Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Episode 4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW

Tydzień 2

Michael Cole

-Witamy na kolejnej gali RAW. Wraz ze mną komentować będzie tą galę Jerry Lawler.

Lawler

-Witam, na ringu mamy Triple H'a, mistrza WWE.

Cole

-Na ubiegłym RAW Triple H pokonał Jeffa Hardego i CM Punka w walce o pas, a Legacy pozyskało Dolpha Zigglera. Ojej, już nie mogę się doczekać.

Triple H

-Tydzień temu, pokazałem wszystkim, że nie potrzebuję już HBK'a. Pokazałem też, że potrafię wygrywać walki w świetnym stylu. Pytacie się więc, czemu już nie walczę w DX. Po prostu uświadomiłem sobie, że sam jestem lepszy niż z Michaelsem. Jeff będzie chciał rewanż, ale już jeden miał. Więc, chodź to Jeff i pokaż co masz do powiedzenia.

Na ring wychodzi Jeff Hardy i CM Punk

Jeff

-Potrafisz mnie przewidzieć HHH, ale cóż z tego, jeśli dziś i tak stracisz swój pas.

CM Punk

-Hej, hej, hej, czemu ty masz mieć rewanż, a nie ja?

Jeff

-Bo to ja byłem championem i...

Triple H

-Świetnie to ująłeś, Jeff. BYŁEŚ mistrzem, a ja jestem nim nadal.

CM Punk

-I dlatego ja chce jeszcze jednej walki o pas.

Jeff

-Widzę, że jesteście zgodni, ale to ja mam plany na dziś. Zapraszam pana, panie McMahon.

Na ring wychodzi Vince McMahon

-Dziękuje, Jeff. Na Royal Rumble odbędzie się walka o pas mistrzowski WWE. Zapytam się teraz publiczności, czy chcecie by odbył się Triple Threat Match, czy walka 1 na 1?

Publiczność niejednogłośnie wybrała Walka 1 na 1, ale Ladder Match!

McMahon

-Tak więc przeciwnika HHH'a wyłoni dzisiejszy pojedynek, również Ladder Match, ale nad ringiem będzie kontrakt na walkę!

Cole

-Wow! Tak więc, Jerry, dzisiaj zobaczymy Ladder Match. Jak myślisz, kto wygra tę walkę?

Jerry

-Ostatnio tą walkę wygrał Punk, ale to Jeff robi cuda z drabiny.

Cole

-Tak czy tak, każdy z nich wygrywał takie walki.

Jerry

-A za chwilę pierwsza walka dzisiejszego wieczoru.

Walka 1

Kofi Kingston - Jack Swagger

Cole

-Rozpoczęli. W narożniku przeważa Jack, ale Kofi wyślizguje się i widzimy serię kopnięć. Odbicie od lin i Leg Lariat. Jeszcze jedno odbicie, ale tym razem Kofi otrzymał Clothesline. Czemu Jack schodzi z ringu?

Swagger bierze mikrofon i mówi

-Dajcie mi na ring Legacy. Każdy po kolei.

Jerry

-Na te słowa zareagował jako pierwszy Cody Rhodes! Za chwilę ta walka.

Walka 2:

Jack Swagger - Cody Rhodes

Cole

-Od mocnych ciosów zaczął Jack, który jest chyba wściekły. Seria Clotheslinów i Shoulderblocków. Irish Weap i jeszcze jeden Clothesline. Cody mocno zamroczony. Pozycja na Guntwrech Power Bomb, ale w ostatniej chwili Cody skontrował to na Cross Rhodes!

Lawler

-Nie rozumiem tego, Cole. Przecież Cody może zakończyć ten pojedynek, ale cały czas kopie Jacka. Z drugiej strony on sam jest sobie winien. Po co wyzywał całe Legacy?

Cole

-Racja, Jerry, ale cóż. Teraz Cody bierze mikrofon.

Rhodes

-Zapraszam cię, Ted, teraz twoja kolej. Daj mi krzesło, Cole!

Cole

-Ależ proszę.

Walka 3:

Jack Swagger - Ted DiBiase

Cole

-Do czego jest ono potrzebne, Cody?

Rhodes

-Zobaczysz później.

Lawler

-Co zrobi Swagger. Nie może ani uderzyć ani skontrować. Zapamiętałem kolejność ciosów Teda: cios, Suphlex, Clothesline.

Cole

-Szczerze mówiąc czekam już tylko na Dream Street, bo ta walka nie ma sensu. O, już właśnie mamy tę akcję i na ring wchodzi Randy Orton.

Walka 4:

Randy Orton - Jack Swagger

Jerry

-Randy nie czeka i szykuje się do kopnięcia w czaszkę!

Nagle słyszymy theme "I am perfection" i na ring wchodzi Dolph Ziggler z mikrofonem

-Nie Randy, Nie! Ja mam z nim porachunki i to ja go wykończę!

Cole

-Ziggler szykuje się do Zig Zag, ale... otrzymał RKO?!!? O co tu chodzi?

Orton bierze mikrofon

-Myślałeś, że możesz mi rozkazywać? Mi!? Gdybyś uważnie słuchał, wszystko byłoby dobrze. Cóż, mamy dwie walki na Royal Rumble: ja z tobą Ziggler, a Legacy w Handicapie ze Swaggerem!

W drodze na ring Vince McMahon

-Randy, nie ty tu decydujesz. Na Royal Rumble nie odbędzie się żaden Handicap, ale walka 3 na 3! Ty Randy w drużynie z Legacy, przeciwko Dolphowi Zigglerowi, Jackowi Swaggerowi i... Big Showowi!

Orton

-Jak możesz! Co ma do tego ta kupa mięcha i tłuszczu!?

Na ringu pojawił się The Big Show

-Słucham? Powtórz to jeszcze raz!

Orton

-Kupa mięsa i tłuszczu!

Big Show wykonał Ortonowi Chokeslam!

McMahon

-Stój, Show. Jeśli chcesz sobie pomęczyć Randy'ego to po walce o pas stanów zjednoczonych zmierzysz się z Randym Ortonem.

Cole

-Wow! Dziś i na Royal Rumble odbędą się wspaniałe walki! A o to co jeszcze dziś się zdarzy: walka o pas stanów zjednoczonych: The Miz - Evan Bourne, 1 na 1: Triple H - Shawn Michaels, 1 na 1: Randy Orton - The Big Show oraz Ladder Match: Jeff Hardy - CM Punk!

Jerry

-Już nie mogę się doczekać. A za chwilę pojedynek o pas stanów zjednoczonych!

Walka 5:

United States Championship

The Miz © - Evan Bourne

Cole

-Jejku, Jerry ta walka jest nudna jak flaki z olejem. Albo nie, flaki można chociaż zjeść! Miz założył rywalowi Headlock, ale Bourne odbił się od lin, zrobił unik i poszedł Dropkick. Miz wstaje i wymiana ciosów, ale Evan jest lepszy. Miz skontrował Irish Weap Evana na swój własny, ale ledwo co odsunął się przed Air Bourne!

Jerry

-Niewiele brakowało i byłby koniec.

Cole

-Miz przejmuje inicjatywę i mamy Clothesline. I jeszcze jeden. Umieścił rywala na narożniku, ale to Bourne wykonał Superplex!!! Zapraszamy po reklamach.

----------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy ponownie na gali RAW. W ringu Miz trzyma Bourne'a w duszeniu.

Cole

-Całe szczęście Bourne uwolnił się poprzez wykonanie Elbow. Odbicie od lin i świetny Dropkick Evana! Ustawia Miza na Air Bourne i trafił!!!

Jerry

-Piękna akcja! I formalność to oczywiście pin: 1...2...3! Evan Bourne wygrywa walkę i zostaje mistrzem Stanów Zjednoczonych! Evan bierze mikrofon.

Bourne

-Jestem nowym mistrzem Stanów Zjednoczonych. Because he is The Miz and he is stupid!

Cole

-Krótka przemowa, ale za to bardzo fajna. Przenosimy się na backstage.

Backstage

Legacy obmyśla strategię na Royal Rumble

Orton

-I co tak stoicie? Wymyślcie coś, bo Big Show mnie zgniecie!!!

Cody

-Hej, Randy. Myślisz, że oberwiemy za ciebie dzisiaj? Ty sobie nagrabiłeś, a ja i Ted nie chcemy mieć nic wspólnego z tą walką.

Orton

-Jak śmiesz? Chcesz, żeby Legacy się rozpadło...

Cody

-Nie, ale...

Orton

-Świetnie, też się cieszę, że mi pomożecie. Do zobaczenia! Idę do McMahona. Niedługo wrócę.

Ted

-No i co zrobimy?

Dody

-Poczekaj! Pamiętaj o zaufaniu Randy'ego. Dzisiaj jeśli interweniujemy Randy będzie nas darzył coraz większym zaufaniem. Wiesz co to oznacza?

Ted

-Wielkie show na Royal Rumble! Zadamy kilka ciosów i uciekniemy razem z Randym, a na RR stanie się to, co miało się stać dawno temu!

W biurze Vince'a McMahona jest Randy Orton

Randy

-McMahon. Co to ma znaczyć? Czemu dostałem walkę z Big Showem? Przecież już dziś walczyłem.

Vince

-Jeśli nazywasz to walką to się mylisz. Obraziłeś Big Showa i będziesz miał za swoje. A teraz wyjdź z mojego biura.

Cole

-Big Show powinien mieć się na baczności, ale myślę, że Legacy temu olbrzymowi ie zagrożą.

Jerry

-Również czeka nas coś niespodziewanego na Royal Rumble, ponieważ mówili o tym Cody Rhodes i Ted DiBiase.

Cole

-Przed nami trochę smutna walka, ponieważ odbędzie się walka pomiędzy Triple H'em i Shawnem Michaelsem. Byli fajnym Tag Teamem.

Walka 6:

Triple H - Shawn Michaels

Cole

-Początek walki i od razu próba Sweet Chin Music, ale Triple H w porę się schylił i kilka punchów dla HBK'a. Irish Weap w narożnik i Clothesline.

Jerry

-Mistrz WWE szaleje w ringu! Już chce zrobić Pedigree, ale zmienił zdanie i wykonał Spinebuster! Zaplątał Michaelsa w liny i mamy Clothesline, po którym HBK wyleciał z ringu. Wracamy po reklamach.

----------------------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------------------------------------

Cole

-Witamy na gali RAW, a w ringu Triple H zakłada rywalowi Lockup i udało się. Michaels się uwolnił, ale znowu Clothesline, a tym razem założony został Headlock. The Game dokłada Bulldog i Spinebuster! Sygnalizuje Pedigree, ale Michaels uwolnił się i wykonał Sweet Chin Music! Pin: 1...2..., ale tylko tyle!

Jerry

-Ten Superkick był za słaby. Triple H wstaje i wykonał Irish Weap. Ustawia HBK'a brzuchem do narożnika i mamy Roullup. Pin: 1...2..., ale tylko dwa. Jeszcze jeden Spinebuster. Dokłada DDT, a następnie Pedigree, ale nie kończy tej walki. Wziął od sędziego kajdanki i przypiął HBK'a do narożnika! Teraz bierze mikrofon.

Triple H

-Poczekajcie chwilę. Zaraz wrócę.

Cole

-Gdzie on znowu poszedł?

Jerry

-Chyba do szatni. Michaels prosi o klucz, ale ma go HHH. O, już go widzę. Niesie ze sobą... koszulkę DX!

Cole

-Zakłada ją HBK'owi! Teraz pokazuje, jak powinno się traktować członków DX! Clothesline i Triple H zostaje zdyskwalifikowany, ponieważ Michaels miał na sobie kajdanki!

Triple H

-Zrobiłem to, co powinienem zrobić już wcześniej!

Jerry

-Ale za nim pojawił się John Cena i wykonał HHH'owi Attitude Adjustment i uwolnił HBK'a! Daje mu mikrofon.

HBK

-Dobrze John. Teraz mnie uwolnij i postaw tego drania na nogi.

Cole

-Poszedł Superkick, czyli Sweet Chin Music!

HBK

-Zadowolony, HHH? Mam nowego Tag Team partnera, a jest nim... John Cena! Razem tworzymy Attitude Music, a ty znajdź sobie partnera, bo za tydzień ty i ktoś jeszcze zmierzycie się z nami!

Jerry

-Wow! Powstał nowy Tag Team i niewykluczone, że kogoś znajdzie Triple H! A za chwilę ciekawy pojedynek Big Show - Randy Orton!

Backstage

Dolph Ziggler rozmawia ze swoim Teamem na Royal Rumble

Dolph

-Słuchaj, Show. Legacy pomogą Ortonowi. Ty nie chcesz naszej pomocy?

Show

-Ja dam sobie radę z każdym! Wy poprawcie morale drużyny, bo widzę, jak na siebie z Jackiem patrzycie.

Walka 7:

Randy Orton - The Big Show

Cole

-Orton daje Legacy znak, że mogą już zaatakować olbrzyma. Nikt się nie pojawia, Jerry!

Jerry

-Big Show to usłyszał i tylko się uśmiechnął. Próba RKO, ale Big złapał rywala i go odepchnął. Teraz Randy ucieka z ringu. Big Show poszedł za nim. Randy wchodził na ring, ale gdy to samo robił Big Show, Orton wykonał Clothesline i Show wpadł w barierkę dla widzów. Barierka wytrzymała!

Cole

-Niesamowite, Jerry, ale my wracamy po reklamach.

------------------------------------------------------------------REKLAMY-----------------------------------------------------------------------

Jerry

-Witamy na gali RAW. W ringu Randy szykuje się na kopnięcie w czaszkę! Bierze rozbieg i... Big Show w ostatniej chwili złapał nogę Ortona! Mało brakowało! Skoro to się nie udało to Randy sygnalizuje RKO! Big Show znowu go złapał i odepchnął. Kilka punchów od Randy'ego, ale znowu nieudane kopnięcie. Randy ma dość i wzywa Legacy!

Cole

-Tym razem już przyszli. Atakują Big Showa, ale na pomoc przyszedł Dolph Ziggler! Teraz przyszedł Jack Swagger, ale on chce chyba zaatakować Zigglera! Tak samo Show i Legacy!

Jerry

-Czyżby 5 na 1?! Dolph opuszcza ring, ale ze wszystkich stron ustawiła sie reszta zawodników!

Cole

-Swagger wykonał Clothesline na... Ortonie! Big Show podwójny Chokeslam na DiBiase i Rhodesie, a Dolph dołożył Randy'emu Zig Zag!

Jerry

-Teraz te pyszałki wznoszą ręce w górę w geście zwycięstwa. Czyli walkę wygrał Big Show poprzez interwencję Legacy!

Cole

-Spodziewałem się takiego obrotu sprawy.

Jerry

-Przyznaj się, Cole. Myślałeś, że będzie 5 na 1.

Cole

-Ty też tak myślałeś!

Jerry

-Obaj tak myśleliśmy.

Backstage

CM Punk przed walką

Punk

-Dobra, Punk skup się, bo jeśli przegrasz nie będzie odwrotu. To jest ciężka walka, ale już raz pokonałem Jeffa i zrobię to znowu!

Jeff

-Proszę, proszę, Punk. Widzę, że świetnie się motywujesz.

CM Punk

-Widzę, że jesteś pewny siebie, Jeff. Jesteś w lepszej sytuacji, ponieważ zaproponowałeś McMahonowi rodzaj tej walki. To nie fair!

Jeff

-Bylibyśmy dobrą drużyną, ale cóż. Szkoda, bo będę musiał cię pokonać.

Punk

-Przekonajmy się!

Punk zaatakował Jeffa Hardego i w szatni wymierzył mu G.T.S!

Walka 8:

Ladders Match

Jeff Hardy - CM Punk

Cole

-Punk wychodzi na arenę wraz z Jeffem, który jest mocno zamroczony. Zostawia go na rampie i rozkłada drabinę. Jest na piątym schodku, ale Jeff zdążył go zepchnąć. Obaj są bardzo zmęczeni. Jeff wchodzi na drabinę i mamy Whisper in the Wind!

Jerry

-Szybko się nie podniosą. Zapraszamy po reklamach.

--------------------------------------------------------------REKLAMY---------------------------------------------------------------------------

Cole

-Witamy na gali RAW. W ringu walczą Jeff Hardy oraz CM Punk o prawo walki na Royal Rumble o pas mistrzowski WWE. Już się podnieśli, ale ledwo stoją. Wymiana ciosów, ale wygrał ją Jeff. Wykonane Twist of Face! Jeff nie ma siły wejść na drabinę, ale co on robi?

Jerry

-Wygląda na to, że idzie po drugą drabinę i mikrofon!

Jeff

-Teraz zobaczycie akcję, której nigdy jeszcze nie wykonałem!

Cole

-Ustawia Punka na jednej drabinie, a sam wchodzi na drugą! On chce wykonać Twist of Face z drabiny! Ojej, nie udało się! Punk w ostatniej chwili zepchnął Jeffa i go punch***je! Zostawia go oszołomionego na drabinie i wyjmuje stół! Rozkłada go przed drabinami i znowu znalazł się z Jeffem na górze!

Jerry

-Trzyma go w pozycji na G.T.S. i wykonał tę akcję! Jeff spadł na stół, który się złamał!

Cole

-Punk na szczęście też spadł. Już on wstał, a Jeff nadal leży. Wstawaj Jeff!

Jerry

-Punk wchodzi na drabinę! Jest już blisko, ale pojawił się Triple H?!!??!!??!!

Cole

-Wykonał Punkowi Pedigree! Uciekł z ringu.

Jerry

-To było dziwne, Cole. Jeff i Punk wstali. Nareszcie. Znowu wymiana ciosów i znowu lepszy Jeff. Odbicie od lin i Clothesline i jeszcze raz to samo. Szykuje się Twist of Face i udało się!

Cole

-Jeff wchodzi na drabinę i mamy Swanton Bomb! Jeff chowa Punka pod ring i zaczyna wchodzić na drabinę. Trzyma już kontrakt, ale słyszymy theme Vince'a McMahona!

McMahon

-Lubie takie walki i chce żeby były dłuższe. Podnieście kontrakt, panowie! Jeff, żeby to sięgnąć musisz ustawić pionowo dwie drabiny!!!

Cole

-Jeff jest zdziwiony. Jak ma to zrobić. Udało się je położyć na sobie! Wchodzi, jest na drugiej drabinie, ale Punk zepchnął pierwszą drabinę! Jeff złapał kontrakt, ale nie może go zerwać, bo jest kilkanaście metrów nad ziemią!

Jerry

-Punk łapie Jeffa za nogi i próbuje go odciągnąć od kontaktu. Udało się, ale Jeff spadł wraz z kontraktem!!! Koniec walki! Jeff Hardy na Royal Rumble będzie walczył w Ladders Matchu o pas WWE z Triple H'em.

Cole

-Z RAW do następnego tygodnia żegnają się Michael Cole...

Jerry

-...i Jerry Lawler

Wyniki:

Jack Swagger - Kofi Kingston - no winner

Evan Bourne pokonał The Miza i jest nowym mistrzem stanów zjednoczonych

Shawn Michaels pokonał Triple H'a przez dyskwalifikację

Big Show pokonał Randy'ego Ortona przez dyskwalifikację

Jeff Hardy pokonał CM Punka i jest pretendentem do mistrzowskiego tytułu WWE

Proszę o komentarze.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• pelikan

1

• Kotleten

1

• gortix

1

Top użytkownicy w tym temacie

bardzo dobra gala :t_up: ,nie podobała mi się tylko walka hhh z hbk :t_down:

Świetna gala steken . Każda walka stała na wysokim poziomie. No i ten Ladder Match świetny troche dziwny ale bardzo dobra walka :thumb: ogólnie całe raw bardzo ciekawe czekam na nastepne gale :)

Dodano:

Świetna gala steken . Każda walka stała na wysokim poziomie. No i ten Ladder Match świetny troche dziwny ale bardzo dobra walka :thumb: ogólnie całe raw bardzo ciekawe czekam na nastepne gale :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 7 miesięcy temu...