Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE vs TNA, Sheamus, HBK, Lashley, ratingi, inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

logoym.jpg

:arrow:W sprawie Monday Night Wars oraz poniedziałkowego iMPACT’u Eric Bischoff napisał notkę na twitterze o treści: "Oczekuję, że 4go stycznia WWE wystawi działa!”

Dodatkowo Hulk Hogan promując swój debiut w TNA, jak i również rewolucyjny iMPACT powiedział, że zamierza tego wieczoru podnieść ratingi trzykrotnie. Wygląda więc na to, że TNA liczy na wielki sukces. Pozostaje czekać na 4ty stycznia.

W sprawie zmian, jakich chce dokonać Hogan pojawia się coraz częstsze stwierdzenie, że Hulksterowi nie podoba się szcześciokątny ring i że jest to jedna z pierwszych rzeczy, jakie będzie starał się zmienić. W sprawie zwolnienia Russo nie wypowiedział się jednoznacznie. Zaznaczył jedynie, że uważa, że writerzy nie powinni narzucać wszystkiego zawodnikom, a powinni dać im pola do popisu – np. przy speech’ach.

Jeden z reporterów zapytał Hogana, czy uważa, że Vince McMahon może być teraz wkurzony. Hogan odpowiedział, że prawdopodobnie tak właśnie może być z kilku powodów, a mianowicie: zakontraktowanie Hulkstera miało miejsce w ‘ukochanej’ przez McMahona Madison Square Garden. Po drugie Hogan dodaje, że niemalże osiem tygodni temu prowadził rozmowy z Chairmanem WWE w sprawie jego powrotu i pełnienia przez niego roli Guest Host’a na Monday Night RAW.

Plany w sprawie Stinga są takie, aby ciągnąć historię z jakiego powodu nie pojawia się na wywiadach i połączyć ją z pojawieniem się Hulk’a Hogan’a. Główną ideą jest nie sprowadzanie nikogo nowego do federacji przed styczniem, ponieważ najmocniejsze uderzenie szykowane jest właśnie na iMPACT! 4go stycznia.

Z drugiej strony wiele zawodników z rosteru Dixie Carter nie czuje się za dobrze wiedząc, że cała ich ciężka praca oznacza tyle co ‘nic’, przynajmniej do momentu debiutu Hogana i powrotu Stinga.

:arrow: TNA zamierza wydać komplet DVD o tytule Best of 2009 na początku 2010 roku.

:arrow:Kurt Angle doznał kontuzji pleców w trakcie jednego z house show w poprzedni weekend. Na tą chwilę nie wiadomo niestety jak poważna jest to kontuzja.

:arrow:W wywiadzie dla WWE Magazine, bliźniaczki Bella odpowiadają w jaki sposób można je odróżnić. Siostry żartując powiedziały, że mają różne kształty twarzy: twarz Brie miałaby być kształtu banana, a twarz Nikki – jabłka. Dodatkowo Nikki ma posiadać bardziej kobiece kształty (z których jest bardzo dumna) oraz można ją często zobaczyć z kwiatem we włosach. „Kocham moje meksykańsko-włoskie pochodzenie, a kwiaty sprawiają, że czuję się… piękna!”

:arrow:Oto lista kompletów DVD, jakie WWE zamierza wydać w najbliższym czasie:

12-15-09: History of the World Heavyweight Championship

12-22-09: Survivor Series 2009 pay-per-view

12-29-09: The Marine 2

1-26-10: Raw: 2009 Season

1-12-10: TLC pay-per-view

2-16-10: John Morrison - Rock Star

3-2-10: Royal Rumble 2010 pay-per-view

3-9-10: Shawn Michaels' 25 Greatest Matches

3-23-10: Elimination Chamber 2010 pay-per-view

:arrow:Ratingi:

ECW on SyFy ---> mizerny 0.8

TNA iMPACT! ---> 1.0

WWE Superstars ---> 0.9

steveaustin.jpg

:arrow:Aby wszystko stało się jasne w sprawie spekulacji, jakoby Steve Austin miałby dołączyć do TNA, należy wiedzieć, że Stone Cold jest wciąż w pewien sposób ‘zakontraktowany’ z World Wrestling Entertainment.

W kontrakcie jest ustalone, że na czas trwania umowy Austin nie będzie pracował dla żadnej (‘USA Network’) konkurencji. Porozumienie zezwala również na sprzedaż merchandise’u ze Stone’m Cold’em przez WWE.

:arrow:Alicia Fox doznała zwichnięcia barku podczas jednego z live event’ów i będzie musiała wziąć sobie przerwę na kilka tygodni.

:arrow:Team 3D przegapią poniedziałkowi TNA iMPACT! 4go stycznia, ponieważ będą oni występować na evencie Tokyo Dome tego właśnie dnia i pomimo różnicy czasowej nie byliby w stanie wrócić na czas.

michaelspose.jpg

:arrow:W pewnym wywiadzie Shawn Michaels wypowiedział się na temat spekulacji, że miałby on pójść na emeryturę po WrestleManii 26. HBK powiedział, że najprawdopodobniej zrobi sobie kilkumiesięczną przerwę po WrestleManii, tak jak miało to miejsce po WM 25.

„Robie sobie w lecie cztery miesiące przerwy i spędzam je po prostu z rodziną.” Stwierdził Michaels. „To ciężka robota. Nie jest mi już teraz tak łatwo wylizać się z kontuzji, w dodatku odczuwam je bardziej niż dawniej. Kiedy robię sobie przerwę, to moje ciało ma okazję aby się wyleczyć i odpocząć.”

Po powrocie z przerwy po WrestleManii 25, HBK pracuje według specjalnego kontraktu i ma ‘ograniczony plan zajęć’

„Właściwie pracuję według innych zasad niż większość zawodników. Pracuję bardziej ‘na pół etatu’.”

sheamus.jpg

:arrow: IrishCentral.com przeprowadziło wywiad z zawodnikiem RAW – Sheamus’em, w którym to wywiadzie były poruszone wątki takie jak: aspiracje, Irlandzkie pochodzenie, w jaki sposób dostał się do WWE (dublja dublja ii :8 ) i wiele innych. Kiedy został zapytany o walkę na TLC o WWE Title, w której zmierzy się z John’em Cena’ą, odpowiedział:

„Nie mam żadnych wątpliwości, że po TLC będę nowym WWE Championem. Czuję się gotowy. Chcę, aby mnie zapamiętano. Pragnę być pierwszym Irlandczykiem, który zdobędzie WWE Championship. Zamierzam rzucić Cena’ą o stół. Już raz to zrobiłem i zamierzam zrobić to ponownie. Od kiedy jestem w World Wrestling Entertainment składam oświadczenia, wiecie co mam na myśli? Jamie Noble poszedł przeze mnie/dzięki mnie na emeryturę. Teraz koleś nie może nawet poprawnie chodzić. Nie należę do najmilszych ludzi!”

Sheamus wyjaśnił również, że jego droga do WWE różni się od dróg innych młodych gwiazd: “Chciałem to robić przez całe życie. Starałem się robić wszystko, żebym został zauważony i żebym zyskał doświadczenie. Podróżowałem i występowałem w Irlandii, Wielkiej Brytanii, Portugalii i we Włoszech. Zyskałem umiejętności i doświadczenie. Ludzie mówili, że jestem szalony, ale ja uważam, że wszystko jest możliwe, jeśli czegoś się bardzo chce.”

:arrow:Wygląda na to, że Carlito znalazł się na nieoficjalnej ‘czarnej liście’ zarządu WWE wraz z czymkolwiek powiązanym z federacją TNA czy Chris’em Benoit. Kiedy jeden z fanów pojawił się na wizji Survivor Series PPV z plakatem, na którym widniał napis ‘Where’s Carlito?’ (Gdzie jest Carlito?), transparent został natychmiast skonfiskowany przez personel WWE. Przez ostatnie kilka tygodni Carlito pełnił rolę jobbera na RAW.

bobbylashley3.jpg

:arrow:The Strikeforce – amerykańska organizacja promująca walki w mieszanych sztukach walki podpisała kontrakt z gwiazdą TNA i niepokonanym w MMA Bobby’m Lashley’em. Lashley zadebiutuje w Strikeforce 30go stycznia na Florydzie.

Bobby Lashley nie będzie zmuszony do zrywania kontraktu z rosterem Dixie Carter, pomimo podpisania nowego kontraktu ze Strikeforce. Lashley doszedł do porozumienia z TNA i, gdy zajdzie taka potrzeba, będzie w stanie zrobić sobie na jakiś czas przerwę od wrestlingu w celu zajęcia się treningiem i przygotowaniem do walki w Strikeforce.

„Nie mogę się doczekać walk w Strikeforce i wyzwania do walki najlepszych zawodników wagi ciężkiej” dodaje Lashley.

:arrow:Aktualne zamiary w sprawie Royal Rumble PPV wyglądają następująco: zarząd WWE nie zamierza czynić wielkich kroków w sprawie RR aż do pierwszego lub drugiego tygodnia stycznia. Na najbliższym Monday Night RAW będziemy mieli okazję zobaczyć ‘ceremonię’ 2009 Slammy Awards, a RAW z 21go i 28go grudnia będą zwyczajnie wykorzystane do pushowania Kofi’ego Kingston’a i Sheamus’a. Według oryginalnego planu mieliśmy zobaczyć promo Royal Rumble 11go stycznia na RAW, jednakże w związku z poniedziałkowym iMPACT’em możliwe, że promo zobaczymy tydzień wcześniej.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Zaqu7

1

• Anonymus

1

• jeff17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wie ktoś na jakich kanałach i o której godzinie może oglądac Wrestling na platformie N. Nie mogę nigdzie znaleźc. (nieliczyc EuroSport). Proszę o pomoc. P.S. nie musi byc po Polsku.

dop. Daimon: zaraz mnie krew zaleje... Takie pytania to możesz w sb zadawać. Jeśli nie masz tutaj nic ciekawego odnośnie newsów do napisania, to po prostu nie pisz.

Co do pierwszego newsa to gdzieś czytałem ze Hogan powiedział że Rating Impactu wyniesie 3.0 .Jak by Rating wyniósł 2.0 to był by wielki sukces:)a co mu nie pasuje sześćokątny ring? to właśnie odróżnia TNA od innych...

No Rating ECW faktycznie Mizerny ... jak tak dalej pójdzie to zlikwidują ECW.Gdzieś przeczytałem że mają zmienić nazwe i zrobić brand tylko dla młodych zawodników czy coś w tym stylu...

Co do Shawna Michaelsa to zapewne na wrestlemani stoczy kolejny niezapomniany pojedynek :) mam taką cichą nadzieje że z Tryplakiem :D a wróci tak jak w tym roku gdzieś w okolicach Summer Slam.

Jeśli chodzi o Sheamusa to wątpie że dadzą mu pas...coś mi sie wydaje że połamie stół na Jaśku..a ten po minucie wstanie niczym jakiś terminator pokaże swoja opaske i powie że chce rewanżu po czym pokona bladego i znowu zdobędzie pas...

SCSA raczej nie przejdzie do TNA. Możliwe że będzie on Special Guest Hostem Raw 4 stycznia zamiast The Rocka .I według mnie było by to lepsze rozwiązanie niż Dwayne bo ten wybrał jednak aktorstwo nie wrestling i wyglądało by to nieco sztucznie .. A Stone Cold może przynieść też bardzo dobry rating .

Co do RAW to dobrze że push***ją Kingstona i Rudego ale zapomnieli chyba o Jacku i Evanie :t_down: a Royal Rumble tak mi sie wydaje że wygra właśnie albo Kofi(nawet bym sie cieszył :D ) albo Sheamus(czy to czasem nie za wcześnie?) no ale jak sie ma poparcie u tryplaka to Rudy wkońcu zostanie mistrzem WWE i może feud z Kofim? :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...

HBK szkoda nie będzie go

niebędzie co oglądać na RAW xD

Może nie tyle nie będzie co oglądać, ale przerwa HBK obniży jakość widowiska. Miałem nadzieję, że DX potrzyma pasy dłużej niż 3 miesiące. Oby w 2010 roku był bardzo duży push dla Kofi'ego. Zasługuje na to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...