Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2010 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Prawdopodobne walko na Royal Rumble 2010

WWE Title : Sheamus © vs John Cena

WHC : Undertaker © vs Batista vs Mysterio

ECW Title : Christian © vs zwycięzca z turnieju ECW Homecoming (faworyt CM Punk)

Finał o Divas Title

30 man Royal Rumble

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

6

• przemo14

3

• The Heartbreak Kid

2

• Kotleten

2

Z tego co tutaj napisałeś to prawie wszystko jest pewne oprócz tej pierwszej walki.podam według mnie rezulataty tych walk

John Cena

Drewnista

Zwycięsca Homecominng Battle Royal

Maryse

Shawn Michaels

I tak zapewne będzie chociaż najbardziej emocjonujacy bedzie Royal Rumble Match i tutaj największym faworytem jest Shawn Michaels ale i to nie jest w 100% pewne..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Teraz nasuwa się na myśl kolejny kandydat do wygranej w RR match - Ted DiBiase. Orton wygra title matcha i będzie to dobra okazja do walki na WM . Orton znowu do pasa? nie podoba mi się to... ale za to feud z Tedem jak najbardziej. No ale miejmy nadzieję, że Bret coś namiesza :D

Podobno ma być tak że HBK wygra RR. Przejdzie do SD i na wrestlemani będzie walczył z Takerem o WHC oraz ten który przegra skończy karierę. HBK wygra, a Undertaker zakończy swą karierę.

hmmm....

Moj scenariusz na Royal Rumble match to zwyciestwo Triple h-a i ewntualna walka z Sheamusem na WM 26!

Co do walki o pas WHC to sadze ze pas mieni posiadacvza i bedzie nim Rey Mysterio!

Walka Sheamusa z ortonem zapowiada sie ciekawie! Mam nadzieje iz Sheamus obroni tytul!

Zaluje pretendenta do pasa ECW mialem nadzieje ze bedzie to ktos inny:/ Moze CM Punk:P:D

Dodano:

hmmm. Moim typem na royal Rumble jest niestety Triple H!

wygra a nastepnie zmierzy sie z Sheamusem o pas na WM 26!

Co do walki o pas WHC to przewiduje zmiane posiadacza na rzecz Reya Mysterio!

Sheamus raczej obroni pas przeciwko Ortonowi ale moze to byc niezla walka!

Co do pasa ECw to ta walka to proazka! Mialem nadzieje ze przeciwnikiem Christiana bedzie CM Punk:P a tu dupa:)

7606230484c6ac01ca2e1b.png

Ja mam podobne zdanie jak KchampK. To znaczy, że Royal Rumble wygra Triple H i na WM będzie walczył z Sheamusem.

Co do walki Taker vs Rey myśle, iż DeadMen obroni pas. Na Wrestlemanii będzie rewanż HBK vs Taker. Shawn pokona go i zdobędzie pas WHC ;).

Następna mój pomysł co do pasa WHC pod koniec walki wbiega Batista, atakuje obu zawodników i zabiera pas i zostaje nieoficjalnym mistrzem wagi ciężkiej.

Zaktualizuj ktoś kartę:) bo doszło parę nowych "starć"

Walka o

WWE - Shemus vs Orton

WHC - Undertaker vs Mysterio

ECW - Christian vs Ezakiel

Znając już prawie całą kartę można napisać parę słów o gali.

WWE - Sheamus vs Orton : nie oczekuję zbyt wiele po tej walce(ale dopuszczam możliwość, że jednak choć odrobinę mi się spodoba:P). Nudzi mnie styl Sheamusa, zgadzam się, że dobrze odgrywa rolę heela, ale w ringu nuda. Orton może pokazać coś ciekawego, z nim mam tak, że czasem mnie nudzi a czasem dobrze się bawię oglądając Jego akcje(zwłaszcza uwielbiam R.K.O). Liczę, że jakoś rozkręci to starcie. Będę kibicował (wyjątkowo) Ortonowi. ;)

ECW Championship - Christian vs Ezekiel : bardzo lubię Christiana, jest jednym z najlepszych, a ma zmierzyć się z jednym z najmniej (jeśli nie najmniej) potrafiących w federacji. W zasadzie ciężko by było wybrać gorszego contendera do pasa. A z drugiej strony Christian ma ten pas już tak długo... Nie życzę mu oczywiście porażki ale może się ona przytrafić:/ w takim wypadku mogłoby dojść do feudu Ezekiel vs Regal. Może jednak nie będzie aż tak źle...

WHC - Undertaker vs Mysterio - Według mnie najciekawiej zapowiadające się starcie. Bardzo się cieszę, że Rey pokonał Batiste i dzięki temu to on jest w walce. Z Takerem będą mogli stworzyć dużo lepszy show. Mam tylko nadzieję, że Batek nie zakłóci walki. Dead Men trzyma ten tytuł już bardzo długo ale jednak jakoś ciężko sobie wyobrazić Jego przegrywającego z 619. Ale wszystko może się zdarzyć. Nie licząc RR najbardziej czekam właśnie na tę walkę. W tym przypadku jestem za Mysterio.

Royal Rumble Match- Nie ukrywam, że najbardziej ucieszyłoby mnie zwycięstwo Morrisona, lub Kingstona, ale zdaje sobie sprawę, że to mało prawdopodobne. Zwycięstwo HBK byłoby dla mnie również pozytywne. Jeśli wygra HHH również to zaakceptuje(choć denerwuje mnie myśl, że może walczyć z Sheamusem na Wm-ce :evil: ). Natomiast słabą opcją będzie zwycięstwo Batisty lub Ceny( nie wiem czy wystąpi ale profilaktycznie wolę o nim wspomnieć). Chciałbym by wygrał ktoś ciekawszy by Main Event Wrestlemani był lepszy od zeszłorocznego. Obiektywnie oceniając sytuację obstawiam zwycięstwo HBK.

Moim skromnym zdaniem orton pokona shemusa.

Y2j wygra rr batista pokona takera.

A mr charyzma pokona jacksona.

WWE - Sheamus vs Orton - Moim zdaniem Kofi lub Cena mogą zainterweniować w tej walce,ponieważ przegrali walkę o mecz na Royal Rumble.A jeżeli nikt nie zainterweniuje to"Here is your winner and the new WWE Champion Randy Orton".

ECW Championship - Christian vs Ezekiel - Tu zdecydowanie obstawiam na zwycięstwo Ezekiela,ponieważ Christian trzyma pas już kawałek czasu i trzeba dać szansę tym "gorszym".

WHC - Undertaker vs Mysterio - W tej walce na początku Mysterio będzie odwalał te swoje kopniaki a potem dominacja DeadMana.Zdecydowane zwycięstwo The Undertaker'a.

Royal Rumble Match - Na 99% RR wygra HBK bo będzie rematch na WM26 o WHC HBK vs. The Undertaker.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

30 Man Royal Rumble Match:

Nie chce zgadywac i mam nadzieje, ze wygra ktos kto zasluguje...

ECW Championship:

Ktokolwiek by walczyl z Christianem, to chcialbym jego porazki-niech pas przejmie ktokolwiek inny. Jesli go potrzyma jeszcze to spodziewam sie jego straty na Wrestlemanii XXVI i zaraz po niej moglby zostac przedraftowany np. na RAW...

WHC Championship:

No, tutaj mnie jest wszystko jedno ale mam nadzieje, ze pas utrzyma deadman i straci go kiedy indziej przegrywajac z godnym rywalem.

WWE Championship:

Ciekawe co sie stanie w tym pojedynku, choc przypuszczam, ze pas zostanie w posiadaniu Biolego. Ale jedna sprawa mnie nurtuje-dlaczego wlasnie Orton?

Ogolnie mam nadzieje na wyzszy poziom gali, anizejli taki, jaki byl na poprzednim PPV-w sumie musi bo przeCena nie wystapi, niech odpocznie chlopak...Chociaz patrzac na zestawienia walk wiele nie mozna sie spodziewac-w szczegolnosci jak widze pary na WHC i WWE Title Matche...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

John Cena wystąpi w Royal Rumble Matchu. :)

Royal Rumble match - Oczywiście liczę na Johna Cenę, ewentualnie Shawn Michaels.

WHC - Niech wygra Rey, należy mu się.

WWE - A niech wygra obojętnie kto mam już w dupie ten pas, tak go szmacą że szok.

ECW - Wolę Christiana, niech wygra.

30 Man Royal Rumble Match:

Jeśli mam zgadywać to stawiam na Shawn Michaels. Ale również przypuszczam że dużą szansę ma Triple H lub Ted DiBiase. Z tej trójki najlepiej gdyby wygrałm Shawn.

ECW Championship

Christian ma za długo ten pas i powinien go stracić, a Jackson jest nawet dobrym pretendentem do tego pasa. Bo teraz już trochę więcej pokazuje. Choć pewnie Capitan Charyzma nie stracia pasa na RR.

World Heavyweight Championship

Rey już raz miał ten pas i mu powinno to wystarczyć. Sądzę że UnderTaker go pokona i będzię still champ. No i na bank się wbije Batista do tego pojedynku.

WWE Championship

W tym pojedynku liczę na Randego ale też gdzieś czytałem o tym że Randy przegra. No ale mam to gdzieś. Z chęcią obejrzę feud między nimi.

ahfo.png

luba_049.png

Co do Royal Rumble to wszystko będzie nudne oprócz RR Matchu czyli czegoś na co czekam cały rok ale jeśli to zwala to chyba se strzele w łeb. Co do ECW Championship to oczywiście zaskoczenie. mimo, że Ezekiel w obecnym gimmicku mi się podoba, bo to do niego pasuje to w ringu jest drewniasty. Wolałbym na tym miejscu Kozlova, który obecnie jest najlepszym powerem WWE. Ale już skoro ma się odbyć ta walka to oczywiście lepiej żeby wygrał Christian, bo według mnie stracić pas powinien dopiero na Wrestlemanii. Walka pewnie będzie niezaciekawa i krótka, bo chociaz Christian dużo potrafi to Jackson nie jest wirtuozą w ringu i to się nie zmieni. Walka o WHC to już kompletna porażka. Rey, który potrafi skleic obecnie walkę z bardzo dobrym przeciwnikiem musi walczyć z Undertakerem, którego bolą plecy, kolana i niewiadomo co jeszcze. Spowodu kontuzij Deadman na zakończyć karierę, a chyba z kontuzjami za dobrze nie zawalczy czyli ten pojedynek do niczego nie prowadzi. Mam nadzieje, że na Elimination Chamber WHC zdobędzie Jericho po to żeby z Edgem walczyć o coś, a Taker będzie próbował utrzymać tylko streak, bo na pas obecnie nie zasługuje. Ogólnie pas Takerowi powinien zabrać Punk jeszcze podczas ich feudu i może coś by z tego wyszło, a takto nie ciekawego i ta walka z Rejusiem też taka będzie. Ojojoj gdy pisałem o walce o WHC kompletna porażka to zapomniałem, że muszę opisac jeszcze walkę o WWE Championship gdzie drewno będzie walczyć z jeszcze większym drewnem. Czyli Sheamus zmierzy się z Ortonem. Walka na TLC podczas, której 90% czasu zajęły punche przegoni ta walke, bo będzie jeszcze gorzej. Sheamus nie potrafi nic poprostu zero, a Orton potrafi -29. Najpewniej bez niespodzianek wygra Sheamus. Czyli to nie będzie za fajny obraz ale miejmy nadzieje nie dadzą im dużo czasu i przejdziemy do Royal Rumble Matchu, który się szykuje ciekawie, bo jest parę rozwiązań. Jedna chyba najgorsza to zwycięstwo Trajpla i walka na Wm-ce z Sheamusem. Drugie to wygrana Batisty i walka o WHC na Wm-ce z Rejem. Trzecie zwycięstwo DiBiasiego i walka o pas WWE z Ortonem na Wm-ce. Czwarte to powrót Edga i walka o WHC na Wrestlemanii z Jericho. Piąte powrót Bookera T i walka o WHC na Wrestlemanii z Undertakerem Szóste to to, że ostatnią dwójką będą Hart Dynasty i, którys z nich wygra dzięki czemu na Wm-ce walka o UTTC pomiędzy Hartami, a DX. Jednak może zdarzyć się cos innego jak zwycięstwo Morrisona i walka o WHc na wm-ce ale tak naprawde mogą wygrać wszyscy oprócz Santina, bo on w RR Matchu robi nowy rekord Ogólnie to gala ciekawa jak mój pies (nie mam psa :shock: ) Mogłoby być lepiej ale widać WWE zaczyna nowy rok gorzej od starego i raczej to jiuż się nie zmieni dzięki czemu Dixie sprzed wkońcu kopa w dupe Vincowi, któremu przyjdzie sprzątanie brudnych toalet w siedzibie Total Nonstop Action. Ale może jeszcze jakąś walkę dodadzą. Na ten przykład o Divas Championship po między Alicią Fox, a Kellly Kelly. To najprawdopodobniejsze ale ja bym zrobił z tego Triple hreat dodając Gail Kim i żeby to ona wygrała, bo ma duże umiejętności, a WWE jej z pasem nie widziałem. Lub może inny Triple Threat div pomiędzy McCool, Phoenix i James. No to byłoby ciekawe i napewno przydałaby się wreszcie jakas ciekawsza walka div w WWE, bo strasznie je olewają. No ale to raczej marzenia, bo nawet jak taką walkę zrobią to spieprzą jak wszystko inne .

ECW Championship Match

Christian© vs. Ezekiel Jackson

Tutaj moim zdaniem Christian straci pas, rozpocznie krótki epizod związany być może z powrotem Edga i MiTB jest jego. Nie będę się wypowiadał o tej walce zbyt długo bo icidablju nie oglądam niestety.

WWE Championship Match

Sheamus© vs. Randy Orton

Heel vs. Heel jak to wspomniał ktoś wcześniej. I tak to przed RR jest że powinniśmy posiadać w naszych głowach jakiś zarys tego co się wydarzy na Wrestlemanii. I tak jest, że ciężko stwierdzić kto pas będzie miał. Jedno jest pewne na WM wygra go Triple H ale do największej gali roku trzeba poczekać, a przed WMką mamy jeszcze Elimination Chamber. Mój typ idzie na Szejmusa.

World Heavyweight Championship Match

The Undertaker© vs. Rey Mysterio

To musi wygrać grabarz. To jest pewne. Bynajmniej w mojej opinii. Rey jak wiadomo bądź niektórym nie wiadomo ma rozpocząć program z CM Punkiem kończącym się na Wrestlemanii pojedynkiem Chair vs Mask, wszystko ma być związane z tym ścinaniem włosów tym pajacom w FCW. Tak więc grabarz mam nadzieje rozpocznie program z The Heartbreak Kidem co wszystko się skończy pojedynkiem na Wrestlemanii być może Title And Carier on the line matchem.

30 osobowy Royal Rumble Match

Uczestnicy - John Cena, Batista, Triple H, Shawn Michaels, Chris Jericho, CM Punk, Shelton Benjamin, Ted DiBiase, Cody Rhodes, The Great Khali, Yoshi Tatsu, MVP, The Miz, William Regal, Kofi Kingston, Kane, Mark Henry, Zack Ryder, Jack Swagger, Big Show, The Hurricane, Evan Bourne, Carlito, Santino Marella

To tak jako pierwszego w ringu zobaczymy zapewne Shawna Michaelsa, albo jak bym bardzo chciał Edga ale on zapewne wejdzie jako 30.

To tak bardzo bym chciał by wygrał Edge ale tak nie będzie Edge najwyżej wyeliminuje Chrisa Jericho. Całość rozegra się zapewne w końcówce.

Wyobraźmy sobie Y2J, Edge, Triple H i Shawn Michaels na ringu, wcześniej wyczyścili tych patałachów typu John Cena, Batek, Panki sranki, Khalasy i tak dalej.

Triplak wyrzuca z poza ringu Shawna lecz ten się utrzymuje trzymając lin jak to on potrafi. I tak sobie wisi w tym czasie Edge z Chrisem wyrzucają Triplaka a momentalnie później Edge wyrzuca Y2Ja i się tam cieszy i takie tam i wchodzi na narożnik tauntuje i takie tam pierdoły i wtedy nie zauważony Shawn wywala Edga i wygrywa Royal Rumble. I mamy już podstawę do kolejnego feudu który odbyć się może tuż po Wrestlemanii. Mianowicie Grabarz odchodzi na emeryturę, bądź do TNA, w co wątpie. Shawn przechodzi w drafcie na Smackdown. Gdzie przychodzi sobie później Edge i zaczyna mieć jakieś wywody do Shawna że go pozbawił szansy na pokonanie Undertakera na Wrestlemanii. I mamy kolejny feud. Oczywiście Chris zostanie pokonany na Wrestlemanii w jakimś hardcorowym pojedynku z Edgem i Chris przechodzi do Raw, gdzie zaczyna feud z Big Showem czy Tryplakiem czy kimśkolwiek innym. A na Smackdown zostaje przedraftowany Christian z walizką którą wygrał w Money in the Bank. Którą wykorzysta w późniejszym czasie na Edgu. I mamy kolejny feud. Ogólnie jak co roku przed Royal Rumble w mojej głowie jak i zapewne w was pojawia się pewien zarys na najbliższy czas, to sprawia że całe Road to Wrestlemania zmienia WWE diametralnie co powoduje w nas nieprawdopodobne emocje, oby WWE nas nie rozczarowało w tym roku.