goldbergów 2009

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid ( 21głosów )

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL ( 20 głosów )

3) MODERATOR ROKU 2009 - Whitedruid ( 9 głosów)

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon ( 17 głosów )

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon ( 23 głosy )

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid ( 21 głosów )

7) ZNAWCA ROKU 2009 - IIL ( 11 głosów )

8 ) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy ( 15 głosów )

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Norbi, ILL ( po 6 głosów )

10) ALFONS ROKU 2009 - Wronek ( 11 głosów )

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław ( 13 głosów )

12) FREEQ ROKU 2009 - Kuba ( 8 głosów )

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mata ( 7 głosów )

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla ( 14 głosów )

Po 3 statuetki zdobyli Whitedruid oraz IIL.

Składam wszystkim laureatom gratulacje. Większości z nagrodzonych użytkowników po grudniowym rozłamie nie ma już z nami na forum ( w sensie aktywności ), mimo wszystko składam laureatom podziękowania za wkład jaki włożyli w rozwój forum (bo w końcu np tytułu Użytkownika Roku nie dostaje się ot tak za nic).

Chciałbym również podziękować za głosy złożone na moją skromną osobę, jest mi miło, że również w jednej z kategorii zostałem wyróżniony.

Tradycyjnie już laureaci mają możliwość, jeśli zechcą, zabrać głos i podziękować za oddane głosy.

Szczegóły tegorocznego rozdania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Whitedruid 21

Eddy 4

DonCarlos 1

Danielson 1

2) ADMIN ROKU 2009

IIL 20

IOOT_DZIKO 3

pablo modjo 2

Norbi 1

3) MODERATOR ROKU 2009

Whitedruid 9

Viper 5

Eddy 4

DonCarlos 3

Sejbla 2

Mast 1

>C< 1

Pietrek 1

Danielsson 1

4) NEWSMAN ROKU 2009

Daimon 17

Mystical 10

5) DEBIUTANT ROKU 2009

Daimon 23

BRKSTRM 1

Cutter 1

6) DYSKUTANT ROKU 2009

Whitedruid 21

badziewiarz 2

Conman 2

Robbson 1

IOOT_DZIKO 1

7) ZNAWCA ROKU 2009

IIL 11

Milos 7

LegendKiller 7

DonCarlos 1

BRKSTR 1

8 ) UPLOADER ROKU 2009

Eddy 15

WW4 7

mysterio82 2

Aquiva 1

rafiq 1

9) KREATYWNY ROKU 2009

Norbi 6

ILL 6

Whitedruid 5

pablo modjo 3

Pietrek 1

Sejbla 1

10) ALFONS ROKU 2009

Wronek 11

montoya 7

Danielsson 6

irys 1

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009

Gabisław 13

>C< 4

Urbeer 2

Pietrek 1

Cutter 1

The Orton 1

12) FREEQ ROKU 2009

Kuba 8

Cutter 2

Kolezz 2

Strit Fajter 2

badziewiarz 2

Willem 2

pablo modjo 1

Yanki 1

Mata 1

Quatro 1

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Mata 7

Pietrek 3

IIL 3

DonCarlos 2

Conman 2

Daimon 2

Norbi 1

Viper 1

Whitedruid 1

Mast 1

LegendKiller 1

Luxier 1

Milos 1

Danielsson 1

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

Sejbla 14

Willem 9

badziewiarz 2

Budyll 1

kojot 1

94370642845de365932a94.jpg

Może i obecnie ta nagroda nic nie znaczy, bo ilu z obecnych "Aktywnych użytkowników" pamięta, co robiłem w zeszłym roku, jak rozwinęła się dyskusja o bratach Hardy (od Conmana), czy też ta sławetna o Main Evnterach 07-09 (nomen omen moja)... Może i niewielu pamięta już, że IIL był najlepszym administratorem ubiegłego roku. Może i niektórych może zdziwić, że zbanowana osoba dostała Goldberga w dziedzinie najbardziej lubiana osoba na forum. Może niewielu z nowych pamięta newspacki Daimona. Może i to wszystko brzmi nieco... jak by to była prehistoria. W każdym razie jest to duży odstęp w historii forum i chciałbym z tego miejsca:

Podziękować tym wszystkim, którzy na mnie głosowali, oraz tym wszystkim, dzięki którym mogłem dyskutować i mieć możliwość pisania na forum...

W każdym razie cieszę się, że doceniliście moją pracę i jest mi naprawdę miło czytać takie opinie. Dla mnie osobiście te nagrody są ważne, bo w sumie użytkownik roku na najlepszym forum o wrestlingu w Polsce, to nie byle co. Nie wiem czy sprawiedliwie, nie wiem czy zasłużenie, ale i tak dziękuję wszystkim... :*

Mam nadzieję, że choć część nowych przyjrzy ten temat i podobna troszeczkę historii 2009 roku na BGZ. Mam nadzieję, że choć ta cześć niezbanowana, która na mnie głosował, przeczyta tą wiadomość...

Qoute the Raven... Nevermore!