Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler WWE Survivor Series 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosujemy na najlepszego wrestlera na gali Survivor Series 2009

Do wyboru mamy:

John Cena

The Undertaker

Batista

The Miz

Kofi Kingston

Ktoś inny

Swój wybór w ankiecie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 20 dni! :arrow:
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

2

• undertaker124

1

• Yaoohoo

1

• Undertaker414

1

The Undertaker miał najtrudniejszą walkę(dłuższy czas musiał stawiać czoła dwóm przeciwnikom jednocześnie) a mimo to wyprowadzał bardzo dobre akcje.

Bez wątpienia zagłosowałem na " Ktoś Inny "

Tym innym kimś jest Sheamus.

Wyeliminował sporą ilość zawodników.

Pokazał co naprawdę potrafi,

zadebiutował na PPV,

został " So Survivor ".

Cóż więcej chcieć ?

Głos poleciał na Kingstona moim zdaniem Kofi pokazał że należy już do czołówki wwe:) w pięknym stylu uporał się z randy'm i punk'iem;p Na pochwałę również zasługuję Taker i nawet Jasio troszkę więcej pokazał (no i na szczęście tylko raz zrobił to pokręcone U Cant See Me);p

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

głosowałem na Kofiego, ponieważ wyeliminował 2 gości i poprowadził swój team do wygranej... :t_up:

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

Moim zdaniem Undertaker, ponieważ wygrał z Jerichow To jestem MEGA, MEGA zadowolony.!

REST IN PEACE

17395687724ae1a0e7721eb.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

"Koś inny" - czyli Shawn Michaels który w końcu pokazał że potrafi walczyć. Po jego powrocie słabo to wyglądało no ale w końcu...no i zasługiwał na ten pas jak nikt inny...

Ja zaglosowalem na Undertakera bo go uwielbiam dawal sobie rade z dwoma trudnymi przeciwnikami na raz.Pokazal ze z Hel's Gate sie nikt nie wywinie :)

Moim głosem jest 'ktoś inny'. Jest nim HBK :D . Pokazał na co go stać, zszokował i walnął wiele sweet chin music. Mam nadzieje, że się jeszcze rozkręci.

Głos na ktoś inny czyli HBK za to że tak ładnie nam Sweet'a zagrał na HHH, 3 razy ^^. Dobrze walczył jak został sam z Jaśkiem i potem też bardzo fajnie to wygładało dlatego głos na niego poza tym Kofi bardzo dobrze się zapowiada i wróżę mu któryś z pasów za niedługo

sting20.jpg

Oczywiście zgadzam się z Ajkonem, Shawn wrestlerem Survivor Series.

Wybrałem "Ktoś inny". Długo wahałem się kto był naj, nie mogłem zdecydować czy Shawn, Kofi czy The Miz. Ostatecznie wybrałem Shawna. Zdecydowanie to on był gwiazdą ME na SS. Ten superkick na samym początku był niesamowity, od razu nakręcał tempo walki już od samego początku. Zresztą jemu jedynemu kibicowałem w tym meczu więc od startu miał u mnie fory.

beznazwyi.png

Oczywiście HBK. SCM na HHH to było to czego prawie nikt się nie spodziewał. Można było przypuszczać , że zaatakuje Triple H , ale tak od razu to było dla mnie duże zaskoczenie. Nakręcał walkę. Teraz czekam tylko na Raw :>

79363325354627f1096144.jpg

Ktoś inny a mianowicie, The Heartbreak Kid, jedynie on i Kofi zasługują na to aby być wrestlerem tego PPV jednak MarkMode sprawiło że postawiłem na Pana Wrestlemanię. :)

Oddałem swój głos na Jaśka, wygrał najlepszą walkę wieczoru, ale trzeba oddać królowi co królewskie czyli HBK też zasłużył na pochwałę. Ogólnie rzecz biorąc to Shawn trzymał całą walkę, ale poległ wiec głos na Cene.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...