Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking news: debiuty i powroty w TNA!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak donoszą zagraniczne źródła, na backstage'u podczas dzisiejszych tapingów gali iMPACT!, pojawił się Tomko, jak i... Nigel McGuinness. Ten pierwszy ma na gali wystąpić, natomiast sam drugi zainteresowany, jak i oficjele ROH rzekomo twierdzą, jakoby WWE zwlekało z podpisaniem kontraktu, a TNA wykorzystało sytuację i podpisało z utalentowanym zapaśnikiem umowę. Nigel ma występować w TNA pod nowym ringname. To jednak nie koniec nowości. Jak głosi plotka, podobna sytuacja może dotyczyć... Bryan'a Danielsona, jednak w jego przypadku nie jest to jeszcze nic potwierdzonego. Generalnie, żeby fani TNA zaczęli się cieszyć, trzeba poczekać na jakieś oficjalne, lub przynajmniej bardziej szczegółowe informacje, ale wygląda na to, że przynajmniej sprowadzenie McGuinnessa to prawda. Jakieś komentarze, opinie?

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• mata

2

• Mast

2

• BRKSTRM

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli oczywiscie byłaby to prawda to się bardzo cieszę.Danielson czy McGuinness jak wiemy wiele potrafią,a i w TNA znalazłoby się dla nich miejsce. :) To znakomita wiadomość dla wszystkich fanów TNA.Jednak na razie musimy poczekać na oficjalne potwierdzenia.

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No, to zaskoczyłeś mnie informacją, dotyczącą powrotu Tomko. Nie pamiętam już dokładnie, jak wyglądało jego rozstanie się z federacją, chyba chciał przejść do WWE z czego później zrezygnował. Lubię go i chętnie bym pooglądał w walkach z Morganem, itp.

Na temat Nigela przeczytałem przed chwilą. Mam nadzieję, że stanie się to faktem, sprawiłby się świetnie startując jako członek World Elite. Mógłby również zasilić British Invasion, albo stanowić opozycję wraz z Hernandezem. Chociaż lepszy z niego heel. Super info. :)

Bryan ? każdy wie, że ten koleś to fenomen. WWE raczej go nie wypuści, a te pogłoski mogą przyśpieszyć podpisanie jego kontraktu z konkurencją.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Mam nadzieję, że jeśli Nigel faktycznie trafi do TNA to wrzucą go w jedyne (jak dla mnie) logiczne miejsce - British Invasion. Rzecz jasna w zamian za mega drewnianego no-sellera Roba Terry'ego :) Brytole to stajnia z przyszłością, moim zdaniem świetny bookerski pomysł, bo na pojedyncze kariery Williamsa i w szczególności Magnusa nikt pomysłu nie miał. Tzn. na Brutusa mieli pomysł, ale raczej poroniony, bo nikt go nie kupił jako Modern Day Gladiatora.

Pewne źródła podają informację, że zarówno McGuinness, jak i Danielson podpisali długoterminowe kontrakty pod koniec ubiegłego tygodnia. Mało tego... Podobno niedługo mozemy spodziewać się debiutów Paula Londona i Briana Kendricka, choć to na razie czyste pogłoski. W związku z tym wypada czekać na więcej informacji...

e916f7e946.png

Jak dla mnie to świetna informacja McGuinness, to świetny zawodnik i jeżeli to prawda to wprowadzi coś nowego do TNA. Jeżeli WWE się spóżniło to ich problem zwolnili kilku świetnych zawodników a według mnie zatrudnili może trzech na odpowiednim poziomie. Jeżeli Tomko to świetna wiadomość kawał takiego chłopa wprowadzi sporo pozytywów.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

A ja powiem tak! Tomko potrafi dobrze walczyć , o ile dobrze pamiętam to tuz po odejściu z TNA , WWE sie do niego przymierzało , chyba nawet w kilka wystąpiłna House Show'ach.McGuinness zupełnie by nie pasował do WWE , napewno by na tym ucierpiał , a w TNA ma z kim walczyć , podobna kwestia tyczy się Danielsona.

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

• Reputacja:   997

London ? po tym, co wykręcił w maju tego roku ? zaczynam wątpić w wiarygodność tych źródeł. Kendrick był na zapleczu podczas Bound For Glory, także... teoretycznie możliwe. Jeżeli mają zamiar użyć ich teraz, to wszystko okaże się w ciągu dwóch dni, gdy odbędą się tapingi.

Ludzie Nigel naprawdę w TNA :shock:

Jeśli chodzi o najbliższy impect :

Zadebiutował na gali i od razu zaatakował... Kurta Angle! Mocny początek przygotowany dla niego. Nie wylądował w British Ivasion czy też Dywizji X, tylko zasila dywizje heavyweightów :thumb: Został przedstawiony jako... Desmond Wolf :P

Co do powrotu Tomko, to jest mi to obojętne. Z tego co pamiętam to z TNA nie rozstał się w przyjacielskiej atmosferze, tak teraz pewnie powyżej midcardu nie podskoczy, co mnie trochę cieszy, bo jakimś wybitnym workerem też nie jest. Za to info o sprowadzeniu Niguela... SUPER! W najbliższym czasie z TNA odejdzie kilka gwiazd (Booker, Steiner, ten pierwszy ponoć już się w TV nie pokaże) a taki Nash, Sting, Foley też za dużo nie powalczą, to na nich miejsce trzeba było sprowadzić kogoś nowego. Udało się podpisać kontrakt z Nigelem, świetnie, poziom walk dużo na tym skorzysta, jeśli na dodatek doszedł by Danielsson... poezja. Cóż, za tymi wrestlerami zapewne na TNA spojrzą fani Indy, może TNA na tym zyska kilku nowych widzów?

Jak dla mnie ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła ze względu na to że WWE nie oglądam a TNA owszem. Na początek Tomko nie interesuję się TNA tak długo żeby go pamiętać ale oglądałem jego kilka walk i nie zrobiły nie mnie wrażenia, co do jego budowy ciała nie mam zastrzeżeń. Next to Nigel, smuci mnie że dostał taki powalony ringname no ale cóż nie ja tu decyduję, bardzo dobrze że jednak podpisał kontrakt z TNA niż z WWE ale ja i tak woła bym żeby został w ROH. To samo i Danielsonie ale w jego przypadku mam nadzieję że przynajmniej on dostanie fajny ringname. A co do Kendricka i Londona to jest mi obojętne czy przejdą do TNA czy nie.

Tomko jest mi obojętny, ale co do Nigela "Desmonda Wolfa" McGuinnessa mam jak najbardziej pozytywny stosunek, a jego pierwszy program w TNA ma dużą szansę doprowadzić do MOTYC na najbliższym PPV. WWE nie wykorzystało szansy zdobycie świetnego workera, ale cieszę się z tego. W TNA ma zapewniony duży push i dodatkowo będzie mógł występować w federacjach niezależnych jak również w Japonii. Szkoda, że Danielson nie idzie w jego ślady bo pooglądałbym go sobie chętnie w walkach z Nigelem, Kurtem, Shelleyem, Danielsem, jak również jego występy w PWG czy Chikarze, na które TNA by pozwoliło.

Ale ważne, że nowy nabytek TNA będzie sprawiał radość swoimi występami, zamiast kisić się w FCW.

Fajna wiadomość Nigel McGuinness to bardzo utalentowany zawodnik mam nadzieję że zrobi karierę w Total Nonstop Action , A co do Tysona Tomko to powiem jedno nadaję się tylko na ochroniarza i nic więcej bo do wrestlingu mu tyle co Batiścią do Hight Flyingu.

333iadi.gif

• Reputacja:   66

Świetna wiadomość że Nigiel nie przeszedł do WWE bo tam na 100% by była klęska w TNA napewno będzie mu o wiele lepiej ciekawe jaką funkcje będzie pełnił hym.. może się zakręci wokół World Elit ciekawe. Co prawda szkoda że Danielson nie podjął takiej decyzji jak Nigiel ale cóż wszystkiego nie można mieć. Co do Tomko to nie jestem pewien czy coś będzie ale może TNA zrobi z niego jakiś pożytek. Ale jedno jest pewne szykują się ciekawe Impacty :!:

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Kolejny powrót do TNA:

Jest nim Raven. Wg mnie nie powinien on odchodzić z federacji po tegorocznym Slammiversary, przez tamten miesiąc pokazał się z bardzo dobrej strony i jego magiczne - "I can" . Czekamy co będzie dalej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
    • Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
  • Dodaj nową pozycję...