Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler TNA Turning Point 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosujemy na najlepszego wrestlera na gali Turning Point 2009

Do wyboru mamy:

AJ Styles

Rhino

The Amazing Red

Scott Steiner

Kurt Angle

Ktoś inny

Swój wybór w ankiecie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 20 dni! :arrow:
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

2

• LegendKiller

1

• CezarMVP

1

• piter737

1

Simply Phenomenal - skuteczna obrona pasa po kapitalnym pojedynku z Joe i Danielsem. AJ cały czas na tronie ;)

AJ Styles, moim zdaniem z całej trójki z Main Event'u spisał się najlepiej i ten piękny moonsault za ring na Joe i Daniels'a..

Choć markuje AJ'owi, głos na Agle'a, za kapitalną walkę i podegranie feudu z Desmondem

Zagłosuję na Danielsa. Moim zdaniem to on spisał się najlepiej z całej trójki, chociaż każdy z wrestlerów dał niesamowity popis, który rzadko można spotkać. Jednak postawa Fallen Angela w tym pojedynku niezwykle mi zaimponowała. ;)

JOE! JOE! JOE! Ołmajgad, on wrócił! Joe stworzył niesamowite widowisko i wreszcie można było go oglądać w tak dobrej formie. Powróciły te chamskie kopy w twarz siedzącego w narożniku przeciwnika, były stiffowe kopy w stójce i chopsy. Joe wraca. Joe is gonna kill you!

JOE! Za wiele chorych akcji, nic dodać, nic ująć.

Moim zdaniem z bardzo dobrej strony pokazał się po raz kolejny Kurt Angle , dlatego głosuję na niego.Wygrał po wspaniałym pojedynku z Wolfem , w którym obaj panowie pokazali świetny wrestling. :applause:

Zagłosowałem na Ktoś inny, głos oczywiście w stronę Danielsa, znakomicie się pokazał na tym PPV. Ta podwójna dźwignia to było coś :)

A ja mam cholerny dylemat na którego z zawodników zagłosować... Większość z panów w ankiecie ma za sobą b.dobry występ... Głos na AJ'a za obronę pasa i phenomenalny występ :t_up:

• Reputacja:   994
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Christopher Daniels - wszyscy pokazali klasę, ale ten człowiek od kilku ppv robi coraz to większe wrażenie, a na Turning Point całkowicie przypomniał siebie z czasów świetności.

Ja tak samo jak inni mój głos na Samoe Joe, za świetny powrót i za dobre walki.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Phenomenal One , świetny main event i AJ w roli głównej , plus obrona tytułu.

Angle. Nie będę tłumaczył czemu :)

Na drugim miejscu FA Christopher Daniels!

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Desmond Wolfe. Pokazał, że nie bez powodu od razu wskoczył w szeregi tych 'najmocniejszych' w TNA. Pomimo porażki, fantastycznie zaprezentował się w walce z Kurtem i jestem tego niemalże pewien, że tacy wrestlerzy jak on, AJ, Joe, czy też Morgan będą w przyszłości stanowić o sile tej federacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...