Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 19/11/2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Motor City Machine Guns & Beer Money Inc. pokonali TNA Tag Team Championów British Invasion & Sheika Abdula Bashira & Kiyoshi'ego

X-Division Champion Amazing Red pokonał Scotta Steinera - przez DQ

Hamada pokonała Taylor Wilde

Abyss & Mick Foley pokonali Dr Stevie'go & Ravena - przez DQ

Team 3D & Rhino pokonali D'Angelo Dinero & Matt'a Morgan'a & Hernandez'a

Sarita pokonała Alissa'e Flash

Daniels & Desmond Wolfe pokonali Kurt'a Angle'a & TNA World HeavyWeight Championa AJ Styles'a
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• mata

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

in plus:

Starcia knockouts - dobre, prowadzone w szybkim tempie, przyjemne dla oka; walka Wilde z Hamadą wręcz pachniała zmaganiami zawodników x dywizji.

MCMG wygrywają walkę i widać , że kolejny title shot jest kwestią czasu .

Dobra postawa Kiyoshi'ego, dostał kilka minut i je w pełni wykorzystał, mój cichy faworyt do zdobycia walizki na Final Resolution .

The Pope i Buba Ray potwierdzili formę z niedzielnego PPV, całkiem przyjemna walka z humorystycznymi akcentami. Ray jest geniuszem.

Powrót Jesse Neala. Aż poderwałem się z łóżka gdy pojawił się na ringu, nie wiedziałem kto to jest, pierwsza myśli - brother Runt ale zaraz się wyjaśniło kto interweniował. Były podopieczny Rhino zmienił się diametralnie, przeistoczył się w wojownika, łyknąłem natychmiastowo tą transformacje i nie mogę doczekać się gdy znów pojawi się w tv.

Daniels odliczający AJa, jak widać nie jest wcale gorszy od obecnego mistrza. Feud nabiera rumieńców, zapowiada się kolejny bdb ME PPV.

Tomko powraca ale bez żadnej pompy, czy też spektakularnego wydarzenia. Osobiście nie wierzę, aby to on wcześniej atakował AJa.

in minus:

Nieźle zapowiadający się feud Abyssa i Foley'a z Ravenem i doktorkiem daje lekko ciała, idiotyczny booking made in Russo :

1) monster zagradzający biurkiem wyjście z gabinetu swojego partnera,

2) dq gdy tylko sędzia ujrzał zapalniczkę(?)

3) w nie wiadomo jaki sposób Foley oswobodził się z biurkowej barykady i poszedł szukać rywali...

Podgrzanie feudu na lini Lashley - Steiner kosztem mistrza X Dywizji . Coś tutaj trochę nie gra...

Magia Hernandeza powoli mija... Znów odliczony...

Całkiem przyjemny epizod :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

A ja se dzisiaj zapuściłem impekta o! =))

Więc po kolei to tak - super szopka z Hoganem czyli co chwilę wywiady, skróty etc. na temat tego, że jego kaleczna mość hogen rozwodnik zawitał do tna.

Dalej były już walki - dobrym jest limit czasowy, wiem, że walka nie będzie trwała długo i nie przeleżymy w headlocku 3/4 pojedynku. Jeżeli zawodnik nie był w WWE to nie bardzo go kojarzę więc jak bym coś popierdolił to wiecie...

Steiner vs. te małe coś wyglądające jak Colin z ecw - lipa... w dodatku ten przypał w czerwonej koszuli za ringiem miał chyba jakiś atak adhd czy czegoś podobnego. Najlepszy moment już po walce - coś biegnie do ringu widzę, lashley i tekst Tazz'a "oo the boss is here" =)) bezcenne szef :8

Motor City Machine Guns & Beer Money Inc. pokonali TNA Tag Team Championów British Invasion & Sheika Abdula Bashira & Kiyoshi'ego

Kupa nieznanych mi osób... ale walka w miarę fajna, coś się działo, a że ludu dużo to szybko się zmieniali i nikt nie grzał długo dupska. Koleś na hulajnodze to jakiś przekręt matki natury czy jak?

Wcześniej oczywiście Nash był siwy wytatuowany dziadzio - chłoptaś Hogana jak to pięknie Foley określił.

No i jeszcze był Raven i Steven Richards teraz jako doktor...

Abyss przypominał w tym kapturze Arthasa z Warcrafta to akurat na plus, ale jego postać raczej jest już lipna... płaczący, jęczący jak po maratonie mody na sukces. Walka z dupy nic nadzwyczajnego, w dodatku drzwi, które "zabarykadował" otwierały się do wewnątrz więc co to za blokada? =)) który norek na to wpadł?

Babki olałem, Tomko gdzieś się tam przewinął i potem plastikowe 3 lalki takie nijakie.

Spasieni jak świnie z obornika Dudley Boyz brakuje tylko Arka Dudley'a i będzie cały team =)) w końcu zobaczyłem tego następce The Rock'a jak to mawiają źródła z sb... oczywiście nie przy micku bo okazji nie było, ale w akcji więc w sumie mało mogę powiedzieć. Jego 2 partnerów nie znam, ale widać, że to jakieś lipne stworzenie nie nadające się nawet do egzystencji w FCW. A i był też ogórek nosorożec dalej te same szmaty i dalej nic nowego. Walka dobra, stół zawsze da radę mimo, że nie była to jakaś super efektowna akcja, śmietniki itp. na plus po za wyjątkowo kalecznym sprzedaniem akcji przez białego dudleya.

No i stary dobry Kurt - weź się za siebie chłopie i wracaj do WWE... wiem, że nie było miłe słuchać "you suck", ale wracaj! ten cały aj to żaden fenomen - akcji jakiś wybitnych ani jednej... wszystkie średnie. ten anglik w kurtce też jakiś super nie był. Fajny moonsault w wykonaniu tego pedzia z pomalowanymi paznokciami - kojarzę gościa daniels o ile dobrze pamiętam.

To tyle na impekcie teraz jak widzę na recepcie zalecana przerwa przed kolejnym 1,5 roku także wpadnę gdzieś w 2011 oblukać co nowego :t_up:

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P