Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy heel na chwilę obecną

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie postanowimy wybrać najlepszego heela jak na dzień dzisiejszy.

:twisted:

Do wyboru mamy wrestlerów każdego brandu WWE i paru wrestlerów z TNA, czyli:

Randy Orton

randy_orton.jpg

Batista

02_batista.jpg

Chris Jericho

6a00d83451c3cb69e20112796fafa528a4-800wi

CM Punk

3022-shirt.jpg

William Regal

regal.jpg

Desmond Wolfe

wolfe2_feature.png

Samoa Joe

samoajoe.jpg

Eric Young

eric_young_feature.jpg

Ktoś inny

question-mark-button-thumb304974.jpg

Swój głos w ankiecie uzasadnij postem.
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

1

• tomkol22

1

• W.1674325948

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Hmm w sumie patrząc i myśląc sobie tak teraz to pomimo tych wszystkich headlocków to jednak najlepszym heelem jest Orton. Zachowanie , speeche , sposób bookowania i walki . Jest najlepszy , ma wkurzać i wkurza wszystkich.

Bez wątpienia zagłosowałem na Randy'ego Orton'a. Wyłączając już mój Mark Mode. Mimo wszystko Randy ostatnio o wiele poprawił się przy mikrofonie dzięki czemu wygłasza genialne speeche. Jego zachowanie jako " psychola " idealnie pokazuje jak potrafi on zagrać rolę złego. Głowa łysa jak kolano, spojrzenie niczym wściekły pies. Keith poprawił ostatnio wykonywanie RKO. Wyskakuje wyżej, łapie celniej. Ogólnie ostatnimi czasy, gdy Orton przyjął gimmick Viper'a dużo bardziej zaczął brać się za umiejętności w ringu i nareszcie pokazuje co tak naprawdę potrafi wykonać. Coraz lepiej markuje ciosy. Zmienił się w heel'a, który typowo kopie leżącego, a nie jak kiedyś. Jeszcze z resztą niedawno Randy uciekał z ringu oraz czekał na pomoc Legacy.

RKO ! RKO ! RKO !

Pozdrawiam, Koper.

Zdecydowanie sie zgadzam z kolegom wyzej...mometami spojrzenia psychopaty, bardzo dobre markowane uderzenia-posiada wszystko co powinien posiadac heel...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jak dla mnie Chris Jericho, świetnie wygłasza speeche(widać na tym filmiku z hs gdzie, rzuca publiczność w Jericho pałeczkami DX) co jest jego dużą zaletą. Zachowanie i booking walk zrobiony na typowego bad boy'a, jak dla mnie to najlepszy Hell, lecz również Orton jest klasą samą dla siebie to jak Ci dwaj zawodnicy grają złe postacie jest fenomenalne i mam nadzieje, że niedługo zobaczymy więcej takich wrestlerów z piekła rodem!

Jeśli chodzi o innych wrestlerów w ankiecie to, Williego Regala można pochwalić :8 choć mógł by się lepiej postarać. Co do Batisty to uważam, że jako "The Animal" powinien grać złą postać i narazie mu to wychodzi, jest ok, ale żeby było jakoś świetnie to nie powiem. CM Punk myślę, że nie nie pasuje ze swoim gimmickiem straight edge na hell'a. O wrestlerach TNA nie będę się wypowiadać, iż nie oglądam tej federacji. Inni?? Myślę, że Edge przed kontuzją był również świetnym hell'em, lecz słyszałam, że ma zostać face i wszystko schrzanione. The Miz fajnie się przechwala i jest ciekawą postaciom. Mike Knox mnie wkurza, ale myślę, że można było by go bardziej promować, dawać jakieś speeche czy coś w tym stylu, wtedy był by lepszą złą postacią.

Jak dla mnie na dobrych Helli szykują się: Dolph Ziggler, Drew McIntyre i Eric Escobar, Shelton Benjamin(myślę, że to nie są jego szczyty kariery, na sd było już ładnie). Jeszcze jednym fajnym hell'em jest Władek Kozlov, porządnie gra hell'a razem z Jacksonem, ale William tam mi nie pasuje!

To tyle odemnie!

Według mnie Orton. To nie tylko najlepszy heel obecnie, ale najlepszy w ostatniej dekadzie, wspaniałe speche, świetna gra aktorska, jego mimika twarzy działa na każdego potrafi, okazywać demony, które siedzą w jego głowie. Świetnie dobrany them songa i hear voices, potem widać to na ringu, jakby coś do niego naprawdę mówiło. Z innymi tutaj obecnymi jest taka sprawa, że przechodzą turny i człowiek ma inne zdanie na ich temat. Ortona nie wyobrażam sobie w roli face, to urodzony skórw..l, jeden z lepszych w historii.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Oczywiście Jericho. Główny Heel SD i całego WWE. Jest to ten dla którego oglądam jeszcze WWE. Jego mic-skille są na wielkim poziomie, a i w ringu potrafi dużo. To, że wspaniale gra swoją rolę okazują dzieci na gali, które nie mogą na niego patrzeć. Jeszcze pokazała to akcja na house showie, którą niektórzy widzieli gdy Y2J tak wkurzył publiczność, że zaczęły w jego stronę lecieć setki pałeczek DX. Oprócz tego z WWE tutaj są Regal i Punk, którzy też nieźle to grają tyle, że Punk był lepszym heelem za czasów w RoH wtedy mógł równać się z Jericho teraz mu do pięt nie dorasta. Poprostu w WWE jest tylko jeden heel, który mi się podoba i jest Jericho reszta albo jest szmacona albo nie pokazują za wiele. W TNA też nie ma takiego heela jak Y2J ale są porównywalni Young, któremu heel turn wyszedł na dobre i naprawdę ogląda się go dużo lepiej. Wolfe, którego mogę oceniać po czasach w RoH kiedy to też pokazywał bardzo dużo w ringu, a i jako heel sobie radzi nieprzeciętnie. Joe, który według mnie się wypalił rok dwa lata temu oglądało się go z chęcią, a teraz nudy. Oczywiście heela gra poprawnie ale bez rewelacij. I dlatego mój głos na Chrisa poprostu jest jednym z najlpeszych heelów w historii i WWE wiele by straciło na jego face turnie.

Głos na Chrisa. Jest na tyle chamski ,że w walce tag-teamowej kazał Show'owi zrobić porządek, a później on wchodził na ring i się cieszył jakby on wszystkich pobił...Jest też gburowaty i nikogo nie szanuje...idealny heel xD

10h3imc.png

5y1axw9.gif

Jak dla mnie Orton. Ma to coś co powinien posiadać dobry heel czyli ten obłęd w oczach. Po prostu ataki od tył, wielka agrecha i wiele innych rzeczy sprawiających z niego świetnego heela.

Jakby się zastanowić, to z tej listy dwóch panów powinno zasługiwać na miano Najlepszego heela na chwilę obecną. Ci dwaj panowie, każdy z nich jest twarzą swojego brandu, to Randy Orton i Chris Jericho. Randy świetnie odgrywa swoją rolę: ma dzikość w oczach, jest przebiegły, sprytny, nie gra fair itd itd... Jericho jest egocentrykiem, uważa się za najlepszego na świecie "At what I do", a wszystkich dookoła uważa za kłamców i pasożytów. Postawa obu panów zasługuje na pochwałę, jednakże głos oddaję na Vipera, Randy'ego Ortona - za genialną mimikę twarzy :t_up:

Zdecydowanie Orton, w tej chwili nie ma porównania z nikim innym jego speeche sa genialne, dobrze że przestał uciekać i czekać na legacy bo to już powoli się nudziło, no i oczywiście te jego zaszczuto-zabójcze oczy kiedy po raz któryś nie może przypinować. Drugim z lepszych w zestawieniu jest Jericho ale mimo wszystko czegoś nim brakuje więc głos idzie na Ortona

sting20.jpg

Ja zagłosowałam na Ortona,ponieważ uważam,że świetnie gra swoją role.Wystarczy tylko wejść na jakieś forum dla wrestlingowe,gdzie wypowiadają się młodsze osoby od nas.Wiekszość tych wypowiedzi jest typu Randy to żmija i oszust.Jego mimika twarzy,gesty i wypowiedzi są poprostu genialne.Nadają smaczku jego postaci i sprawiaja,że chcemy go oglądać nawet tylko po to żeby zobaczyć co nowego on zmajstruje :5

Mój głos oddałem na Wolfe'a,ponieważ jak na razie wzorowo odgrywa rolę heel'a w TNA.Gdy pierwszy raz pojawił się na impakcie od razu zaatakował z impetem Kurt'a.To pokazało jaką siłą dysponuje Wolfe jako heel.Za jednym razem znienawidziła go praktycznie cała publika. ;)

Głos na Ortona. Jego spojrzenie gdy jest naprawdę rozwścieczony, niemal nagminne wykorzystywanie Legacy w walkach i świetne speeche.

Dla mnie kandydatów jest tylko dwóch.

dwaj panowie, każdy z nich jest twarzą swojego brandu, to Randy Orton i Chris Jericho

Obydwaj są najlepszymi heelami WWE. Orton ze swoją mimiką jest po prostu mistrzowski w swojej roli. Chris mówiący o tym jaki to on jest the best w tym co robi też jest bardzo dobry. Nawet mnie to wkurza , a obrzucenie go pałeczkami DX na house show pokazało tylko jak dobrze odgrywa rolę heel'a. Natomiast za nimi plasuje się Miz ze swoim awesome, który z czasem (mam nadzieję) umocni swoją pozycję na Raw.

Zagłosowałem ostatecznie i nieodwołalnie na Randy Orton'a. Jego wyraz twarzy podczas ME na Raw , gdy Seth Green przeszkodził w pinie bodajże na HHH była bezcenna. Prawie zabił go wzrokiem :D

79363325354627f1096144.jpg