Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown! 14.11.09 - BGZ AF!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

smackdown.jpg

JR: Witamy państwa na dzisiejszej gali Smackdown! Tak więc zaczynamy nasze Show, gdzie są już członkowie BigCode!

jerishow.jpg

Jericho : Mysterio,chciałeś się z nami spotkać,sądząc po twoich słowach z zeszłego tygodnia -" Jeszcze się spotkamy BigCode"...

Big Show : masz dzisiaj ku temu okazję < śmiech >

Jericho : Tak,to ...

1980-rey.jpg

JR: Mysterio i Batista wbiegają na ring!Atakują swoich rywali!

TG: Gong! Z miejsca zaczynamy ten pojedynek!

JR: Przypomnę,iż jest to non-title match.

TG: Let's go! Początek dla Animal'a i Rey'a.Kilka punchy i BigCode poza ringiem!Rey & Dave zaskoczyli rywali!Jericho z impetem wbiega na ring i piękny dropkick Mysteri'a na Chrisie.

JR: Brawo! Kilka clothesline'ów Batisty na Jericho i Powerslam!Jericho leży na deskach!Big Show jednak powala na matę Rey'a jednym punchem!Showstopper na Rey'u!Show odwraca się i ... clothesline Batisty!Show na deskach!Show wstaje i mamy spear!

TG: Oh,my... Batista próbuje wykonać chokeslam na rywalu,jednak jericho uderza Batiste w tył głowy!Jericho wykonuje Missile dropkick na Rey'u.Teraz...mamy Codebreaker!Pin,1...2...i ... Batista przerywa pin!Potężny punch i Jericho poza ringiem!batista powala clotheslin'em Show'a,który opiera się na drugiej lini!

JR: 6-1-9 ! Mysterio odbija się od lin i wykonuje 619!Batista łapie Show'a i próbuje wykonać swój finisher jednak nie udaje mu się to!jericho wkracza do akcji!Zakłada Walls of Jericho rey'owi!Jednak od razu Batista uderza chris'a.Rey wstaje i KO Punch Big show'a! Wow!

TG: Good job... Big Show łapie Rey i mamy chokeslam!Lionsault Jerich'a na Rey'u.Pin 1,2...no! Batista przerywa pin!Big show wykonuje na Animal'u chokeslam!Walls of Jericho na Batiście! Co teraz?!Koniec?

JR: I don't know... Jednak...Rey atakuje Chris'a w tył głowy.Show wykonuje KO Punch,a chris dalej okłada punchami Animal'a.Big Show-chokeslam na Rey'u! Good, Pin,1,2...3...

TG: BigCode are the winners!

JR: Good job!

BigCode łapią mikrofon i Jericho wygłasza swój speech :

Rey & Dave to by było na tyle.Nie jesteście godni,aby z nami walczyć <śmiech>

TG: Zapraszamy na reklamy.

Justin Roberts: Na ring wychodzi mierzący 1.96m ważący 110 kg urodzony w Ayr w Szkocij Drew McIntrye!!

mcintyre.jpg

JR: O on pokazuje już od jakiegoś czasu swój talent.

McIntrye bierze mikrofon.

DM: Jak wiecie pokonałem tydzień temu pewnego chińczyka. Dziś pokonam następnego. A wiecie czemu poonieważ są z chin i okolic. Są słabi jak wszystko chińskie.

McIntrye bierze do ręki dwa krzesła.

DM: Patrzcie na te krzesła. Jedno pochodzi ze Szkocij, a drugie z chin. Patrzcie na to ze Szkocij.

Drew zaczyna uderzać jednym z krzeseł o narożnik ale po kilkunastu uderzeniach krzesło nadal wygląda jak nowe. Potem uderza drugim i ono juz po jednym uderzeniu rozpada się na kawałki.

DM: Widzicie. Jak wszystko chińskie się rozpadło.

Justin Roberts: Na ring wychodzi mierzący 1.70 m ważący 87 kg pochodzący z tokio w Japonii Kung Fu Naki.

kung_fu_naki_0001.jpg

JR: Oj dawno go nie widziałem ciekawe co pokaże.

TG: Pamiętam, że był bardzo twardy.

Gong!

JR: McIntrye zaczyna okładac Nakiego. I Japończyk już na macie ale to nie zniechęca Drewa do szaleńczego ataku na Nakim. Sędzia każe mu odejść i on to robi. Podnosi Kung Fu Nakiego i wyrzuca go z ringu.

TG: Sam też schodzi i Irish Whip w metalowy słupek. Szkot bierze schodzy i rzuca nimi w Japończyka, a sędzia dolicza do dziesięciu i Double Count Out.

JR: Lecz to go nie zniechęca wyjmuje spod ringu kosz na śmieci i zaczyna okładac nim przeciwnika. Podnosi go i kładzie na naszym stole. Sam też tu wchodzi i musimy się troche odsunąć.

TG: McIntrye chce wykonać DDT i jest! Drew wstaje i zaczyna schodzić z ringu. Jest przy wyjściu i odwraca się do publiczności. Ale wychodzi Yan z krzesłem i chowa się za nim.

JR: McIntrye się odwraca i Chair Shot. Ale Wang Yang powtarza akcje pare razy juz na leżącym Szkocie. I Japończyk schodzi z ringu.

Kamera przenosi się przed gabinet Theodora Longa, gdzie stoi CM Punk.

Cm Punk : No mam nadzieje, że dziś nie będzie miał żadnych, ale.

Punk chcę zapukać, ale drzwi się otwierają i stoi w nich GM Smackdown.

Long : Hello Mr. Punk.

Cm Punk : My name is CM Punk!

Long : No tak, oczywiście. Co cie do mnie sprowadza?

Cm Punk : To tak, wiem, że to głupio zabrzmi, ale czy mógłbym dziś odpocząć jeszcze i nie walczyć?

Long : Eee. Nie, z racji tego, co ustaliliśmy dwa tygodnie temu, Ty wybrałeś Takerowi przeciwnika w tamtym tygodniu, a on wybiera Tobie przeciwnika dziś. The Undertaker postanowił żebym ja zadecydował, z kim zawalczysz. I dzisiejszego wieczora zobaczymy w Main Event’cie zobaczymy pojedynek CM Punka z … nie zdradzę tobie tego teraz, ale powiem, że będzie to pojedynek No Dq!

CM Punk : What?! Jak to? Ja nie mogłem wybrać jemu stypulacji.

Long : Tak, ale tą stypulację wybrałem ja, więc życzę powodzenia Mr. CM Punk.

14jaqgm.gif

JR : Tak, więc w dzisiejszej walce wieczora zobaczymy CM Punka w walce no Dq, tylko, z kim? Jak myślisz, Todd kto to będzie?

TG : Tutaj może być ciekawie, bo Long do wyboru ma cały roster Smackdown, ale myślę, że będzie to nie byle ułomek.

TG : Przed nami już kolejna walka. Nie mogę się doczekać!

Yo yo yo yo! Bringing ,bringing the hood!

Jtg2.jpg

JR : JTG Jednak dzisiaj będzie walczył sam. Myślę, że sobie poradzi.

Rozbrzmiewa muzyka Hart Dynasty

tyson-kidd-003.jpg

TG : Tyson Kidd… Jest moim faworytem w tym meczu. Jest obok niego Natalya

Justin Roberts : Ten pojedynek odbędzie się na zasadach Single match. Pierwszy zawodnik to pochodzący z Nowego Jorku ważący 101 kg, JTG! Jego przeciwnik pochodzący z Calgary, ważący 90 kg, Tyson Kidd!

JR : Sędzia daje sygnał możemy rozpocząć walkę! Zawodnicy łapią się w klincz. Przewagę zdobywa Kidd i spycha przeciwnika to narożnika. Kilka ciosów. Teraz shoulder atack. Tyson wznosi oponenta na szczyt narożnika. Szykuje się do Huricanrany! Nie! Jest kontra by JTG. Sunsteflip.

TG : Pierwsza próba pinu. 1..2 kick out! Było blisko. Członek Cryme Tyme czeka aż Kidd wstanie. Dropkick i przeciwnik wypada z ringu. JTG nie traci czasu. Rozpędza się i suicide dive! Nie! Kontra w powerslam! Niebywałe. Publika wyraźnie dopinguje Tysona, który wrzuca JTG na ring.

JR : Teraz mamy springboard leg drop. Przypęcie. 1…2.Kick out! Tyson tauntuje. Suplex na afroamerykaninie. Kidd wchodzi na narożnik. Headbutt, ale JTG odsuwa się. Dropkick i Tyson uderza głową w narożnik. Teraz roll up! 1..2 kick out! Kanadyjczyk odbija przeciwnika od lin, mamy back body drop! Czeka…

TG : Atomic drop, a zaraz potem bulldog. 1..2. kick out! Wychodzi na apron. Będzie The Code Blue . Jest już na linach. Dropkick by JTG. Kidd uderza kroczem linę i siedzi na niej. Amerykanin wchodzi na narożnik. What?! Idzie po linie i robi Huricanranę! Pin 1…2… kick out! Tyson się zdenerwował. Seria uderzeń. Roundhause kick. DDT! Podnosi przeciwnika i Russian Legsweep… Nie kontra w Shoot Out! Niesamowite.

JR : Pin 1..2..kickout! Jak to możliwe. Słyszymy głośne :” What?!” ze strony JTG. Tyson korzysta z nieuwagi przeciwnika. Mamy Spinning Wheel kick. Teraz Back kick i zaraz po nim front kick. Zakłada Hart lock! Przybiega Shad! Na razie nie wchodzi na ring. Dopinguje kumpla. JTG jest blisko lin… łapie się ich!

TG : Sędzia karze Kidd’owi puścić chwyt. Tyson jest zdenerwowany, ale JTG jest podpalony. Seria punchy. Dropkick i Kanadyjczyk leży w narożniku. Moneky flip? Nie! Kontra w powerbomb. Niesamowite. Kidd zajmuje pozycje za linami. JTG wstaje mamy The Code Blue! Pin…1…2…3! Big Boot from Shad to Tyson. Drugi członek Cryme Tyme wkroczył na ring. Jest już jednak David Hart. On też dostaje BB! Natalya czai się za Shadem. Robi na nim low blow! Jej koledzy ze stajni wstają.

JR : Jednak JTG wraca z krzesłem! Chair shot, jeden, drugi Dostała nawet Natalya. Teraz zaczyna się bitka. Chaos i zamęt. OMG! Krzesła poszły w ruch. Shad już krwawi. Co to? GM Smackdown zbliża się do ringu.

Theodore Long : Przestańcie! To jest żenujące i dziecinne. Jeże tak bardzo lubicie się bić z użyciem przedmów to mam dla was propozycję. Za tydzień zmierzycie się w Tag Team Tables matchu. Jestem pewien, ze to wam się spodoba. Dziękuję za uwagę.

JR : What?! Czy ja dobrze słyszałem Tag Team Tabes match? Niesamowite.

TG : Tak, JR uszy Cię nie mylą. Za tydzień zobaczymy niesamowitą walkę!

Słyszymy charakterystyczną muzykę.

JR : A tego pana już dawno nie widzieliśmy to Charlie Haas! Z niecierpliwością czekamy na jego przeciwnika.

RAW-CharlieHaas-012.jpg

W tle słychać muzykę z Indii.

110lspi.jpg

JR : Tak więc Charlie zmierzy się z olbrzymim Khalim. To będzie pojedynek Dawida z Goliatem.

Justin Roberts : Pierwszym uczestnikiem tego pojedynku jest pochodzący z Dallas w Texasie, ważący 113 kilogramów - Charlie Haas!

TG : Już chyba wiemy kto jest faworytem tego pojedynku, a na pewno nie jest to Charlie.

Justin Roberts : I jego przeciwnik pochodzący z Indii, ważący 190 kilogramów - The Great Khali!

JR : Słyszymy gong i walka się rozpoczyna! Khali spogląda na Haasa z góry.

TG : I to dosłownie.

JR : Ale ten nie czeka i uderza Khaliego. Ale ten niewzruszony łapie Charliego i potężny Chop. Haas na kolanach, a Khali wynosi go i Delayed Scoop Slam. Pin 1...2... Kick Out!

TG : Khali wstaje i podnosi też Haasa po czym wykonuje Irish Whip. Charlie w narożniku, a Khali będzie próbował Corner Clothesline! Ale Haas w ostatniej chwili się odsuwa. Khali już się chwieje, a Haas ku niezadowoleniu publiczności podcina wielkoluda i ten na macie.

JR : Haas odbija się od lin i Leg Drop. Pin 1..2... kick Out! Haas podnosi Khaliego i pare uderzeń, a potem próba Exploder Suplex lecz Haasowi nie udało się podnieść Khaliego i ten wykonuje Scoop Slam w odpowiedzi. Khali podnosi Charliego i wyniesienie do Khali Bomb. Ale nie wykonuje tej akcij tylko czeka, a Haas to wykorzystuje i uderza Khaliego, który jest zmuszony go puścić.

TG : Haas popycha indyjczyka na liny i ten się odbija. Charlie zatrzymuje wielkoluda i Inverted DDT. Pin 1...2...3... koniec. Zwycięstwo Haasa.

JR : Ale co on robi! Bierze mikrofon.

CH : Widzieliście to. Pokonałem tego olbrzyma ale nie potrzebowałem do tego wszystkich moich sił. Mogę wszystko i to właśnie pokazałem tą walką.

Haas rzuca mikrofonem w leżącego Khaliego i przy swoim themie schodzi z ringu.

TG : No mógł sie już od tego powstrzymać! Aby ochłonąć zapraszamy na reklamy.

http://www.youtube.com/watch?v=oDk5QOb1GRc

TG : Witamy państwa przed nami już tylko Main Event dzisiejszej gali a mianowicie pojedynek No Dq, w której zmierzą się CM Punk i .. No właśnie, kto?

JR : Tutaj poczekajmy chwilę a sami się przekonamy.

Even through the darkest days.

This fire burns always.

orig-9028111.jpg

TG : To CM Punk, a teraz czekamy na jego przeciwnika.

250px-Mike_Knox_Cropped.jpg

JR : A tego pana doskonale znamy to Mike Knox! Czyli jeden z najbardziej brutalnych wrestlerów Smackdown, a zmierzy się dzisiaj w No DQ Matchu, to będzie wspaniały pojedynek.

Justin Roberts – Przed nami ostatni już pojedynek dzisiejszej gali a jest to pojedynek bez dyskwalifikacji! Pierwszym uczestnikiem tego pojedynku jest pochodzący z Chicago w stanie Illinois i ważący 100 kilogramów, The Straight Edge Superstar! CM Punk!

TG : Oj publiczności się nie podoba zachowanie Punka. Z jaką arogancją się zachowuje w ringu, cóż pokaże, co potrafi w pojedynku. He He He.

Justin Roberts : I drugi uczestnik tego pojedynku, pochodzący z San Bernardino w stanie California, ważący 133 kilogramów, Mike Knox!

JR : Tak, więc przed nami pojedynek No Dq, słyszymy gong i walka się zaczyna. Zawodnicy krążą wokół siebie, lecz nagle Mike wyciąga rękę do Punka i .. Chlotesline od Knoxa! Knox pewnie będzie chciał się dzisiaj zemścić za to, co się wydarzyło tydzień temu. Popatrz Todd jak on wygląda, widać, jaki zły i wściekły na Punka za to, co się wydarzyło tydzień temu.

TG : Tak zobacz jak teraz się znęca nad Punkiem, takie kopnięcia a właściwie stompy to nie jest nic przyjemnego. Knox podnosi Punka i Suplex! Knox schodzi z ringu i bierze krzesło. Oj coś czuje, że Punk będzie cierpiał. Punk wstaje i mamy uderzenie krzesłem w plecy i kolejne i jeszcze jedno. Punk pada nie przytomny.

JR : Lecz co ten Knox robi znowu idzie po jakiś przedmiot. Czy ja dobrze widzę? On wyciąga stół! Publiczność zaczyna skandować We want tables! Lecz Punk wstaje, wskakuje na narożnik i Diving Chlotesline, Punk wrzuca stół na ring a zarazem swojego przeciwnika, podnosi go Irish Whip, Mike odbija się od lin i Crossbody! Lecz Punk robi Rollup i przypięcie 1..Kickout!

TG : Knox uśmiecha się i wstaje razem z Punkiem, wymiana ciosów i Headbutt od Knoxa, teraz go podnosi i Rib Breaker. Punk leży, a Knox ustawia go do katapulty lecz głowa Punka jest pod linami! I były World Heavyweight Champion ląduje poza ringiem. Knox podąża za nim i ciska jego głową o barierki ochronne. I chop znienacka od Cm Punka lecz Knox znowu uderza głową przeciwnika o barierki ochronne.

JR : Popatrz Todd jak obydwoje są wyczerpani, lecz widać, że Knox jest żądny zemsty za to co zrobił mu Punk tydzień temu, Irish Whip i Punk ląduje na metalowych schodach. Akcja przenosi się do ringu gdzie Mike wykonuje Pendulum Backbreaker a następnie Sidewalk Slam. Knox podnosi oponenta Irish Whip i widać że jest przygotowany do Backbody Dropu lecz Punk wykonuje kopnięcie w twarz i Knox ląduje na kolanach, CM Punk odbija się od lin i Shining Wizard! Mamy przypięcie 1..Kickout!

TG : Popatrz Punk poleciał prawie poza ring. Knox wstaje i mamy wymianę punchów, Irish Whip i Punk ląduje w narożniku, Knox się rozpędza próba Splasha lecz Punk się odsuwa i Mike ląduje w narożniku Punk bierze rozpęd i High Knee Strike! A kolejnie Bulldog! Mamy przypięcie 1..2..Kickout! Punk jest na fali zobacz jak tauntuje do publiczności, lecz to im się chyba nie podoba.

JR : Punk podnosi oponenta i widzimy Keylock Combo! I Pepsi Twist! Knox wypada za ring a Punk ustawia stół który wcześniej jego rywal wrzucił do ringu.

Na sali gasną światła i słychać gong.

JR : To The Undertaker!

2hs517o.jpg

theundertakerchokeslam7tt3.gif

JR : I mamy Chokeslam na stół! World Heavyweight Champion is on the top! Popatrz Todd, na ring wchodzi Mike Knox i wyciąga rękę do Deadmana, ten robi to samo, lecz ściąga Knoxa, kopnięcie w brzuch i Last Ride! Last Ride! Można powiedzieć że pozamiatane, Undertaker schodzi z ringu, a tak się trafiło że Knox wylądował obok Punka i położył na nim rękę i sędzia odlicza 1..2..Kickout! Tak więc to jeszcze nie koniec tej walki. To niesamowite ile oni mają w sobie energii i determinacji.

TG : Ależ emocje w tej walce. Obydwoje teraz leżą i widać jak obydwoje cierpią po interwencji Undertakera. Lecz po woli obydwoje dochodzą do siebie i zaczynają wstawać silny sierpowy od Knoxa i CM Punk robi unik i przechodzi do GTS! Tak mamy Go to sleep! To musi być koniec 1..2..3 Pinfall! Tak więc CM Punk wygrał dzisiejszą walkę wieczoru. Ależ to była zacięta batalia, a już na następnym PPV odbędzie się rewanż pomiędzy The Undertakerem a CM Punkiem o pas World Heavyweight Championship!

aed343dfa3515e9f8f4670461e327002.jpg

JR : Tak więc za dzisiejszy wieczór dziękują państwu Jim Ross i

TG : Todd Grisham. I dziś zapraszamy państwa do tego abyście oglądali nasz program już za tydzień. Dobranoc.

JR : Dobranoc.

• 1. JeriShow pokonali Batistę i Reya Mysterio
    2. McIntrye vs Kung Fu Naki - Double Count Out
    3. Tyson Kidd pokonał JTG
    4. Charlie Haas pokonał The Great Khaliego
    5. CM Punk pokonał Myster Oponent

Gala napisana bez udziału Exera, gdyż z niewiadomych powodów nie dał gali.

Sory jakby co, ale musiałem coś zrobić. Jest to pierwsza gala składana przeze mnie, więc proszę o wyrozumiałość.

I przepraszam za opóźnienie ale to już nie moja wina.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

1

• Boogeyman1996

1

• The Heartbreak Kid

1

Top użytkownicy w tym temacie

No gala tak sobie wyszła ale zrobiliśmy to bez Exera i bez Urbana, który chyba usnął przed kompem bo na gadu jest dostępny a nie odpowiada. Następnym razem powinno być lepiej, a moja ocena gali to 3,5/10.

Gala fatalna... Wiele feduów zrobiło się w bardzo dziwne feudy.. Walki to coś strasznego... A przynajmniej walka Drewa i Kung Fu Nakiego... Exera pewnie przez jakiś czas jeszcze nie będzie, bo to ja zamieniłem z nim ostatnie słowo i z jego wypowiedzi mogłem zrozumieć że nie będzie go trochę dłużej.. Co do tego SD to 4/10