Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niestety, jeszcze dobrze nie wystartowaliśmy, a już wprowadzamy odważne zmiany ;)

Mianowicie, SmackDown! ma wszystko ułożone, moglibyśmy już zaczynać, lecz... RAW kompletnie leży. Trajpelowi nie udało się jeszcze zrobić spotkanie całej grupy, a do tego nie będzie miał internetu przez pewien czas, więc postanowiłem zmienić szefa RAW...

A więc Roł obejmuje...The Icon! Mam nadzieję że Ajkonowi uda się zebrać wreszcie ekipę RAW, abyśmy mogli już zaczynać :) Niestety, wiem że jest to ciężkie zadanie, dlatego daję Ajkonowi całkowicie wolną rękę, mianowicie może wyrzucać ludzi z bookerki RAW, może robić wszystko co związane z tym rosterem. Więc od razu ostrzegam bookerów RAW, kto nie będzie stawiał się na spotkania, wyleci szybciej niż się spodziewa :) Nie potrzebujemy tutaj przeciągaczy ;) Icon, życzę powodzenia :) Powodzenia również życzę nowemu bookerowi RAW - Mustangowi67 :)

Kolejną sprawą jest opóźniony start... Dlatego, postanowiliśmy dać WWE wolną rękę do 1. Listopada, i od 5. Listopada przejmujemy na stałe World Wrestling Entertaiment! 5. Listopada odbędzie się pierwsza gala SmackDown!, a w kolejny poniedziałek/wtorek pierwsze RAW :)

Niestety, mamy też kilka nie najlepszych informacji dla fanów naszej federacji... Survivor Series zaplanowane na 22.10.09r. nie odbędzie się! Najbliższym PPV jest więc grudniowe TLC.

To na tyle, dzięki za uwagę :)

2nqz7s6.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Exer

3

• Wiurek

1

• Yanki

1

• piter737

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wydawało mi się że w niedalekim czasie Trajpel poleci ze stanowiska, ale jego następca to marzenie każdego pracownika ;). Mam nadzieje że pomoże doświadczenie z pracy w Macu, i wreszcie ruszymy :D

Ajkon przejmuje Raw, lecz co dalej.. Na razie nic wciąż nie jest pewne... Ajkon jak na razie nie dał nikomu (chyba) z Teamu RAW cynku, o tym że będzie jakaś zbiórka... Czekam, aż podzielimy swoje role i w końcu zaczniemy pracę...No, bo kurde jeszcze kilka tygodni i nie będę miał nic na koncie..

Bo ajkon otrzymał to stanowisko aż 5 minut przed tematem :)

Piter, co do Trajpela, to nie poleciał bo nie potrafił zorganizować, bo on się starał i ciągle próbował, ale nie udawało mu się zebrać grupy bo zawsze kogoś brakowało (najczęściej Ciebie :)), dałem mu wolną rękę żeby wywalał tych którzy się nie stawiają, lecz stracił neta.

Mam nadzieję że teraz nie będzie już takich problemów :)

2nqz7s6.jpg

Exer, celnie. :P

Może teraz wam się uda, bo z tego co wiem, to... uhm. Próbowałeś to zacząć wczesniej, ale nie ywszło.

gl. ; s

Ehhh... Powiedzmy sobie szczerze. Najlepiej byłoby utworzyć jakiś temat z datami zbiórek. Bo na gg prawie nikogo nigdy nie ma, a już na pewno nie wszystkich. Myślę, że ten, kto by nie przyszedł to by mógł wylecieć i koniec... Chyba, że miałby usprawiedliwienie, ale nie coś w stylu: Neta nie miałem -.-

I tak będzie :) Ikon miał to zrobić, ale nie ma go od kilku dni na GG, więc trzeba czekać ;)

2nqz7s6.jpg

• 6 miesięcy temu...

CZy ktoś może sie odeawać w dziale zapisy i odpisac mnie i koledze HardyZ czy coś bo czekam już chyba z tydzien

olico.jpg

To już dawno padło... Nie wiem czy się podniesie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...