Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Amelka Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale mi tu Amelci dupcie liżecie hihi ^^ .

Nie może zabraknąć i mojego komentarza :D.

To tak .

"Ajm De Miz ;D"

hmm , render odstaje od tła i to się najbardziej rzuca w oczy , jak spojrzysz wokól miza widać taką jakby osłonke ? tak to możn nazwać .te c4d użyte w 2 sygnach są nie ładne i ci ich nie polecam ,miałem je gdzieś , ale psują tylko wyglad .

Napis nie jest zły , do tego tu akurat pasuje , przydałoby się troche wtopic postać .

"Kejn"

Hmm tutaj znowu render nie odstaje , ale za to wtopienia jest na -- xD , napis nie pasuje za bardzo i wieje pustką .

Próbuj zapelniac jakoś tło i wkomponować render w tło , oraz napis , mysl o napisie w srodku pracy , a nie na koncu .

Ze swojej strony dodam , że nie poddawaj się i ucz . wielkim przykładem tego , że praca popłaca jest The orton , patrząc na jego pierwsze prace można się śmiać i płakać , a teraz ? " o kurfa , ale slit sygny" etc itd :D.. :applause:

Ja też chce polizać dupsko i dam buziaka :***** :shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D :8 :waving:

(ptk :x , a tam :D )

Dop. Luba A wiesz, że za nadużywanie uśmieszków jest wran.?

Dop. Ptk A wiesz , że nie wiem xD?

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Amelka

16

• JohnCena7

2

• TeCktoN

2

• Luba

2

Top użytkownicy w tym temacie

@up dzieci ;D ^^

Zrobiłam 2 sygnaturki można oceniać :)

r2khvn.png

dg702s.png

/\ chyba coś nie wyszła, a przynajmniej tak mi się zdaje :|

showstopper.png

:)

To ja ocenie te dwie.

Kelly jest świetna. Kolorki pasują, napis i wszystko. Bardzo ładna praca. Jedyne do czego by sie grafik przyczepił to "ucięta" głowa, ale ja nie jestem grafikiem i mi sie podoba.

Danielson z kolei Ci nie wyszedł. W sumie wtopiony ładnie, ale po pierwsze pusto, a po drugie przez te przyciemnienie niewiele widać. Jak miał bym oceniać w skali to Kelly 10, Daniel maks. 2

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ja również ocenie i dziękuje za komplement pod tytułem dzieci :D

Pierwsza praca nawet fajna. Kelly Kelly nie najgorzej wtopiona. Tło trochę słabe, napis też można było dać lepszy. Do tego nie rób samych głów, tylko na przykład tak jak u mnie w podpisie. Sama głowa nie będzie fajną pracą.

Druga praca jest nie udana, tło puste, okropne wtopienie Bryan'a, słaba gra świateł, do tego napis, to nie to.

Ćwicz dalej i zapraszam do mnie ;)

P.S. Co cię skłoniło do robienia prac graficznych?

ahfo.png

luba_049.png

Pierwsza praca klapa totalna nie wiem czemu Ci to tak wyszło? Kompletnie mnie się to nie podoba powrzucałaś tych warstw czy czegoś tam na Kelly Kelly, że aż strach patrzeć. Tło dobre, ale czemu to się wszystko tak schodzi na Kelly Kelly?

A z Bryanem praca już extra! Naprawdę mnie się podoba tylko ten napis na dole zbędny bo i tak go ledwo widać. Chociaż ciekawe jakby wyglądał jakby był cały tak jak po prawej stronie? :thinking:

@Luba powiem jedno, skłoniła mnie plastyka ;]

@Xeb cała praca to jakieś 6 warstw: 2 textury, c4d i te 2 (hmm nie wiem jak to nazwać) "kolorki" z prawej i lewej strony Kelly, aha i napis.

Tło dobre, ale czemu to się wszystko tak schodzi na Kelly Kelly?

Nic nie schodzi, to tylko wtopienie ;P Znasz się w ogóle na grafice? ;) Bo coś widzę, że większości się podoba Kelly Kelly, a Bryan nie. Ty masz na odwrót, lepsza dla CIebie praca to Bryan, a gorsza to Kelly Kelly ;D Hehe.

Mógłby ktoś napisać z kim następną pracę zrobić, bo nie wiem sama z kim ;P

showstopper.png

Mi też bardziej podoba się sygna z Kelly ² - wtopienie spoko i kolory jakoś do niej pasują. Co do sygny z Brayanem to chyba nie wyszła, ale coś czuje, że będziesz coraz lepsza :D

A następna pracka ? Może Maryse...

Dochodzą 2 nowe sygnaturki:

162iwm.png

No i tutaj praca wysłana na SotW:

Edytowane przez Gość

showstopper.png

A ja ocenie normalnie .

Wade . To jest kompletna klapa , pustka , wogóle on cały żólty. Napis za wielki .Ogolnie praca do wyrzucenia.

Shelton .Prześwietliłaś tą prace tak jak tą na pojedynek i to bardzo .Ogólnie te 2 prace nie są za ładne .

• Styl:  Jasny

Prace na SotW są nie podpisywane żeby nikt nie wiedział czyja to praca a Ty dajesz przed sotw swoją prace do galerii FAIL

Wade kolory nie pasują mi i tło trochę kuleje a Shelton ssie nic mi sie nie podoba tło nie pasuje do rendera no i ten napis taki nijaki i po co te światło na pasie to nie wiem

Oj przepraszam Rejden ;/ nie wiedziałam, aha i wiem, że klapa bo Wade robiłam przed Kelly Kelly ;d. Zepsułam ;/ zastąpię Sheltona inną sygnaturką ;]

Tutaj coś nowego, dla mnie do podpisu ;)

2n157gm.png

showstopper.png

Pracka fajna tylko tan napis trochę mało widoczny. Końcówka prawie w ogóle, bo wchodzi w podświate postaci. Reszta według mnie w porządku :D A co do wcześniejszego Wade to trochę klapa, ale jak to napisałaś to juz wiesz :P .

@Xeb cała praca to jakieś 6 warstw: 2 textury, c4d i te 2 (hmm nie wiem jak to nazwać) "kolorki" z prawej i lewej strony Kelly, aha i napis.

A czas robienia pracy to pewnie 5 minut?

Ja siedzę nad jedną pracą przynajmniej godzinę i staram się zrobić z 20 lub więcej warstw. Sygnatury są słabe i tyle i właśnie to ty nie masz pojęcia o grafice. Nakładasz jakieś gradient mapy czy coś w tym stylu? Jakieś filtry? To by się na pewno przydało. Kolory też słabe nie mówiąc już nic o beznadziejnych, proszących o pomoc napisach. To tyle i zapraszam do mnie. Jeśli chodzi o galerię to 2/10.

496c7c636d7545ad59211dee7b195f02.gif?1329143625

wmbanner.png

No to chyba pora, żebym też coś ocenił. Oceniam tylko drugą stronę, ponieważ pierwsza mnie nie zauroczyła. Ogółem strona schludna i przyjemna dla oczu, nie walisz wszystkiego naraz na rendera tylko prosto robisz prace. Nie ma zbędnych rzeczy i w praniu dobrze to wychodzi. Zacznę od Kelly Kelly, bardzo dobra praca ale jest coś co powiem na końcu, dodatkowo tutaj dobra gra kolorów i miły napis. Bryan trochę Ci nie wyszedł, napis klapa i tekstura za mocno narzucona na postać. Barrett to w sumie nic specjalnego, zbyt żółto aczkolwiek napis dobrze wygląda. Praca na SotW raziła oczy i gdyby poszła na konkurs to dałbym 3/6. Sygnatura również schludna i prosto wykonana.

Ale jak już pisałem przy Kelly muszę zwrócić uwagę na jedno. Za dużo gry światłem... za dużo światła i to wszystko razem razi ostro po oczach. Tak to było z Sheltonem, Wadem i nową sygną do podpisu. Trochę jest to przesadzone i nie trzeba tyle tego. Co do Vertu na pojedynek, to tam akurat śwatło bardzo dobrze wyglądało u Maryse. Ale nawet tam i tak mogłoby być tego trochę mniej. Tak więc to jest chyba moja jedyna uwaga, jest dobrze pracuj dalej, a będzie zapewne lepiej. To tyle.

Prace nie są super.. Widziałem twoją prace z pojedynku i ocenie ją też .

Wszystkie twoje prace jakoś nie imponują. Prześwietlasz prace i to najwiekszy bład .

Ogólnie jest wiekszy nielad przy tym .. Popracuj troche nad kompozycja nie pchaj

elemntów byle gdzie , bo czesto tak robisz.