Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE TLC 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No i tu zastanwiałem się czy dać głos na Walke o ECW Championship czy może o UTTC . Ta pierwsza to naprawde był świetny pojedynek dużo akcji i wszystko było by pieknie ładnie gdyby nie zwalili tego z tą krwią .Christian spokojnie mógł walczyć dalej ..a i Kibice chcieli wkońcu widzieć krew w federacjii Vinca :) .No i dlatego zagłosowałem na TLC Match pomiędzy DX a Jerishow ...Świetna walka HBK i Y2J pokazali na co ich stać .Świetne pomysły z tą połową drabiny albo z Jericho na barkach Big Showa a potem Sweet chin Music .. ale lepiej by wyglądało jak by Jericho spadł na stół a nie obok :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• special24

1

• Zaqu7

1

• BigDickJohnson

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ladder match for the ECW Championship - opener zdecydowanie najlepszy. Pomimo niezaplanowanej kontuzji mordy Kryszczyna walka wyszła przyzwoicie, ale co najważniejsze - najlepiej, biorąc pod uwagę całą resztę.

Ladder match for the ECW Championship- najlepsza walka TLC. Początek był wyśmienity, środek dobry, ale zakończenie słabe. Dobrze, że była krew, chociaż niezaplanowana, ale była, lecz mogli lepiej to wykorzystać w walce, a nie zatrzymawać na chwilę pojedynek.

Wolfe.png

Ladder Match innego wyjścia nie było. Walka od początku do końca dobra. Ktoś tu wspomniał o krwi więc powiem, że chciał bym zobaczyć krew w WWE ale wystarczy pomyśleć już chyba nigdy nie zobaczymy krwi w WWE. A TLC Match był dobry ale nie oszukujmy się tylko HBK pokazywał dobrą walke no i od czasu do czasu jakaś ładna akcja Jericho ale co z Big Showem in Triple H, którzy nie pokazywali nic. Zakoczył mnie jeszcze poziom walki Kofiego z Ortonem. Może walka nie zachwycała ale nie spodziewałem, że Kofi sam będzie wstanie zrobić niezłą walke, bo Orton za dużo nie potrafi. Oprócz tego walki, które powinny być pierwsze na normalnych tygodniówkach, a nie znajdować się na PPV.

Moim zdaniem najlepsze było ladder match obaj zawodnicy pokazali się świetnej strony walka praktycznie ciągle trzymała w napięciu

Oczywiście Ladder Match. Innego wyjścia nie ma. Christian miał rację parę tygodni temu mówiąc to Benjamina, że obaj pokażą jedną z najlepszych walk w tym roku. Jedyne co mi się nie podobało to przerwanie walki aby zatamować krew Christiana. TLC match też był niezły. Wyszła mądrość Jericho myśląc, że na plecach Big Showa dosięgnie pasów. Kolejna walka. którą prowadził HBK. Szkoda tylko, że niedługo te pasy znajdą nowych posiadaczy a DX prawdopodobnie się rozpadnie.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...