Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Russo, Angle, Festus, Jamie Noble, Carlito...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Na WWE.com zaistniał profil nowego nabytku ECW – Vance’a Archer’a. Archer to były zawodnik TNA (Lance Hoyt/Lance Rock), który przed debiutem w ECW trenował i występował w Florida Championship Wrestling.

:arrow: Jim Ross napisał notkę na swoim blogu odnośnie swego zdrowia. Pisze w niej, że bóle głowy zaczynają powoli mijać, lecz np. język jest wciąż zdrętwiały. Samoistne porażenie nerwu twarzowego wymaga po prostu czasu do wyleczenia. „Oglądanie mnie jedzącego zupę jest w tej chwili niezwykle zabawnym widokiem” – dodaje Hall of Famer z uśmiechem.

:arrow:Ken „Mr. Kennedy” Anderson w przeprowadzonym ostatnio wywiadzie powiedział, że tak naprawdę nie był zadowolony z pracy w WWE od kilku lat. Kiedy został zwolniony z tej federacji, poczuł się podobno dużo, duzo lepiej. Kiedy został zapytany, czy kiedykolwiek wróciłby do World Wrestling Entertainment, odpowiedział: „Dużo rzeczy musiałoby się diametralnie zmienić, a nie wydaje mi się, żeby cokolwiek miało być przedsięwzięte w tą stronę. Póki co moja odpowiedź brzmi ‘nie’ .„

Anderson zajął się ostatnio aktorstwem, ale występuje również w telewizji i reklamach. Jest on też zabookowany w Hulkmania tour, która odbędzie sie za miesiąc w Australii.

:arrow: Aktualna karta WWE PPV Survivor Series:

* Traditional Survivor Series Match: TEAM MORRISON: John Morrison, Matt Hardy, Evan Bourne, Shelton Benjamin and Finlay vs. TEAM MIZ: The Miz, Drew McIntyre, Sheamus, Dolph Ziggler and Jack Swagger

* Traditional Survivor Series Match: TEAM MICKIE: Mickie James, Eve Torres, Kelly Kelly, Melina, and Gail Kim vs. TEAM MCCOOL: Michelle McCool, Jillian Hall, Beth Phoenix, Layla and Alicia Fox.

* Traditional Survivor Series Match: TEAM KOFI: Kofi Kingston, Mark Henry, MVP, R-Truth and Christian vs. TEAM ORTON: Randy Orton, Cody Rhodes, Ted DiBiase, William Regal and CM Punk

* Rey Mysterio vs. Batista

* World Title Match: The Undertaker © vs. Chris Jericho vs. The Big Show

* WWE Title Match: John Cena © vs. HBK vs. HHH

:arrow:Aktualna karta TNA PPV Turning Point:

* Bobby Lashley vs. Scott Steiner

* Kurt Angle vs. Desmond Wolfe

* Six Sides Of Steel: Tara vs. Awesome Kong

* All Knockouts Titles On The Line: Sarita and Taylor Wilde © and ODB © vs. The Beautiful People

* X-Division Title Match: Amazing Red © vs. Homicide

* TNA Tag Team Title Match: The British Invasion © vs. The Motor City Machineguns

* TNA World Title Match: AJ Styles © vs. Samoa Joe vs. Daniels

:arrow:Jeff’owi Hardy’emu zaczynają chyba doskwierać sądowe sprawy. Jak powiedział jego ojciec, Gilbert Hardy: „Jeff z nikim nie rozmawia, nie chce rozmawiać nawet ze mną.”

Przesłuchanie, które miało się odbyć w poprzednim tygodniu, zostało przełożone na 2go grudnia.

Hardy’emu są postawione liczne (w tym 6 poważnych) zarzuty, dotyczące posiadania i przerabiania narkotyków. Jeśli Hardy zostanie uznany winnym za przynajmniej niektóre z zarzutów, to może on spędzić nawet 6 lat w więzieniu. Prokuratura dodaje, że wyrok może być dużo cięższy, w zależności od wyniku procesu.

:arrow:Nowy opening theme Monday Night Raw (Burn it to the ground w wykonaniu Nickelback) zadebiutuje 16go listopada.

:arrow:Roddy Piper będzie pełnił rolę Guest Hosta na Monday Night RAW 16go listopada.

:arrow:WWE DVD, której głównym bohaterem jest John Morrison, będzie w sprzedaży od 20go lutego 2010.

jamienoble002.jpg

:arrow:Wydaje się, że Jamie Noble odejdzie na ‘emeryturę’, po doznaniu kontuzji szyi w trakcie walki z Sheamus’em. Celtic Warrior wykonał na Jamie’im powerbomb na podłogę na ostatnim Monday Night RAW, po czym Noble doznał właśnie tej kontuzji, która została sprytnie wpleciona w storyline (Noble miał pomóc w budowaniu postaci Sheamus’a jako ‘niepowstrzymanej siły’).

Noble powiedział: „Kiedy Sheamus wykonał na mnie ten powerbomb, odczułem uderzenie bardzo wyraźnie, zwłaszcza zabolały mnie plecy i szyja. Na szczęście lekarze mówią, że już niedługo będę z powrotem zdrowy. Ale kiedy tak sobie teraz leżę i myślę jak wspaniale jest mi z moją żoną i synem, to zastanawiam się ile jeszcze razy uda mi się wyjść z takich sytuacji bez szwanku. Może już czas, aby spakować manatki?” W lutym Noble również doznał kontuzji szyi, po tym, jak otrzymał brutalny clothesline od Mike Knox’a, lecz ta kontuzja nie została wpleciona w żaden storyline - Noble zwyczajnie zniknął z telewizji na pewien okres, zaraz po tej walce.

:arrow:Kevin Steen ma pewne problemy z kolanami i w tym tygodniu ma on się spotkać z chirurgiem, który stwierdzi, czy zawodnik potrzebuje kilku dni przerwy, w trakcie których zostałaby przeprowadzona operacja.

:arrow:Matt Hardy zamieścił filmik promujący ósmy sezon The Hardy Show, na którym to filmiku można niemalże zobaczyć nową fryzurę Jeff’a Hardy’ego. Filmik jest poniżej:

:arrow:10go listopada urodziny obchodził Chris Jericho, który skończył 39 lat, a 9go Ted DiBiase, który skończył 27 lat. Wszystkiego najlepszego!

festus.jpg

:arrow:Drew Hankinson (znany bardziej jako Festus) jest wciąż zakontraktowany z World Wrestling Entertainment, lecz zamiast być w trasie spędza on czas u siebie w domu, a to z jednej prostej przyczyny – creative team nie za bardzo wie co zrobić z jego postacią. Festus nie występował w telewizji od czerwca bieżącego roku. Odbyły się rozmowy, aby utworzyć drużynę: CM Punk i Festus (który miałby być jego osobistym ochroniarzem). Storyline miałby wyglądać tak, że Festus zachowuje się taki w dziwny sposób, ponieważ zażywa silne leki, a Punk, jako Straight Edge, pomoże mu z tym skończyć.

:arrow:Podobnie jak z Festusem, creative team nie ma żadnych pomysłów co do Carlito, w związku z czym w najbliższym czasie nie będziemy go widywać przed kamerami. Jedno ze źródeł mówi, że Carlito nie wykazywał nawet specjalnego zainteresowania swoją osobą, a creative team woli spędzać czas nad ludźmi, którzy wykazują jakąkolwiek inwencję.

:arrow:Pojawiają się plany, żeby zorganizować tour dla Sting’a, który to tour miałby mieć miejsce w przyszłym roku i miałby się odbyć przed odejściem The Icon’a na emeryturę.

:arrow:Poniedziałkowe RAW zgarnęło rating o wartości 3.1

russovincepreview.jpg

:arrow:Jeśli chodzi o przyszłość Vince’a Russo w TNA, to większość ludzi, którym cała sytuacja jest bliska, twierdzi że żadne decyzje nie zostały jeszcze podjęte. Sam Russo uważa, że nic się nie zmieni, ponieważ ‘wykonywał prawidłowo swoje obowiązki’. Z drugiej strony pojawiają się opinie, że jego pozycja w TNA jest zagrożona. Ci sami ludzie uważają, że Hogan i Bishoff wprowadzą ogromne zmiany w creative team’ie, stary skład zastąpią swoimi ludźmi itd.

Jeśli Russo miałby odejść, przypuszcza się, że posadę straciłby również Ed Ferarra. Jedyny członek starego składu, który zachowałby posadę to Matt Conway – najmłodszy z bookerów aktualnie pracujących w TNA, a zarazem człowiek, który cieszy się poparciem u Dixie Carter.

Potencjalnym zastępcą Russo miałby być Kevin Sullivan, ale również Kevin Nash, chociaż sam zawodnik twierdzi, że nie jest zainteresowany tą posadą.

angle.jpg

:arrow:Kurt Angle okazał się niewinny – taką decyzję podjął sąd w Pensylvanii. Oskarżenie do sądu wniosła była dziewczyna Angle’a - Trenesha Biggers, znana bardziej jako Rhaka Khan.

Biggers oskarżyła Angle’a o molestowanie seksualne oraz fizyczne i psychiczne znęcanie się nad nią – do incydentu miało dojść 5go sierpnia bieżącego roku.

Sąd odrzucił zarzuty z powodu braku wystarczających dowodów – nie można było np. udowodnić czy zadrapania i blizny były efektem spotkania z Angle’m, czy pochodziły zupełnie skądinąd. „Trenesha Biggers to profesjonalna zawodniczka. Jakiś czas temu wyprowadziła się na Florydę i dlatego nie jesteśmy w stanie stwierdzić skąd pochodą te wszystkie blizny. Mogę jedynie Państwa zapewnić, że nie powstały one przy pomocy rąk mojego klienta” dodaje Michelle Santicola, adwokat Angle’a.

Po zakończeniu rozprawy Angle wybuchł płaczem: „Nigdy nie uderzyłem kobiety i nigdy tego nie zrobię – tak wychowała mnie moja matka”.

Biggers twierdzi, że Angle znęcał się nad nią ‘kilka razy’ i okropnie się go bała. „Kiedy stało się to poraz pierwszy, to pomyślałam ‘Pewnie nigdy więcej tak nie zrobi’. Lecz im częściej mi to robił, tym bardziej byłam przekonana, że mogę zginąć”

:arrow:Nie pojawiły się jeszcze konkretne plany kiedy Hulk Hogan ma się pojawić przed kamerami TNA. TNA planuje nagrania w prywatnym studiu, aby zapobiec wycieknięciu informacji do opinii publicznej. Spekuluje się natomiast, że Hogan nie pojawi się przed kamerami nawet do końca grudnia.

Decyzja, żeby konferencję prasową z Hoganem i Carter przeprowadzić w Madison Square Garden, była wymierzona w Vince’a McMahon’a, ze względu na długą historię jego rodziny z tym budynkiem.

Pojawiają się różne informacje w sprawie reakcji Vince’a McMahona na zakontraktowanie Hulk’a Hogan’a. Część osób twierdzi, że Vince był w kiepskim humorze, gdy usłyszał wiadomości, natomiast inni twierdzą, że prezes WWE zachował ‘pokerową twarz’, jak ma to w zwyczaju robić.

:arrow:O ile nie jest to informacja potwierdzona w 100%, to wydaje się, że TNA Knockout Sojournor Bolt zakończyła współpracę z Total Nonstop Action Wrestling. Powołując się na źródła, została ona zwolniona, gdyż federacja nie chciała przedłużyć z zawodniczką kontraktu. Ponadto z oficjalnej strony federacji zniknęły galerie zdjęć z Bolt, chociaż jej profil wciąż widnieje na stronie rosteru.

:arrow:Okazuje się, że dla przyjaciół ODB przedłużenie jej kontraktu z TNA (który miałby skończyć się w połowie listopada) było niemałym zaskoczeniem, gdyż sama zawodniczka wiele razy poruszała kwestię opuszczenia federacji Dixie Carter i przejścia do World Wrestling Entertainment.

:arrow:WWE Hall of Famer Ric Flair ożenił się poraz kolejny. Flair stanął na ślubnym kobiercu poraz czwarty. Zaraz po uroczystości Flair i jego nowa żona Jackie wyprawili ogromne przyjęcie. Dziwić może jedynie fakt, że Flair, mając już problemy z płaceniem alimentów swoim trzem byłym żonom, podjął decyzję powiedzenia sakramentalnego ‘tak’ po raz czwarty.

:arrow:Na oficjalnej stronie RoH możemy wyczytać, że Alex Kozlov i Rocky Romero wracają do rosteru i już w grudniu zaczną z powrotem pracę. To samo tyczy się panów Jack’a Evans’a i Teddy’ego Hart’a.

:arrow:Wtorkowe ECW zgarnęło rating o nominale 1.0

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Joint3r

1

• Anonymus

1

• W.1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Taaa napewno, Hardy nie chce z nimkim rozmawiać a T.H.S kręcą... Zobaczymy co z nim będzie.

Flair znowu się hajtnął ;D Gościu musi mieć power :P Dzięki za newsy ;) Piwko leeci ;)

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

No więc tak, karty na Survivor Series i Turning Point są całkiem ciekawe,

na pewno obydwie te gale obejrzę, a w szczególności ciekawią mnie 3 pojedynki, mianowicie:

Aj Styles vs Samoa Joe vs Christopher Daniels - to głównie dla tej walki ściągnę Turning Point.

walka o mistrzostwo X Division, będzie zapewne kolejnym plusem tej gali, oraz walka o World Heavyweight Championship

The Undertaker vs. Chris Jericho vs. The Big Show, żeby było ciekawie jakieś 2 dni temu taką walkę przeprowadziłem w SvR xD Wygrał Undertaker, i wcale nie pogniewał bym się gdyby powtórzyło się to na Survivor Series, choć zwycięstwo Y2J'a też mnie nie zasmuci ^^

Koslov z powrotem w RoH, dla mnie bardzo dobra informacja ;)

Hardyemu jak zwykle cosik odpierdziela, ale do tego już przywykłem, z ręszta nie interesuje się zbytnio tym zawodnikiem,

Newsy świetne! Dużo się dowiedziałem, bogato, więc piwko leci ;)

Tak Noble poza WWE. Mam nadzieje, że wyzdrowieje i wróci do wrestlingu ale gdzieś w Japonii tam go docenią i nie będzie musiał jobbować. Wiem, że Sheamus ma jakieś tam umiejętności ale żeby Noble, który jest sto razy lepszy musiał mu jobbować to przesada. Fajnie, że WWE zajęło się wreszcie postacią Festusa, bo gimmick idioty dla takiego wrestlera to głupota. A przy CM Punku mógłby przypomniec sobie jak się walczy, bo dawno tego nie robił. Storyline też by mógł wyjść nieźle tyle, żeby nie został kimś takim jak Abyss w TNA przy zmianie gimmicku. Festus ma umiejętności i wystarczy dać mu szanse.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...