Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan w TNA!

The Heartbreak Kid

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nash został zawieszony na jeden taping z powodu nie trzymania sie scenariusza, to wszystko. Poza tym Hogan chialby zeby Nash pelnil role bookera, ale raczej zarzad na to nie pojdzie, zreszta ostatnio Nash mial sciecie z nimi, z powodu walki MCMG, chodzilo w skrocie o to ze bodajze Shelley zle upadl i doznal kontuzji karku, ale zarzad postanowil ze walka bedzie kontynuowana, co nie spodobalo sie Nashowi, dlatego ze twierdzil on ze walka powinna byc przerwana z troski o zdrowie Alexa.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

4

• mata

3

• The Heartbreak Kid

3

• Mast

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Na ile został zawieszony, tego nie wiem, ale już za co - jak najbardziej tak. Gwoli ścisłości, nie Shelly tylko Sabin doznał wtedy urazu, już niedługo przekonamy się jak wyglądała ta sytuacja.

Nash bookerem - informacja wywołuje ironiczny uśmiech, jednak któż, to wie :8

Sytuacja wyglądała tak, że Brother Ray wykonał mega stiffowego (lub źle wymierzonego- tego nie wiem) Bubba Bomba na Sabinie, przez co ten odniósł kontuzję, a mimo to walkę kontynuowano. Podobno wyglądało to strasznie, ale na szczęście z Chrisem wszystko w porządku. Nash jednak w szatni nakrzyczał na 3D, że powinni przerwać pojedynek, a potem zakłócił przebieg tapingów, ucinając shootowy komentarz na temat sytuacji, podczas wygłaszania proma przez jednego z wrestlerów. Dlatego też zarząd stwierdził, że trzeba, znanego zresztą ze swojej troski o bezpieczeństwo swoich oponentów, Kevina zawiesić. Zawieszenie objemuje przyszłotygodniowe tapingi. Co do bookingu- Nash już kiedyś był bookerem w WCW i nie za dobrze mu to wyszło, z czego sobie zdaje sprawę i nawet jakiś czas temu powiedział, że TNA nie potrzebuje go jako bookera, a on sam nie chce tego robić. Pojawiają się jednak pogłoski jakoby Hogan i BIschoff mieli dołączyć do creative teamu, ale nic potwierdzonego. Ponadto wg źródeł TNA ma ogłosić coś, co rzekomo przebija nawet sprowadzenie Hogana. Mówi się już o przejściu na formułę live, wprowadzeniu drugiego show, no i chyba najciekawsza z wymienionych opcja- monday night wars z WWE. Nie wiadomo która jest prawdziwa i kiedy dowiemy się co tak naprawdę TNA ma w planach, ale jak tylko coś wypłynie do Internetu, na pewno dopiszę to w tym temacie.

e916f7e946.png

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Monday Night Wars opiewałoby na startowanie z drugim show w poniedziałek. iMPACT! zostałby dalej tak, jak jest w czwartek. To dobra decyzja, bo wysyłają coś na próbę WWE i nie jest to ich jedyny program, także jakby nie wypaliło, to zawsze mogą wrócić do tego, co jest teraz.

• Reputacja:   6

Roster coraz bardziej się powiększa :) Najpierw Wolfe a teraz Hogan! Można powiedzieć - w końcu. Szkoda, że Hulk nie przyszedł do TNA w czasach 45 min. iMPACTa itd tylko teraz jak obiektywnie patrząc federacja ciągle idzie na przód i się rozwija. Zobaczymy co wyniknie z zatrudnienia Hogana, sam jestem ciekaw :) W końcu Hulk Hogan to marka w wrestlingu jak żaden, ale to żaden inny wrestler. Pierwsze skojarzenie dla osób nie interesujących się wrestlingiem to chyba ciągle Hogan. Z punktu marketingowego zatrudnienie jego do strzał w 10. IMO.

16476371734edf391100c30.jpg

Wieść na ten temat bardzo mnie ucieszyła gdyż ostatnio przeczytałem że DDP chce wrócić do wrestlingu, a Bischoff jest przyjacielem DDP no i to mogło by się przyczynić do przejścia DDP w stronę TNA. No a teraz kwestia Hulka nie wiem co myśleć na ten temat z jednej strony to dobrze gdyż gościu jest ikoną wrestlingu, przyniesie więcej fanów i zysków dla TNA a z drugiej to nie za bardzo bo będzie mi wolno ściągało iMPEKTy! z MU. Jeszcze jedną złą stroną tego może być ściągnięcie Flaira do TNA, uważam że powinien dać se spokój z wrestlingiem bo publiczności na pewno nie zadowoli.

ff05dfd4d9.png

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows

a z drugiej to nie za bardzo bo będzie mi wolno ściągało iMPEKTy! z MU

Tak, to na pewno dobry powód. =))

Jeszcze jedną złą stroną tego może być ściągnięcie Flaira do TNA, uważam że powinien dać se spokój z wrestlingiem bo publiczności na pewno nie zadowoli.

Moim zdaniem wiele osób chciałoby zobaczyć jeszcze raz jakiś program między Stingiem i Flairem, także ściągnięcie Nature Boy'a również jest opłacalne.

HULKAMANIA IS BACK!!!

Kiedyś powiedziałem sobie, że nigdy nie będę oglądać TNA, jednakże jedynym powodem odstępstwa od tego było jeszcze jakiś czas temu nierealne sprowadzenie do organizacji Hulk'a Hogan'a. Dziś na światło dzienne wychodzi wiadomość... HULK HOGAN W TNA! A więc co to dla mnie oznacza... zaczynam przygodę z TNA (oczywiście nie opuszczę WWE w żadnym wypadku i pozostanę maniakiem McMahonlandii po grobową deskę :D )!

Hogan to największe nazwisko w świecie wrestlingu i jestem pewien, że będzie to milowy krok dla TNA. Jak by nie było nazwisko Hogan'a pomogło wzbić się na wyżyny WCW i wydaję mi się, że w tym przypadku może być podobnie. Nie wykluczam jednak, że możemy być świadkami sytuacji, którą przedstawili badziewiarz i Icon. McMahon zna Hogan'a od lat i wie, że to nie przelewki. Warto tu przytoczyć chociażby niedawny show Hulk'a - Celebrity Championship Wrestling. Vince potraktował ową "organizację" jako 100 razy poważniejszego rywala niż TNA i był wściekły na Hogan'a, do tego stopnia, że powiedział iż każdy kto wystąpił w CCW nie ma prawa już nigdy postawić nogi na jego ringu. Tak więc cieszę się, bo wiem, że Vinnie weźmie się w garść, bo jak dobrze już wiemy... WWE jak chce, to może. Jedyną przeszkodą dla Vince'a jest TV PG, czyli rygorystyczne ograniczenia co do storyline'ów i walk. Cóż Vincent, może czas pójść po rozum do głowy, przestać słuchać Lindy i wrócić do TV 14???

WHAT'CHA GONNA DO, TNA?! WHEN HULKAMANIA RUNS WILD ON YOU?! :D

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Czyli można powiedzieć że TNA chce gonić WWE w ratingach.Inaczej chyba nie potrzebny Hulk w TNA.Myślę że Hulk pomoże TNA w "podbiegnięciu" do Vinc'a.Jakoś nie jestem przekonany do jego walk na dzień dzisiejszy ( "Starość nie Radośc" ).Najbardziej rozpoznawany wrestler wszech czasów.Zastanawia mnie jak Hogan pogodzi swoje tournee z Impactem.TNA z czasem zaczyna być coraz groźniejszym rywalem dla WWE.No cóż następny Impact na pewno będzie obejrzany.

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

To tak do spekulacji kto miałby jeszcze przejść do TNA po przybyciu tam Hogana. Po przeczytaniu pewnego tekstu wiadome jest że Goldberg nie jest zainteresowany TNA dopóki jest tam Russo. Ken Anderson jak i Steve Austin nie są zainteresowani współpracą z TNA gdyż chcą się skupić na karierze aktorskiej. Ric Flair jeszcze niczego nie potwierdził ani niczego nie zaprzeczył. DDP nie chciałby powracać do wrestligu, lecz bardzo możliwe jest że na ringu TNA już niedługo zobaczymy RVD!, który jest zainteresowany współpracą z TNA.

• Reputacja:   6

Informacja dla wszystkich chcących ściągnąć iMPACT dla Hogana. Ten odcinek został nagrany wcześniej więc Hulk może pojawić się co najwyżej w jakimś krótkim promo :)

16476371734edf391100c30.jpg

To mnie zaskoczyło, zawsze uważałem TNA za w pewnym stopniu federacje, która promocją młodych ocierała się o poziom RoH. Teraz najbardziej rozpoznawalny wrestler w historii przechodzi do słabo znanej Amerykanom federacji. Wniosek? Są dwa. Bardziej możliwy: Hulk zamiast robić swojej szkółce promocję w Australii pojechał po całości i postanowił w najbliższym czasie wprowadzać swoje talenty do TNA(dwie gale w tygodniu mogłyby oznaczać większy roster, a Hulk mógłby to wykorzystać), lub będziemy mieli największy powrót w historii. Skłaniam się ku drugiemu, nie sadzę aby Dixie cofała swoje dziecko w rozwoju. Musi być ciekawie.

• 2 tygodnie później...

Prze zemnie ściągnięcie Hogana do TNA zostało odebrane bardzo pozytywnie, min jest to jeden z powodów dla których powróciłem do wrestlingu. TNA obecnie przypomina mi trochę WCW, czyli najwspanialszą dla mnie federacje wrestlingu jaka istniała... mam taką cichą nadzieje że jeszcze uda im się ściągnąć Goldberga. Hehe no dobra trochu się zamarzyłem, wracając do tematu Hogana to naprawdę mnie cieszy jego powrót do wrestlingu, może nie jest w stanie wyJ***ć jakiejś mega walki ale jest to jeden z tych kolesi dzięki którym powracają wspomnienia i czasy markowania (a dla mnie to bardzo dużo). Każdy tak spektakularny powrót wiele dla mnie znaczy, a jeśli chodzi o rolę jaką miałby Hulk odgrywać? Hmm... Chciałbym aby był szefem jakiejś całkiem nowej heelowej stajni i walki mimo wszystko odbywał tylko na PPV.

• 2 tygodnie później...

wypas w końcu TNA może dogoni WWE ale nie dawałbym zbyt wielu nadzieji.WWE rządzi a roh to szit.Tna za 1-2 lata może dogoni wwe.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Jestem zszkowany. Nie widziałem rosteru TNA od kilku dobrych miesięcy. Dosłownie SZOK,SZOk. Mick Foley, Bobby LAshley, a teraz Hogan. I jeszcze oczywiście mój Angle, chyba czas sie przerzucic chociaz troszke na TNA.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...