Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany ws. WM26, Mysterio, Big Show, Ziggler, Swagger, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bigshowy.jpg

:arrow:Wygląda na to, że Big Show będzie musiał przejść artroskopową operację kolana w najbliższym czasie, jednakże nie będzie on musiał zrezygnować ze swoich pasów Tag temowych, ponieważ lekarze nie zamierzają trzymać go poza ringiem przez długi okres czasu. Według fanów, którzy widzieli Survivor Series na własne oczy, Big Show bardzo cierpiał w trakcie walki o WHC Title i ledwo mógł się poruszać.

:arrow:The Great Khali odwiedził niedawno indyjskie więzienie, w którym wiek więźniów to 18 do 21 lat, aby porozmawiać z nimi i spróbować zachęcić ich do zmiany postępowania.

mysteriob.jpg

:arrow:Jeśli chodzi o problemy z kolanami, to należy wspomnieć również o Rey’u Mysterio. Całkiem niedługo były WHC Champion przejdzie operację, która ma na celu zniwelowanie problemu. Łomot, jaki spuścił mu Batista po wygranej walce na Survivor Series miał uwiarygodnić dłuższą nieobecność Mysterio na ringu.

Istnieją podobnież 2 sposoby rozwiązania problemu, można powiedzieć - dwa rodzaje operacji. Jedna z nich jest bardziej ‘inwazyjna’, natomiast druga, do której Mysterio chce przekonać lekarzy, jest trochę łagodniejsza. Po pierwszej operacji zobaczylibyśmy Mysterio po około 9 miesiącach, a zatem przegapiłby on WrestleManię 26. Gdyby doszłoby jednak do operacji drugiego rodzaju, moglibyśmy zobaczyć go już na Royal Rumble. Jest jednak jedno ‘ale’: drugi rodzaj operacji nie niweluje do końca problemu i Rey będzie potrzebował licznych zabiegów w późniejszym czasie.

:arrow:Byli mistrzowie Tag Team federacji Ring of Honor – The Briscoe Brothers – mieli ostatnio okazję zaprezentować się przed pracownikami WWE na tapingach SmackDown/ECW. The Briscoe Brothers są aktualnie zakontraktowani z ROH, lecz uzyskali oni pozwolenie na ‘próbny występ’ w federacji McMahon’a. Należy dodać, że przedstawiciele WWE byli pod wrażeniem występu zawodników ROH, a tamci byli poproszeni o ponowne przybycie i kolejny występ.

:arrow:WWE DVD Jeff Hardy: My Life, My Rules będzie możliwe do kupienia od 1go grudnia.

:arrow:Pojawiła się informacja, że Shane McMahon dość poważnie zastanawia się nad zakupem udziałów w UFC. Shane ma oficjalnie rozstać się z WWE 1go stycznia 2010 roku.

Shane McMahon mógłby do UFC wnieść ‘prestiż’ związany ze swoim nazwiskiem oraz kontakty. Mógłby również pomóc w rozwinięciu tej organizacji na skalę światową.

Odbyło się już spotkanie pomiędzy Shane’m McMahon’em i przedstawicielami UFC kilka tygodni temu. Jeden z nich, Dana White, nie miał nic do powiedzenia w tym temacie, jednakże nie zdementował plotek.

zigglerbio.jpg

:arrow:Dla tych, którzy tego nie wiedzą, Dolph Ziggler odbył aż 26 walk o Intercontinental Title (włączając w to house show’y itp.) przez ostanie kilka miesięcy, wygrywając tylko dwie: jedną przez count-out, a drugą przez double count-out. Pojawiały się co prawda plany, aby Ziggler został Intercontinental Championem (miał odebrać pas Rey’owi Mysterio), lecz nie wszystko potoczyło się według planów zarządu – Mysterio otrzymał miesięczny ‘ban’ za palenie marihuany, a pasa ‘zrzekł’ się na rzecz John’a Morrison’a.

Teraz wydaje się, że zarząd zrezygnował z pushu Zigglera, a konkretniej: Ziggler’a jako Intercontinental Championa.

Wśród innych zawodników z WWE została przeprowadzona ankieta i to właśnie Dolph Ziggler okazał się osobą, która (według nich) najbardziej zasługuje na title shot’a.

:arrow: Pozostając w temacie Zigglera: Dolph i ECW Diva Nikki Bella znów się spotykają, chociaż wcześniej byli ze sobą już jakiś czas. Zdjęcia pary są poniżej:

dolphnikki2.jpg
dolphnikki1.jpg

:arrow:Wygląda na to, że kariera Lauren Mayhew (nowej ring announcer’ki ECW) w WWE dobiegła końca. Jej zdjęcia oraz profil zostały usunięte z oficjalnej strony World Wrestling Entertainment. Ponadto jej nazwisko zostało również usunięte z sekcji Div. Teraz pozostaje tylko czekać na oficjalny powód zwolnienia Mayhew.

Mayhew została zatrudniona, aby zapełnić lukę po Lilian Garcia, która zrezygnowała z dalszej współpracy po ponad 10ciu latach pracy dla World Wrestling Entertainment.

Jakiś czas po zwolnieniu Mayhew wypowiedziała się na ten temat na swoim twitterze: “Póki co nie zobaczycie mnie w roli ring announcera w WWE, ponieważ pragnę się teraz skoncentrować na karierze aktorki i piosenkarki. Będę tęsknić za swoimi nowymi przyjaciółmi.”

:arrow:Tak jak pisałem wcześniej – WWE Hall of Famer Ric Flair ożenił się po raz czwarty. Uroczystość miała miejsce tydzień temu. Pojawiło się w sieci kilka zdjęć z wieczoru kawalerskiego Nature Boy’a, a oto niektóre z nich:

flairparty3.jpg
flairparty2.jpg
flairparty1.jpg

:arrow:Były TNA X Division Champion Low Ki wystąpił w dark match’u na tapingach SmackDown/ECW, w którym to match’u pokonał Paul’a Burchill’a. Low Ki, który pracuje w rozwojówce WWE wystąpił pod pseudonimem Kaval.

:arrow:24go listopada urodziny obchodziła Beth Phoneix. The Glamazon skończyła 29 lat. Wszystkiego najlepszego!

:arrow:Aktualna karta na WWE TLC PPV (spoiler)

Tables Match for the WWE Title

John Cena vs. Sheamus

Chairs Match for the World Heavyweight Title

The Undertaker vs. Batista

Ladder Match for the ECW Title

Christian vs. Shelton Benjamin

TLC Match for the Unified Tag Team Titles

Chris Jericho & Big Show vs. DX

:arrow: Pod tym linkiem możecie już na własne oczy zobaczyć nowy ‘image’ Jeff’a Hardy’ego (wybaczcie, że link, a nie filmik, ale YouTube żąda rejestrowania się do obejrzenia tego filmiku na ich serwerze/stronie) :

:arrow:Podczas jednego z match’ów promujących Hulkmania Tour, Hulk Hogan ‘przez przypadek’ pociągnął Rica Flaira za spodenki, pokazując jednocześnie publiczności nagie pośladki Nature Boy’a. Oto zdjęcie (nie polecam osobom o słabych nerwach):

flairass.jpg

:arrow:TNA Bound For Glory PPV DVD będzie do kupienia w sklepach od 8go grudnia.

wrestlemaniaxxvi.jpg

:arrow: Zarząd WWE wie, że musi przygotować coś specjalnego dla Undertakera na WrestleManię 26. Co raz to więcej fanów jest już zmęczonych i zdegustowanych oglądaniem walk tego samego typu. W związku z tym WWE chciałoby pokazać im coś, czego jeszcze nigdy dotąd nie widzieli. Zdrowie Dead Man’a się pogarsza i nie jest już zwinny tak jak kiedyś, więc jego kariera z WrestleManią może niedługo się zakończyć. Jak na tę chwilę, przedstawiciele WWE poważnie zastanawiają się nad match’em z John’em Cena’ą jako Main Event’em na WrestleManii.

Są również plany, aby na WrestleManii 26 doszło do walki Triple H vs Shawn Michaels. Obaj zawodnicy walczyli ze sobą nie raz, aczkolwiek nie w ciągu ostanich lat i nigdy na WrestleManii. Chociaż DX jest jedną z głównych face’owych organizacji w WWE, to zarząd sprytnie zadziałał wymyślając sytuację, która miała miejsce na Survivor Series, kiedy to HBK wykonał Sweet Chin Music na Triple H’u przed rozpoczęciem walki. Ten moment, to spięcie między zawodnikami może się w przyszłości rozwinąć i ewoluować w konflikt.

Jakiś czas temu były też plany, aby odbyła się walka CM Punk vs Rey Mysterio o motywie przewodnim „Hair vs Mask”, lecz w związku z kontuzją Mysterio plany te są póki co odłożone.

:arrow:Jim Ross nie podpisał póki co nowego kontraktu z World Wrestling Entertainment. Stary kontrakt ma wygasnąć w przeciągu trzech tygodni, lecz ze względu na aktualny stan zdrowia Hall of Famer’a żadne poważne rozmowy nie zostały jeszcze przeprowadzone.

swagger.jpg

:arrow:Zmian w podejściu zarządu WWE do zawodników ciąg dalszy: według pewnego źródła, WWE zrezygnowało z pushowania Jack’a Swagger’a jako supergwiazdy, gdyż ich pomysł nie do końca wypalił i nie wszystko potoczyło się po ich myśli.

Jack Swagger pojawił się po raz pierwszy w WWE ponad rok temu i wtedy "The All-American American" był prognozowany jako przyszła supergwiazda federacji, ze względu na swój rozmiar. Na dzień dzisiejszy jednak, Swagger jest postrzegany jako postać komediowa, która w hierarchii jest nawet niżej od Chavo Guerrero.

:arrow:Undertaker i przyszłość pasa wagi ciężkiej (spoiler)

takeraff6.jpg

Plany co do Undertakera i pasa wagi ciężkiej wyglądają w ten sposób, że The Undertaker straci World Heavyweight Championship na rzecz Batisty na Royal Rumble 2010, a co za tym idzie – Batista wystąpi na WrestleManii 26 jako champion.

Feud Taker vs Animal powoli zaczyna istnieć, gdyż Batista pokonał Kane’a stając się No. 1 contender’em do pasa. Pierwszy mecz między Batistą a Untertakerem o WHC Title będzie miał miejsce na WWE TLC PPV, które odbędzie się w grudniu.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• DonCarlos

1

• Anonymus

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedna z nich, Dana White, nie miała nic do powiedzenia w tym temacie, jednakże nie zdementowała plotek.

Dana White to facet, do poprawki :)

Daimon: poprawione :lol

• Reputacja:   997
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zabawne jest to, że WWE od kilku lat sieje propagandę w sieci odnośnie złamania streaku Undertakera na WrestleManii, co w efekcie kończy się zawsze tak samo. Czy Taker pokona Cena'ę ? biorąc pod uwagę to, że długo już nie powalczy - nie powinien...

Są również plany, aby na WrestleManii 26 doszło do walki Triple H vs Shawn Michaels. Obaj zawodnicy walczyli ze sobą nie raz, aczkolwiek nie w ciągu ostanich lat i nigdy na WrestleManii.

Może nie jeden na jeden, ale na WM XX oglądaliśmy już ich w akcji - Benoit vs. HBK vs. HHH. Kolejny odgrzewany kotlet ? kiepsko.

• Reputacja:   1

Co raz to więcej fanów jest już zmęczonych i zdegustowanych oglądaniem walk tego samego typu. W związku z tym WWE chciałoby pokazać im coś, czego jeszcze nigdy dotąd nie widzieli.

Wow - jakieś 10 lat za późno... na prawdę i przeciwnik John Cena, który walczył z Undertakerem w 2003 (czego oczywiście dzieciarnia nie wie) jest na pewno idealnym kandydatem do tego typu walki - 2 drewna przeciwko sobie =)) jeden trójciosowec vs. drugi trójciosowiec :t_down:

Pojawiła się informacja, że Shane McMahon dość poważnie zastanawia się nad zakupem udziałów w UFC

Wiadomo WWE poszło w ch*jowym kierunku, Shane to myślący koleś i sobie nie pozwoli na siedzenie w takiej kupie gnoju. Im szybciej opuści pokład tym lepiej mając na uwadze, że cały placek przypadnie i tak siostrze i nijakiemu nochaczowi.

WWE zrezygnowało z pushowania Jack’a Swagger’a

Ja to mówiłem odkąd tylko się pojawił gdzie teraz są ci, którzy widzieli w nim gwiazdę? :8

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Ja to mówiłem odkąd tylko się pojawił gdzie teraz są ci, którzy widzieli w nim gwiazdę?

Tu jestem :waving: Swagger potrafi wiele i szkoda, że rezygnują z pushu dla niego. Jeśli stanie się kimś takim jak Chavo to WWE spieprzy następny talent i ktoś kto powinien być WWE Champem będzie jobbował Hornswogglowi.

Byli mistrzowie Tag Team federacji Ring of Honor – The Briscoe Brothers – mieli ostatnio okazję zaprezentować się przed pracownikami WWE na tapingach SmackDown/ECW. The Briscoe Brothers są aktualnie zakontraktowani z ROH, lecz uzyskali oni pozwolenie na ‘próbny występ’ w federacji McMahon’a. Należy dodać, że przedstawiciele WWE byli pod wrażeniem występu zawodników ROH, a tamci byli poproszeni o ponowne przybycie i kolejny występ.

No to może dadzą ich od początku na jobberów, bo po co jak mają talent będą ich do rozwojówek wysyłać. Zmarnują ich nie ma innej opcij. Chyba najlepsza para braci we wrestlingu. Hardy im do pięt nie dorastają i wciąż mam nadzieje, że nie pójdą do WWE.

Są również plany, aby na WrestleManii 26 doszło do walki Triple H vs Shawn Michaels. Obaj zawodnicy walczyli ze sobą nie raz, aczkolwiek nie w ciągu ostanich lat i nigdy na WrestleManii.

Tak brawo za pomysłowość Shawn, który tylko przy jakimś cudzie może odzyska formę z przed Wrestlemanii kontra Triplak, który już w tamtym roku walczył bardzo słabo no i nie zapowiada żeby powrócił do dawnej formy.

Co do tego, że Cena ma walczyć z Takerem to mówię stanowcze nie! Jasiu nie zasługuje na walkę Deadmenem, a jeśli wygra to będzie to najgorsze co WWE zrobiło w historii. Już lepsze były plany żeby to DiBiase pokonał Takera i przerwał ten streak.

Zrezygnowanie z pushowania Swaggera i postrzeganie go niżej od Chavo, to według mnie idiotyzm. Jack jest świetnym technicznie zawodnikiem i moim zdaniem powinien przejąć po Mizie pas U.S. Ziggler jest kolejnym zawodnikem, który zasługuję na pas to według mnie jeden z lepszych młodych wilków, szkoda ze tyle razy musiał dostać po dupie w walkach o pas.

Wygląda na to, że kariera Lauren Mayhew (nowej ring announcer’ki ECW) w WWE dobiegła końca.
W końcu bardzo tęsknie za Lilian a te laseczki z ECW nawet jej do pięt ie dorastały, Lilian była niesamowita niepowtarzalna, po prostu wyjątkowa Lilian proszę wróć.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

• Styl:  Jasny

Hmm artroskopia kolana ? Wiem co to jest bo sam miałem identyczną operację...how trzymaj się...koniec pushu dla Swaggera? Że co? Okej na początku się trochę nabijałem z jego dykcji ale...ale do cholery od czasu special eventu RAW gdzie odbywał się draft i jego walce z Ceną , zmieniłem o nim zdanie. Swagger jest świetny...szkoda że zarząd tego nie widzi. Tak samo jak koniec promowania Zigglera ech też szkoda...feud HBK vs HHH? Super niech tylko HBK przejdzie heel turn ;)

Co do tego, że Cena ma walczyć z Takerem to mówię stanowcze nie! Jasiu nie zasługuje na walkę Deadmenem, a jeśli wygra to będzie to najgorsze co WWE zrobiło w historii. Już lepsze były plany żeby to DiBiase pokonał Takera i przerwał ten streak.

o to raczej możemy być spokojni jeśli dojdzie do walki Cena V Taker to na 99% wygra DeadMen bo po co WWE miało mu przerwać ten jego streak który jest prowadzony od 17 lat!!?? bo chyba Vince nie jest aż tak głupi :thinking:

o to raczej możemy być spokojni jeśli dojdzie do walki Cena V Taker to na 99% wygra DeadMen bo po co WWE miało mu przerwać ten jego streak który jest prowadzony od 17 lat!!?? bo chyba Vince nie jest aż tak głupi

A moim zdaniem jeśli Vince nie przerwie tego streaku to będzie głupi, bo on nie był budowany po to żeby Undertaker poszedł z nim do grobu tylko po to żeby ktoś mógł się na tym wybić i szczerze mam nadzieje, że ktoś z młodszych przerwie ten streak na ten przykład Morrison albo Miz dzięki temu WWE zbudowało by nowe legendy bo jak HBK i Undertaker odejdą to nie będzie tych rozpoznawanych i szanowanych przez starszych fanów wrestlingu bo szczerze to żaden starszy fan wrestlingu nie będzie kochał Ortona albo Cene czy tym bardziej Khaliego on mają gimmicki dla dzieci i przydała by się po odejściu Takera jakaś mroczna postać albo Heel w stylu Jericho, który się przechwala ale żeby coś ten ktoś osiągnał na początku kariery i Miz tutaj by pasował.

A moim zdaniem jeśli Vince nie przerwie tego streaku to będzie głupi, bo on nie był budowany po to żeby Undertaker poszedł z nim do grobu tylko po to żeby ktoś mógł się na tym wybić i szczerze mam nadzieje, że ktoś z młodszych przerwie ten streak na ten przykład Morrison albo Miz

Hmm, przerwanie legendarnego streak'u. Rzeczywistość mówi mi, że raczej tak się nie stanie ale pomysł sam w sobie genialny. Niestety nie liczyłbym aby sam streak przerwał Miz czy Morrison - jest to po prostu nie realne. Deadman w WWE będzie najdłużej do WM 27 choć możliwe, że i przyszłoroczna będzie tą ostatnią Wrestlemanią. Pozycja Miz'a i Morrisona to przecież Midcard'er (nie wiem czy dobrze to napisałem), ich pozycja w ciągu najbliższych miesięcy musiała by wzrosnąć do poziomu Jericho czy Edga a to jest niemożliwe. Jeżeli ktokolwiek miałby przerwać streak to najlepszą osobą do tego wydaje mi się właśnie Y2J. Pozycje ma wysoką, liczne wygrane na koncie i wzrósł by do poziomu legendy ( jeżeli już nią nie jest ) po pokonaniu Taker'a.

beznazwyi.png

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Badziewiarz, ty ciągle widzę masz uraz. Zapomnij już o tej walce z WM :lol

Zarząd WWE wie, że musi przygotować coś specjalnego dla Undertakera na WrestleManię 26. Co raz to więcej fanów jest już zmęczonych i zdegustowanych oglądaniem walk tego samego typu.

:D:D

Się uśmiałem. Zmęczenie? Zdegustowanie? Skąd żeś to, Daimon, wziął? Z Pudelka? Przecież jeśli Taker odejdzie, to będzie to koniec WWE. Najpierw padnie na pysk SD!, później nikt nie będzie wykupywał PPV, odbije się to na RAW, aż w końcu Vince w obawie przed bankructwem zamknie interes i otworzy sieć barów szybkiej obsługi Vince&Nochal. I wtedy dopiero będzie zdegustowanie… A raczej degustacja. :P

Daimon: Nie ja byłem autorem artykułu... Ja tylko przetłumaczyłem :lol

• Urządzenie:  Windows

Ty Sssijbla normalny nie jesteś :P Taker 3/4 roku spędza na L4 tylko po to by pohasać na ringu w okolicach WM... Taker to ważna postać dla WWE, ale po Jego odejściu nic nie ulegnie zmianie... No może taki jeden Raffaello przestanie Ich oglądać, ale Vinnie wypromuje nową gwiazdę w przeciągu 2 tygodni i nikt o Truposzu pamiętać nie będzie :)

Haha.

Powiadasz, że jeśli Taker odejdzie całe WWE padnie.

Dlaczego tak sądzisz ? Przecież nikt nie staje się coraz młodszy, lecz odwrotnie. Phenom ma już swoje lata i lepiej walczyć już nie będzie. Postaraj się raz na jakiś czas wyłączyć Mark Mode i pomyśleć bardziej rozważnie o przyszłości WWE, bo Undertaker sam w tej federacji nie jest.

Szczerze mówiąc Ziggler w TV, wygląda chudziej. Jednak jest pozytywnie zbudowany ( Look jego łapy ).

Co do tego pasa WHC to strata go na rzecz Animala może gorzej wpłynąć na losy WWE. Batek to jedynie drewno i koks.

Po odejściu Undertakera to WWE na pewno nie padnie. Fakt wiele widzów będzie zszokowanych jego odejściem ale ot tak nie przestaną oglądać federacji Vinca. Myślę jednak, że Phenom odejdzie gdzieś po WM 27 a na 26 chętnie widziałbym walkę z Johnem Ceną. Są to dwaj najbardziej rozpoznawalni wrestlerzy w WWE i mogliby stworzyć naprawdę dobre widowisko. Deadman już nie jest taki jak kiedyś ale na Wrestlemanie zawsze umie się bardzo dobrze przygotować.

Jeśli chodzi o walkę HBK vs. HHH mogłaby być niezła, ale wiele widzów wolałoby zobaczyć na WM ponownie DX.

DEAD MAN WALKING
  • 4 tygodnie później...

Chłopaki co do legendarnego streaku 17/0 Undertakera to nie sądzę, żeby przegrał z Cena ;) . To legendarny streak i zapewne wiadomo jak będzie Undertaker zarąbiste wejście Jasiu zarąbiste wejście i walka coś na podstawie Taker vs HBK z wm25 :):lol . Szkoda, że ma być taka walka w takim razie DX musiałoby stracić pasy tag team i walczyć przeciwko sobie..Cóż naprawdę dla mnie szkoda i porażka bo chciałem, żeby DX górowało i było jak najdłużej tag teamem. A jeżeli taka walka by wyszła to Hunter musiałby wygrać, bo przecież Sexy Boy chciał sobie zrobić przerwę po wm26 a to by był niezły powód. A w takim układzie Vince robiłby streak Kidowi liczby przegranych :| . Osobiście oprócz walki Taker vs Cena ciekawości się nie zapowiadają, a skoro Taker straci pas na RR 2010 to Batista no cóż może będzie walczył z Punkiem albo Mysterio albo powrotem Jeffa o ile chciałbym tego, choć na powrót Edge'a nie ma na razie co liczyć. Mam nadzieję, że walka Huntera z Sexy Boyem to tylko plotki 8):) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...