Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga nie żyje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Wróciłem wczoraj mocno pijany do domu i przeczytałem, że Umaga znajduje się w ciężkim stanie. Cóż, procenty dawały znać o sobie, toteż zwyczajnie o tym zapomniałem. Rano leżałem sobie jednak w łóżku i .. jakoś ten fakt przyszedł mi na myśl. Odpaliłem PC, wszedłem na Lords of Pain i .. niestety, stało się najgorsze. Zwykło nie mówić się źle o zmarłych, jednak .. Eddie jest sam sobie winien. WWE oferowało mu pomoc w walce z uzależnieniem, a ten na nią nie przystał. Gdyby wtedy okazał się rozsądny to jestem pewien, że w dalszym ciągu widzielibyśmy go Spike'ującego oponentów w WWE. Nie mniej jednak .. niech spoczywa w pokoju. Być może będzie to przestroga dla innych.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

2

• CMxPUNKxOLA

2

• piter737

2

• LC Edgar

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

szkoda że odszedł mógł jeszcze pokazać bardzo fajne walki

Zmarł gwiazdor sportu; "walczył z demonami"

Wrestler Edward Fatu, znany pod pseudonimem "Umaga" zmarł w piątek na atak serca w szpitalu w Houston w Texasie. Miał 36 lat – informuje serwis CNN.

Fatu, który urodził się w Samoa Amerykańskim, należał do słynnej rodziny zapaśników Anoa’i, które członkiem jest m.in. słynny Dwayne „The Rock” Johnson. Umaga był dwukrotnym mistrzem federacji WWE, której członkowie nadali mu pseudonim „Samoański Buldożer”. W czerwcu federacja zerwała z nim kontrakt, po tym jak odmówił on poddania się leczeniu w centrum odwykowym.

- Edward walczył ze swoimi demonami i znajdował wiele sił w swej rodzinie – mówi Dawn Marie Psaltis, przyjaciółka rodziny sportowca i założycielka organizacji Wrestlers Rescue. – Zawsze był mistrzem żartów, potrafił śmiać się ze wszystkiego. Pochodził z wielkiego rodu profesjonalnych zapaśników i przyniósł rodzinie wiele powodów do dumy – dodaje.

źródło: onet.pl

Masz może link do tej wiadomości??

Umaga spoczywaj w pokoju

Szkoda,że umarł nawet go lubiłam. Niech spoczywa w pokoju[*] :(

Lubilem jego styl i ogolnie byl dobry...

Rest In Peace.

Mocno sie zdziwilem gdy to p;rzeczytalem...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Naprawde szok . Dopiero teraz wszedłem na bgz a tu taka wiadomość . RIP UMAGA.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   1

Na WP rownież pojawił sie wpis o śmierci Eddie'go http://sport.wp.pl/kat,2031,title,Edward-Fatu-Umaga-nie-zyje,wid,11751370,wiadomosc.html

Panie świec nad jego duszą.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Zmarł 4 grudnia 2009 w wieku 36 lat, na atak serca. Usnął w nocy podczas oglądania telewizji, żona odnalazła go nieoddychającego i zakrwawionego. Po przewiezieniu do szpitala, diagnoza wykazała atak serca. Fatu zmarł o 6:00 rano....... "Niech ,Spoczywa W Pokoju"

Wielka strata!!! :( RIP Umaga.

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Styl:  Jasny

Jeden z lepszych wrestlerów wagi ciężkiej. Co wyczyniał w walce w Elimination Chamber (rok czy dwa lata temu) warte odnotowania. Co wyczyniał na ringach warte odnotowania. Nie byłem jakimś markiem ale doceniałem go bardzo. Niestety to jest kolejna przestroga dla wrestlerów aby nie nadużywali. A Umaga niestety nie posłuchał się WWE...

Spoczywaj w pokoju Eckie...

Dokładnie, wrestlerzy muszą powoli odkładać to świństwo bo niedługo może tak skończyć Batista, Cena, Trypel itp. Niestety ale taka prawda.

Co do samego Umagi to naprawdę bardzo smutna wiadomość, wielka strata nawet nie dla samego wrestlingu ale też dla jego rodziny i przyjaciół. Po tym jak wypowiada się o nim Kennedy czy rodzina zmarłego musiał być to naprawdę świetny człowiek. Do tej pory nie może dojść do mnie ta wiadomość, nie mogę sobie tego wyobrazić...Cóż, pozostaje tylko powiedzieć R.I.P Umaga. :(

f6dfb83c87.png

Umaga był moim ulubionym wrestlerem. Kiedy zwolniono Go z WWE nie mogłem w to uwierzyc, a teraz nie ma Go wśród nas... Pierwszą wrestlingową walkę którą zobaczyłem odbyła się właśnie z Jego udziałem. To jego gimmick, jego wygląd zainspirował mnie do oglądania wrestlingu. Umaga... szkoda że tak szybko.

Spoczywaj w pokoju.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...