Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RWF #1

radetrko

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RwF

J.R: Witamy na pierwszej gali Royal Wrestling Federation.

DW:A są z wami Jim Ross.

J.R:Oraz Don West. Setki tysięcy ludzi zebrało się aby oglądnąć najlepszych wrestlerów na świecie , w jednym ringu.

DW:Tak jest , czas zacząć Show!

Na ring wchodzi Vince Mcmahon.

Vince:Witam wszystkich na pierwszej gali RWF.Ciesze się że przybyło tu was tak dużo.Dzisiejszej nocy w ringu staną takie gwiady jak Jonh Cena , AJ Styles czy Hulk Hogan.Lecz na początku chciałbym wam przedstawić człowieka , który o wszystkim tu będzie decydował , a jest to…….Bret „The Hitman” Hart !

Hitman podąża w storne ringu.

Bret:Thank You Vince! Po długiej przerwie powróciłem na ring , dziękuje wam za tak miłe przywitanie , chciałb….

Słyszymy theme Randyego Ortona,

Randy: Vince , mam pytanie dlaczego nie wymieniłeś mnie jako najlepszego wrestlera ?! Wy Vince ?! , Kto to jest Cena ? pokonywałem go nie raz. Kto to AJ Styles ?! a już wiem , czy to nie ten który w TNA harował , a i tak nic z tego nie miał. Kto to Hulk Hogan ?! ten stary człowiek już dawno powinien zakończyć karierę.Lecz nie przyszedłem tu gadać o tych nieudacznikach , przyszedłem tu , aby przerwać to twoje jęczenie , mianowicie chce dziś walki Tag Team Legacy & Randy Orton vs Degeneration-X & RVD.

Bret:Orton myślisz że możesz tu przyjść i tak po prostu żądać walki ? Dostaniesz walkę , lecz na pewno nie z DX i Robem , na razie nie dowiesz się co to będzie za Match.

Bret schodzi z ringu i podąża do wyjścia.

J.R:Jestem ciekawy co Bret wymyślił dla Ortona.

DW:Ja również , jak to mówią „Pożyjemy zobaczymy” , a tym czasem zaczyna się pierwsza walka.

Lilian: Na ring wchodzi pochodzący z St. Louis, Missouri, ważący 83 kilogramy, "Air Bourne" Evan Bourne.

J.R:To na pewno będzie ciekawa walka.

DW:Evan jest już na ringu , poczekajmy na jeog przeciwnika.

Lilian:I jego przeciwnik pochodzący z Manhasset, New York, ważący 103 kilogramy, "Y2J" Chris Jericho!

J.R:Jericho vs Bourne to musi być ciekawe.

DW: Jericho wyjmuje rękę do Evana.

J.R: Evan także podeje mu rękę , ale otrzymuje cios w brzuch.

DW:Seria ciosów od Jericho , akcja przenosi się do narożnika.

J.R: Grad ciosów spada na Bourna. Sędzia odpycha Chris’a.

DW: Bourne wstaje , lecz otrzymuje potężny Dropkick.

J.R:Bourne ląduje poza ringiem.Sędzia nie pozwala Chrisowi zejść do przeciwnika , Jericho odpycha sędziego i skacze na przeciwnika z ringu.

Dw:To musiało boleć.

J.R:Jericho podnosi Bourna i uderza jego głową o schody , Sędzia odlicza 1…2…3…4…5…6…7 akcja przenosi się na ring.Jericho podnosi przeciwnika , lecz Bourne odwraca się i świetny backbreaker! , obydwoje leżą nieruchomo w ringu , sędzia liczy 1…2…3…4…5…6…7…8…9.. Obydwaj wstają , okładają się nawzajem ciosami.Z których Jericho wychodzi zwycięsko , odbicie od lin , Jericho się schyla , Bourne to zauważył i potężny kopniak w głowe , Jericho leży nieprzytomny.

DW: Spójrz JR Evan wchodzi na narożnik , Jericho szybko się podnosi i wskakuje na narożnik , okłada Evana Serią ciosów , i wykonuje DDT z narożnika.

JR: Niesamowita akcja.

Jericho wstaje chwyta Evana i wykonuje Codebreaker!

1…2…3 Jericho wygrywa.

DW: Fani nie są zadowoleni z tego wyniku , nie dziwmy się przecież przegrał ich ulubieniec.

J.R: Jericho od początku miał przewagę , lecz spójrz na ekran , to przecież Bret.

Bret Hart pojawia się na ekranie.

DW: Ciekawe co ma nam do powiedzienia !

Bret: Jericho Gratulacje ! Mam dla ciebie niespodziankę na następnej gali zawalczysz o tytuł Interkontynentalny.

Bret znika z ekranu.

J.R: WoW! Pierwsza wygrana i Jericho dostaje szanse na zdobycie pasa.

DW: Czkeamy na więcej takich niespodzianek , ciekawi mnie jednak kto będzie jego przeciwnikiem.

J.R: Być może osoba która wygra następny mecz !

Lilian: Na ring wchodzi pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 117 kilogramów… Montel Vontavious Porter… M.V.P.

A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Long Island, New York, ważący 130 kilogramów, "The Hardcore Legend" Mick Foley!.

J.R: To będzie pojedynek wschodu !

DW: Po jednej stronie młody i utalentowany zawodnik , a po drugiej stary wyga wrestlingu, legenda.

J.R: Spójrz M.V.P wyciąga rękę w stronę Foley’a.

DW: Bardzo ładne zachowanie , Mick podaje mu swoją , lecz Mick wykorzystuje doświadczenie i okłada M.V.P serią ciosów.

J.R: Przejście do narożnika , Mick okłada w nim swojego przeciwnika , chwyta go i wykonuje suplex.

DW: Mick odbija się od lin i elbow drop.

J.R: Powtarza tą akcje trzy razy po czym podnosi Portera , odbicie od lin.

DW: Ooooooo! Piękny Dropkick Mick’a.

J.R: MVP jest wyczerpany , Mick ma zdecydowaną przewagę w tym meczu.

DW: Pamiętajmy że w wrestlingu nawet po tysiącu ciosach wrestlerzy potrafią stać i wygrać wlakę.

J.R: Głupoty gadasz! Spójrz M.V.P Wylatuje przez górna liny !

DW: Sędzia odlicza 1…2…3…4…5…6... Mick schodzi do przeciwnika i uderza jego głową o schody.

J.R: Akcja przenosi się na ring , Mick odbija się od lin próba clothesline’u , MVP robi unik , odbicie od lin i to on częstuje Foley’a mocnym clothesline’em.

DW: Obydwaj leżą na ringu.

J.R: Sędzia liczy 1…2…3…4…5..

DW: Hej! Spójrz to przecież Edge !

J.R: Czyżby chciał przeszkodzić w walce ?!

DW: Tak! Wbiega na ring i atakuje M.V.P!

J.R: M.V.P wygrywa przez dyskwalifikację!

DW: Kogo to obchodzi ? Popatrz! Edge zabiera się za Mick’a!

J.R: Zadaje mu serię potężnych ciosów w głowę!

DW: Przechodzi do narożnika.Mick powoli wstaje.

J.R: Czyżby spear? Tak! Potężny Spear!

DW: Edge schodzi z ringu zadowolony z siebie.

J.R: Zastanawia mnie po co Edge go atakował ?

DW: Zapewne dowiemy się niebawem , niebawem teraz przenosimy się na Backstage , gdzie jest Maria!

Backstage!

Maria: Edge ! Edge !

Edge: Czego chcesz ? !

Maria: Co było przyczyną twojego zachowania ?

Edge: To ja jestem Legendom hardcoru ! , a nie jakiś Mick Foley ! To ja pokonałem go na Wrestlemani , udowodniłem że to ja powinienem nosić przydomek „Hardcore Legend” ! Nie On! Słuchaj Mick ! Co powiesz , na walkę one vs one , Hardcore Match na następnej gali ?

Edge popycha kamerzystę i odchodzi!

DW: Czyli już wiemy za co Edge zaatakował Foley’a.Jeżeli dojdzie do ich pojedynku , będziemy mieli ostrą dawkę adrenaliny!

Lilian: Na ring wchodzi, z Gainesville, Georgia, ważący 97 kg…”The Phenomenal One” A J Styles!

J.R: AJ jest już na ringu i czeka na swojego przeciwnika , a jest nim…

Lilian: A jego przeciwnikiem , z San Diego, California, ważący 79 kg… Rey Mysterio!

Gong!

J.R: Rey wykonuje od razu Dropkick na AJ’u.Seria ciosów w krzyż.Rey wykonuje neckbreaker , przejście do narożnika , Rey popycha Styles’a do drugiego narożnika , próba naskoku , lecz aj kontruje seria ciosów w narożniku , odbicie od lin i pele kick!

DW: Spójrz AJ znów odbije Mysterio od lin , i wykonuje potężny Dropkick.Podnosi przeciwnika , wrzuca go na narożnik i wykonuje Superplex!

J.R: Próba pinu 1…2. Kick Out by Mysterio!

DW: Ale spójrz AJ wykonuje Styling DDT!

J.R: To może być koniec 1…2.. Kick Out!

DW: AJ jest zdenerwowany , wchodzi na narożnik i Crossbody , odbicie od lin clothesline.

J.R: AJ przygotowuje się do Styles Clash , lecz Rey wykonuje Hurricarane i posyła Stylesa na liny!

DW: Czyżby 619 ?!

J.R: Rey bierze rozpęd i mamy six one…

DW: Spójrz rey próbował , wskoczyć na Aj’a , lecz ten to wykorzystał i wykonuje Styles Clash!

J.R: One…Two.Three!

DW:AJ wygrywa!

J.R: Szczerze mówiąc Don nie podobała mi się ta walka , niby dwóch High Flyerów , a nic nie pokazali!

DW: Ciiiiiiii…Na ringu jest już Orton!

Orton: Chce mojej walki! Teraz! Nie interesuje mnie co wy na to! Chce pokazać moją klase! To co potrafię robić najlepiej , czyli…

Bret: Czyli zachowywać się jak rozpieszczony dzieciak , który żadna zabawki! Chcesz swojej walki ? To ją masz, znalazłem dla ciebie przeciwnika!

Na ring wchodzi Jaff Hardy!

J.R: Hardy ?

Orton: Myślisz że ten frajer mnie pokona ? mylisz się!

Bret: Nie powiedziałem że to koniec! A jego Partnerem będzie ABYSS!

J.R: Czyli Jeff Hardy & Abyss vs Randy Orton!

DW: Zapewne to będzie ciekawa walka!

J.R Spójrz jako pierwszy w ringu stanie Abyss!

DW: Już możemy się pomodlić o zdrowie Orton’a

J.R: Randy odbija się od lin i próbuje naskoczyć na Monster’a , lecz ten wykonuje Sidewalk Slam.

DW: To musiało boleć!

J.R Abyss wykonuje kilka Stompów na Randy’m po czym odbija go od lin i wykonuje Black Hole!

DW: To Koniec!

J.R: Spójrz kto wbiega na ring!

DW: Batista , Morgan ,Morisson i Steiner!

J.R Atakują Abyss’a i Hardy’ego!

DW: Mamy niezłą jatkę w ringu !

J.R: Spójrz to Matt Hardy , wraz z Christanem i Bookerem Brokerem wbiegają na ring!

DW: Wszyscy się okładają gromadami ciosów !

J.R: Uwaga ! Orton wykonuje RKO , na Hardym , wprost na Stół!

DW: Batista okłada Abyss krzesłem ! Popatz wyrzuca je i Batista Bomb!

J.R: Lecz Booker wykorzystuje okazję i mamy Axe Kick!

DW: Spójrz na ekran ! To Bret!

Bret: Gentelmens ! Spokojnie! Chcecie walczyć ?! Dobrze na następnej gali , odbędzie się walka z waszym udziałem The Hardyz , Christian , Abyss oraz Booker T vs Randy Orton , Matt Morgan , Scott Steiner , Batista oraz John Morrsion!

RWF schodzi z anteny!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• radetrko

1

• Mirai

1

• Exer

1

• Nemore1674325949

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Gentlemens" ... :roll: nie używaj angielskiego w swoich galach, bo to jeszcze bardziej psuje... ogólnie to strasznie słabo, w ogólne nie tworzy to całości, bez pomysłu :t_down:

jrthqr.jpg

Moim zdaniem słabo , bez jakieś fabuły.Sceny z Hartem czy Backstage też słaby.Pracuj...Pracuj...Pracuj!

ewcC.png

'Każda chwila to szansa, by wszystko zmienić'

• 2 tygodnie później...

Po pierwsze, radzę Ci, abyś co zmianę komentatora, robił wers przerwy. Do tego, niech jeden komentator mówi po 4,5 zdań i dopiero go zmień... Inaczej jest to cholernie nagmatwane, aż ciężko się czyta. Zastosuj się do moich rad i bardziej się przyłóż, pogrubiaj nazwiska komentatorów itp. ;)

2nqz7s6.jpg