Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Bragging Rights 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2jecsb7.jpg

60-minute No DQ Iron Man Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. John Cena

o55gsz.jpg

Team Raw vs. Team Smackdown

Team Raw(Triple H & HBK & Big Show & Cody Rhodes & Jack Swagger & Kofi Kingston & Mark Henry) vs. Team Smackdown(Chris Jericho & Kane & Finlay & The Hart Dynasty & Matt Hardy & R-Truth )

12022650.jpg

Fatal Four Way World Heavyweight Championship

The Undertaker© vs. Cm Punk vs. Batista vs. Rey Mysterio

5khn2e.jpg

Raw Champion vs. SmackDown Champion

United States Champion The Miz vs. Intercontinental Champion John Morrison

12151206.jpg

Smackdown Divas vs. Raw Divas

Team SmackDown (Michelle McCool, Beth Phoenix & Natalya) vs. Team Raw (Melina, Gail Kim & Kelly Kelly)

Ankieta potrwa 20 dni!

Swój głos uzasadnij postem!
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• 7star

1

• The Heartbreak Kid

1

• evic

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Team RAW vs Team Smackdonwn imo moim zdaniem najciekawsza walka i nawet na Trajplu został wykonany finisher co jest warte odnotowania.

Oczywiście Tag Team Match 7 vs 7 , czyli Smackdown vs Raw. Im więcej osób tym ciekawszy meczyk. No i na koniec walki Big Showa ruszyło sumienie , bo opuścił swojego TT partnera i zrehabilitował się pomagając wygrać niebieskiemu brandowi.

79363325354627f1096144.jpg

Swój głos oddałem na walke Randy Orton © vs. John Cena .

Jak oglądałem live 1h walke to nawet nie chciało mi sie spać więc moim zdaniem była to najciekawsza walka.

Walki Fatal 4 way ,Miz vs. Morrison oraz Div nie widziałem walek. Ponieważ myślałem ,że sie zaczyna o 2:00

Walke Fatal 4 way widziałem końcówke była dobra. Ale nie widziałem cała.

Team Raw vs. Team Smackdown - Wiekszość z was podoba się ta walka ,ale swój głos oddałem na walke Orton - Cena.

sotwsig4.png

Oczywisty wybór Team Smackdown vs Team Raw - Walka na poziomie , a końcówka zaskakująca.Myślałem że już na koniec Big Show rozerwie koszulkę a pod nią będzie miał koszulkę niebieskiego brandu ( Jak Podczas Battle Royal WWE vs ECW) , mimo wszytko walka bardzo mi się podobała.Zaskoczył mnie także Iron Match , myślałem że będzie gorzej , tylko jedyne com nie w tej walce wkurzyło to wygrany Dżona :/

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

Ja zagłosowałem na Orton vs. Cena, myślałem, że to będzie nudna walka i będę musiał ją obejrzeć z przewijaniem, a jednak okazało się bardzo ciekawą walką i obejrzałem bez przewijania :D

2wbtedi.png

Zdecydowanie ostatnia walka, świetna postawa obu zawodników. Orton i jego mika to było mistrzostwo świata oglądając tego gościa ma się wrażeni, że serio jest z nim coś nie tak. Cena, pokazał jak zwykle świetne przygotowanie siłowe, nosił Ortona jak małe dziecko. Mały minus za zakończenie, walki chętnie bym popatrzył na dogrywkę, sądziłem, że Orton da radę wytrzymać.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Jeśli trzeba wybrać, to najlepszą walką według mnie było Team RAW vs Team SmackDown - walka, na której chyba działo się najwięcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...