Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niestety, jeszcze dobrze nie wystartowaliśmy, a już wprowadzamy odważne zmiany ;)

Mianowicie, SmackDown! ma wszystko ułożone, moglibyśmy już zaczynać, lecz... RAW kompletnie leży. Trajpelowi nie udało się jeszcze zrobić spotkanie całej grupy, a do tego nie będzie miał internetu przez pewien czas, więc postanowiłem zmienić szefa RAW...

A więc Roł obejmuje...The Icon! Mam nadzieję że Ajkonowi uda się zebrać wreszcie ekipę RAW, abyśmy mogli już zaczynać :) Niestety, wiem że jest to ciężkie zadanie, dlatego daję Ajkonowi całkowicie wolną rękę, mianowicie może wyrzucać ludzi z bookerki RAW, może robić wszystko co związane z tym rosterem. Więc od razu ostrzegam bookerów RAW, kto nie będzie stawiał się na spotkania, wyleci szybciej niż się spodziewa :) Nie potrzebujemy tutaj przeciągaczy ;) Icon, życzę powodzenia :) Powodzenia również życzę nowemu bookerowi RAW - Mustangowi67 :)

Kolejną sprawą jest opóźniony start... Dlatego, postanowiliśmy dać WWE wolną rękę do 1. Listopada, i od 5. Listopada przejmujemy na stałe World Wrestling Entertaiment! 5. Listopada odbędzie się pierwsza gala SmackDown!, a w kolejny poniedziałek/wtorek pierwsze RAW :)

Niestety, mamy też kilka nie najlepszych informacji dla fanów naszej federacji... Survivor Series zaplanowane na 22.10.09r. nie odbędzie się! Najbliższym PPV jest więc grudniowe TLC.

To na tyle, dzięki za uwagę :)

2nqz7s6.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Exer

3

• Wiurek

1

• Yanki

1

• piter737

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wydawało mi się że w niedalekim czasie Trajpel poleci ze stanowiska, ale jego następca to marzenie każdego pracownika ;). Mam nadzieje że pomoże doświadczenie z pracy w Macu, i wreszcie ruszymy :D

Ajkon przejmuje Raw, lecz co dalej.. Na razie nic wciąż nie jest pewne... Ajkon jak na razie nie dał nikomu (chyba) z Teamu RAW cynku, o tym że będzie jakaś zbiórka... Czekam, aż podzielimy swoje role i w końcu zaczniemy pracę...No, bo kurde jeszcze kilka tygodni i nie będę miał nic na koncie..

Bo ajkon otrzymał to stanowisko aż 5 minut przed tematem :)

Piter, co do Trajpela, to nie poleciał bo nie potrafił zorganizować, bo on się starał i ciągle próbował, ale nie udawało mu się zebrać grupy bo zawsze kogoś brakowało (najczęściej Ciebie :)), dałem mu wolną rękę żeby wywalał tych którzy się nie stawiają, lecz stracił neta.

Mam nadzieję że teraz nie będzie już takich problemów :)

2nqz7s6.jpg

Exer, celnie. :P

Może teraz wam się uda, bo z tego co wiem, to... uhm. Próbowałeś to zacząć wczesniej, ale nie ywszło.

gl. ; s

Ehhh... Powiedzmy sobie szczerze. Najlepiej byłoby utworzyć jakiś temat z datami zbiórek. Bo na gg prawie nikogo nigdy nie ma, a już na pewno nie wszystkich. Myślę, że ten, kto by nie przyszedł to by mógł wylecieć i koniec... Chyba, że miałby usprawiedliwienie, ale nie coś w stylu: Neta nie miałem -.-

I tak będzie :) Ikon miał to zrobić, ale nie ma go od kilku dni na GG, więc trzeba czekać ;)

2nqz7s6.jpg

• 6 miesięcy temu...

CZy ktoś może sie odeawać w dziale zapisy i odpisac mnie i koledze HardyZ czy coś bo czekam już chyba z tydzien

olico.jpg

To już dawno padło... Nie wiem czy się podniesie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...