Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga nie żyje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co mu się stało?

iBzvb2JSpQNRM.gif

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

2

• CMxPUNKxOLA

2

• piter737

2

• LC Edgar

2

Top użytkownicy w tym temacie

Tak zmarł dokładnie 15 dni przed nowym rokiem

w szpitalu na atak serca ;[

WWE już nie bedzie takie same jak z nim ;[

+ R.I.P +

Przykro mi że zmarł . Teraz nie będzie tak samo w wwe

szkoda go, ale co zrobić, trzeba iść dalej. i wredne jest to na prawde, że anty fani wrestlingu rospisują się, iż zmarł on z przedawkowania sterydów, czy z tabletek dopingowych...ale cóż, jak wiadomo, wszystko ma swoich wielbicieli i przeciwnikow, a szkoda.

[*]

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

mocno postawiona teza ze tylko anty-fani wrestlingu wspominaja o przedawkowaniu srodkow dopingujacych. tak sie sklada ze kazde medykamenty tego typu maja swoje negatywne oddzialywanie wlasnie na serce. a malo to 20-letnich pilkarzy umarlo na boisku na atak serca ? w ich organizmie nie wykryto zadnych srodkow, czasem byla to wada serca, ale kazdy sportowiec uprawiajacy sport wyczynowy (wrestling) czy ekstremalny (pilka nozna) obraca sie wokol mysli "poki mam forme - jestem kims". uwierz mi nie ma nic gorszego od osoby ktora ma swoje 5 minut i w nastepnej musi nieco zejsc w cien.

oczywiscie nie sugeruje aby Umaga bral cokolwiek tuz przed ta tragedia, jednak calkowicie tego nie wykluczam, a tym bardziej nie nazywam innych anty-fanami. Samoan bulldozer byl wiadomej postury, a poruszal sie calkiem sprawnie co mialo tez swoje obciazenie na serce (kazdy gwaltowniejszy ruch to hektolitry krwi ktora trzeba przetoczyc do ogromnej masy komorek ciala). nie mniej w takiej sytuacji trzeba zachowywac szczegolna ostroznosc, niestety nie wszyscy maja swiadomosc tego ile daja (dostepne!) badania okresowe, zapobiegawcze, Umaga tez do swietoszkow nie nalezal i balety nie byly mu obce, byl rowniez zawieszony za stosowanie dopingu, a WWE opuscil nie chcac poddac sie kuracji finansowanej przez federacje.

aby jednak nie skupiac sie tylko na przyczynie smierci, szkoda ze odszedl czlowiek, w dodatku bardzo przeze mnie ceniony za postawe w ringu. byl postacia bardzo oryginalna, doceniona przez samego Chairmana ktory bardzo czesto stal za tuz za jego plecami.

to jego wybral na starcie decydujace o swoich wlosach w walce z, bylo nie bylo, najwiekszym 'rywalem' - Trumpem.

jego duet z Armando Estrada byl czyms niezwyklym i dziwie sie ze postanowiono ich rozdzielic. jego Samoan Spike moze nie byl najefektywniejszy ale mial cos w sobie z tych "naglych" zakonczen typu RKO czy Sweet Chin Music. o wiele bardziej wole takie niz np Takera mozolnie przygotowywujacego Tombstone.

mozna powiedziec ze w pewnym sensie jego zastepca jest Sheamus - rowniez gra role dzikusa, choc moze to troche naciagane.

jestem pewien ze w przyszlosci czekalyby na niego wieksze laury niz doswiadczyl w czasie swojej dotychczasowej kariery.

jesli cos poza glupimi swieczkami [*] zapalanymi w internecie i wyrazaniem zalu z powodu odejscia czlowieka o ktorym sie zaledwie costam slyszalo, mozna cokolwiek powiedziec - to nalezy wyciagnac wnioski i zdac sobie sprawe z potencjalu jaki marnuja ludzie w trakcie swojego zycia. z kruchosci naszego istnienia nawet jesli wazymy siódmą czesc tony, z mozliwosci ktore ktos nam oferuje rowniez po czesci dla naszego dobra, a ktore niewykorzystane moga przybrac tragiczny koniec.

osobiscie wyznaje podejscie do wiary bardziej agnostyczne, nie mniej - gdziekolwiek jestes Eddie - spoczywaj w pokoju.

Cylar out

" second place is a first loser "

comicsygnkopia9999.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...