Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Joint3r PSCS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2n0tvtv.png

24fe9uv.png

2lt655k.png

2ikfr6p.png

mbkdhh.jpg

2e2lbf7.png

t83z48.png

245wubm.png

2hfjupz.png

Wstawiłem tylko te sygnaturki, które uważam za najlepsze w mojej karierze ;)

Wszelkie oceny, te pozytywne jak i negatywne bardzo mile widziane

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joint3r

4

• Cutter

2

• TeCktoN

1

• Fozzy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na początku,chciałbym cię przywitać,czego nie uczyniłem w temacie z przywitaniami (bo mi się nie chciało :P).

Przejdźmy do prac,bo to Kącik Grafika,a nie Przywitaj się.

Christian,dla mnie ta praca jest za blada,jednak rozumiem,że miał to być climatic tag.Cm'ka z okrągłego brusha,zupełnie mi się nie widzi,tak jak i napis,i ten mikrofon,bardzo dziwnie wyszedł,bo żeby go zobaczyć musiałem naprawdę wytężyć wzrok.Następnie Maryse w której kolory też są jakieś blade,brakuje mi wyostrzenia Marysieńki.To,że tło jest puste zupełnie mi nie przeszkadza,ponieważ nawalenie c4d i brushy pół tony to też źle.Ogólnie praca pozytywna.Potem O.S.T.R,fajny,znów ta cm'ka straszliwie przeszkadza,tu napis jest już niezły,jakość zdjęcia nie zachwyca,ponieważ gdzie nie gdzie widać pixele (np.na jego twarzy).Jeszcze wracając do napisu,to "O" jest lekko zblurowane.Kolory nawet niezłe."Thin Lizzy" mi się nie podoba,najlepiej to tam wyszedł napis i prostokątna cm'ka.Nie lubię prac w takim stylu.

Avek jak avek,tylko znów lekko wyblakłe w nim kolory.W następnej sygnie z ostrym,wszystko ładnie,zgrabnie zrobione.

Fable,bardzo fajny,napis bardzo zepsuty,w ogóle nie wiem po co on się tam znalazł,poza tym błędów nie widzę.Świetnie dobrane c4d,dobre światło,znakomita praca."Prince of Persia" to sygna,gdzie pokazane jest,jak prawidłowo dobierać filtry,i gm'ki.Jest też parę małych dodatków,jak neony,czy cm'ki.Ta sygna także bardzo pozytywna,i nawet napis wyszedł.Czas na sygnę,która odebrała mi mowę.Kiedy ją zobaczyłem moja reakcja była taka: " :-O ".Świetna.Światło,kolorystyka,cm'ki,c4d,poprostu wszystko.Najlepsza praca w galerii!

P.S.Ile siedzisz w grafice?Rok?Dwa?

2m5ay5h.png

co do tej pracy to tak.

nadałbym bladą gm aby

nadać lekkiego urozmaicenia

a jak to zrobić?

nowa warstwa szarym kolorem wypełnić przesiewanie na krycie około 5-10

do tego napis umieścić w lewym dolnym rogu albo w górnym aby nie rzucał

się tak w oczy w sygnaturce najważniejszy jest główny focal czyli postać

a napis to tylko dodatek i jeszcze ramka lepiej jakby była tylko u góry i dołu.

1 prace mi się podobały miały dobry klimat,światło itp

najlepsza jest ta tylko nie potrzebnie tam jest monokolor w kolorze mogłoby to też ładnie wyglądać:

24fe9uv.png

nadałbym bladą gm aby nadać lekkiego urozmaicenia

Co ty mówisz?Ta praca potrzebuje mocnej gm'y aby wzmocnić kolory,a nie doszczętnie zabijać,ta praca i tak jest już lekko pozbawiona kolorów.

A co do samej pracy,to chciałeś chyba zrobić coś na miarę sprite'u,nawet wyszło,jednak napis stąd wylatuje ;)

2m5ay5h.png

co do tej pracy to tak.

nadałbym bladą gm aby

nadać lekkiego urozmaicenia

a jak to zrobić?

nowa warstwa szarym kolorem wypełnić przesiewanie na krycie około 5-10

do tego napis umieścić w lewym dolnym rogu albo w górnym aby nie rzucał

się tak w oczy w sygnaturce najważniejszy jest główny focal czyli postać

a napis to tylko dodatek i jeszcze ramka lepiej jakby była tylko u góry i dołu.

1 prace mi się podobały miały dobry klimat,światło itp

najlepsza jest ta tylko nie potrzebnie tam jest monokolor w kolorze mogłoby to też ładnie wyglądać:

24fe9uv.png

Trochę nie rozumiem tej wypowiedzi, z jednej strony chcesz uczyć mnie jak "wytracać kolory" a z drugiej przy sygnie z Maryse zarzucasz mono, przecież mono to wytracenie oryginalnych kolorów, czyli uczysz mnie czegoś co sam wiesz że umiem, najpierw się myśli zanim się piszę, po za tym na tej sygnie z strikerami MMA kolory były właśnie wytracane, chyba zacznę dawać Stocki z których robię prace...

Nowy Vert

2rpbv9k.png

A teraz moja rada - zrób coś sam i odstaw tutki ;) Twoje praca są tak zerżnięte z tutorialów, że chciałbym bardzo pogratulować takich prac, ale nie tobie, tylko facetom, który opracowali te tutoriale, brawo panowie :applause:

jrthqr.jpg

A teraz moja rada - zrób coś sam i odstaw tutki

;) Twoje praca są tak zerżnięte z tutorialów, że chciałbym bardzo pogratulować takich prac, ale nie tobie, tylko facetom, który opracowali te tutoriale, brawo panowie :applause:

To niestety kolega się myli, w mojej galerii na tym forum nie ma ani jednej pracy robionej z tutoriala, a na forum graficznym jestem jechany właśnie za to, że nie korzystam z tutoriali, ponad to nie mam pojęcia na jakiej podstawie twierdzisz, że są to same prace z tutoriali, jeżeli tak uważasz musi być przyczyna a dla mnie jest jedno wytłumaczenie, że znasz takie tutoriale, więc bardzo chętnie je zobaczę i wtedy porównam czy masz prawo tak sądzić, z resztą nawet gdyby, to po to właśnie są tutoriale, żeby z nich korzystać, kolejna sprawa, że sam zrobiłem 2 tutki dla innego forum, a gdy ktoś bierze się za robienie tutów raczej sam już z nich nie korzysta ;)

Jednak domyślam się co jest przyczyną tego, że tak sądzisz, po prostu często korzystam z tych samych C4D, i innych narzędzi.