Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE TLC 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

161816_lg.jpg?091113095927646

Tables match for the WWE Championship

John Cena © vs. Sheamus

Chairs match for the World Heavyweight Championship

Undertaker © vs. Batista

Tables, Ladders, and Chairs match for Unified WWE Tag Team Championship

Chris Jericho and The Big Show © vs. D-Generation X (Triple H and Shawn Michaels)

Ladder match for the ECW Championship

Christian © vs. Shelton Benjamin

Intercontinental Championship Match

John Morrison © vs. Drew McIntyre

Single match

Kofi Kingston vs. Randy Orton

WWE Women's Championship match

Mchelle McCool © vs. Mickie James

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viper

2

• special24

1

• Zaqu7

1

• BigDickJohnson

1

Top użytkownicy w tym temacie

zagłosowałem na walkę o WWE Title. Cały czas czekałem aż wreszcie ten terminator Cena dostanie przysłowiowo ,,po dupie''. No i stało się. Chwała Sheamusowi!

Zdecydowanie TLC! DX zasługiwało na te pasy i wygrało je w dobrym stylu. Pojedynek do końca trzymał w napięciu. Cieszy mnie to tym bardziej bo nie lubie Jericho, a Big Showa już totalnie nie akceptuje.

We want Table ! A nie kurde nie to !

We want ladder ! We want ladder !

Ladder Match rlz !

Zgadzam się z kolegą wyżej... DX zasługiwało na pasy i w końcu je ma.. Jeri-Show też byli blisko obronienia TT championship ale i tak DX mieli lepszą pracę zespołową :thumb:

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Ja zagłosowałem na Tables, Ladders, and Chairs match for Unified WWE Tag Team Championship. Ponieważ był maint event'em , trzymał w napięciu i wogule było ekstra show. Wygrało DX jeszcze lepiej. :applause:

ahfo.png

luba_049.png

Moim zdaniem walka o ECW Champion byla bezapelacyjnie najlepsza-jako jedyny pojedynek stal na wysokim poziomie (no, moze jeszcze walka o Unified Taq Team Champion). Reszta mnie zawiodla, ale nie spodziewalem sie tego, ze jednak Celtic Warrior bedzie WWE Championem i Drew Mycintyre Intercontinental Championem.

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

zagłosowałem na Tables, Ladders, and Chairs match for Unified WWE Tag Team Championship

lecz walka ECW byla na rownym poziomie

Bezapelacyjnie opener - Ladder Match o ECW Title. Bardzo dobra chemia pomiędzy tymi dwoma zawodnikami, kilka ciekawych spotów. :t_up:

jrthqr.jpg

Ladder Match zdecydowanie zostawił w tyle resztę stawki. Pochwała także za TLC (który IMO trochę jednak zawiódł) oraz końcówkę Orton vs Kingston.

910573292462b42a28a382.gif

Bezapelacyjnie opener - Ladder Match o ECW Title. Bardzo dobra chemia pomiędzy tymi dwoma zawodnikami, kilka ciekawych spotów.

:t_up:

Zgadzam się w stu procentach. :)

Ta, a ja zagłosuję na Main Event, czyli TLC o pasy Tag Team'owe. :roll: Walka bardzo mi się podobała, wiele ciekawych akcji itd. Nie będę się powtarzał w tym, co mówili poprzednicy. :lol Dodam tylko, że ta walka była przeze mnie najbardziej wyczekiwana, bo wiedziałem, że Chris i Shawn dadzą radę w Ladder Match'u. Co do meczu o pas ECW, to jakoś nie przypadł mi do gustu, ale dużo osób na niego głosuje. :waving:

Zastanawiałem się nad 1. walką i ostatnią. Christian i Shelton wykręcili wspaniałą walkę . Z resztą tego można było się po nich spodziewać. Jednak troszkę bardziej podobał mi się TLC Match.

79363325354627f1096144.jpg

Ja rowniez zastanawialem sie nad pierwsza a ostatnia walke. Ale wybieram TLC Match, poniewaz HBK wykonal dwa razy swoj finisher, czego nie moglismy zobaczyc w pierwszej walce, chodz byl tam skok na Sheltona lezacego na drabinie to TLC Match lepiej mi sie podobal.

'Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć...'

Spodobały mi się 2 walki: Walka o pasy tag teamów i o pas ECW. W tym pierwszym DX zasłużyło na zwycięstwo choć jak Big Show i Jericho przytrzasnęli ich w drabinie to się wkurzyłem i przewinąłem dalej, a tu widzę: HBK zdejmuje pas, wtedy cofnąłem i obejrzałem od tamtego momentu. Chociaż cały czas wiem, że wrestling jest udawany to może wywołać u mnie wiele emocji.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...