Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery z iMPACT'u, Booker, JR, Awesome Kong, inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bookerts.jpg

:arrow:Po niedzielnym TNA PPV Bound For Glory pojawiały się głosy, że TNA nie ma zamiarów przedłużenia kontraktu z Bookerem T, który to kontrakt wygasa w listopadzie. Plotki donoszą, że właścicielka TNA – Dixie Carter – nie była do końca zdecydowana co zrobić z Bookerem i fakt faktem sam zawodnik pomógł Dixie podjąć decyzję, kiedy odmówił ‘jobbnięciu’ Mattowi Morganowi na ostatnich tapingach TNA iMPACT!

Wydaje się więc, że Booker zakończył swoją współpracę z TNA, po wyjechaniu na noszach podczas PPV. Booker nie był ostatnio zadowolony z działań i pracy w TNA. Creative team zabookował pojawienie się noszy na PPV, aby pozbyć się go z matchu, w którym brał udział. Booker miał zachowywać się w sposób, który nie odpowiadał całej reszcie załogi. Jeden z zawodników dodał nawet, że „Booker był takim dupkiem, że większość z nas była zadowolona z faktu, że zniknął nam z oczu”

Wydaje się, że WWE jest zainteresowane sprowadzeniem Booker’a do rosteru, ponieważ stało to się teraz ‘prawnie’ możliwe. O ile jeszcze pojawiały się pogłoski, że Booker wspominał o powrocie do WWE, to jego najbliżsi twierdzą, że chce on teraz wziąć sobie trochę wolnego i póki co nie będziemy go widywać przed kamerami.

jimrosspicture.jpg

:arrow:Podczas lotu z Oklahomy do Południowej Karoliny w poniedziałkowy wieczór Jim Ross miał trzecie już w swoim życiu „samoistne porażenie nerwu twarzowego”. Całe szczęście JR zdołał otrzymać potrzebną mu pomoc i jak to on określił „czeka aż leki zaczną działać i Matka Natura się nim zaopiekuje”.

Lekarze zalecili Ross’owi, aby póki co nie ryzykował swojego zdrowia i dlatego nie wiadomo, czy ujrzymy go na PPV Bragging Rights, chociaż nic nie jest jeszcze przesądzone.

JR podziękował całemu WWE za wsparcie i zapewnia, żeby nie martwić się o niego, gdyż nie jest to pierwszy życiowy problem, z jakim musi sobie poradzić.

:arrow:20go października urodziny obchodzili: Chavo Guerrero – 39 lat i Scott Hall – 51 lat. Wszystkiego najlepszego!

:arrow:Spoiler z TNA iMPACT!

Pojawiają się dwie skrajne informacje na temat pojawienia się Nigel’a McGuiness’a w TNA. Jedna z nich (wersja Nigel’a) mówi, że WWE zwlekało zbyt długo z podpisaniem z nim kontraktu, a więc zdecydował się on na kontrakt z TNA.

Druga z informacji mówi, że McGuiness ‘oblał’ badanie przesiewowe, po czym WWE miało zrezygnować z zakontraktowania byłego zawodnika ROH.

Faktem jest, że Nigel nie przeszedł później żadnych testów w celu wykrycia narkotyków w organizmie, po trafieniu do TNA. Nie wiadomo również, czy wersja Nigela, która trafiła do zarządu TNA, jest prawdziwa.

TNA miało już wcześniej interesować się McGuiness’em, lecz ten przedłużył wtedy kontrakt z ROH. Ponadto właścicielka TNA – Dixie Carter – jest wielką fanką Nigela.

:arrow:Powodem, dla którego Kyle Busch i Joey Logano (kierowcy NASCAR) bedą pełnić role Guest Host’ów na najbliższym Monday Night Raw jest fakt, że WWE sponsoruje ich wyścigi.

:arrow:Edge wziął udział w programie Bubba the Love Sponge Show, w którym to opowiadał, że zerwanie ścięgna Achillesa, które miało miejsce w czerwcu jest jak dotąd jego najcięższą kontuzją. Powiedział, że sam jeszcze nie wie kiedy będzie mógł wrócić na ring.

Kiedy został spytany co sądzi o decyzji Shane’a McMahona, odpowiedział, że jest niemało zdziwiony tą informacją. Edge dodał, że ciężko jest pracować dla Vince’a McMahona i być jednocześnie jego synem.

:arrow: Ostatnie ECW on SyFy zgarnęło rating 1.05

:arrow:Spoiler z TNA iMPACT!

sabinb.jpg

Okazuje się, że Chris Sabin doznał kontuzji szyi podczas tapingów ostatniego iMPACT’u. W trakcie match’u z Team 3D, Sabin źle upadł, ale w rezultacie był w stanie dokończyć walkę i opuścić ring o własnych siłach.

Raporty donoszą, że Sabin czuje się ‘ok’, a kontuzja nie wydaje się być poważna.

Po całej sytuacji doszło do poważnych rozmów na backstage’u, w których głos zabrał Kevin Nash. Miał on poważne pretensje, tzn był niemalże wściekły na zarząd TNA oraz na Team 3D, że nie przerwali walki, albo, że nie zakończyli jej wcześniej, skoro są zawodowcami to powinni umieć zareagować, a trwały przecież tapingi i można było walkę przerwać, nagrać ją od nowa, lub zastąpić inną.

:arrow:Z DVD o Batiście, która jest w sprzedaży od wczoraj, została usunięta scena, w której Chris Benoit został wyeliminowany podczas Royal Rumble 2005. Nie wiadomo dlaczego tak się stało.

:arrow:Inna dziwna (?) rzecz dotyczy również WWE, które zaczęło akcję usuwania filmików z portalu YouTube, na których obecny ECW Champion Christian występuje w TNA jako Christian Cage. Jeden z użytkowników posiadający właśnie takie filmiki odnotował, że wszystkie video, na których był Christian podczas występów w TNA, zostały usunięte z jego profilu, a on sam dostał ‘bana’.

robvandam2p.jpg

:arrow:Na TNA PPV Bound For Glory pojawił się również Rob Van Dam, który spotkał Vince’a Russo i Dixie Carter poraz pierwszy w swoim życiu. Były zawodnik WWE wypowiedział się później na ten temat.

O spotkaniu z Vince’m Russo: „Myślę, że spotkałem go jak dotąd poraz pierwszy. Wcześniej rozmawiałem z nim tylko kilka razy przez telefon. Porozmawialiśmy kilka minut. Ja, przyznaję, znałem go tylko z jego reputacji i z tego co o nim słyszałem od innych, ale w rzeczywistości wiele z informacji o nim jest dalekich od prawdy”

RVD opisał również swoją krótką konwersację z Dixie Carter: „Gadaliśmy naprawdę krótko. Przedstawiłem się jej, ona powiedziała: ‘a tak, rozmawialiśmy wcześniej przez telefon.’ A potem zrobiło się naprawdę dziwnie, kiedy ona chciała coś powiedzieć, ale de facto nie było o czym gadać”

:arrow:Przedwczorajszy odcinek South Park’u miał tematykę wrestlingową: główni bohaterowie zdecydowali się trenować wrestling, ale gdy zobaczyli, że szkolna szkółka to nie to, czego szukają, to założyli swoją ‘federację’. W odcinku pojawiają się takie postacie jak Edge, John Cena i Vince McMahon. Odcinek możecie zobaczyć tutaj:

kongy.jpg

:arrow:Źródła donoszą, że Awesome Kong wzięła udział w bójce podczas imprezy po Bound For Glory. Jeden z pijanych fanów zaczął obrażać jej faceta, więc ona go… znokautowała. Jeden ze świadków powiedział: „Kong jak go popchnęła, to tamten poleciał z 15 stóp! A kiedy się ocknął, to skopała mu tyłek”.

brethartz.jpg

:arrow:Najważniejsze fragmenty wywiadu z Bret’em Hart’em:

O Montrealu: “Zawsze boli mnie fakt, że ludzie myślą, że wciąż trzymam urazę za to, co stało się w Montrealu. Owszem, była to duża afera, mało tego – poczułem się świetnie, kiedy splunąłem Vince’owi w twarz, i… i oczywiście sporo czasu musiało minąć, zanim zapomniałem o zdradzie. Ale teraz mogę szczerze powiedzieć, że wybaczyłem Vincowi. On podjął takie, a nie inne decyzje, a ja nie żałuję swoich. Z drugiej strony nie wiem, czy mógłbym kiedykolwiek wybaczyć Hunter’owi czy Shawnowi…”

O tym, co powiedziałby na dzień dzisiejszy Shawn’owi Michaels’owi: “Jeśli usłyszałbym pukanie do drzwi, a za nimi stałby Shawn, to szczerze mówiąć nie wiedziałbym co zrobić. Był on obecny na ceremonii Hall of Fame, kiedy zostałem ‘nagrodzony’, lecz podniósł się i wyszedł zaraz w momencie, kiedy dotarłem na podium. Inni pogadali z nim wcześniej i przynajmniej uszanował właśnie to. Postawiłem sprawę jasno, że nie chcę widzieć go w odległości kilkuset metrów ode mnie.”

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

1

• Anonymus

1

• Hardcore Edge1674325941

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra paczka newsów :)

Dla dobra wszystkich lepiej aby Booker nie wracał już do tv ani w TNA, ani w WWE...

Z Sabinem wszystko ok i gra gitara, To mnie interesowało.

Bardzo ciekawe newsy. Booker T pewnie powróci do WWE, ale żeby tylko nie w gimmicku Kinga Bookera. Bret Hart w tym wywiadzie według mnie mówi największą prawdę. Też bym im za to nie wybaczył.

Wolfe.png

Moim zdanie Booker powinien dać już sobie spokój z zapasami czas płynie a lepszy już nie będzie. Tak sobie pomyślałem o Chavo i jest mi faceta naprawdę szkoda prawie 40 na karku, wielkie umiejętności ,wspaniałe nazwisko w świecie wrestlingu a WWE w taki żałosny sposób wyciera sobie nim dupę.Hartowi się nie dziwię, że ma taki a nie inny stosunek do HBK i Tripla sami na to zasłużyli, ciekawe jaką minę miał ten koleś co mu Kong wpierdzieliła :D

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Możecie mi wytłumaczyć co Hunter i HBK zrobili Hartowi?? Bo trochę jestem nie w temacie??

Sprawa wyjaśniona

Daimon :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...