Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 19/10/2009 wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Five-on-Five Match

Mark Henry, Big Show, Jack Swagger, Kofi Kingston i Cody Rhodes pokonali MVP, Chavo Guererro, Evan Bourne, Primo and Chris Masters

2. Match

Randy Orton pokonal Ted DiBiasi

3. Match

Triple H pokonal Johna Cene

4. Match

The Miz pokonal Martiego Jannetty

5. Match

WWE Divas Championship

Melina © pokonala Jillian Hall (w/ Chavo Guerrero)

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

2

• 7star

1

• Yao

1

• Arkoś

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

RAW ostatnio trzyma poziom to muszę przyznać. Ale też wkurza. Kiedy zaczyna się jadka , kiedy zaczyna się brawl który uwielbiam jeszcze w takiej ilości (7na7 na koniec gali) to wyłączają i papa domyślcie się jaki koniec. Bragging rights zbliża się wielkimi krokami i uważam że z main eventu czyli SD vs RAW może być na prawdę coś wielkiego. Co do RAW , mamy guest hosta Snoop Dogga czyli oczywiście DX które weszło potem musiało pogadać jak Snoop. No i pokręcić beke z Teamu Smackdown. Potem było przedstawienie Teamu RAW który chyba jednak zbyt się nie dogadywał. Walka z pięcioma zawodnikami którzy jakby ktoś z nich wygrał zastąpiłby miejsce tego spinowanego. Oczywiście walkę wygrał oryginalny team po tym jak Rhodes wykonał crossroads a Swagger spinował przeciwnika. Dobrze że Masters był w teamie drugim i walczył aż 0 sekund. Statysta :D. Potem walka Orton vs DiBiase , Orton powiedział że po tym co zrobił Ted tydzień temu w walce nie ma go nawet dotknąć. Cóż...myślałem że w końcu DiBiase pokaże że nie jest panienka i będzie walczył z Ortonem , ale i tak mi się wydaje że niedługo Legacy się rozpadnie. Następnie starcie Bogów Vince'a czyli HHH vs przeCena. Oczywiście Cena po pierwszym Pedigree dotknął lin nogą po drugim kick outował a po trzecim dopiero dał się odliczyć. Jednakże muszę przyznać że walka jak na tą dwójkę a raczej jak na Jasia i tygodniówkę trzymała poziom więc nie mam się do czego przyczepić. Miz pokonał Jannety'ego który cóż...jak na gościa który chyba nie walczył z 10 lat to jakos sobie radził. Nawet jeden high risk move wykonał :D. Divy olane i na koniec zamiast zapowiedzianej walki Y2J vs HBK mamy pogadanke i sytuacje z początku mojego opisywania. HBK chciał uciec kiedy rozbrzmiał theme Cryme Time a potem Kae'a i cały niebieski team znalazł się na arenie. Czerwoni natomiast przybyli i pogodzeni z tym że nielubią niebieskich są teraz w zgodzie. No i brawl i schodzimy z anteny....

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Raw niczego sobie. Oczywiście jak zawsze DX musiało kogoś wyśmiać. Tym razem "ofiarą" był TeamSmackdown. Oczywiście zapomnieli nazwisk 3 ostatnich , czyli Dolph , Drew i Eric. Reakcja HHH na wiadomość , że Escobar jest chłopakiem Vickie dokładnie odpowiadała mojej :P

Walka 5 vs 5 nawet dobra. Chociaż szkoda ,że Evan nie spinował kogoś z przeciwnego teamu.

Dosyć dziwna walka Randy vs Ted. Spodziewałem się czegoś więcej ze strony Teda. Jednak to jeszcze nie czas , aby dokopać Randy'emu i przejść face turn.

HHH vs Cena :who:

Na koniec walka SD vs Raw . Szkoda , że przerwali w środku. Może na YT ktoś wstawi :thinking:

79363325354627f1096144.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Raw muszę przyznać że w tym tygodniu na poziomie. Tydzień temu kiedy usłyszałem że Snoop będzie kolejnym guest host'em strasznie się jarałem ale niestety Dogg zawiódł na maxa pokręcił się troche z divami i tyle :t_down: ale ok mniejsza z nim przejdźmy do pierwszej walki czyli Five-on-Five Match walka nie najgorsza ale mogło być lepiej, nie było w niej aż tak dużo akcji w skali do dziesięciu oceniam na 3/10. Na stemptna walka jaka się odbyła to Orton vs DiBiasi. Ted nareszcie pokazał na co go stać i nie jest już ofiarą losu która robi to co Randy chce moim zdaniem WWE zrobiło by lepiej gdyby skończyło feudem Cena vs Orton a zaczęła właśnie Orton vs DiBiasi to by było coś ale to tylko moje marzenia. Walki Ortona z DiBiasim nie będe oceniał bo nie była to walka moim zdaniem tylko Orton go poniża Tedowi puszczają nerwy i Randy dostaje łomot hehe. Kolejna walka wyssana z dupy to Orton vs Cena walka nie była zła ale pod koniec już miałem ochotę ją przewinąć. Walkę ku mojemu zdziwieniu wygrał Triple H. Walke oceniam na 4/10. Kolejna walka została zarządzona przez Snoop w której The Miz miał się zmierzyć z Martim Jannettym tak jak myślałem Miz wygrał i to dosyć szybko z emerytem, chociaż "Fryzjer" pokazał że potrafi jeszcze walczyć. Walka div jak na WWE nawet aż tak nie zmuliła.

JEdnak do wszystkiego pod koniec musiał się wrąbać głupi karzeł który myśli że jest cool. Chavo jak zyklę się poniżył Snoop mu walną 2 ciosy i koniec??? WTF :shock: (Vince kup lepiej nowego Bookera) żałosne. No i Main Event czyli HBK vs Y2j do którego nie doszło bo zaczął się niespodziewany brawl ucieszyłem się jak niewiem ale WWE jak zwykle dało dupy i zdjęło szybko Raw z anteny(brawo WWE znowu daliście dupy i to w takim momencie :t_down:). Ogólnie MNR wyszło w tym tygodniu na Plus jednak nie było jakąś rewelacją.

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Tydzień temu kiedy usłyszałem że Snoop będzie kolejnym guest host'em strasznie się jarałem ale niestety Dogg zawiódł na maxa pokręcił się troche z divami i tyle

A co miał robić? Freestylować? Walczyć? Daj spokój właśnie dobrze że nie był zabookowany jako walczący host bo byłoby tragicznie. Przyszedł pogadał podbił licznik ratio i o to chodziło.

Na stemptna walka jaka się odbyła to Orton vs DiBiasi

To zdanie ogólnie samo w sobie zasługuje na cytat.

Ted nareszcie pokazał na co go stać i nie jest już ofiarą losu która robi to co Randy chce

O tak Ted raz odepchnął Ortona , na prawdę nie jest ofiarą. Dobrze że WWE nie zrobiła z niego cipki tylko wielkiego wojownika.

Orton go poniża Tedowi puszczają nerwy i Randy dostaje łomot hehe

Orton dostał łomot? Oglądałem nie to RAW ?

Miz wygrał i to dosyć szybko z emerytem, chociaż "Fryzjer" pokazał że potrafi jeszcze walczyć.

Jak chcesz już sypać znajomością wrestlerów to pamiętaj że fryzjerem był Brutus Beefcake a nie Marty Jannety ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

JEdnak do wszystkiego pod koniec musiał się wrąbać głupi karzeł który myśli że jest cool.

dla mnie mały karzełek jest cool :D:D lubię się z niego pośmiać :D:D jego taniec był zajee.... hehehhe :D:D

Jako e jestem zmęczony i nie mam ochoty się denerwować napiszę a raczej wkleje tutaj jedną rzecz którą radze się raz na zawsze nauczyć bo inaczej warny polecą!

Regulamin działu

Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png