Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE TLC 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

161816_lg.jpg?091113095927646

1. Sheamus - Niespodziewanie pokonał John'a Cenę i zdobył pas mistrza WWE.

2. Christian - Obronił pas ECW w Ladder Match'u.

3. Drew McIntyre - Zdobył pas Intercontinental pokonując John'a Morrison'a.

4. Michelle McCool - Obroniła pas Women's.

5. The Undertaker - Obronił pas Heavyweight pokonując Batistę.

6. Randy Orton - Za zwycięstwo nad Kofi'm Kingston'em.

7. Triple H - Wygrana z Jeri-Show i zdobycie pasów Tag Team.

8. HBK - J/w.

9. Ktoś inny! (Uzasadnij w poście).

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• bobek1906

1

• Boogeyman1996

1

• Zaqu7

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zaglosowalem na inny, a dokladniej na Sheltona Benjamina, ktory naprawde pokazal co potrafi i w ogole byl swietny. Moim zdaniem powinien miec ten pas.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Moj glos poszedl na HBK Shawn Michaels'a, poniewaz bedac w tym wieku potrafi zrobic bardzo dobre walki. Zastanawialem sie tez nad Undertakerem, ale wybralem HBK

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'

Mój głos też poszedł na HBK'a. Bo stworzył naprawde niezły pojedynek. 8)

ahfo.png

luba_049.png

Sheamus. Gościu na prawdę dostał wielką szansę od WWE, przy pomocy Triple H'a i w pełni ją wykorzystał! Mimo tego, iż może być jeszcze za wcześnie, to uważam, że jest to ciekawy ruch ze strony WWE. Możliwe, że zakwitnie feud miedzy Ceną, a Sheamus'em, czego na prawdę bardzo oczekuje. Co do występu na TLC, to również cieszę się, iż nie było to takie zwycięstwo po prostu z rzucenia na stół i odebrania pasa John'owi. Wszystko w moich oczach stało się z przypadku i dobrze się stało, jak się stało. ( :lol )

Zdecydowanie Shawn MIchaels. HBK rozegrał świetną walkę i wypracował zwycięstwo DX

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

zastanawiałem się nad Inny i nad HBK. Inny to miałem na myśli Sheltona Benjamina który pokazał się ze świetnej strony w swojej walce z Christianem ale niestety nie zdobył Pasa :( Dlatego mój głos poleciał na Shawna Michaelsa który mimo wieku walki potrafi wykręcać nadal świetne..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja zagłosowałem na Sheamusa. W pierwszej swojej walce o pas, od razu najważniejszy wygrał! Może nie walczył wyśmienicie, ale należy mu się ten głos, przynajmniej ode mnie. Nie wiem jak inni, ale według mnie Sheamus ma nawet dobre umiejętności, może nie najlepsze, ale dobre. W walce z Ceną walczył przyzwoicie.

Wolfe.png

Sheamus - zdobycie po raz pierwszy pasa WWE (wcześnie czy nie, tutaj akurat nie ma to nic do rzeczy) jest na tyle ważnym argumentem, że nie można dac tutaj kogoś innego tylko za rozegranie dobrej walki (via Shelton, Cristian czy HBK).

910573292462b42a28a382.gif

Głos na HBK. Najwięcej wniósł do najlepszej walki gali. Gdyby nie on to byłaby to może nie nieudana, ale najwyżej średnia walka. Nie głosowałem na Sheamusa, bo swoim stylem nie prezentuje nic ciekawego, a moim zdaniem styl jest ważniejszy od osiągnięć.

A ja właśnie dam tę nagrodę wrestlerowi, który stoczył niezłą walkę, a nie temu, który jest przesadnie pushowany i jeszcze niedawno rozwalał jobberów w ECW. Szejmas zdecydowanie moim zdaniem nie zasłużył na tytuł mistrza WWE, jak i wrestlera PPV. Zasłużył za to Christian.

A ja właśnie dam tę nagrodę wrestlerowi, który stoczył niezłą walkę, a nie temu, który jest przesadnie pushowany i jeszcze niedawno rozwalał jobberów w ECW. Szejmas zdecydowanie moim zdaniem nie zasłużył na tytuł mistrza WWE, jak i wrestlera PPV. Zasłużył za to Christian.

Zgadzam się!

dla mnie był do benjamin to co on robił na TLC to masakra......kiedyś go nie doceniałem mam nadzieje że przejmie pas ECW

Zdecydowanie HBK. Jak dla mnie Shawn jest jednym z niewielu, którzy tworzą walki naprawdę wartę obejrzenia. Przecież Shawn to main eventer XX wieku, a mimo to dalej trzyma świetną formę i pokazuje się z najlepszej strony. A w walce z jeri-show pokazał to, czego można się było po nim spodziewać, czyli genialne widowisko. Brawo HBK :thumb:

Oczywiście HBK, za to że mimo iż już się starzeje (różnica w samym wyglądzie między momentem kiedy np. wychodził z Dieselem jako ochroniarzem a teraz ładnie podkreśla wiek) potrafi zrobić bardzo dobrą walkę, a nawet świetna

sting20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...