Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2009 - Piąte Rozdanie Forumowych Oscarów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Ogłaszam piąte rozdanie do forumowych oskarów - Goldbergów 2009.

goldberg20051za7ew.jpg

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2009.

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2009. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum.

2) ADMIN ROKU 2009 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2009 - najlepszy moderator na forum BGZ w 2009 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład

4) NEWSMAN ROKU 2009 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum a potem na portalu BGZ.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - najlepszy z nowych userów zarejestrowanych w 2009

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLOADER ROKU 2009 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2009

10) ALFONS ROKU 2009 - osoba wstawiająca najlepsze panienki w divas i girls gallery hłe, hłe/

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009

12) FREEQ ROKU 2009 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - to chyba nie wymaga wyjaśnienia ;)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 
2) ADMIN ROKU 2009
3) MODERATOR ROKU 2009
4) NEWSMAN ROKU 2009
5) DEBIUTANT ROKU 2009
6) DYSKUTANT ROKU 2009
7) ZNAWCA ROKU 2009 
 UPLOADER ROKU 2009
9) KREATYWNY ROKU 2009 
10) ALFONS ROKU 2009 
11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009
12) FREEQ ROKU 2009
13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 
14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

W poprzednich latach wygrali:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2008

mast (18)

Pierwsze rozdanie: tomo

Drugie rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: LegendKiller

2) ADMIN ROKU 2008

pablo modjo (14)

Pierwsze rozdanie: brak

Drugie rozdanie: Norbas

Trzecie rozdanie: AtS

3) MODERATOR ROKU 2008

conman (10)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Drugie rozdanie: dziko

Trzecie rozdanie: IIL

4) NEWSMAN ROKU 2008

don carlos (10)

jacekD (10)

Pierwsze rozdanie: LegendKiller

Trzecie rozdanie: pawelzak

5) DEBIUTANT ROKU 2008

mast (13)

Pierwsze rozdanie: bark

Drugie rozdanie: brak

Trzecie rozdanie: kuba19911

6) DYSKUTANT ROKU 2008

conman (12)

Trzecie rozdanie: IIL

7) ZNAWCA ROKU 2008

LegendKiller (13)

Pierwsze rozdanie: pawelzak

Trzecie rozdanie: legendkiller

8.) UPLOADER ROKU 2008

eddy (21)

Pierwsze rozdanie: mysterio82

Drugie rozdanie: mysterio82

Trzecie rozdanie: kuba1991

9) KREATYWNY ROKU 2008

Norbas (15)

Trzecie rozdanie: xazax5

10) ALFONS ROKU 2008

irys (13)

Pierwsze rozdanie: irys

Drugie rozdanie: montoya

trzecie rozdanie: montoya

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2008

Gabisław (14)

Pierwsze rozdanie: ats

Drugie rozdanie: ats

trzecie rozdanie: ats

12) FREEQ ROKU 2008

Patro (14)

Pierwsze rozdanie: sivy

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Mast (2)

danielsson (2)

pablo modjo (2)

Pierwsze rozdanie: prezes

Drugie rozdanie: hellner

Trzecie rozdanie: hellner

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2008

Sejbla (9)

Pierwsze rozdanie: hellner

Drugie rozdanie: cyc

trzecie rozdanie: willem

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Łajt

3

• IIL

2

• Anonymus

2

• piter737

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid ... bo nie było osoby, która by się tak zaangażowała w forum, jak on ... po prostu przykładny user, który jak nikt inny na posadę globala zasługuje!

2) ADMIN ROKU 2009 - Dziko - bo jakos najbardziej w pamięci mi zapadł przez ostatni rok

3) MODERATOR ROKU 2009 Dałbym Łajta, ale on ma już user roku ... niech będzie Viper, bo jego praca i wkład był równie ogromny :)

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Mystical - również najbardziej zapadł w pamięć

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon, bo robi .... wszystko :)

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - badziewiarz - ponieważ on chyba jako jeden z nielicznych rozumiał pojęcie dyskusji i wcale nie potrzebował milion razy cytować selektywnie

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Milos - bo większość z tego co pisze, to czysta wiedza ... po prostu, bo wie dużo :P

8) UPLOADER ROKU 2009 - WW4 - bo się narobił

9) KREATYWNY ROKU 2009 - ILL - bo było trochę pomysłów z jego strony

10) ALFONS ROKU 2009 - a dam Worka, bo większego zboka na forum nie ma

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław - bo nie ma lepszego

12) FREEQ ROKU 2009 - Dżejkob jak nic :D I spróbujcie mi zagłosować na strit fajta, Chrisa aka. Qatro, czy coś innego :x

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Norbas - bo nikt nie odważy się, choćby zażartować z jego tematów :x

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla - bo co miesiąc leże na ziemi po przeczytaniu raportu z PPV :lol

• Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Eddy - nie poprzestał na dostarczaniu nam linków do gal, nie skupia się na jednej federacji, komentuje, dyskutuje, dostarcza co rusz świeżych niusów, profesja pełną gębą, wielki wkład w forum w przeciągu całego roku,

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL - wszędzie go pełno, co rusz ciekawy news czy też dyskusja made in TNA, czasem kogoś zbanuje , ostatnio przeszedł hell turn jak to mówią więc może być ciekawie :8

3) MODERATOR ROKU 2009 - Don Carlos - on też musi mieć coś od życia, ciągłe uganianie za Strit Fajterem bywa męczące, trzyma formę od początku, to właśnie z Kartona powinniście brać przykład!

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Mystical - długie, rozbudowane newsy, szacunek

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon - czy w jakimś dziale go nie było? :P

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - WhiteDruid - gdyby nie on, nie byłoby tak samo, twórca i wielki dyskutant chyba najlepszego tematu w dyskusjach o ME w wwe, Łajti brawa dla Ciebie :applause:

7) ZNAWCA ROKU 2009 - ciężki wybór przynajmniej dla mnie, ale głos na IILa - chyba nie ma takiej promocji którą by pominął, do tego wyciąga odpowiednie wnioski, na jego zdaniu można zawsze polegać

8) UPLOADER ROKU 2009 - WW4 - bo on ma linki do wszystkiego

9) KREATYWNY ROKU 2009 - pablo modjo - fajne radyjko było :roll:

10) ALFONS ROKU 2009 - Wronek - nawet on potrafi coś pożytecznego zrobić

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - nie znam się, ava mam hogaty, a siga Urbeera więc głosik na niego

12) FREEQ ROKU 2009 - Kubuś aka Dżejkob - piona stary stulejkowcu :*

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM -Pietrek aka Julka Pietruchano jak można go nie lubić :t_up:

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009- Willem to nie podlega najmniejszej dyskusji :8

• Reputacja:   1

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid. Napisał w tym roku mnóstwo ciekawych tematów i był wyróżniającą się osobą.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL Jakoś najbardziej moim zdaniem rzucał sie w oczy w tym roku ^^

3) MODERATOR ROKU 2009 - I tu znowu zagłosuje na Whitedruida.

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Tutaj mój glos poleci na Daimon'a. Wrzucił sporo newspackow w tym roku.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - I tu znowu głos na Daimon'a.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Kolejna kategoria dla Whitedruida :) w każdym temacie dorzucał coś od siebie.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Głosik na IIL'a. Tak jak napisał Mata, ogląda gale różnych federacji, i można polegać na jego zdaniu.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Głos leci na Eddy'ego.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - IIL za Goldbasmanie.

10) ALFONS ROKU 2009 - Wronek. Za "milion" galerii wrzuconych w tym roku.

11)NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław

12) FREEQ ROKU 2009 - wstrzymam sie od głosu ^^

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - I tu mam problem. Z paroma osobami gadam dosc czesto na GG i bardzo je lubie. Żeby nikogo nie skrzywdzić, to głos poleci na IIL'a za zerwane nocki przy galach live ^^

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009- Willem

91794957345e1dece60d6b.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - DonCarlos - Był jest i będzie wszędzie. Robi mnóstwo dla BGZ, dziwię się że nie jest jeszcze adminem :)

2) ADMIN ROKU 2009 - Kilku praktycznie ciągle nie ma, ciężkie pytanie... Mimo, że mi ostatnio podpadł, to IIL, choć prawda jest taka że admini robią strasznie mało :)

3) MODERATOR ROKU 2009 - Whitedruid - Robi świetne dyskusje, ogólnie dobrze się sprawuje ;)

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon - Najczęściej robił je on i Mystical, lecz bardziej w oko wpadły mi właśnie jego newsy :)

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon - A kto inny? ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid - Opis kategorii idealnie pasuje do niego, choć można dopisać że sam je tworzy ;)

7) ZNAWCA ROKU 2009 - DonCarlos - No zna się chłopak zna... Alustriel też zasługuje na to miano, ale on mniej udziela się na forum :)

8) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Nie wiem

10) ALFONS ROKU 2009 - Danielsson - wystarczy wejść w Divas ;)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - >C<

12) FREEQ ROKU 2009 - Yanki - Nic dodać, nic ująć :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Hmm i tutaj musiałem sporo pomyśleć... Sporo mam tu kumpli, jednak za tą "pomocność" głos leci na DonCarlos'a. Większość osób zaczyna pomagać, czy chce z Tobą gadać gdy jesteś już znany na forum. Jak nie to "wypierda***", a z nim jest tak, że może do niego napisać każdy i zawsze pomoże :) Szanuje takich ludzi :)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Budyll - Za swoją wrodzoną głupotę :D

2nqz7s6.jpg

To, że nic nie piszę na forum nie znaczy że wogóle nie ślędzę dalszych losów bgz :P Dlatego również myślę, że mogę oddać głosy.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - powiedzmy, że Whitedruid, jakoś się w miarę wyróżniał, nie pisał głupot jak większość tutejszych, coś tam w dyskusjach działał nawet. :t_up:

2) ADMIN ROKU 2009 - żaden

3) MODERATOR ROKU 2009 - Sejbla za zajebiste i wesołe raporty. :D

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Niech będzie Daimon, bo nikogo innego nie kojarzę jakoś.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 -

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - White, bo pisał mądrze jako jeden z nielicznych.. dałbym na badziewiesza ale jemu każda gala się nie podoba więc niech ssie. :t_up:

7) ZNAWCA ROKU 2009 - chyba google roku ;] szkoda że wemaka nie ma bo on zna nawet długości członków wrestlerów na pamięć.. a tak to dajmy LK.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Norbas, za swoje modyfikacje, bany "Out Of Nowhere" itp.

10) ALFONS ROKU 2009 -Wronas14.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław - zajebiście się chłopak wyrobił, respekt :t_up:

12) FREEQ ROKU 2009 -

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - dajmy na Conmana, on taki bezkonfliktowy chyba :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009- Willem ;)

Edytowane przez Gość

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 Whitedruid - Tak jak to powiedział IIL maszyna, nie człowiek.... zgadzam się z nim.. Rozruszał dział sport, dyskusje WWE oraz Felietony...

2) ADMIN ROKU 2009 IIL - Jedyny admin z którym gadałem... Widać że się stara... Tylko tyle mogę powiedzieć... Norbas też mało się pokazywał, ale to on wgrywał wszystkie modyfikacje itd. itp. Ale głos na IIL'a...

3) MODERATOR ROKU 2009 Whitedruid - Szkoda że tak malo daje ostrzeżeń, ale dużo robi dla forum...

4) NEWSMAN ROKU 2009 Daimon - Cały czas gada news pack słaby, lecz jego newsy najbardziej mi wpadły w oko...

5) DEBIUTANT ROKU 2009 Daimon - zasługuje na tą nagrodę...

6) DYSKUTANT ROKU 2009 Whitedruid - hmm. Chyba, w każdej dyskusji na forum można zauważyć jego wpis...

7) ZNAWCA ROKU 2009 IIL - Ponieważ tak jak ktoś już to powiedział ogląda gale różnych federacji i troszkę już tam wie...

8) UPLOADER ROKU 2009 Eddy - WW4 też coś tam robił, ale to Eddy zasłużył na to miano... Eddy lepkie ręce... linki same mu się kleją....

9) KREATYWNY ROKU 2009 Kolejna kategoria dla tego gościa... IIL

10) ALFONS ROKU 2009 Wronek - Dał dużo galeryjek w tym roku.. I za to wielka brawa dla niego...

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 Gabisław - Robi wspaniałe prace... Szkoda tylko że tak rzadko je robi..

12) FREEQ ROKU 2009 Sick Jacob - Szkoda że już go nie ma z nami....

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Tu mam problem.. Znam kilku ludzi z tego forum ,lecz nie mogę się kierować tym kogo ja lubię... Ale mój głos poleci na usera nicku Daimon, można na nim polegać, a nawet pogadać się z nim da...

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 Willem - I czy coś więcej trzeba dodać ?

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Eddy - Dostarczna na bieżąco linki do gal , pisze newsy , pisze świetne raporty z gal.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL - Poprostu jest wszędzie.

3) MODERATOR ROKU 2009 - Whitedruid - Świetne dyskusje , niemam do niego żadnych zastrzeżeń

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon - Zdecydowanie najlepsze newsy , dużo ciekawych i wartościowych informacji.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon - Świetny user , newsman i czasem kumpel do pogadania ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid - Niema dwóch zdań co do tego że to najlepszy dyskutant na forum.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - IIL - Posiada 2000 GB wrestlingu na płytach więc jego wiedza na ten temat jest równie obszerna.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy - Za wrzucanie na bieżąco gal , zawsze można na niego liczyć.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - IIL - Głosuję na IIL-a bo wg mnie jest najbardziej kreatywny na forum :)

10) ALFONS ROKU 2009 - Wronek - Bardzo dużo wrzuconych galerii.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Pietrek - Bardzo dobre prace , gdy szukam jakiegoś avka czy coś zawsze moge na niego liczyć.

12) FREEQ ROKU 2009 - Wstrzymam się :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - IIL - Mimo że przeszedł ,,Hell turn" zawsze mogę z nim pogadać o wszystkim :D

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Willem - Za dobre teksty w szołtboksie :D

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Zdecydowanie Whitedruid. Rozkręca dyskusje tematy w Sporcie. Tak jakby nie miał życia prytwatnego... xD

2) ADMIN ROKU 2009 - Wydaje mi się, że IIL udzielał się najbardziej

3) MODERATOR ROKU 2009 - Żeby Łajt nie zgarnął potrójnej korony to tutaj zagłosuję na Viper'a. Narobił się przy Next PPV

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon Wrzucał mnóstwo niusów tak jakby był w creative teamie i TNA i WWE :P

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Tutaj też kolega Daimon.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Bezkonkurencyjnie Whitedruid. Odwalił kawał dobrej roboty.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - IIL bo wie bardzo dużo

8) UPLOADER ROKU 2009 - WW4. Praktycznie każdy temat z downloadem zakłada on.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - ehh... a niech ma Triple Crown( przynajmniej ode mnie) Whitedruid.

10) ALFONS ROKU 2009 - Wronek za mnóstwo nowych galerii.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Nie znam się na tym i się wstrzymam od głosu

12) FREEQ ROKU 2009 - Sick Jacob bez dwóch zdań. Dobra nagroda dla niego.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Powiem, że Viper, bo się nie awanturuje i służy pomocą jakby co.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Willem...i co tu więcej mówić

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009-Whitedruid Największy wkład w forum, nikomu nie chciało się bardziej

2) ADMIN ROKU 2009-IIL IMO robił najwięcej

3) MODERATOR ROKU 2009-DonCarlos Robi to czego innym by się nie chciało

4) NEWSMAN ROKU 2009-Daimon Chyba najbardziej zasłużył

5) DEBIUTANT ROKU 2009-Daimon Jest wszędzie, poza tym nie widzę innych propozycji

6) DYSKUTANT ROKU 2009-badziewiarz Tym razem kieruje się ilością, a nie jakościa

7) ZNAWCA ROKU 2009-IIL Za wszechstronność

8) UPLOADER ROKU 2009-WW4 Zdecydowanie się wyróżniał

9) KREATYWNY ROKU 2009-Whitedruid Nie dość, że najwięcej dyskutuje to jeszcze znajduje czas na sport

10) ALFONS ROKU 2009-Danielsson On tego wrzucił chyba najwięcej

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009-Wstrzymam się, bo jednakowo zasługują >C<, Pietrek i Gabisław

12) FREEQ ROKU 2009-Mata za całokształt

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM-Whitedruid j.w.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009-badziewiarz za teksty w sb i beznadziejnego bana

Edytowane przez Gość

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Nie wyróżnię się i zagłosuję na Whitedruida. Chłopak starał się, pracował w dyskusjach jak nikt inny w tym roku, jest niezwykle miłym człowiekiem, a poza tym jest słiiit.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL. Może i prawda z tym, że admini niezbyt często pokazywali się na forum, ale wiadome jest, że to nie maszyny i nie siedzą cały czas przy kompie jak chyba większość z nas, co Ekserku?;> IIL był najbardziej zauważalny i najbardziej pomógł forum w tym roku.

3) MODERATOR ROKU 2009 - Zagłosuję tu na Global Moda, czyli Masta. Udzielał się w dyskusjach, robił porządek ze spamerami, itd. :)

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Niech nagrodę tu ma Mystical, bo dawał niezłe newspacki, a jego rywal już wygra w konkurencji...

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Oczywiście Daimon. Nie ma innej osoby, która tak dałaby się każdemu we znaki. ;) Oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Tutaj znów muszę zagłosować na Łajta. Dawał czadu z kolejnymi dysputami i nie zrażał się, że banda leni (jak ja :D ) nie chciała brać udziału w nich właśnie.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Myślę, że wiedza poprzedniego zwycięzcy ani trochę się nie zmieniła, więc daje zwycięstwo Legend Killer'owi.

8 ) UPLOADER ROKU 2009 - WW4 - duży postęp, naprawdę dodawał wiele linków, dzięki za to.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Tutaj będzie Julka, Pierdek, Pietrucha... Pietrek. Dlaczego? Za jego dobre prace graficzne (pomysłowe) i za jego pomoc w WSF. Chłopak napisał wiele walk, chwała Ci za to, człowieczku. :P

10) ALFONS ROKU 2009 - Matteo Wroni, czyli Wronek. Najwięcej tego było od niego.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Gabisław. Może i mniej prac, ale nadal na tak samo wysokim poziomie, co rok temu.. a może i lepsze.

12) FREEQ ROKU 2009 - Zauważyłem, że ma być osoba, która przybyła na forum w tym roku... niech będzie Kotek Eff. ;* Śmiechowy chłopak, i słitaśny tysz. (Kubuś ;* )

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2009 - Znów niestety muszę oddać głos na mojego sąsiada, krajana, nowohucianina.. Pietrek. Bo kasdy go lóbi, ja tysz, jest faaajny i oguuulnie taki słłłłiiiit.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Sejbla. Muszę dać głos na marka 'Takera za jego genialne raporty z PPV i za Yupikayey. :)

Edytowane przez Gość

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 Whitedruid Dużo się udziela , rozkręca dużo tematów...

2) ADMIN ROKU 2009 IIL Uważam iż robi najwięcej na tym forum z adminów...

3) MODERATOR ROKU 2009 Whitedruid To co wyżej , u niego...

4) NEWSMAN ROKU 2009 Daimon Zawsze dostarcza świeże oraz ciekawe informacje...

5) DEBIUTANT ROKU 2009 Daimon Dużo się udziela , daje świetne porcje News'ów...

6) DYSKUTANT ROKU 2009 Whitedruid Mądre posty , udziela się w wielu dyskusjach...

7) ZNAWCA ROKU 2009 IIL Naoglądał się tyle tego Shit'u , że o co by go nie zapytać to zawsze wie o co kaman...

8) UPLOADER ROKU 2009 WW4 Zawsze można na niego liczyć , w sensie szybkości i jakości wrzucania gal...

9) KREATYWNY ROKU 2009 -

10) ALFONS ROKU 2009 Wronek trochę tego nawrzucał...

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 Gabisław Jego prace zachwycają , zaraz po nim postawił bym >C<...

12) FREEQ ROKU 2009 -

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM Tu stawiam na kilka osób Mata, Carlos , Robsson...

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Willem , jego teksty w SB , maskara...

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - Whitedruid szczególnie cenie go za dyskusje, które regularnie rozpoczyna.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL sporo go było.

3) MODERATOR ROKU 2009 - Eddy Wszechstronny Edi, ogarnia co najmniej z połowę forum.

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Mystical zarzucał ładnie rozbudowanymi nowinkami ze świata wrestlingu.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon chociaż jego początki z tego co pamiętam owocowały spamem w kąciku div to się wyrobił.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - Whitedruid i jego comiesięczne podsumowania biorą górę.

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Milos Jego posty w dyskusjach wnoszą bardzo wiele ciekawych informacji z niekoniecznie dobrze znanych nam federacji.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Bezapelacyjnie Eddy nikt nie jest wstanie z nim stanąć twarzą w twarz w tej dziedzinie, nie ma żadnych długotrwałych przerw w wrzucaniu linków, jest gotowy zawsze i wszędzie, poza tym wszystkim uploaduje swoje materiały na rzecz BGZ.

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Wstrzymam się od głosu, nie chce nikogo urazić.

10) ALFONS ROKU 2009 - montoya chyba to jednak on nieprzerwanie od lat króluje w tym dziale.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009- Gabisław Jego pracę wydaja mi się najlepsza i najbardziej kreatywne.

12) FREEQ ROKU 2009 - "który pojawił się na forum w tym roku." Gdyby nie to dałbym Kubę, ale jeśli głosuje to zgodnie z zasadami i tutaj wybieram Kolezz'a i jego różne odmiany.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Wydaje mi się, że DonCarlos. Ciężko jest mówić za wszystkich userów, ale jeszcze nigdy nie zauważyłem aby popularny karton zrobił komuś coś przykrego.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Jest co najmniej kilku pretendentów do tego tytułu, ale na czele stoi Sejbla i raporty.

Śmieszą mnie osoby, które oddają głosy, chociaż nie miały okazji być na forum cały rok.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009 - WhiteDruid. Za wiele rzeczy, dyskusje (o tym potem), chęć zorganizowania zlotu, po prostu harował jak wół.

2) ADMIN ROKU 2009 - IIL. Bez dwóch zdań zasłużył na tą nagrodę. Udziela się sporo, pomaga i chcę aby forum było coraz lepsze.

3) MODERATOR ROKU 2009 - WhiteDruid. Już wymieniałem za co, wymiata i tyle.

4) NEWSMAN ROKU 2009 - Daimon. Trzymaj nomynejszyn i nie gadaj więcej, że znów słaby newspack.

5) DEBIUTANT ROKU 2009 - Daimon. Znów on. Wszedł z hukiem i cały czas pnie się w górę.

6) DYSKUTANT ROKU 2009 - WhiteDruid. Chyba muszę wcisnąć CTRL + C. :8

7) ZNAWCA ROKU 2009 - Zagłosuję na.. Milosa. Wydaje mi się, że to właśnie od posiada największą wiedzę.

8) UPLOADER ROKU 2009 - Eddy. Mimo braku czasu nadal wymiata. ;)

9) KREATYWNY ROKU 2009 - Norbas. Za wszystkie wyczesane modyfikacje.

10) ALFONS ROKU 2009 - Danielsson. Głos na Danielka, za świeże fotki głównie z TNA.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009 - Niech to będzie.. po namyśle Gabisław. Za to, że nie wypadł z formy i nadal (z różną częstotliwością) robi wspaniałe prace.

12) FREEQ ROKU 2009 - Sick Jacob. Od czegoś wziął się ten nick.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Mata! Za wszystkie rozmowy na gg i nastawienie do życia. ;)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009 - Muszę pomyśleć.. Willem.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009-Łajt.Za te wszystkie dyskusje typery w szporcie i inne

2) ADMIN ROKU 2009-IIL.Za to że ze mną gada na gg,za to że się udziela,i za to,że,że,że już zapomniałem.

3) MODERATOR ROKU 2009-Tu następny raz Łajtuś.On jest wszędzie,Bio,Felietony,Sport,Dyskusje.

4) NEWSMAN ROKU 2009-Daimon.Bo tak :D

5) DEBIUTANT ROKU 2009-Daimon.Mod w newsach w krótkim czasie.

6) DYSKUTANT ROKU 2009-Łajt.Nie muszę tłumaczyć...

7) ZNAWCA ROKU 2009-Tu będzie Milos.

8) UPLOADER ROKU 2009-Eddy.Utrzymuje na swych barkach całe Media Corner.

9) KREATYWNY ROKU 2009-Norbas.Za wyczesane modyfikacje aka PZU43

10) ALFONS ROKU 2009-Danieluś.Za te wszystkie fotki Lejsi ;*

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009-Tu będzie Gabi.Za te wszystkie prace,które robi :)

12) FREEQ ROKU 2009-Tu będę musiał zmarnować najwięcej klawiatury.Ekhem,ekhem:Strit Fajter aka Kolec aka X-Ladder aka Maciek5463 aka Maciekkkkkk aka Maćek

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM-Mata.Za te wszystkie rozmowy przez gadu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009-Sejbla.Ten raport z Night of Champions :lol