Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler Bragging Rights 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosujemy na najlepszego wrestlera na gali Bragging Rights 2009

Do wyboru mamy:

John Cena

The Miz

Undertaker

Chris Jericho

Ktoś inny(uzasadnij w poście kto)

Swój wybór w ankiecie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 20 dni! :arrow:
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

2

• 7star

1

• Drajker

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybór ciężki no ale jazda :

- The Miz - Co on pokazał ? Nic nie pokazał ! Wygrał po zwalonym Starship Pain, nic fajnego...

- Chris Jericho - Nie pokazał się jako współ-kapitan.

- Kogoś innego nie wezmę :D

- Undertaker - Walczył ładnie, pokazał że mimo wieku jeszcze potrafi.

- Jasiu Sina - mimo tego ze go nie lubie pokazał kawałek dobrego wtestlingu, głos.

Oddałem Głos na The Undertaker.

Nie oglądałem całej jego walki ,ponieważ byłem przekonany ,że gala zaczyna sie o 2 ,a zaczęła się o 1.

Miz - Nie dałem na niego głos ,bo nie widziałem jego walki.

Jericho - Nic nowego.

Ktoś inny - Nie dałem ,ponieważ miałem do wyboru Undertaker i Cena.

Cena - Może i była to jedna z lepszych walk Ceny ,ale wolałem oddać głos na Undertaker'a.

Undertaker - Jak włączyłem to już było prawie koniec . Ale końcówka była bardzo dobra w wykonaniu Undertakera (Dla mnie była bardzo dobra ) nie wiem jak dla was ale ok.

sotwsig4.png

Głosuje na Janusza, gdy założył STF Orton poddał się natychmiastowo, mocarny chwyt :lol

Ja tam Jaśka lubię, mam nadzieję, że polata teraz z pasem kilka miesięcy :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Drugie ppv z rzędu oddaje głos na Randy'ego Ortona. Tym razem nie był wymieniony w czołówce. Człowiek zrobił wielkie show w tej walce. Był na pewno lepszy od Janusza plus jego aktorstwo i miny są bezbłędne.

Drugie ppv z rzędu oddaje głos na Randy'ego Ortona. Tym razem nie był wymieniony w czołówce. Człowiek zrobił wielkie show w tej walce. Był na pewno lepszy od Janusza plus jego aktorstwo i miny są bezbłędne.

Ahh ten masaż twarzy! :8 Orton jest bezbłędny, jego postawa w walce sprawiła że obejrzałem tą walkę od początku do końca.

Również głosuję na Ortona. Według mnie zrobił parę fajnych akcji. Wrzucenia Jasia w ścianę , próba podpalenia ( :8 )i oczywiście mimika twarzy . Randy nie bez powodu jest głównym heelem WWE.

79363325354627f1096144.jpg

Ja oddałem głos na Janka, za wygranie z Ortonem w 60 minutowej walce i pokazał bardzo dobry wrestling

2wbtedi.png

Mój głos leci na Jaśka, fajna walka z Ortonem. Po pierwszych minutach walki o pas WHC, chciałem zagłosować na Mysterio, ale potem długimi okresami czasu był poza walką, no i jeszcze wpierdziel od Batisty, zapowiada się ciekawy feud.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...