Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Episode 6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW

Tydzień 2

Matt Striker

-Witam na ECW. Wraz ze mną tę galę komentować będzie...

Josh Matthews

-...Josh Matthews. Witam. Dzisiaj czekają nas walki na No DQ. Zanim jednak się odbędą zapraszamy na przemowę Williama Regala.

Regal

-Tydzień temu posłałem na dłuuugi urlop Christiana i to ja jestem nowym mistrzem ECW! To ja rządzę i macie się mnie słuchać! To do wszystkich zawodników ECW i nawet do ciebie Kozlov.

Na ringu pojawia się Vladimir Kozlov

Kozlov

-Nawet sie nie dziwie Regal, bo tak jest przez cały czas naszej współpracy. Mam tego dość i dzisiaj Tiffany obiecała Main Event: Regal - ECW w walce No DQ! Poza tym ja będę walczył z Jacksonem, a ty na "rozgrzewkę" z Wojtkiem Cukieniewskim!

Regal

-Co ty mówisz?

Kozlov

-Jeśli jesteś najlepszy to pokonasz nas wszystkich, a jeśli nie to za tydzień na ECW odbędzie się walka Battle Royal o pas bez twojego udziału! Zadowolony, przywódco?

Regal

-Jak śmiesz?! Jeszcze ECW mnie będzie pamiętało!

Kozlov

-Dobrze, że mi o tym przypomniałeś. Jeśli przegrasz masz dożywotni zakaz występów na ECW! Nie obchodzi mnie to, gdzie będziesz walczył, na RAW, albo na Smackdown, ale nie na ECW!

Josh

-Wow! Regal będzie musiał wypić to piwo, którego sobie naważył. Teraz czas na Backstage.

Backstage

Vladimir Kozlov przygotowuje się do walki i przyszedł do niego Wojciech Cukieniewski

Wojtek

-Witaj, chciałbym życzyć ci powodzenia i zapytać co mam zrobić Regalowi?

Kozlov

-Wykonaj mu Backbraker z trzeciej liny. Może i pomęcz za ringiem, a mówiąc za ringiem mam na myśli dowolne miejsce hali. Widownia, kulisy... tam wszędzie można przypiąć.

Wojtek

-Ale co mu zrobić? Kontuzja, czy złamać rękę?

Kozlov

-Złamanie ręki zostaw mnie. Chcesz o coś zapytać jeszcze?

Wojtek

-Tak. Czy po tym ECW zostaniemy Tag Teamem?

Kozlov

-Pokonajmy swoich dzisiejszych przeciwników i zobaczymy!

Zjawia się William Regal

Regal

-Widzę, że macie niecne plany wobec mnie. A ty, nędzny Polaku nie łudź się, że wygrasz.

Wojtek

-Ciebie uratuje przede mną i całym ECW tylko cud! Przygotowuj się do walki, Vladimir.

Striker

-Cukieniewski ma rację. Tylko cud uchroni Regala. Przed nami pierwsza walka.

Walka 1

Ezekiel Jackson - Vladimir Kozlov

No DQ Match

Josh

-Ezekiel zmierza na ring, ale od tyłu atakuje go już Kozlov! Bierze krzesło i okłada rywala. Irish Weap w kant ringu i Bulldog. Kozlov bierze mikrofon.

Kolzov

-Znęcałbym się nad tym czarnuchem, ale należy przecież do ECW, więc przejdę do formalności.

Matt

-Kozlov odkłada mikrofon, ale Jackson powala go punchami. Kładzie rywala na nasz stół i szykuje się Elbow Drop z trzeciej liny! Mamy skok..., ale nie trafia! Nasz stół połamany, a wraz z nim chyba Jackson! Zapraszamy po reklamach.

-----------------------------------------------------------------REKLAMY-----------------------------------------------------------------------

Matt

-Witamy na ECW. My już siedzimy przy drugim stole. W ringu byli tylko po to, aby wykonać Clothesline i już z niego zeszli. Mamy ciosy drabiną od Jacksona w Kozlova. Czyżby zemsta za ubiegłotygodniowe ECW? Mamy Uranage!

Josh

-Walka przenosi się za na rampę, gdzie Kozlov wykonuje Irish Weap w ścianę! Zaprowadza rywala na ring i tym razem mamy Uranage od Kozlova! Szykuje się Elbow Drop i mamy! Kozlov bierze mikrofon i okłada nim Ezekiela. Jackson cały we krwi! U Kozlova też się na nią zanosi. Znowu są za ringiem. Kozlov wykonuje Irish Weap w barierkę, aż Jackson przeleciał przez nią!

Matt

-Ciosy krzesłem na widowni i Uranage o schody! Znowu w ringu. Mamy Irish Weap i Clothesline. Jeszcze Uranage i pin: 1...2..., ale Kozlov odpuścił! Co dalej? Idzie w dół klatka Hell in a Cell! Kozlov rzuca Jacksonem o klatkę i wykonał mu Bulldog! Ściana klatki się rozpadła!

Josh

-Klatka idzie w górę, a Kozlov atakuje rywala ścianą! Próba Battering Ram, ale nagle Jackson atakuje rywala! Mamy nagle Uranage, ale nie ma siły przypiąć. Obaj wstali i mamy Clothesline od Jacksona. Próba Uranage, ale Kozlov uwolnił się kopnięciem. Vladimir bierze rozbieg, ale Jackson wbija go potężnie w narożnik.

Matt

-To już czas na Uranage. Mamy! Pin: 1...2...3! Ezekiel Jackson był nieprzytomny, ale obudził się i wygrał! Na rampie pojawił się Wojciech Cukieniewski i ma mikrofon.

Wojtek

-Skoro ty przegrałeś swoją walkę to zapomnij moją propozycję o Tag Teamie. Za chwilę zobaczysz, jak się wygrywa!

Matt

-Więc nici z dobrze zapowiadającego się Tag Teamu. Zobaczmy, jak William Regal przygotowuje się do starcia z olbrzymem.

Backstage

William Regal rozmawia przez telefon

Regal

-Posłuchaj. Między nami nie było najlepiej, ale teraz musisz mi pomóc.

głos

-Postaram się. Olbrzym oberwie, ale pas ECW znowu będzie mój.

Regal

-To nie, sam lepiej sobie poradzę.

Josh

-To było dziwne. Bardzo dziwne. Przed nami kolejna walka.

Walka 2

William Regal - Wojciech Cukieniewski

No DQ Match

Striker

-Czas na rozgrzewkę Regala. Polak tylko się uśmiecha, a Regal szybko opuszcza ring. Idzie w stronę szatni, ale tam czekają na niego zawodnicy ECW! Polak idzie po Regala i mamy Suplex. Irish Weap i Sholderblock. Na rampie ukazał się... Christian?!!?

Christian

-Może, Regal nie jest za dobrym człowiekiem, ale nie będziesz go bezkarnie okładać!

Josh

-Christian rusza na Polaka i mamy Dropkick. Teraz Clothesline. Regal wstaje i zakłada Regal Strech! Polak wstaje i podwójnym Clotheslinem powala rywali. Mamy Double Suplex i Polak idzie po śmietnik?!

Matt

-Zakłada Regalowi na głowę i zderzył ich ze sobą głowami. Teraz drabiną okłada Christiana i mamy Cross Body z jej szczytu!

Josh

-Szykuje się Backbraker z drabiny, ale nagle Regal strąca drabinę i Christian oraz Cukieniewski leżą. Pin: 1..., ale tylko tyle. Christian się podnosi i sygnalizuje KillSwitch!

Striker

-Polak się wybronił i mamy Reverse DDT! To samo dla Regala i czeka aż ktoś się podniesie.

Josh

-Pierwszy podnosi się Regal, ale od razu Wojtek chce wykonać Backbraker! I mamy! Pin: 1...2..., ale interweniuje Christian! Kilka ciosów i Clothesline. Dochodzi też Regal i obaj mają przewagę. Regal trzyma Polaka, a Christian robi z nim co chce. Szykuje się KillSwitch...

Striker

-I mamy! Pin: 1...2..., ale to za mało na Polaka!!!

Josh

-Niezwykłe! Christian jest już zmęczony i ten finisher nie był za mocny.

Striker

-Może i tak, ale teraz Christian wykonuje Dropkick z trzeciej lina, a Regal z miejsca. Za ringiem pojawia się Vladimir Kozlov.

Kozlov

-Pozwólcie, że sobie będę z wami oglądał tę walkę.

Josh

-Dobrze.

Striker

-Jeszcze jedno KillSwitch i pin: 1...2...3! William Regal pokonuje Wojciecha Cukieniewskiego!

Kozlov wchodzi na ring

Kozlov

-Gratuluję wam. Czy to znaczy, że wy dwaj będziecie walczyć z ECW?

Regal

-Ja mam nadzieję, że tak. A ty Christian?

Christian

-To show bez Regala byłoby nudne, więc zgadzam się!

Striker

-Czyżby konflikt wreszcie został zażegnany?

Josh

-Nie wiem tego. Za chwilę reklamy, a później Todd Grisham i jego gość.

------------------------------------------------------------------REKLAMY----------------------------------------------------------------------

Backstage

Todd Grisham i jego gość

Todd

-Panie i panowie, przy mnie stoi Christian, bohater ostatniej walki. Czemu wszyscy mówią, że leżysz w szpitalu.

Christian

-Byłem tam tylko 5 dni, choć powinienem dłużej.

Todd

-Przecież straciłeś pas. Między wami jest zgoda?

Christian

-W życiu, tak jak w wrestlingu raz się wygrywa, a raz przegrywa. Wtedy to nie był mój dzień. Nie znaczy to, że chcę, aby Regal opuścił ECW.

Todd

-A co z twoimi plecami?

Christian

-Nie będę rywalom zdradzał swojej tajemnicy, ale to nie będzie zwykła walka.

Striker

-Niezła zapowiedź. Przed nami walka o przyszłość Williama Regala.

Josh

-Moimi faworytami wydają się być zawodnicy ECW, ale tamci dwaj to świetne osobowości. Jednak przewaga liczebna jest po stronie ECW.

Walka 3

William Regal & Christian - ECW

No DQ Match

Josh

-ECW reprezentują: Vladimir Kozlov, Ezekiel Jackson, Wojtek Cukieniewski, The Hurricane, Shelton Benjamin, Vance Archer, Tommy Dreamer, Yoshi Tatsu, Goldust, Zack Ryder.

Striker

-Zaczynają Kozlov i Christian. Przewagę zyskuje ten drugi po wykonaniu Dropkicku. Christian odbija się od lin, ale inkasuje Clothesline. Irish Weap, ale Kozlov nadziewa się na Big Boot. Mamy Elbow Drop i zmiana z Regalem.

Josh

-William atakuje serią kopnięć i mamy High Knee! Szykuje się Suplex i udało się. Regal podnosi Kozlova, ale ten wbija go w narożnik i zmienia się z Jacksonem.

Matt

-Ezekiel atakuje ciosami i mamy Sholderblock. Nagle od tyłu klepnął go Hurricane.

Josh

-Jackson tego nie rozumie. Atakuje bohatera i wyrzuca go z ringu!

Matt

-Ezekiel opuszcza ring! Nie będzie współpracował z ECW!

Josh

-Sędzia dolicza do pięciu i Hurricane wraca na ring. Czeka tam na niego Regal i mamy Clothesline. Wykonuje Roullup i pin: 1...2..., ale tylko tyle.

Matt

-Regal zmienia się z Christianem i mamy Dropkick. Szykuje się KillSwitch, ale interweniuje Ryder! Sędzia daje znak, że Ryder się wtrącił i musi on udać się do szatni!

Josh

-Zack nie może się z tym zgodzić. W końcu odszedł i Christian przechodzi do duszenia. Wracamy po reklamach.

---------------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------------------

Matt

-Witamy na ECW. W ringu toczy się walka o karierę Williama Regala. Poza ringiem Christian bierze krzesło i atakuje Goldusta. Na ring wchodzi Regal i wymierza High Knee złotemu!

Josh

-Odbicie od lin i Schoolboy. Pin: 1...2..., ale interweniuje Hurricane. Musi on iść za kulisy.

Matt

-Z ECW zostali już tylko Vladimir Kozlov, Vance Archer, Yoshi Tatsu, Wojtek Cukieniewski, Tommy Dreamer, Goldust i Shelton Benjamin.

Josh

-Goldust cudem zmienia się z Benjaminem, a ten szybko wykonuje PayDirt!!!

Matt

-Pin: 1...2..., ale nie ma, ponieważ pin przerwał... Archer?!

Josh

-Teraz on sam przypina: 1...2..., ale odciąga go Benjamin. Jako, że Archer pierwszy przeszkodził, musi on opuścić scenę.

Matt

-Benjamin podchodzi do Regala, ale ten kilkoma ciosami w nogę zmienia się z Chrstianem. Mamy od razu Dropkick i Elbow Drop z trzeciej liny!

Josh

-Regal idzie od tyłu za Kozlova i wykonuje mu High Knee! Sędzia tego nie widzi!

Matt

-Benjamin po kilku ciosach zadanych w nogę, zmienia się z Cukieniewskim!

Josh

-Polak tylko się uśmiecha i powala rywala Clotheslinem. Irish Weap i Splash. Teraz mamy Bulldog i szykuje sie Reverse DDT!

Matt

-Udało się! Pin: 1...2...3! Wojtek Cukieniewski przypina Christiana, a to znaczy, że William Regal musi opuścić ECW! Poczekajmy chwilę, bo oto na rampie mamy Tiffany.

Tiffany

-Skoro William przegrał walkę z Christianem to musi odejść. Jednak Christian nie, ponieważ nie takie były zasady. Za tydzień na Battle Royal Matchu Christian będzie też walczył.

Josh

-Tak więc William Regal musi szukać innego brandu. Pas ECW nie ma właściciela, a Christian za tydzień będzie miał otwierającą nasz program przemowę. Z ECW żegnają się Josh Matthews...

Matt

-...i Matt Striker. Dobranoc.

Wyniki:

Ezekiel Jackson pokonał Vladimira Kozlova

William Regal pokonał Wojciecha Cukieniewskiego (interwencja Christiana)

ECW pokonało Williama Regala i Christiana

William Regal dożywotnio opuszcza ECW!

Proszę o komentarze.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

1

• SweetChinMusic

1

• pelikan

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

sorka ale gala do dupy :t_down:

Sory ale z gali na gale idzie Ci coraz gorzej.Raw było niezłe .. SD! gorsze..a ECW..najgorsze :t_down: mam nadzieje że nastepne Raw wyjdzie Ci lepiej :thumb:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie ma zdjęć, wydaje mi się, że lepiej się czyta walki jak nie mówią tego komentatorzy. Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś to o walkach ;]

Walki krótkie, backstage fatalny.. Ogólnie słabo...