Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga nie żyje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

329px-Umaga.jpg

Smutna wiadomość dla fanów wrestlingu - były zawodnik WWE Umaga nie żyje. Eddie Fatu miał 36 lat.

Fatu został odwieziony do szpitala po tym jak jego żona znalazła go leżącego z krwotokiem z nosa. Fatu zmarł po drugim ataku serca o godzinie 18. Niech spoczywa w pokoju.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

2

• CMxPUNKxOLA

2

• piter737

2

• LC Edgar

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Cooooooooooooo?!

...

To pewne informacje? :( Szkoda... Bardzo lubilem Umage. Byl naprawde swietnym i szybkim zawodnikiem, jak na swoja mase.

Przykro, ze zostawil rodzine...

Jednak potwierdza sie fakt, ze wielu wrestlerow umiera z przedawkowania, lub na zawal serca :(

[*]

Ja pier***e to byl moj ulubiony wrestler. To napewno dokladne informacje ????

to są pewnie informacje niestety:(

=OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mega szok =O

Bardzo szkoda, że Umaga odszedł. :( Bardzo lubiłem go jako wrestlera, to on sprawiał że gdy byłem mały myślałem że wrestling jest naprawdę.

To naprawdę bardzo duża strata w świecie wrestlingu, jeden z najbardziej wyrazistych gimmików w obecnych czasach, szkoda naprawdę.

W bardzo nieciekawej sytuacji jest Mr. Kennedy. To on stoczył ostatnią walkę z Umagą, tak samo jak stoczył ostatnią walkę z Eddie'm Guerrero. [*]

Zdjęcia z ostatniej walki Umagi [*]

2009_1119newnewk0089.JPG

2009_1119newnewk0090.JPG

• Styl:  Jasny

:shock: nie umiem w to uwierzyć tak nagle Bardzo Bardzo szkoda Umagi był dobrym wrestlerem i niech spoczywa w pokoju [*]

Tak, to są pewne informacje. Umaga zmarł prawdopodobnie od przepisanych mu leków (nie wiadomo czy przedawkowal, czy były źle przepisane na przykład), aczkolwiek niektóre źródła zwracają uwagę na fakt, iż długie podróże samolotem powodują skrzepy krwi, a jak wiadomo, Umaga niedawno wrócił do USA z Australii. Jak napisał modjo, żona znalazła go nieprzytomnego, krwawiącego z nosa i nieoddychającego. Miał atak serca. W szpitalu dostał drugiego ataku i niestety nie przeżył. Wielu wrestlerów jest bardzo zasmuconych jego śmiercią, bo Umaga był znany jako człowiek o dużym poczuciu humoru, naprawdę towarzyski. Podobno WWE ma zamiar pomagać rodzinie Eddie'go. Ponadto WWE wystosowało odpowiednie ogłoszenie, a mnóstwo ludzi związanych z wrestlingiem skomentowało to tragiczne wydarzenie:

Chris Jericho: "Eddie Fatu był wspaniałym człowiekiem i jednym z moich braci. Był jedną z nielicznych osób, którym ufałem. Jestem zdewastowany. Bezpieczne podróże..."

Eric Bischoff: "Moje myśli i modlitwy idą do rodziny Eddiego Fatu, znanego powszechnie jako Umaga. Był świetnym zapaśnikiem i cudowną osobą."

Matt Morgan: "Zarówno ja, jak i moja rodzina, składamy kondolencje bliskim Umagi. Beznadziejna sytuacja. Kolejny człowiek zabrany od nas zbyt wcześnie."

Dixie Carter: "W imieniu wszystkich w TNA- nasze myśli i modlitwy są z całą rodziną Fatu."

Christopher Daniels: "RIP Eddie Fatu. Tak bardzo się cieszę, że miałem okazję Cię poznać w tym krótkim czasie, w którym z nami byłeś."

Shannon Moore: "RIP Eckie (ksywka Umagi). Szalona miłość i respekt. Będziemy za Tobą tęsknić, a ja będę hołubić czas, który razem spędziliśmy."

Elijah Burke: "To jest ciężkie, bardzo ciężkie. Moje myśli i modlity są z żoną Umagi, jego chłopcami i całą rodziną."

Allison Danger: "RIP Umaga. Dziękuję za Twoją niezwykłą grzeczność, kiedy się spotkaliśmy. Serce mnie boli gdy pomyślę o Twojej rodzinie, moje myśli są z nimi w tym czasie, kiedy ich najbardziej potrzebują."

Gregory Helms: "Złamane serce. Brak słów."

Ken Anderson: "Chodziłem po domu i zapłakałem całe mieszkanie. Tamtej nocy obaj mieliśmy coś do udowodnienia i moim zdaniem- misja została wypełniona. Nasze myśli i modlitwy są z rodziną Fatu. Eckie absolutnie uwielbiał swoją żonę i był bardzo dumny ze swoich dzieci. Mam tyle niesamowitych, śmiesznych i ciepłych (niekiedy takich, że brzuch może zaboleć ze śmiechu) wspomnień z nim związanych."

Do śmierci Umagi odniosło się także TNA i Jeremy Borash, pisząc na twitterze po prostu: "RIP Eddie Fatu".

Od siebie mogę dodać tylko tyle- 36 lat to stanowczo zbyt wcześnie i nawet ciężko jest opisać jak bardzo mi szkoda samego Umagi jako człowieka i wrestlera, ale także jego żony, dzieci, rodziny. Bardzo smutna sytuacja. A ten rok dla wrestlingu niezwykle pechowy.

Jeszcze jedno... Twitter Umagi sprzed zaledwie trzech dni: "Wczoraj wróciłem i bardzo się z tego cieszę. Cały tour wyszedł ŚWIETNIE i nie mogę się doczekać, by pojechać znowu. Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na galę."

I oświadczenie jego rodziny: "Cała rodzina Fatu chciałaby podziękować wszystkim za ich wsparcie. Na tę chwilę, chcielibyśmy zachować tę sprawę jako osobistą. Dziękujemy...."

e916f7e946.png

Dwa ataki serca.....to było nie do przeżycia....RIP tylko tyle mogę powiedzieć, Ken nie ma szczęścia!

SZOK!!! A ja myślałem że już niedługo wróci do WWE a tu niemiła niespodzianka....I żółtodzioby nie piszcie że to był wasz ulubiony wrestler bo coś mi sie nie chce wieżyć że polubiliście grubego heela, ja osobiście nie przepadałem za Umagą ale szkoda gościa...36 lat. Rest in Peace :(

Ja jebe...

Umaga, jeden z lepszych wrestlerów... Odszedł. Great.

Kennedy ma pecha, stoczył jako ostatni walkę z Eddie'm, a teraz Umagą.

RIP Eddie Fatu [*]

Świetny wrestler , bardzo go lubiłem.Miał on w sobie to coś , czego inni nie mieli.Kolejny wrestler odchodzi młodo , co potwierdza fakt iż używki potrafią zniszczyć człowieka.Współczuje także Andersonowi , który na pewno przeżywa szok.Ostatnia walka z Eddie'im, teraz Umaga , na pewno jest załamany , kto by nie był ?! 2 ataki serca , jeden po drugim , jeżeli komuś uda się z tego wyjść cało , to naprawdę ma szczęście...R.I.P Eckie :(

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

Tak... 36 lat to nie jest wiek, w którym powinno się opuszczać ten świat. Fatu miał całe życie przed sobą... Odszedł zdecydowanie za wcześnie. Jedyne co pozostaje, to złożyć kondolencje i wyrazy współczucia jego rodzinie, żonie i dzieciom.

Wciąż ta informacja nie może do mnie dotrzeć...

• Reputacja:   2

Nie przepadałem za Umagą, ale trzeba przyznać, że Eddie Fatu był świetnym zawodnikiem. Szkoda go. mógł jeszcze wiele osiągnąć, wiele pokazać. Ale szkoda go nie tylko jako wrestlera. Miał 36 lat, rodzinę...Szkoda.

http://www.picshot.pl/pthumbs/large/247335/TNT%20Userbar.gif

Masakra....On miał jedyne 30 pare lat.Szkoda mi go :t_down:

Jak nie umisz Czegoś zrobić normalnie,To zrób to sposobem :P

Pieron:D:D:D:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
  • Dodaj nową pozycję...