Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Walka o pas WWE pewnie będzie słaba. HHH i HBK zaczną bić Cene, później wyrzucą go za ring i będzie sprzeczka. John Cena wejdzie zacznie rozrabiać i pewnie HBK walnie mu Sweet Chin Music, no i wygra. Myślę że tak będzie, ponieważ dawno nie widziałam jak HBK trzyma pas. Później będzie feud pomiędzy HHH i HBK :thinking: . Następna walka o pas WHC będzie troszkę żenująca :), bo Undertaker z Big Showem zaczną się lać, a Y2J będzie tylko wbiegał do ringu i co chwile będą go wyrzucać. Mogli dać coś lepszego np. Undertaker vs Kane vs Batista. 2 olbrzymy i 1 maluch. Ale nie zapomnijmy że zawsze Y2J może z Big Showem się pogodzić i po prostu, zaczną bić Takera.

showstopper.png

:)

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

3

• Boogeyman1996

2

• Drajker

2

• Nemore1674325949

2

Ja uważam, że może być nawet ciekawie. Walka trzech rywali o wwe championship będzie na pewno fajna. Chciałbym by HBK wyszedł z niej zwycięsko, gdyz już dawno nie miał żadnego pasa. Shawnowi tytuł najbardziej się należy po tych epickich walkach jakie stoczył(w tym roku z Undertakerem, a w 2008 z Rickiem), poza tym nastepna gala nazywa się TLC i mecze o główne pasy będą rozgrywane na tych zasadach. Z całej tej trójki to Shawna najbardziej widze w takim matchu. :t_up:

Popieram tutaj mojego poprzednika. Chcialbym również zobaczyć " Dzieciaka " z pasem. Ale z drugiej strony ciągłe zmienianie każdego pasa w głównej federacji nie miało by za bardzo sensu. A to Orton a to Cena a to teraz ktoś inny. Dlatego na pewno wygra Jasiu Sina i zacznie on Feud DX Shawna Michaelsa a Triple H. W walce przyjaciół wygra Rey. Na początku będzie udawać że nic się nie stało i że wielbi wielkiego Batka. Batista powie mam Cię w dupie konusie i walnie mu Klołzlajna :D Rozpiszę się kiedy będziemy znali więcej walk.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kolejna gala PPV już za niecałe 2 tygodnie. Nie mamy jeszcze wszystkich walk na karcie. Szkoda, że brak walki o pas ECW, ale przynajmniej mamy Christiana w walce drużynowej. Szczerze mówiąc z karty, ciekawe mogą być TT, bo jakoś reszta to czarno widzę, ale zobaczymy.

:arrow: W konfrontacji o pas WWE opcja będzie jedna. Zapewne wygra Cena. Standardowo będzie obrywał, ktoś z DX będzie chciał go odliczyć i sobie przeszkodzą, a Cena wykorzysta sytuację i obroni tytuł. W kolejnym RAW panowie z DX, będą mieli do siebie pretensje, co zaowocuje walką o "number 1 contendent", którą wygra SM. Idealne ustawienie na kolejne PPV:TLC.

:arrow: Walka o WHC. Tutaj może być ciekawie jedynie na linii Jericho-Undertaker. Wiadomo, jak wyglądały ostatnie spotkania Deadmana i Big Slowa (nic imponującego). Zapewne skończy się tak samo, jak w przypadku walki o pas WWE. Mistrze UTT będą sobie przeszkadzać, trochę się posprzeczają, Big Show obije trochę Chrisa Jericho, a Undertaker to wykorzysta i obroni pas.

:arrow: Konfrontacja teamów Ortona i Kingstona może być niespodzianką, chociaż patrząc na skład TK, gdzie jest Mark Henry, MVP, to uśmiech znika z twarzy. Przez większość pojedynku będzie pewnie przewaga po stronie TK, aż tu nagle wyskoczy jakieś R.K.O i pozamiatane.

:arrow: Team Miz vs. Team Morrison. Tutaj liczę na całkiem udany pojedynek. Mamy w obu drużynach całkiem dobrych zawodników, co może zaowocować jedną z ciekawszych walk tego wieczoru. Ciężko tu obstawiać zwycięzce, więc się wstrzymam.

:arrow: Walkę pań nie będę komentował, bo szczerze mówiąc, jest mi obojętne, która drużyna wygra.

:arrow: Rey vs. Batista, tu także jest trudno obstawić wynik końcowy. Liczę na wygraną Batisty, bo Reya jakoś nie trawie, sorry. Na TLC rewanż i prawdopodobny koniec zabawy.

Oby SS okazało się lepszym PPV, niż ostatnie odsłony spod znaku WWE. Chociaż z drugiej strony na co ja liczę... :twisted:

Dobra znamy już dużo walk więc mogę coś napisać :

:arrow: WWE Champion John Cena vs. Triple H vs. Shawn Michaels (Triple Threat Match) .

Walka ta będzie bardzo chaotyczna. Wydaję mi się że na zmiane HBK z HHH będą bili Cene. Wkońcu przez pomyłkę jeden uderzy drugiego i wszczną kłótnię. Możliwa jest też opcja że HHH od razu zaatakuje HBK i będą się bili. Później wtrąci swoje trzy grosze Jasiu Sina i wykonuje Podwójny atitjut adżastment ! OMG ! He Is The Best. Także co do tej walki mam dość mieszane uczucia gdyż z jednej strony może to rozpocząć feud pomiędzy DX i zapewne tak sie stanie, lub też może po prostu być taką walką która będzie i zniknie w nie pamięć. Osobiście bardziej nakłaniam się do pierwszej opcji.

:arrow: World Heavyweight Champion Undertaker vs. Big Show vs. Chris Jericho (Triple Threat Match)

Tutaj wydaję mi się że walka przebiegnie podobnie jak pierwsza którą opisałem. Ponownie mamy Tag Team i osobnego wrestlera. Stanie się albo tak jak w pierwszej walce lub stanie się druga opcja z pierwszego opisu. :) Wątpie żeby dokonali dwóch rozbić Tag Teamu jednej nocy jak było na drafcie :D

:arrow: Rey Mysterio vs. Batista.

Tutaj zwycięsko wyjdzie Supcio Dżamper i przyjaciel dzieci majster of 626 Ryj Majsterjusz. Walka toczyć będzie się na niezmiernie szybkich obrotach o czym świadczyć będą wszystkie monsałlty Batisty i Pałerbomby Reja. A tak ogólnie to Rej będzie chcial na początku zgody ale sklei porządnego podbródkowego w ucho i rozwali sie na glebie.

:arrow: Team Kingston vs. Team Orton (Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match)

Tutaj TO wywiera na mnie znamienitsze wrażenie niż TK. Po pierwsze, Markuje Ortonowi. Po drugie jego Team jest lepszy o niebo i piekło. Po trzecie Aj kent Beliwa boj ! Kofi Kingston przechodzi Heel Turn i nie wygra dopiero rozpocznie ostry feud.

:arrow: Team Morrison vs. Team Miz (Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match)

Markuje Morrisonowi i on wygra. Bo go lubie.

:arrow: Walka dziw :

przewine.

Thanks For Watching. Pozdrowienia z Boston Maseczjuses.

Musze powiedzieć, że walki Teamowe nieźle się zapowiadają. Team Kofi vs Team Orton to wygra Team Kofiego najpewniej po ataku DiBiasego na Ortona. Zdziwiło mnie, że nie zobaczyłem w tej walce Bourne, a jest nawet Truth. Ciekawie wygląda drużya Kofiego. Henry i MVP czyli Tag, który mógłby się rozpaść. Truth jeden z lepszych faców ostatnimi czasy. I Christian najlepszy baby face WWE. A na przeciw jak można było się spodziewać Orton, Legacy. I dwójka niespodzianka, bo chyba nikt się nie spodziewał w drużynie z Ortonem Regala i CM Punka. Jak ta walka ma być ciekawa to jaka będzie druga walka Teamowa. Otóż ta walka jeśli nie zostanie spieprzona zostanie na 100% najlepszą walką gali. Jedna drużyna Morrison, Benjamin, Matt, Evan i Finlay, który według mnie będzie psuł poziom walki. A w drugiej Miz, Sheamus, Swagge, McIntrye i Ziggler czyli największe talnety WWE w jednej walce to może być coś naprawde dobrego. Ale jak znam życie WWE zwali tą walke!

Według mnie SS zapowiada się ciekawie w tym roku, walka o pas WWE to trzech świetnych zawodników, którzy potrafią stworzyć wielkie show, sam nie wiem kto powinien zwyciężyć HBK jest dość długi okres bez jakiegokolwiek pasa, a na pewno zasługuję na niego.

Wydaje mi się, że drugi triple threat nie będzie, za ciekawy a to ze względu na Big Showa, ale może się mylę.

Walka Mysterio vs Batista, zapowiadała się przez dłuższy okres czasu, sam nie wiem kto powinien tutaj wygrać, pewnie Rey pokaże parę wysokich lotów, ale czegoś nowego to pewnie nie zobaczymy.

Fajny pomysł z tymi walkami tag teamów, wielu z zawodników tam będących dawno nie występowało na PPV, a kilku z nich potrafi fajnie walczyć, mogą być dwie fajne walki.

W walce div wynik mnie nie interesuje, ale na tyle fajnych kobitek w jednym miejscu zawsze, z miłą chęcią popatrzę.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Nareszcie coś ciekawego :)

WWE Championship Triple Threat Match

John Cena© vs. Triple H vs. Shawn Michaels

Pewnie Cena wygra, ale chociaż go lubię to bardziej chciałabym widzieć Michaels'a z pasem, dawno żadnego nie miał, a walka z 2008 z Flair'em mnie rozbroiła... ;)

World Heavyweight Championship Triple Threat Match

The Undertaker© vs. Chris Jericho vs. Big Show

Undertaker obroni pas, przyłoży Y2J'a i z nim feud. ;)

Team Kingston vs. Team Orton

Kofi Kingston & MVP & Mark Henry & ECW Champion Christian & R-Truth vs. Randy Orton & CM Punk & Cody Rhodes & Ted DiBiase & William Regal

Stawiam na TO bo w TK jest sexualna czekolada =)) Ni to nic nie potrafi, ni to nie wygląda... Nie wiem po co go trzymają.

Team Morrison vs. Team Miz

Intercontinental Champion John Morrison & Matt Hardy & Evan Bourne & Shelton Benjamin & Finlay vs. US Champion The Miz & Drew McIntyre & Sheamus & Dolph Ziggler & Jack Swagger

Obiema rękami będe trzymała kciuki za Team Morrison'a ;))

Team Mickie vs. Team Michelle

Mickie James & Eve Torres & Kelly Kelly & Divas Champion Melina & Gail Kim vs. Womens Champion Michelle McCool & Jillian Hall & Beth Phoenix & Layla & Alicia Fox

Team Mickie bo Michelle to pustak :t_down:

Rey Mysterio vs. Batista

Rey wygra i Batista będzie znowu ten niedoobry i po walce go stłucze, raz kolejny :D

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Już to widzę, Cena broni pas, choć tak naprawdę z tej trójki najbardziej zasługuje na niego HBK Shawn Michaels, i to tylko ze względu na tego zawodnika obejże ten pojedynek, prosta sprawa, HBK na galach PPV zawsze daje z siebie 100% i myślę, że tym razem nie będzie inaczej, chociaż Triple Thrit Matche nigdy nie przynoszą rezultatów jakie bym chciał i jestem w 99.9% pewny, że i tym razem tak się nie stanie. Dlatego swą uwagę skupie przede wszystkim na matchu o World Heavyweight Title, Undertaker obroni pas i rozpocznie się feud z którymś z tych dwóch zawodników, być może z obydwoma, oczywiście chciałbym, aby to Y2J zdobył pas mistrzowski, ale to raczej bardzo mało prawdopodobne. Tak czy inaczej walka na pewno będzie godna uwagi. Kolejna sprawa, match Team Kingston vs. Team Orton

Chociaż obydwa te "teamy" mają ze sobą tyle wspólnego co mysz ze słoniem (może prócz Ortona i legacy) na siłe lany gniot. w sumie to gdyby nie ostatnie show MVP, to Kofi nie wiele miał by wspólnego z nim czy Markiem Henrym ... obecność Christiana w tej walce, wcale a wcale nie polepsza mi humoru, znacznie lepiej pasował by do drugiego Traditional Matchu, o którym zaraz.

No i walka, która na pewno przykuje moją uwagę - Team Morrison vs. Team Miz choć i tutaj drużyny są mocno złożone "na siłę" to z chęcią obejrzę ten pojedynek ze względu na Morrisona, Ziggler'a, Sheltona czy Evan'a Bourne'a. Zawodnicy Ci są naprawdę godni uwagi i jest to raczej czołówka WWE pod względem ring skills'ów. Ogólnie jednak gala zapowiada się miernie, a WWE staje się co raz bardziej przewidywalne (o ile już nie osiągnęło najwyższego punktu w skali przewidywalności)

Czas pokaże co Vince ma zamiar z tym zrobić, a gala Survivor Series zapewne utrzyma mnie w przekonaniu, że po WWE sięgać po prostu nie warto, jeżeli chce się oglądać dobry wrestling.

Edit.: 1 - Pozostałych walk raczej nie będę oglądał, może jedynie entrance div, bo walki typu "Bad Batista vs Rey Mysterio" to już naprawdę jest .... nie umiem znaleźć na to słowa ;)

Stawiam na TO bo w TK jest sexualna czekolada =)) Ni to nic nie potrafi, ni to nie wygląda... Nie wiem po co go trzymają.

Nie wiem czemu tak uważasz? On naprawdę jak dla mnie jest dobrym wrestlerem... Nie dość, że silny, to jeszcze potrafi sprzedać ładne ciosy, a nawet czasem sobie podskoczy. Jest mniej sztuczny jak dla mnie od np. Big Showa... O Khalasie nie wspominając...

Oby się DX nie rozpadło... Chciałbym, aby HBK Shawn Michaels zdobył pas pozostając jednocześnie w DX, bo ich jeszcze mało w WWE było, a na dodatek powrót do starego Tripla, terminatora, to już byłoby znowu to samo i te boje... Ech, to nie dla mnie takie coś. Niech zostanie jak jest, z tym, że Shawn jako mistrz...

Tutaj niech wygra Undertaker... Ma pas stosunkowo krótko (kilka PPV), a niech wygra ewentualnie Jericho, oby nie Big Show... Chociaż? Nie byłoby to takie tragiczne wyjście. I tak dobrze i tak. Więc liczę na piękną walkę...

Kofi Kingston & MVP & Mark Henry & ECW Champion Christian & R-Truth vs. Randy Orton & CM Punk & Cody Rhodes & Ted DiBiase & William Regal

Tutaj wygra Team Kingston... Tak podejrzewam, że Punk zdradzi Ortona ze względu na Kofiego, z którym przecież miał przez pewien czas Tag Team... Analizując po kolei to: MVP&Mark Henry > Legacy, Kofi = Punk, Christian > Regal no i Truth < Orton ... Wychodzi na przewagę dla Kingstona, jednak zobaczymy jak to się potoczy...

Intercontinental Champion John Morrison & Matt Hardy & Evan Bourne & Shelton Benjamin & Finlay vs. US Champion The Miz & Drew McIntyre & Sheamus & Dolph Ziggler & Jack Swagger

Morrison ma najlepszy team ze wszystkich czterech... On sam, Matt Hardy, Evan, Shelton (!!!), Finlay - to się prosi o zwycięstwo... Boję się jednak tego, że Triple się wstawi za Sheamusem i McIntyre'm i wygra ten gorszy team...

Team Mickie vs. Team Michelle

Mickie James & Eve Torres & Kelly Kelly & Divas Champion Melina & Gail Kim vs. Womens Champion Michelle McCool & Jillian Hall & Beth Phoenix & Layla & Alicia Fox

Divy pewnie przeminę...

Rey Mysterio vs. Batista

Dwaj jeszcze niedawno moi ulubienie wrestlerzy... Rey i Batista zawsze byli jako "przyjaciele", zawsze jako face i teraz takie zagrania... No cóż, mam nadzieję, że mimo, iż wolę Reya, to Batista wygra (bardziej prawdopodobne) i przyjdzie ktoś z pomocą dla Reya...

Pokładam w tej gali duże nadzieje. Między innymi dlatego, że jest to jedna z moich ulubionych gal PPV. Te Tag Team Elimination matche są niesamowite. W tym roku pewnie też będą. Mam taką nadzieję. Co do walk to może zaczne od:

Rey Mysterio vs Batista

Nie wiem do końca co tutaj myśleć. Ja markuje Batiście, ale wątpie żeby dali mu wygrać. Teorytycznie Drewnista powinien sobie bezproblemowo poradzić. Jednakże wydaje mi się, że wygra Rey. Nie wykluczone jest, że WWE by podkreślić heelowatość Batisty zakończy tę walkę przez DQ. Pożyjemy zobaczymy.

Team Kofi vs Team Orton

Ja Ortona nigdy nie lubiłem, nie lubię i raczej lubić nie będę. Dlatego całym sercem jest za Kofim. Kingston na heel'a się nie nadaje, ale trudno. Randy ma former WHC CM Punka. Jednak wydaje mi się, że po title runach obaj dostaną teraz troche antypushu. Dlatego wydaje mi się, że to właśnie Team Kofiego wygra.

Team Morrison vs Team Miz

Tutaj wydaje mi się, że wygra Miz. Nieźle go push***ją w ostatnich tygodniach. Do Morrisona nic nie mam, ale według mnie powinien on już stracić swój tytuł. Dlatego według mnie teraz przegra i na Smackdown straci tytuł. Poza tym Będe kibicował Mizowi, ponieważ lubię wszystkich członków jego Teamu. Może być tak, że Morison odpadnie jako pierwszy po jakimś żenującym roll upie albo dzielnie będzie trzymał się do końca. Przegranej Teamu Miza jakoś sobie nie wyobrażam.

Team Mickie vs Team Michelle.

Nie oglądam...

HBK vs Triple H vs John Cena for WWE Championship.

W tym matchu pokładam ogromne nadzieje. DX są w niesamowitej formie,a i Kwadraciak nie przynudza.Według mnie będzie to niesamowita walka . Pewnie wygra John i zacznie feudować, z którymś z DX, bo wątpie by znowu dostał pas na miesiąc. Teraz wygra a na TLC przegra z HBK( mam taką nadzieję). Chociaż pewnie będzie to Trajpel bo pas WWE miał dawno... jakieś 6 czy 7 miesięcy temu. Co z tego, że HBk w tym roku o żaden pas nawet nie walczył....

Big Show vs Chris Jericho vs The Undertaker for WHC

Zacznijmy może od tego, że mamy w tej walce obu Unified Tag Team Champów. Nie wierzę w to żeby oni feudowali nawzajem ze sobą i Takerem nadal mając te pasy. Wydaje mi się, że prędzej czy później,a może na wet przed Survivor Series te pasy stracą. Od kilku miesięcy krąża plotki, że Taker miałby feudować z Y2J'em. Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie. Feud skończyłby się akurat na Royal Rumble, aktóre ma powrócić Edge. Jak wszyscy zapewne wiemy Edge powiedział, że skopie dupsko Chrisowi. No cóż... nie mogę się doczekać.

Nie ukrywajmy, że bardzo bym chciał aby to Shawn Michaels wygrał pas, ostatnio walkę o pas miał kiedy Chris Jericho posiadał WHC.

Pewnie Cena wygra, aby umocnić pozycje swoją jako posiadacza tego pasa, później w ramach rewanżu odbierze mu któryś z członków DX i ten drugi będzie chciał mu go zabrać.

Mam nadzieje że to Triple H przejdzie heel turn. Co by tu jeszcze powiedzieć o tej walce, dwa drewna i ten który tworzy walki roku, jeżeli nie wygra Trypel to będę prze szczęśliwy :)

Po ostatnim Smacku, zobaczyliśmy co pięknego potrafią stworzyć Undertaker i Chris Jericho. Ich walka moim zdaniem miażdżyła jajka.

Bardzo bym chciał aby Dead Man obronił tytuł, lecz znając życie i gimmik Chrisa to on jakoś zdobędzie ten tytuł, wykorzysta jakąś sytuacje i rozpad JeriShow gwarantowany ;)

Rozpocznie się jakiś feud pomiędzy Y2Jem a Takerem, a później jakoś w to wplątają Edga, który miejmy nadzieje powróci na Royal Rumble.

Kingston, tak mam nadzieje, że to on wygra, będzie to dobra znakomita promocja dla tego zawodnika.

Ciesze się że w walce znalazł się Chrystian i Regal co na pewno podniesie poziom walki, lecz jednak wygra Orton choć liczę na Kingstona.

Skład tego TT Matchu jest dużo lepszy niż ten z poprzedniego pojedynku (Orton vs Kofi). Bardzo duża ilość zawodników młodych, rozwijających się, przyszłych Main Eventerów.

Chciałbym żeby wygrała drużyna Heelów lecz zapewne Morrison się "odegra" na swoim byłym tag team partnerze i wygra drużyna Morrisona.

Rey Mysterio vs. Batista

Ciężko mi cokolwiek o tej walce sądzić bo jakoś ani jednego ani drugiego nie lubię, myślę że jednak wygra Batek podkreślając swoją role jako heel'a.

• 2 tygodnie później...

Fajną mine zrobił John Cena o usłyszeniu o WWE Championship Triple Threat Match :D:D:D:D