Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przyszłość ECW, Mysterio, Aries o ROH, inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Jim Cornette zadebiutuje na ROH za niecały tydzień

jeffhardy2.jpg

:arrow:W czwartek Jeff Hardy ma wrócić do sądu na kolejne przesłuchanie. Ma być sprawdzone, czy w sądzie znajduje się wystarczająca liczba dowodów obciążających Hardy’ego. Jeśli okaże się, że Hardy popełnił przestępstwa, o które jest posądzony, to sprawa najprawdopodobniej trafi do wielkiej ławy przysięgłych, a potem do sądu najwyższego. Sprawa ciągnie się od zeszłego miesiąca. Hardy ma przedstawione następujące zarzuty:

• Posiadanie kokainy

• Handel makiem lekarskim

• Posiadanie lekkich narkotyków z zamiarem ich redystrybucji

• Posiadanie akcesoriów do wytwarzania narkotyków

ecwlogo.jpg

:arrow:Powołując się na wiarygodne źródło, World Wrestling Entertainment zamierza ‘zamknąć’ brand ECW w niedalekiej przyszłości. WWE odbyło już kilka spotkań z przedstawicielami SyFy Network w sprawie wtorkowego show.

Obie strony zgadzają się, że ECW w wersji WWE to kompletna klapa. Dodatkowo ratingi nie są również zadowalające. Planowana jest nowa seria, która miałaby zastąpić ECW. Owa tygodniówka miałaby promować młode, wschodzące gwiazdy. Z tej właśnie przyczyny nie ma w tym brandzie zbyt wielu doświadczonych gwiazd.

WWE odnowiło brand ECW w 2006 roku po ogromnym sukcesie „Rise and Fall of ECW” i event’ów ECW One Night Stand PPV. Po odnowieniu ECW, szybko stało się jasne, że WWE nie zamierza reprezentować w ‘nowym’ brandzie elementów, które charakteryzowały stare ECW, przez co trzeci brand i to co było tam przedstawiane było bardzo kiepskiej jakości.

Mimo, że zniknięcie nazwy ECW wydaje się być niezbyt dobrą, czy pocieszającą wiadomością, to brand, który ma promować młode gwiazdy wydaje się mieć potencjał.

:arrow:Rey Mysterio udzielił ostatnio wywiadu, w którym przyznaje, że musiał udać się na odwyk, kiedy zdał sobie sprawę, że stał się zależny od środków przeciwbólowych.

„Uprawiam wrestling od 20tu lat i po wielu operacjach, które miałem za sobą (pięć operacji lewego kolana oraz trzy operacje prawego ramienia) leki wzięły nade mną kontrolę. Ja, moja żona, moja rodzina – wszyscy zdaliśmy sobie potem z tego sprawę. Wiedziałem, że był to odpowiedni czas, żebym coś zmienił w moim życiu – dla siebie, dla rodziny i pasji, której się poświęcam.”

Mysterio dodaje, że był zmęczony życiem w uzależnieniu i dał do zrozumienia, że nie chciał, aby uzależnienie wzięło nad nim górę, tak jak stało się z jego przyjacielem, zmarłym Eddie’m Guererro.

„Kiedy widzisz, że jeszcze nie jest za późno – nie straciłeś swojej rodziny, pracy, to zdajesz sobie sprawę, że jeszcze nie wszystko stracone. Dzięki wsparciu żony i dzieci stałem się lepszym człowiekiem.”

:arrow:Pozostając w temacie Mysterio: high-flyer zamierza przejść wszystkie potrzebne zabiegi aby wystąpić na Royal Rumble i WrestleManią 26 wiedząc, jak ważne są to (dla niego) gale. Po tych dwóch PPV Mysterio przejdzie już szóstą operację na swoje lewe kolano.

:arrow:Tutaj macie kilka dodatkowych informacji o Kyle O’Reillym, który wystąpił na Dragon Gate USA PPV w ostatni weekend. O’Reilly trenował na początku w Canada's Extreme Canadian Championship Wrestling z "Gorgeous" Michelle Starr, Vance Nevada i Aaron Idol, który był jego pierwszym trenerem. Ostatnimi czasy O’Reilly pracował na wschodnim wybrzeżu oraz trenował z Davey Richards’em.

:arrow:Nowa książka Mick’a Foley’a o tytule Countdown to Lockdown zostanie wydana w 2010 roku. Książka będzie o przejściu Foley’a do TNA i emocjami związanymi z kulminacyjnym dla niego momentem, czyli zdobyciem TNA Title na LockDown 2009.

:arrow:ROH ogłosiło, że Kevin Steen złoży oświadczenie przed publicznością po match’u z El Generico przeciwko The Young Bucks na Final Battle. O ile nic nie jest do końca jasne, to wydaje się, że Steen chce zrobić sobie na jakiś czas przerwę aby załatwić sprawę kontuzji kolana.

:arrow:Eddie Edwards wrócił do gry z nieobecności związanej z operacją łokcia i aktualnie bierze udział w Pro Wrestling NOAH tournamencie – występuje jednak z zabandażowanym ramieniem. Chris Hero również bierze udział w tym evencie.

:arrow:Aktualna karta TNA Final Resolution PPV (spoilery) :

* Mick Foley and Abyss vs. Raven and Dr. Stevie

* Team 3-D, Rhino and Jesse Neal vs. Matt Morgan, Hernandez, Pope D'Angelo Dinero and Suicide

* Feast or Fired Battle Royal: Beer Money, Kevin Nash, Jay Lethal, Consequences Creed, Cody Deaner, Samoa Joe, Sheik Abdul Bashir, Kiyoshi and Homicide

* Last Man Standing Match: Bobby Lashley vs. Scott Steiner

* Knockouts Title Match: ODB © vs. Tara

* TNA Tag Team Title Match: The British Invasion © vs. The Motor City Machine Guns

* Three Degrees Of Pain Cage Match: Kurt Angle vs. Desmond Wolfe

~ Fall Number One: Pinfall

~ Fall Number Two: Submission

~ Fall Number Three: Escape

* TNA World Title Match: AJ Styles © vs. Daniels

:arrow:Bret Hart udzielił ostatnio wywiadu dla pewnego brytyjskiego radia. Oto ważniejsze momenty owej rozmowy:

O tym, jak pochwala Melinę: „Uważam, że Melina jest naprawdę kreatywną i pełną wyobraźni osobą. Jest bardzo innowacyjna, a każdy jej mecz jest świetny. Uwielbiam oglądać walki, w których ona występuje. Biorąc pod uwagę różne czynniki uważam, że jest ona najlepszą zawodniczką na świecie.”

O John’ie Cena: „John Cena to jak wersja Bret’a Hart’a z 2010 roku. Fani postrzegają go jako przyzwoitego i uczciwego człowieka.”

O Vince Russo: “Moim zdaniem powinni złapać Vince’a za kark i powiesić go gdzieś na pakingu. Facet wie tyle o wrestlingu co Eric Bishoff. Zarówno pierwszy, jak i drugi nie mają zielonego pojęcia o westlingu. Jest to niesamowicie dziwna i frapująca mnie sprawa, dlaczego Vince McMahon i ta kobieta z TNA [Dixie Carter] zatrudniali/zatrudniają takich imbecyli. Nie mam żadnej osobistej urazy do Vince’a Russo, lecz po prostu każde show, które jest jego pomysłem, wygląda tak samo. TNA zmieniło się w coś bardzo przypominającego WCW, kiedy pracowałem tam z Russo. Uważam, że wrestling w najlepszym wydaniu to taki, który wydaje się być prawdziwy, a wrestling Russo jest żałośnie naciągany i fałszywy – moim zdaniem źle to wpływa na zawodników i na cały biznes.”

:arrow:1go grudnia urodziny obchodził Christian. ECW Champion skończył 36 lat. Wszystkiego najlepszego!

:arrow:W wywiadzie dla WWE Magazine Dolph Ziggler wydaje się przewidywać kiedy zostanie World Champion’em w WWE: „Cóż… mój pierwszy cel to Intercontinental Championship. Na zdobycie tego tytułu dałem sobie sześć miesięcy. Po tym, jak to osiągnę udowodnię, że będę najlepszym Intercontinental Championem wszech czasów. Półtora roku później zostanę World Championem.”

:arrow:Debiut Hulk'a Hogan'a w TNA (spoiler) :

47303222.jpg

Pomimo, że plakat ten znajduje się już na forum, to pomyślałem, że jest to informacja, o której warto napisać: jeśliby wierzyć plakatowi, Hulk Hogan zadebiutuje na TNA Genesis 2010 PPV.

:arrow:ROH Champion, Austin Aries, udzielił ostatnio wywiadu, w którym opowiada o przyszłości Ring of Honor oraz gwiazdach takich jak Danielson czy McGuiness: „Tak po prostu wygląda naturalny proces, jeśli mamy na myśli wrestling jako biznes. ROH miało już wielu ludzi, w tym mnie, którzy opuścili tą federację i rozwijali swoje kariery gdzie indziej. ROH skupia w sobie najlepsze młody talenty w świecie wrestlingu i zawsze będą zdarzali się zawodnicy, którzy będą chcieli czegoś więcej i nie zawahają się skorzystać z okazji, jeśli takowa nastąpi. Staramy się osiągnąć stan płynności finansowej, aby zapewnić zawodnikom dobre życie i dobrą karierę w naszej federacji. To jest biznes, i głupotą byłoby nie skorzystać z okazji, jeśli takowa się nadarzy.”

:arrow:Ratingi:

Monday Night RAW ---> 3.2

ECW on SyFy ---> 1.0

:arrow:WWE Hall of Famer Jim Ross na swoim blogu napisał notkę odnośnie TNA broadcast team’u: “Wiele osób sądzi, że z powodu mojej niechęci do podróży jestem zainteresowany pracą w TNA. Mogę powiedzieć wiele dobrego o TNA – zarówno o samej firmie, jak i broadcast team’ie. Dziękuję wszystkim za troskę i rady odnośnie mojej kariery, jednakże uważam, że sam potrafię sobie z tym wszystkim poradzić, chociaż dodać należy, że nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć.”

rockwf.jpg

:arrow:Pojawia się wiele plotek w temacie jednorazowego powrotu Dwayne’a “The Rock’a” Johnson’a do WWE, aczkolwiek w roli Guest Host’a na Monday Night RAW. People’s Champ mówi, że sam nie zdecydował jeszcze kiedy ten moment nastąpi. Z początku występ The Rock’a był zaplanowany na któryś ze styczniowych poniedziałków, lecz z powodu promowania swojego kolejnego filmu, data występu na RAW wciąż jest nieznana.

ricflair4.jpg

:arrow:Ric Flair udzielił wywiadu, w którym odpowiada, czy na poważnie zastanawiał się nad kontraktem z TNA: „Nie zastanawiałem się nad pracą w tamtej federacji, ponieważ od zawsze byłem bardzo lojalny wobec WWE, ale nigdy nie wiadomo co to będzie. Nie chcę niczego przesądzać, ale mam jeszcze dużo do zaoferowania, a TNA mogłoby wiele zyskać, gdybym do nich dołączył.

Wszystko jest zależne od pieniędzy, czasu oraz wymagań mi postawionych. Nie rozmawiałem jeszcze z zarządem TNA, ale nieraz przeprowadzałem rozmowy z ludźmi pracującymi w tej federacji. Zawsze stałem po stronie WWE, lecz jeśli nie zamierzają mnie już użyć, to jestem gotowy na wszelakie propozycje.”

Jakość newspack'a można powiedzieć zerowa... Ale wydaje się, że na dzień dzisiejszy o niczym ciekawszym nie poczytamy...

:roll:
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wojtekb96

1

• Anonymus

1

• jeff17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mam nadzieje ,że nie zepsują jeszcze bardziej ECW(mój ulubiony roster). Znowu kilka miesięcy nie będę oglądac Rey'a Mysterio. Szkoda. Pycha Dolpha jest wielka.

• 2 tygodnie później...

dużo informacji szkoda rey`a a co do jeff`a mam nadzieje że wruci do wwe :thx:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...