Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

seria fajerwerków

Jerry Lawler: Witamy wszystkich! Jerry Lawler...

Michael Cole: ...i Michael Cole. Dzisiaj RAW wyjątkowo we wtorkowy wieczór, jednak z tego co dowiedzieliśmy się dojdzie do znaczącej zmiany. Na ringu z mikrofonem w ręku stoi Vince McMahon - właściciel WWE - przekonamy się co mam nam do zakomunikowania.

Vince McMahon - Witam wszystkich fanów RAW! Wszystkich obecnych dziś na hali jak i tych którzy oglądają nas w swoich domach przed odbiornikami tv. Uwielbiam ten biznes! Kocham to! Jednak czas najwyższy na zmiany, czas zrobić kolejny krok wprzód. Jak każdy dobrze wie, kto stoi w miejscu ten się cofa. Dzisiejszego wieczoru RAW będzie specjalnym wydaniem. Pamiętacie gdy Donald Trump odkupił ode mnie moją miłość? Gdy odkupił najważniejszą rzecz w moim życiu którym jest właśnie RAW? Nie chcę już do tego wracać ale wtedy nastąpiła jedna poważna zmiana - co tydzień na RAW władze sprawował ktoś inny. Nie mam w zwyczaju czegokolwiek ukrywać - przeszkadzał mi ten fakt. Dodatkowo wiele zawodników skarżyło mi się, że jedna osoba obiecywała coś, zaś kolejna nie dotrzymywała słowa, bo przecież ona rządzi, a nie ktoś inny... Dla dobra zawodników jak i wszystkich fanów koniec ze zmianą General Mangerów co tydzień! Koniec z tym! Nie wiedziałem komu dzisiaj powierzyć władzę na RAW dlatego poprowadzi go moja córka - Stephani! Żeby było ciekawiej za chwilę przedstawię 5 osób z pośród których to właśnie Wy wybierzecie GM'a który zajmie się na stałe zarządzaniem RAW! Panie i panowie, spójrzcie na telebim oto i piątka kandydatów!

oczy wszystkich są zwrócone na wielki telebim - będą pojawiać się na nim zdjęcia kandydatów

Vince McMahon - Oto i pierwszy kandydat do zarządzania RAW - ... Moja córka, a zarazem dzisiejszy GM - Stephani McMahon! Oto i drugi kandydat, legendarny Nature Boy - Ric Flair! Jesteście zadowoleni? Wiem, wiem, wiem - nie będę trzymam was dalej w niepewności. Trzecią osobą jest - jedyny i niepowtarzalny - Hulk Hogan! Kolejnym kandydatem jest prawdziwy twardziej - Stone Cold Steve Austin! Ostatnią osobą która może zarządzać RAW będzie legenda angielskiej piłki, człowiek którego zna cały świat, a mianowicie... David Beckham! To tyle z mojej strony, dziękuje wam wszystkim!

rozbrzmiewa - No chance that's what you got

Vince McMahon przy wielkim aplauzie publiczności udaje się na backstage

Michael Cole: Jerry czy ja dobrze słyszałem? Hogan? Flair? Stone Cold Steve Austin? A wreszcie David Beckham?!

Jerry Lawler: Dobrze słyszałeś, sam jestem wielce zdumiony. Ale za to właśnie kochamy pana McMahona.

Michael Cole: To jest! To jest niesamowite! Nie pozwólmy czekać naszym fanom!

Jerry Lawler: A już teraz pora na pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczoru...

Michael Cole: Tak będzie to starcie DX z Davidem Beckhame... Hah oczywiście, że nie z nim! DX zmierzą się z... Santino Marellą i Festusem..

Are You Ready? - na rampie zjawiają się DX

Jerry Lawler: Noo.. Jestem w 100 procentach pewny że to oni wygrają ten pojedynek... Ale już teraz pora na ich rywali..

"Zaczyna grać theme Fetusa"

Michael Cole: No mają niezłych przeciwników... Szkoda że takie walki zdarzą się raz na rok..

"Zaczyna grać theme Santino Marelli"

Jerry Lawler: Wszyscy już są na ringu... A więc sędzia każe zabić w gong i zaczeli... W ringu widzimy Shawna oraz Festusa... Ten drugi wygląda na takiego, który nie wie o co biega i Clothsline od Shawna, jednak unik i Big Boot.. Festus przypina Heartbreaker Kida i 1..Kickout... Początek walki i już jest ciekawie... Oby tak było do końca.. Shawn powoli się podnosi, lecz Festus łapie go za głowę i rzuca w stronę Santino, który zaczyna dusić Michaelsa... Triple H schodzi z ringu i idzie w stronę Marelli, a Festus odbija się od liny i wgniata Shawna w narożnik... HHH ściąga Santino z zewnętrznej strony ringu i seria Chopów.. Ale to chyba nie koniec... Tak.. Triple H łapie za Sledgehammera i próbuje nim uderzyć Santino, lecz Włoch zaczyna uciekać wokół ringu.. Triple H chowa się za schodami i Clothsline na Santino Marelli...

Michael Cole: W ringu Festus okłada punchami Shawna, którego grymas twarzy mówi sam za siebie... HHH szybko wskakuje na ring i pomaga swojemu Tag Team partnerowi... Kopie Festusa w krocze, lecz ten nie reaguje... Po za ringiem widzimy leżącego Santino... Więc Festus musi sobie radzić sam... Triple H okłada czym się da .. Nogami, pięściami, łokciami... A nawet głową... Widzimy krew.. Oh My Good.. Festus krwawi, lecz na krwotok to nie wygląda.... Wszystko wskazuje na to że zaraz koniec walki.. Jednak nie.. Festus widzi krew na swoim ręku, po dotchnięciu czoła i wpada w atak furii.. Atakuje kogo popadnie.. Triple H wynosi Shawna z ringu i chce przeczekać koninę Festusa, lecz na ring wchodzi Santino, który od razu dostaje Running Big Boota i Powerbomb...

Jerry Lawler: No robi się ciekawie.. Sam sędzia uciekł z ringu... Festus powoli się uspokaja więc na ring wkracza już naprawiony Shawn i Triple H... HHH staje w narożniku i czeka, aż Michaels zrobi z nim zmianę i tak się dzieje.. Triple H od razu rzuca się na Festusa, lecz dzielnie się broni, ale do czasu... Triple H ma ogromną przewagę i Whip do narożnika, a zaraz po nim Knee Drop... Shawn w między czasie wyrzucił Santino z ringu, który jest niezdolny do walki... Triple H przygotowuje się do swojego finishera... Whip na liny i kopie Festusa w brzuch.. I Pedigree... Ale to nie koniec.. Robi zmianę z HBK, który staje w narożniku i razem z publiką zaczyna odliczać...

Michael Cole: One.. Two.. Three.. Festus powoli się podnosi.. Publika cichnie i Sweet Chin Music... Shawn od razu przypina i 1..2..3..Pinfall... To już koniec tego pojedynku, który miał swoje emocje... DX stają na środku ringu i wykonują swój rozpoznawczy wszędzie taunt... Ale co to w stronę ringu zmierzają Legacy, czyli Ted DiBiase Junior oraz Cody Rhodes...

Ted DiBiase Jr. O tak... D-Generation X schodzi coraz bardziej na psy... Najpierw przegrywacie z nami, a teraz ledwo wygrywacie z jakimiś ciotami... Z tego co widzę to i tak nasza druga potyczka nie ma szans... A wiecie czemu... Przecież już raz przegraliście to po co drugi raz przegrać..

Cody Rhodes No właśnie.. Kurde, aż szkoda tracić siły na takich jak wy.. Nie potraficie wygrać z nami z Legacy, z resztą to my dyktujemy warunki w tej federacji...

Jerry Lawler: Triple H łapie za młotek i rzuca się na Teda, który niestety dostaje w głowę... Teraz Cody zaczyna okładać HHH... Shawn widząc to podbiega do Rhodesa i Whip na barierki od publiki.. Następnie czeka, aż się podniesie i Sweet Chin Music.... OMG.. Triple nadal okłada swoim młotkiem Teda, aż w końcu Shawn odciąga go od niego... Widzimy jak Triple H łapie za mikrofon...

Triple H Druga potyczką między nami zakończy się naszym zwycięstwem.. I teraz na pożegnanie... Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck It!!

Michael Cole: DX - nie dość, że wygrali walkę, to jeszcze rozprawili się z Legacy! Cóż za emocje! Najpierw decyzja pana McMahona, a teraz atak Legacy na DX!

Jerry Lawler: Już za chwilę blok reklamowy. W tym czasie zachęcam wszystkich do oddawania głosów i wyboru nowego GMa RAW po przez głosowanie na oficjalnej, internetowej stronie wwe oraz wysłaniu smsów na swojego faworyta! Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na wwe.com WoW! Czas na reklamy!

Jerry Lawler : Witamy po reklamach! Mam nadzieję, że każdy z was wysłał smsa, czy też zagłosował na swojego faworyta!

Michael Cole -Teraz czeka nas druga walka dzisiejszego wieczoru, zobaczmy, co wymyśliła Stephanie McMahon!

"Read the words that are written in their face. Why believe them? ..."

Jerry Lawler - Pierwszym zawodnikiem jest nowo przybyły na Raw, młody i świetny zawodnik, Sheamus!

Michael Cole - Myślę, że jego przeciwnik nie jest zbyt zadowolony z tej walki. To dużo mniejszy od niego Jamie Noble.

Zaczyna grać muzyka, spod titantronu wyłania się niski w porównaniu z jego rywalem,

"The Pitbull" Jamie Noble.

Jerry Lawler - Oh My God! Czy Noble może mieć jakiekolwiek szanse z Celtic Warriorem?! Nie sądzę!

Justin Roberts - Przed nami pojedynek Single Match! Pierwszym zawodnikiem jest: ważący 130 kg, mierzący 1.98 m, Sheamus! Jego przeciwnik: ważący 92 kg, mierzący 1.75 m, "The Pitbull" Jamie Noble!

Michael Cole -Sheamus nie babrał się, tylko od razu powalił biegnącego wprost na siebie Jamiego Noblea Clotheslinem. Podszedł do niego i przycisnął butem twarz. Kilka Knee Dropów i podnosi swojego przeciwnika, by za chwilę whipnąć go z całą siłą w narożnik. Noble odbił się klatką piersiową od poduszki i upadł na matę. Irlandczyk zaczął kopać ten już wrak człowieka, tak, aż ten przeturlał się do lin. Tam Celtic Warrior położył jego głowę na linach i zaczął go nimi dusić. Zareagował sędzia, który kazał Sheamusowi odejść. Ten odszedł na chwilę, ale kiedy sędzia się uchylił, Irlandczyk kopnął Noblea w twarz! Po chwili podszedł do niego i postawił go w narożniku, a następnie cofnął się kawałek, wziął rozpęd i z całej siły wymierzył Big Boota w klatę Jamiego! Wyglądało masakrycznie! Na koniec Sheamus powalił swojego rywala potężnym Powerbombem!

Jerry Lawler -Podpina go do 3 i ... Kofi Kingston biegnie z krzesłem! Wziął potężny zamach i uderzył Sheamusa w czoło! Ten padł na liny, które pomogły mu jednak ustać na nogach. Kingston raz jeszcze uderzył krzesłem Celtyckiego Wojownika, który tym razem wypadł za ring! Kingston poczekał przy linach, aż Sheamus zacznie wstawać. Skoczył przez liny i wykonał Leg Drop. Kofi wrócił na ring i pomógł ekipie medycznej wynieść nieprzytomnego Jamiego Noble'a.

Justin Roberts - Zwycięzcą tego matchu jest: Sheamus!

Michael Cole - Ależ niespodziewany atak ze strony Kofiego! Jamajski Obrońca Uciśnionych?

Jerry Lawler - Oj, czepiasz się Michael. Powinniśmy docenić fakt że chciał pomóc Jamiemu, który w pojedynkę nie ma szans z Sheamus'em!

Michael Cole - Nie zgadzam się z Tobą, lecz nie ma teraz czasu na głupie dyskusje... Przenieśmy się na backstage, gdzie kilka słów chce nam przekazać Evan Bourne!

Kelly Kelly już stoi na backstage przy Evanie Bourne chcąc zadać mu pare pytań

Kelly Kelly:Hey Evan,Jak myślisz z kim teraz będziesz walczył?

Bourne:Hmm.Jak myślisz??Ha ha ja to wiem.Hey Masters!

(Woła Mastersa akurat przechodzącego obok)

Masters:Czego chcesz?

Bourne:Słyszałem że jesteś jednym z najlepszych zapaśników w tym brandzie.To ja chce się teraz z tobą zmierzyć!

Masters:Dobrze słyszałeś.Ale ty?Taki mizerniak?Dziś?

Bourne:Co strach cię obleciał przed moim Shooting Star press?

Masters:Ja miałby się bać takiego Cieniaka??Który pokonuje sobie samych jobberków??To zaczynaj się bać bo właśnie zgodziłem się na tą walke!

Bourne:No już dobra dobra.Tak więc zgoda?(Bourne wyciąga rękę do Mastersa)

Masters:Zgoda.(Mówi Masters ale nie podaje ręki Evan'owi i odchodzi)

Kelly Kelly:Wow.Trochę zawrzało między wami.Tak więc masz już pojedynek na dzisiejszy wieczór.Czy myślisz że wygrasz??

Bourne:No pewnie.(Uśmiechając się Evan odchodzi)

wracamy do naszych komentatorów

Jerry Lawler:No tak.Właśnie się dowiedzieliśmy kto będzie teraz walczył.

Michael Cole:No tak.Jak myślisz Jerry??Czy Evan poradzi sobie z tak silnym wrestlerem??

Jerry Lawler:Cóż myśle że Evan dokładnie wie co go czeka.I myśle że chłopak ma w sobie tyle energi że wygra dziś z Chrisem.

Michael Cole:Też tak myśle,ale

Zaczynają gasnąć światła.Na ekranie pojawia się Jakaś starożytna rzeźba.

Po chwili zaczyna grać też muzyka

Justin Roberts:Na ring zmierza mierzący 1.93m ważący 120 kg pochodzący z Los Angeles w Californi Chris Masters!!

Jerry Lawler:Wow.Ale mięśnie.Wielka siła.A co najważniejsze bardzo groźny finisher.

Michael Cole:Tak ale ja i tak stawiam na młodego i bardzo utalentowanego Evana.

Zaczyna grać ostra muzyczka na gitarze.Kibice drą się na maksa bo wiedzą już że to Evan.

Justin Roberts:Teraz na ring wchodzi jego przeciwnik mierzący 1.75m ważący 83 kg pochodzący z St. Louis, Missouri Evan Bourne!!

Jerry Lawler:Tak jest.Młody bardzo energiczny chłopak i bardzo silny mężczyzna stoją już na jednym ringu.Sędzia każe zabić w gong.Walka się rozpoczęła.Klincz.Widać od razu że przewage i to wielką ma Masters.Spycha Evana do narożnika.Seria punchów i Stompów.Teraz irish whip do

drugiego narożnika.

Michael Cole:Masters się rozbiega ale Evan unika udzeżenia.I to teraz Masters jest w narożniku.Szaleńcze udeżenia Evana po głowie i całym ciele.Ale teraz Masters go odpycha.Evan szybko odbija sie od lin ale crossline od Chrisa.Wow!Evan zrobił fikołka w powietrzu.

Jerry Lawler:Masters go podnosi i wykonuje suplexa.Próba pinu 1..2..kick out!Znowu go podnosi pare uderzeń w głowe i znowu akcja przenosi się do narożnika.Masters wykonuje turnbuckle shoulder strikes.Evan już nie może.Masters odpuszcza.Podnosi Evana.I irish whip na liny.Masters próbuje crosslina,ale Evan unika!Drugie odbicie od lin masters stoi bokiem więc Evan to wykorzystuje i wykonuje hurricanrane.

Michael Cole:Masters szybko wstaje ale juz enzuigiri od Evana.Masters leży.Evan wykonuje jeszcze stading moonsault'a!!Pin 1..2..kick out!Evan wchodzi na narożnik.Masters powoli wstaje i diving double knee senton!Wow!Ależ akcja Evana!

Jerry Lawler:Ta jest!!Evan po raz drugi wchodzi na narożnik no i to już chyba koniec!!Czy będzie Shooting Starr Press??Masters leży chyba troche zamroczony.Evan już na narożniku!Skacze!Ale Masters się odsuwa!Evan spada na mate!Ależ to musiało boleć!Pare stompów dostaje jeszcze od Mastersa i próba pinu 1..2..kick out!To jeszcze nie koniec!Masters podnosi Evana.I sadza go na

narożniku.Znowu akcja w narożniku ile ich jeszcze będzie??

Michael Cole:Nigdy nic nie wiadomo.Masters udeża Evana pare razy w głowe i wchodzi do niego!!Ale Evan kontruje!!Oby dwaj ledwo co się trzymają!Zaraz oby dwóch mogą spaść na mate!Ale co to??What?Ależ udeżenie pomiędzy nogi dostał Masters!I to z nogi!Ale sędzia niestety tego nie widział!Masters trzyma się za dżondra.A Evan spycha go z narożnika!!Masters jakoś się jeszcze podnosi!!Ależ on jest wytrzymały!!Evan wykorzystuje tą chwile i wykonuje DDT z narożnika!!Wow!!

Jerry Lawler:Ależ wspaniała walka!!Co??Masters powoli już się podnosi!!Jest już na kolanach i wstaje na nogi!Ale nie widzi Evana który odbija się od lin i dropkick w plecy Mastersa!!Masters wypada z ringu!!

Michael Cole:Pan Evan Superlotnik!!Znowu coś kombinuje!Wychodzi na zewnętrzną stronę ringu.Wskakuje na drugą linę i próbuje wykonać moonsaulta do tyłu.Jest już w powietrzu ale dostaje z krzesła!!

Jerry Lawler:Co??Co za oszust z tego Mastersa wyciągnął krzesło spod ringu gdy leżał.A Evan tego krzesła nie widział!!Zabił gong.Koniec walki!!

Justin Roberts:He is your winner by disqualification – Evan Bourne!

Michael Cole:Masters wyrywa spikerowi mikrofon i chyba chce coś powiedzieć.

Masters:I co Bourne taki dobry jesteś??Powiem ci jedno szczeniaku to było wiadome że nie masz szans!!No dalej wstawaj cieniaku!Pokaż co potrafisz!Bym mógł wykonać teraz na tobie mojego Masterlocka.Ale nie zrobię tego!!Poczekam sobie tydzień(Masters rzuca mikrofon i cieszy się z tego co zrobił)

Michael Cole:Evan powoli wstaje.Na szczęście Masters już sobie poszedł.Ale czy po słowach Chrisa Mastersa można stwierdzić że za tydzień pojedynek będzie powtórzony??

Jerry Lawler:Zobaczymy.Tymczasem zapraszam na reklamy i zagłosowanie na przyszłego General Mangera RAW.

1, 2, Do you hear the clock tickin' ?

Michael Cole: Widzimy naszego pierwszego zawodnika, były mistrz U.S.: Montel Vontavius Porter.

Check, one two Oh yeah Oh Check this shit out

Jerry Lawler: I jego rywal, dwukrotny zwycięzca zawodów All American: Jack Swagger. Na kogo stawiasz Michael?

Michael Cole: Według mnie większe szanse ma Jack, ale bardziej zmotywowany będzie MVP, wiadomo, że obaj są zainteresowani walką o pas U.S. Tymczasem poprzednich obronach pasa MVP był pomijany jako pretendent. Teraz, gdy mamy nową General Menager RAW, Montel będzie się starał od początku pokazać z dobrej strony, zaczęli, spięcie w środku ringu z którego zwycięsko wychodzi Swagger. MVP próbuje jeszcze raz, ale tym razem otrzymuje punch w brzuch i Double Axe Handle po którym pierwsza próba przypięcia, ale nawet nie było dwóch.

Jerry Lawler: Swagger widocznie dąży do szybkiego zwycięstwa, mamy Irish Whip, Jack biegnie w narożnik, ale nadziewa się na Big Boota, MVP wykonuje Bulldog, ale zostaje odepchnięty. Teraz Jack czeka aż rywal wstaje i kilka razu uderza go w twarz. Mamy kontrę, kilka punchów i Chlothesline. Swagger wyślizguje się z ringu. MVP podąża jednak za nim, ale nadziewa się uderzenie łokciem, teraz Swagger wrzuca rywala na ringu i zakłada Abdominal Strech. MVP wyraźnie cierpi, ale nie wierzę żeby ten pojedynek miał się tak skończyć...

Michael Cole: Na pewno tak nie będzie, Montel wykonuje parę uderzeń łokciem, obija rywala od lin i wykonuje Big Boot. Podnosi rywala, i mamy Irish Whip. Teraz All American otrzymuje Facebreaker Knee Smash. Rywal leży na ringu, a to oznacza Balling Elbow. Jednak Jack się w ostatniej chwili odsuwa, MVP trafia w ziemię i mamy Rollup 1...2..., ach jak niewiele brakowało. Na szczęście MVP w ostatniej chwili wykonał Kickout. Ta walka jeszcze trochę potrwa. Jack wykorzystuje okazję i obija rękę Montela, wykręca ją, i wykonuje Chlothesline z naciągnięcia. Teraz podnosi rywali i wykonuje German Suplex. teraz idzie do narożnika, czeka aż rywal wstanie i mamy Running Knee Lift. Jack tauntuje i szykuje się Gutwrench Powerbomb. Wyniesienie, ale MVP wyślizguje się i łapie rywala w pozycji do Playmakera. Jednak Jack również wykonuje unik i mamy Red, White and Blue Thunder Bomb. 1...2...Rope Break!!! To niesamowite że po tym chwycie MVP znalazł jeszcze w sobie siły żeby położyć nogę na linie.

Jerry Lawler: Jack wyczuł swoją szansę w tym pojedynku. Wykonuje Irish Whip w narożnik po którym jeszcze wbiega w rywala, a następnie w przeciwnym narożniku robi rywalowi Oklahoma Stampade. Akcja przenosi się do środka ringu, gdzie widzimy Vertical Suplex. Swagger wchodzi na najwyższą linę, i mamy Corner Slingshot Splash! 1...2... jeszcze nie tym razem. Jack tauntuje,ściąga paski z ramion, ale niespodziewanie otrzymuje Rollup, ale MVP nie przypina rywala, tylko podnosi go, i ustawia w pozycji do Playmakera, którego wreszcie wykonuje! 1...2...3...

Justin Roberts-Here is your winner: "The Franchise Playa"-MVP!

Michael Cole: Przyznam Ci, że spodziewałem się takiego wyniku, ale Jack Swagger bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ogónie każda walka tej pary wywołuje we mnie pozytywne emocje.Posłuchajmy jednak zwycięzcy walki, który stoi teraz w ringu z mikrofonem.

MVP: Jak widzieliście, dzisiejsza walka była pełna emocji, zwrotów akcji i zakończona niespodziewanym Playmakerem. Wiem, że wielu z was postawiło już na mnie krzyżyk, jednak ja nie zamierzam się poddawać. Na RAW wreszcie doczekamy się stałego GMa, każdy z nas ma nową szansę. mam nadzieję, że kto nim zostanie nie zapomi o mnie, i w niedalekim czasie otrzymam walkę o pas U.S.

Bez muzyki, na rampie pojawia się Miz z mikrofonem

The Miz: Przyznaje Ci, stoczyłeś całkiem niezła walkę. Ale co, jeśli zmierzysz się z kimś, kogo ciężej będzie Ci pokonać. MVP, mówisz, że jesteś niedoceniany. Ja Cię doceniam. Nie za to co pokazujesz w ringu, tylko za to, że po tylu upokorzeniach jeszcze gadasz tym ludziom, żeby nie zapominali jaki genialny jesteś... Dlatego bądź pewny, że za tydzień otrzymasz lepszego rywala. Takiego, który naprawdę pokaże na co Cię stać...

Kamera wędruje w inne miejsce...

Shane wchodzi do biura Stephanie, jest widocznie bardzo niezadowolony…

Shane: Siostrzyczko… Witam Cię na stanowisku dzisiejszego General Managera i mozliwe, że stałego...

Stephanie: Dzięki Shane.

Shane: Nie ma za co… Właściwie to chciałem Ci powiedzieć, że nie odpuszczę tego stanowiska…

Stephanie: Jak to? Przecież mówiłeś…

Shane: Tak, gratulowałem Ci, ale to wszystko… Przecież nie oszukujmy się. Przejąłem żyłkę do tego interesu po ojcu. Zawsze to ja mu doradzałem w trudnych sytuacjach. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Dlaczego to Ciebie wybrał? To niesprawiedliwe. Pamiętaj, że się jeszcze zemszczę… Zróbmy tak… Nie będziesz wchodziła mi w drogę, a ja bezboleśnie przejmę to stanowisko, ok.?

Stephanie: Ty podstępna żmijo… Nie oczekiwałam, że tak się stanie. Zawsze wydawałeś mi się opiekuńczy. Myślałam, że można Ci zaufać… Niestety nie… Pomyliłam się… A więc… Utrudnię ci sprawę… Na razie jedyne co możesz zrobić to wyjść na ring, bo właśnie… czeka Cię walka! Już dziś Shane McMahon zmierzy się w pojedynku z Carlito! Zobaczymy jak sobie poradzisz drogi braciszku. Chciałabym Cię jednak ostrzec, bo jeżeli dalej będziesz próbował zająć moje stanowisko, to za tydzień możesz dostać trudniejszego przeciwnika… Zastanów się…

Shane: Jeszcze tego pożałujesz, a dzisiaj udowodnię, że jestem na tyle silny, aby sprostać wszystkim przeciwnościom na drodze do fotela GM’a!

Shane wychodzi z biura, widocznie jest wściekły.

Michael Cole: Shane nie jest zbyt zadowolony...

Here comes the money!

Jerry Lawler: Popatrz jednak na to, że Shane jest jak zwykle wesoły wchodząc na ring. Staje się innym człowiekiem. I ten jego taniec.

I spit in the face of people who don't want to be cool

Jerry Lawler: No cóż, przed nami ekscytująca walka. Będzie miała duży wpływ na losy federacji...

Justin Roberts: Pierwszym uczestnikiem tej walki jest syn chairmana WWE, ważący 110 kg i mierzący 188 cm, pochodzący z Gaithersburg, Maryland... Shane McMahon!

Justin Roberts: I jego przeciwnik pochodzący z San Juan, Puerto Rico, ważący 100 kg i posiadający 178 cm wzrostu... Carlito!

Jerry Lawler: Jak myślisz, kto wygra? Ja stawiam na Carlito. Jest szybszy no i częściej walczy. Shane już dawno tego nie robił...

Michael Cole: Masz rację, ale nie powiedziałbym, że Shane przegra. Jest bardzo sprytny, potrafi wykorzystać ring, jak i jego wyposażenie. Zobaczymy...

Jerry Lawler: Słychać już gong, zaczęli! Shane od razu rusza na przeciwnika, jednak Carlito kontruje dropkickiem. Młody McMahon leży na ringu. Elbow Drop from Carlito! Kolejny! Jeszcze jeden! Nie! Nie trafił! Shane uniknął uderzenia i w swoistym stylu zadaje serię uderzeń. Jedno, drugie, ach on jest naprawdę niezły, ale Carlito nadal jest moim faworytem. Teraz Colon padł na deski. Shane szykuje się do ataku. Camel Clutch! Carlito rozpaczliwie szuka lin, jednak znajdują się na środku ringu! Shane puszcza, co jest? Wchodzi na narożnik i... Leap of Faith! Nie! Carlito się odsunął! Springboard Elbow! Nie! Shane wykonał szybki unik! Low Blow! Carlito pada ponownie na deskach ringu. Shane posadził go w narożniku. Rozpędza się i... dropkick w twarz Colon'a! To bolało!

Michael Cole: He's amazing tonight! Carlito nadal obolały w narożniku! Shane go podnosi i chwyta za tułów i kark! Obraca się i... wrzuca go w słupek podtrzymujący ring! Carlito jęczy z bólu, a Shane zaczyna tańczyć! Colon na deskach, a Shane wchodzi na narożnik i wykonuje Leap Of Faith! Znakomicie! Próba pinu 1...2... 3! Shane zwycięża tą walkę! Jednak nie! Sędzia coś mówi do młodego McMahona! Carlito chwycił linę! Walka trwa dalej! Shane kładzie przeciwnika w narożniku i wchodzi na sąsiedni kraniec ringu.

Jerry Lawler: Już chyba wszyscy wiemy co się szykuje! Coast to coast! Jednak Carlito się odsunął, a Shane nadział się na narożnik! McMahon wstaje przy pomocy narożnika, a Colon szykuje się do Backstabbera! Już jest blisko! Czyżby Backstabber!? Jednak nie! Shane trzymał się cały czas narożnika, a Carlito poleciał z hukiem na matę... Shane założył Boston Craba! Carlito trzyma linki 1...2...3...4... Shane puszcza. Dewastuje leżącego przeciwnika, kopiąc go i wykonując kilka Elbow Dropów. Przy kolejnej próbie uderzenia Colon unika i wykonuje dropkick! Teraz Standing Moonsault! Pin 1...2... KICK OUT! Carlito podnosi Shane'a, ale tamten wykonuje kolejny Low Blow! Kolejna seria punchy ze strony McMahona! 1, 2, 3, 4, przy piątym Carlito odpowiada, ale Shane wykonuje kolejny unik i robi Tornado DDT! Shane'O'Mac podnosi przeciwnika, ale tamten wykonuje small package 1... KICK OUT! Teraz to Colon demoluje przeciwnika. Uderza go kilka razy. Wchodzi na narożnik i mamy Moonsault, ale nietrafiony! Dropkick i Carlito ląduje w narożniku! Shano wchodzi po raz kolejny i tym razem musi się udać! Publika skanduje Coast to Coast, ale co się dzieje?

I'm all grown up .... now

Michael Cole: A co ona tu robi?

Stephanie: Shane... Myślisz, że jesteś niepokonany? No to zobaczymy... Od teraz ta walka to handicaped match... Primo. Właź na ring...

Michael Cole: Z widowni wybiega Primo i zwala Shane'a z narożnika! Colon's Brothers podają sobie ręce i zaczynają maltretować leżącego Shane'O'Maca! Widać uśmiech na twarzy Stephanie. No cóż, jest trochę okrutna. W końcu to jej brat... Shane zwija się z bólu, a mimo wszystko nadal obrywa... Nie dają mu spokoju. Sędzia próbuje ich uspokoić, jednak Stephanie krzyczy, że ma tego nie robić, bo inaczej może pożegnać się z pracą w tej federacji! No cóż, mamy kryzys, sędzia wychodzi z ringu i poszedł na backstage. Trzymaj się Shane!

Jerry Lawler: W gruncie rzeczy dobrze mu tak... Nie powinien był tak się rzucać do swojej siostry, teraz mu się za to dostanie. Słusznie. Primo podnosi Shane'a, a Carlito wykonuje Backstabbera! Shane wyturlał się z ringu. Jest to niewyobrażalny ból. Colon Brothers patrzą na Stephanie, a ona zaczęła im bić brawo!

Stephanie: No cóż… Dobrze Ci tak, braciszku… Nie rozumiesz podstawowych zasad panujących w WWE… Carlito i Primo… Dostaniecie premię za to co dla mnie zrobiliście, dziękuję…

Michael Cole: Stephanie jest wyraźnie zadowolona! Tak samo jak bracia, którzy wraz z nią udają się na backstage… Ale co to!? Shane biegnie w ich kierunku z Kendo Stickiem! Primo obrywa w głowę, a Carlito w brzuch! Stephanie stoi w miejscu jak sparaliżowana! McMahon obija braci przy drobnej pomocy kija do kendo! Poszedł w kierunku ringu i wziął ze sobą kosz na śmieci spod ringu! Zakłada go na głowę Carlito i uderza w niego kendo stickiem stiukiem taką siłą, że kij się połamał, a kosz wgniótł! Shane podbiega do Stephanie i wyrywa jej mikrofon! Posłuchajmy co ma nam do powiedzenia!

Shane: Jak już mówiłem… Sprostam każdemu wyzwaniu i nikt mi nie przeszkodzi… Pokonałem moich przeciwników dzisiaj, pokonam i za tydzień. A ty Stephanie… Wiedz, że niedługo to ja usiądę na fotelu General Managera!

Jerry Lawler: Przybiega opieka medyczna, która zabiera rannych Colons’ów ze strefy walki! Zapraszamy na reklamy!

Jerry Lawler - Witamy po kolejnej reklamie! Zbliżamy się do najważniejszego punktu gali. Niedługo poznany przyszłość WWE Championa! Michael ekscytujesz się tym tak jak ja?

Michael Cole - WoW! Nie wiem czego możemy się spodziewać, to jest wielce ekscytujące! Czekają nas niezapomniane chwilę. Ciekawe co wymyśli Stephani - nasz nowy General Manger?

Jerry Lawler - Uwierz mój przyjacielu, ona jest zdolna do ...

I hear voices in my head ...

Jerry Lawler - ... wszystkiegooo. Orton!

Michael Cole - Randy Orton! Co on tutaj robi?!

Jerry Lawler - Przyszedł po swoją własność, pas WWE Championa...

Michael Cole - Viper zmierza powolnym krokiem po rampie w kierunku ringu, rozgląda się w okół siebie kierując swój wzrok na publiczność, wygląda jakby kogoś tam usilnie szukał. Wturla się na ring, powoli wstaje i zmierza po prawego narożnika wchodząc na drugą ligę i wprawiając publikę w jeszcze większe rozzłoszczenie, kolejny narożnik - druga lina - uniesione w górę ręce.

Jerry Lawler - Oto i cały Orton. Zobaczymy czego ta bestia może chcieć. Muzyka ustaje... Bierze mikrofon do ręki.

Randy Orton - Pewnie zastanawiacie się co ja tutaj robię, po co tutaj przybyłem. Odpowiedź jest bardzo prosta, lecz jeszcze teraz jej nie poznacie. Mówi się, że parodia to najlepszy sposób na wyrażenie podziwu dla kogoś... Ktoś tymi marnymi popisami stara się zamaskować własną słabość... Osoba ta już niedługo będzie z wielkim bólem wypowiadała imię i nazwisko. Moje imię i nazwisko - Randy'ego Ortona! Gdy ktoś nie jest wstanie czegoś osiągnąć po prostu niech się za to nie bierze... Zostałem stworzony do wygrywania i chcę zdobyć po raz kolejny pas WWE! Żądam tu i teraz aby na ring wyszedł John Cena i zmierzył się ze mną! Żądam otrzymania prawa walki z Johnem Ceną o mistrzostwo WWE! Cena...

Nagle na telebimie pojawia się ... Tył czarnego, skórzanego fotelu!

Słyszymy - Randy nie tak szybko...

Michael Cole - Orton nie wie co się dzieje! Widać złoć na jego twarzy!

Fotel przekręca się, kamera ujawnia nam tajemniczą osobę...

Jerry Lawler - Do diaska! To przecież Stephani! Stephani McMahon! Nasz General Manger RAW! Michael spójrz na twarz Ortona, emanuje od niego złość!

Michael Cole - WoW! Kolejny raz Steph daje się we znaki gwiazdom RAW! Ciekawe co teraz przygotowała dla Vipera. Może zaraz pojawi się John Cena i stanie oko w oko z Randym Ortonem!

Stephani McMahon - Witam Was serdecznie jeszcze raz podczas tego pamiętnego wieczoru. Randy twierdzisz, że chcesz Johna Cene i walki o pas WWE już teraz - wyśmienicie! John też tego chcę, jednak...

Michael Cole - Czyżby dzisiaj Cena kontra Orton o pas WWE!?

Jerry Lawler - Michael, słuchaj co ma do powiedzenia nasza pani prezes...

Stephani McMahon - ...jednak nie dojdzie do tej walki. Jeszcze nie teraz. Chcesz walczyć o pas WWE już teraz więc udowodnij, że zasługujesz na ten zaszczyt. Randy zaraz dowiesz się co czeka ciebie dzisiejszego wieczoru, jednak nie ode mnie. Kamera w prawo...

Michael Cole - To! To! To... Cena! John Cena w biurze Stephani McMahon! Ciekawe co razem ustalili, Orton jest zaciekawiony, jakby znikła z jego twarzy złość. Ciekawe czy nie zmieni się, to ponownie za kilka chwil. John bierze mikrofon. Ależ publiczność reaguje na niego gorąco! Cena potrafi podnieść poziom cukru i wywołać skok ciśnienia!

John Cena - Witajcie wszyscy. Witaj Randy. Byłem gotów wyjść na ring i zmierzyć się z Tobą o pas WWE jednak Stephani wezwała mnie do siebie. Przekonała mnie, że nie jesteś godnym walki o WWE belt. Przecież, to nasza szefowa, nie wolno jej odmawiać. Niech się stanie co ma się stać. Słuchaj mnie teraz uważnie Randy - zaraz dojdzie do walki. Kto dokona w niej pinu ten dostanie prawo walki ze mną o WWE belt! Zmierzysz się dzisiaj przeciwko... Chavo Guerrero i Markowi Henry'emu w ... handicap matchu! Jeśli ktoś jeszcze nie oddał głosu na GMa RAW - głosujcie na Stephaniii! To tyle ode mnie ...

Stephani McMahon - Randy powodzenia ; ))

Jerry Lawler - Randy Orton może mieć problemy. Stehpani rządzi twardą ręką! John Cena maczał też w tym palce. Chavo i Henry mogą zdobyć title shota na walkę o pas WWE! W RAW nadchodzą zmiany! Duże zmiany! Czas na Main Event dzisiejszego wieczoru! Randy Orton zmierzy się w handicap matchu! Stawką bardzo duża, prawo walki z Johnem Ceną!

Justin Roberts - Przed nami Main Event, Handicap Match! Na ringu jest - ważący 111 kg, pochodzący z St. Louis, Missouri... Randy Orton!

Słychać gwizdy i buczenie

Justin Roberts - Pierwszym rywalem The Vipera pochodzący z El Paso, Texas... Chavo Guerrero! Jego tag team partner - najsilniejszy człowiek na świecie, pochodzący z Silsbee, Texas - Mark Henry!

"Uuuuuuuu Chavoooo"

Michael Cole - Cała trójka już w ringu. Jak rozegra tą partię Orton walcząc przeciwko dwóm rywalom! Już zaraz przekonamy się o tym. Widać złość na jego twarzy, Henry wymienia spojrzenia z Chavo, ustalają który z nich rozpocznie pojedynek. Sędzia każe zabić w gong! Orton i Henry na ringu! Siła czy szybkość i spryt, kto będzie górą!?

Jerry Lawler - Siła? Spryt? Szybkość? Zazwyczaj wygrywa dobro, ale przecież Randy Orton walczy przeciwko dwóm rywalom!

Michael Cole - Zaczęli! Próba sił w środku ringu. Randy odepchnięty i ląduje na macie. Orton wstaje i ponowna próba sił, jednak nie robi, to większego wrażenia - Orton znów ląduje na macie. Henry podnosi go i wrzuca do narożnika, sędzia każe wycofać się Henry'emu. Orton bez namysłu kopie rywala w brzuch i mamy headlock! Uwalnia się, odpycha rywala i seria punchy w narożniku! Nie jest dobrze z Ortonem! Henry odciąga go od narożnika i natychmiastowo wbija jego głowę w matę!

Jerry Lawler - Henry przypina Ortona! Chavo Guerrero wchodzi na narożnik! Sędzia uderza w matę - 1...2... Frog splash by Chavo na Henrym! Randy leży wpół przytomny! Sędzia przerywa odliczanie! Orton powinien przegrać, a Mark Henry otrzymać title shota na walkę o pas WWE z Johnem Ceną! Chavo - ewidentnie on chce zmierzyć się z obecnym mistrzem! Viper resztkami sił zsuwa się z ringu, leży przy barierkach. Nie chciałbym być teraz w skórze Guerrero! Popatrzcie na twarz najsilniejszego człowieka świata! Zaraz chyba rozerwie zdrajcę na strzępy!

Michael Cole - To było do przewidzenia, każdy chce dokonać pinu w tej walce! Teraz nie ma już handicapu! Szanse Randy'ego Ortona wzrastają diametralnie w górę! Chavo ucieka poza ring. Henry podąża za nim. Orton powoli podnosi się, widać, że odzyskuje siły - pozostaje cały czas poza ringiem. Chavo wpada na ring, ściga go Henry - odbija się od lin i unik. W jednym rogu kwadratowego pierścienia Henry w drugim Chavo! tym razem ten drugi odbija się od lin i wpada w ręce olbrzyma - Bear hug w wykonaniu Henry'ego! Widać jego cierpienie! Zaraz zmiażdży go! Mark do diaska puść go!

Jerry Lawler - Uff Chavo spada na mate, jest wykończony, Henry podnosi go i szykuję się finisher! World's Strongest Slam w wykonaniu Henry'ego!! Co za cios! Przeraźliwie niszczący! Henry kładzie się na Chavo, sędzia nie reaguje. Przecież nie może go odliczyć gdyż formalnie są cały czas w jednej drużynie! Henry zrozumiał swój błąd - szuka wzrokiem Ortona! Ten powoli wspina się na ring. Widzi jednak, co czeka go na nim, pada na kolana i sięga pod ring. Orton ma w rękach krzesło! Henry tego nie widzi! Zbliża się do czającego się Vipera i otrzymuje cios krzesłem! Jak tego mógł nie zauważyć Henry! No jak!?

Michael Cole - Chavo zwija się z bólu, Henry oszołomiony po uderzeniu krzesłem, Randy wślizguje się na ring. Zrzuca z niego Chavo i próbuja pinu na najsilniejszym człowieku świata! 1...2...kick-out! Niezadowolony z obrotu sprawy Orton ze złością uderza pięściami w ring. Podąża po przeciwległego narożnika - Henry powoli podnosi się. Randy zmienia koncepcję. Szykuje się ewidentnie do RKO! Henry powoli wstaje, a nagle Chavo Guerrero wykonuje mu z zaskoczenia low blow! Henry leży! Chavo zsuwa się z ringu! Orton nie wie co się dzieje - z wytrzeszczem oczu widzi oddalającego się Chavo - rzuca się natychmiastowo na Henry'ego i przypina go! 1...2...3! Koniec walki!

Justin Roberts - Here is your winner and #1 conteder for WWE title ... "The Viper" Randy Orton!

Jerry Lawler - Zapraszam raz jeszcze na oficjalna stronę wwe i zagłosowanie na GM!

Michael Cole - Cóż za wieczór, cóż za emocje. Orton zmierzy się z Johem Ceną o pas WWE! Chavo dlaczego!?

Jerry Lawler - Nie umiem odpowiedzieć Ci na to pytanie... Tymczasem dziękujemy za uwagę! Jerry Lawler and...

Michael Cole - Michael Cole, dobranoc!

RAW schodzi z anteny!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

2

• szymi94

1

• WW41674325921

1

• Exer

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bravo świetna tygodniówka :applause: W porównaniu do innych gal, ta wydaje się bardziej przejrzysta, nie ma zbędnych obrazków itp. ;) Taką pracę lepiej się czyta i w ogóle ... :P

Nie zgadzam się z Tobą. Gdy masz fotki zawodników fajniej się to czyta, widać kto walczy itp.

Działamy na zasadzie obrazowej, żeby dogłębnie przedstawić userom BGZ nasze własne gale - SmackDown! i RAW.

Mata dzisiaj doda fotki, a co do gali to wypowiem się później, jak na spokojnie przeczytam ;)

2nqz7s6.jpg

Myślę, że wypadliśmy lepiej od Smackdown! Po prostu jesteśmy lepsi =)) A tak na poważnie, to była dobra gala, ale znowu w segmentach pojawiły się wyzwiska typu:

Ja miałby się bać takiego Cieniaka??Który pokonuje sobie samych jobberków?

Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś tak powiedział, bo albo mi się zdaje, albo takich terminów wrestlingowych nie używa się na galach... :thinking:

Exer - fotki są średnio potrzebne tak szczerze mówiąc... Trochę za dużo by ich było na tyle walk.

W porównaniu do innych gal, ta wydaje się bardziej przejrzysta, nie ma zbędnych obrazków itp. ;)
Exer - fotki są średnio potrzebne tak szczerze mówiąc... Trochę za dużo by ich było na tyle walk.

Tak! Tak właśnie! Od razu bez nich lepiej komponuje się całość. Zdecydowanie mówię 'nie' zdjęciom :waving:

Mata napisał(a):Ja miałby się bać takiego Cieniaka??Który pokonuje sobie samych jobberków?

Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś tak powiedział, bo albo mi się zdaje, albo takich terminów wrestlingowych nie używa się na galach... :thinking:

To już się nie powtórzy :t_up:

Yeah Baby! Pomimo tego, że dałem dupy z segmentem otwierającym to Mata nas wyratował i gala wyszła zaiście. Jestem pod wrażeniem naszej pracy! :D

666094.jpeg

666179.jpeg

• 5 miesięcy temu...

interesujące

lubie placki