Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

powinni na Raw wymyśleć jeszcze jedną walke.np Kofi vs Orton...albo o US Championship The Miz vs MVP..albo Face Turn Swaggera i może on by zawalczył o Us.chociaż ostatnio czytałem że mają zatrzymać dla niego push;/ :t_down: ... ale z mią chęcią zobaczył bym walke o US...albo moze by tak

Bourne?.. też by było ciekawie...The Miz vs Evan Bourne US Championship match...i zdobycie pasa przez Bourna to by było coś..Morrison i Miz w tym samym czasie tracą pasy...Miz przechodzi na SD i feud Morrisona i Miza?ale dobra nie odbiegam od tematu..Mam nadzieje że zrobią jeszcze z jedną walke

na TLC i bedzie gitara:) :) ...stawiam że walka o ECW nie potrwa dłużej niż 15 min.. a szkoda:( bo myśle że captain Charisma i Shelton zrobili by świetną walke...napewno najwiecej casu dostaną Terminator i murzyn..pewnie 20 min walki Jaś będzie pokonywany przez człowieka który nie widział chyba nigdy słońca a pod koniec walki obudzi sie i trach trach shoulder block i jeszcze raz juu kentt si miii i niezniszczalne FU na stół i po walce....sory że odchodze troche od tematu ale rozwala mnie to że Sheamus rozwala wszystkich nikogo sie nie boi a zobaczy teletubisia w pomarańczowej koszulce z napisem"nigdy sie nie poddam" i ucieka =))=)):D:D a i tak jest pewne że jan obroni pas bo na styczeń ma zaplanowane walki z Y2J o wwe tittle co by zaś oznaczało że DX zgarną pasy:)największą nie wiadomą jest dla mnie walka o WHC ...może Drewnista zdobedzie pas..a potem feud z Ryjkiem?? nigdy nic nie wiadomo...o IC Tittle wydaje mii sie że pas zdobedzie Drew(no) bo morrison trzyma pas bodajże od września ...z ECW Tittle tak samo...to tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie:D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

5

• Boogeyman1996

4

• Zaqu7

4

• LC Edgar

3

Top użytkownicy w tym temacie

Zawiódł mnie wybór rywala Morrisona. McIntyre prezentuje nudny styl walki, co będzie zamulało pojedynek. Miejmy nadzieję, że John da jednak rade podnieść poziom walki, ale nie będzie to i tak to samo co z Zigglerem . Jakby jeszcze stypulacja była ciekawsza...

Nowa walka zapowiada się słabo. Jest Morrison ale Drew po niezłym starcie już tak nie zachwyca i raczej dobrej walki z nim nie zobaczymy. Miejmy nadzieje tylko, że Morrison podniesie troszke poziom tej walki. Oczzywiście wiadomo, że WWE nie da tego pasa McIntryemu jest za krótko i sytuacja podobna jak z Sheamusem czyli dostał walkę ale szans na jej wygranie nie ma żadnych.

właśnie mi sie wydaje że Drew(no) dzięki drugiemy drewnu(Tryplakowi)McIntyre może zgarnąć pas...

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

OSTRZEŻENIE

Rated-R Superstar !

Według mnie świetnie zapowiada się walka Undertaker vs. Batista. Dwóch jest teraz w wyśmienitej formie, osobiście stawiał bym na Deadmana, który mimo wieku nadal jest dobry, jego styl walki nie nudzi. Miejmy nadzieje że bookerzy spełnią swoją rolę i spotka nas emocjonująca walka.

Pojedynek Tag-teamów też może być ciekawy, myślę że DX pokonają JeriShow. Tym bardziej, że Big Show i Jericho ostatnio zamiast z sobą walczą przeciwko sobie, chociaż HBK i Triple H podczas SS zostali skłóceni.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Styl:  Jasny

No Gala zapowiada się ciekawie najbardziej czekam na walkę Tag Team :D jak wiemy Shawn i Chris umieją zrobić dobre widowisko więc mam nadzieje że Game zajmie się grubasem a HBK zajmie się Y2J :] walka o pas ECW zapowiada się również bardzo dobrze Christiana oraz Sheltona mogliśmy zobaczyć w Ladder matchu choćby na WM 25 gdzie walczyli na mój gust bardzo dobrze na te 2 walki najbardziej czekam bo reszta obawiam się że będzie zamulać :( Raczej Sheamus nie ma szans na zdobycie pasa więc będzie przez całą walkę zamulanie a na końcu FU na stół i panu już dziękujemy :P kolejna walka która moim zdaniem będzie zamulać to Batek vs Taker nie mają zbyt dużego doświadczenia w walce z krzesełkami więc będzie to średnia walka i myślę DeadMen obroni tytuł no i walka Drew(no) vs The Friday Night Delight tu się też nie spodziewam żadnych rewelacji wynik : Morrison zatrzyma pas .No i to by było na tyle :waving:

Walka Tag Team zapowiada się ciekawie co prawda big show nie wejdzie na drabinę ale z łatwością ją obali. A co do reszty to nie jestem przekonany Batista vs Undertaker może widowisk będzie ciekawe ale wątpię .

No dodano następną walkę, która będzie na żałosnym poziomie. Orton pokaże swoje wielkie umiejętności, a Kofi będzie ratował walkę. Mam nadzieje, że Ted wreszcie dostanie face turn. I fwud z Ortonem, bo Kofi powinien być w Main Evencie, a nie męczyć się z Ortonem.

spodziewałem się walki Ortona z Kofim ale myślałem że będzie to coś innego niż normal match.Zwycięzcą te walki może być tylko Randy Orton ponieważ na Survivor Series wygrała drużyna kofiego..

Rated-R Superstar !

Starcie Ortona z Kofim mogłoby być ciekawe przy innej stypulacji, jak dla mnie No Holds Bared. W zwykłym pojedynku niestety nie będzie nam dane zobaczyć nic ponad to, co już widzieliśmy.:/ A jeszcze jeśli Legacy będzie interweniować to już będzie bardzo słabo. Pozostaje mieć nadzieje, że Kofi jednak jakoś podratuje walkę(analogiczna sytuacja jak w walce Morrison vs Drew(no))

Ooo jeszcze jedna walka-Viper vs Kingston...Tutaj zdecydowanie oczekuje wiecej od Kofiego, ktory potrafi zrobic dobra walke. A co do Ortona to nie skreslam go z listy dobrych wystepow na najblizszej gali-mam nadzieje ze zrobi pare ciekawych akcji, ktore zdecydowanie podniosa poziom walki...ale wiem czego moge sie spodziewac...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jeśli chodzi o walke Ortona z Kofim to założe się że na począku walki Orton zamiast walczyć zacznie uciekać.Kofi za nim pójdzie a ten go zaatakuje

i bedzie przeważał.Potem Kofi będzie miał przewage lecz w końcówce Orton wykona RKO i to on wygra tą walke...a po walce chciał bym żeby na Ring weszli legacy i troche poturbowali Kofiego a tu Ted nagle sie odwraca do Ortona i go atakuje :D

Rated-R Superstar !

Zdecydowanie najlepszą walką według mnie będzie Ladder match. Christian za czasów Team 3D , The Hardyz i taga z Edgem byli mistrzami ladder matchy, ciekawe co pokaże na TLC. Kofi vs Viper moim zdaniem walka ta zakończy się RKO, gdy Kofi nie trafi Trouble in Paradise.

Walki ogólnie ciekawe. Najbardziej nie mogę się doczekać Ladder matchu na pewno będzie ekscytujący oraz walka o pas tag team DX ich zgniecie :D w poprzednich walkach z nimi ciągle wygrywali. Undertaker pewnie obroni pas i da wycisk Batiscie, a co do walki o pas WWE to raczej będzie słaby bo Jasiek i Shaemus co to wogule za pojedynek. Na 100% Cena zatrzyma pas. John Morrison pewnie pokona McIntyre'a ale pewnie będzie to długi pojedynek, jak większość z udziałem Morrisona. Kofi vs Orton tego pojedynku nie chce oglądać -_- bo pewnie Legacy się wtrąci :( . No i Mickie James pokona Michele i będzie nową Women's championką. 8)

ahfo.png

luba_049.png

Tables match for the WWE Championship

John Cena © vs. Sheamus

Walka , której wolałbym nie oglądać. Jednak mam nadzieję , że Celtic Warrior pokaże się z dobrej strony i wprowadzi trochę do ME. W końcu jak ma się za plecami HHH'a można wiele dokonać. Na plus tej walki można zaliczyć stypulację , która sprawi , że możemy obejrzeć ciekawe widowisko.

Chairs match for the World Heavyweight Cahmpionship

Undertaker © vs. Batista

Batista totalne drewno może pokaże się z dobrej strony . Powerbomb na krzesełko itp. Taker może uratować tą walkę.

Tables, Ladders, and Chairs match for Unified WWE Tag Team Championship

Chris Jericho and The Big Show © vs. D-Generation X (Triple H & Shawn Michaels)

Jericho i HBK to będzie na prawdę coś . Oni są gwarantem tego ,że ta walka będzie warta miana ME. Pozostali panowie będą bawić się krzesłami i rzucaniem na stół. Może DX zdobędzie w końcu pasy TT. Byłoby miło i dłuższy feud z Jerishow lub ich rozpad.

Ladder match for the ECW Championship

Christian © vs. Shelton Benjamin

Druga walka , którą warto obejrzeć . Obaj panowie są stworzenie do Ladders Match'u . Może w końcu właściciel pasa ECW się zmieni , bo już to jest nudne jak to Christian rozwala całe ECW .

Reszta meczy moim zdaniem jest mało ważnych i może nie będą trwały więcej niż 10 min . Ogólnie rzecz biorąc gala może wypaść na plus. Szczególnie regularne występy na PPV przyszłych gwiazd WWE.

79363325354627f1096144.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
  • Dodaj nową pozycję...