Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jasio C. jako odskocznia do kariery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mic Skille Ceny to mistrzostwo świata

Chyba żart. Mick skille ma Miz, ma jericho czy już jako takie Orton ale nie Cena.

Nikt nie krytykował Hogana, The Rocka czy SCSA, a nie prezentowali się oni w ringu lepiej od Jaśka.

Jak mówiłem jasiek nie miał dobrych mic-skilli, a Rock, Hogan i SCSA to jedni z lepszych w tym fachu w historii wrestlingu. I w ringu oni choc nie zachwycali to byli lepsi od Jaska, który używa 4 ciosów na krzyż.

W WWE nie trzeba za wiele umieć by mieć pas, wystarczy tylko dobrze się sprzedawać i to starczy.

No i to jest podsumowanie właśnie dlatego oglądam tez lucha, puro i indy. Tam może 3 czy 4 wrestlerów WWE mogło by sobie dać rade. Przykład Jeff, który w WWE robił kariere poszedł do RoH i przez całą jego walke kibice skandowali: Fuck you Hardy. Cena jakby tam poszedł to kibice sami wyszli by na ring żeby skopać dupe tej obrazie wrestlingu. Niestety charyzma starczy tylko w WWE. Jasiek w jakiejkolwiek innej federacij by sobie nie poradził.

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

5

• Yanki

3

• swiroos1674325948

3

• Hardcore Edge1674325941

2

Czemu ty Bugimen mieszasz mic skille z ring skillami? What the fuck are you talkin' about?

Przeczysz samemu sobie. Wiesz, że Cena ma świetne mic skillsy, ale nie chcesz tego potwierdzić. Mózg i honor się spierają? :x

Hogan czy The Rock nie byli dobrzy w ringu, aż tak. Sprzedawali się świetnie. Czemu więc nie może być tak z Ceną? nikt nie krytykował wymienionej wcześniej dwójki, ale Jaśka żeś się jak rzepa uczepił. Skończ napinkę...

Obraza wrestlingu?

Nie wiem w takim razie, czym dla ciebie jest np. Khali. Co robi Cena w me, skoro wg. cb. jest obrazą wrestlingu? Zaczniesz pisać, że vkm ma po prostu nierówno pod sufitem? To jak wyprowadził WWE na szczyt?

Yanki dla Vinca liczy się kasa i tylko dlatego Cena jest w ME. Ponieważ właśnie wymyślił żeby jemu dać gimmick terminatora i żeby dzieci go kochały. Rock i Hogan nikt się nie czepiał, bo mieli mic-skille, a Cena po raz kolejny powtarzam ich nie ma. Khali jak dla mnie to nie wrestler tylko kłoda inaczej go nie umiem nazwać.

Ty bugimen, to chyba w swoim świecie żyjesz, jeżeli dla ciebie Cena ma słabe mic skile. To ty powinieneś nobla z literatury dostać. Nie wiem od kiedy oglądasz zapasy, ale przypomnę ci, że walki Hogana to było 20 minut dostawania po dupie, a potem dwa ciosy leg drop i pozamiatane. A nie porównuj federacji ROH do WWE, bo to zupełnie dwa światy. Ogarnij się chłopie i potem się wypowiedz.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Sam się ogarnij. Cena ma słabe mic-skille. Wspaniałe mic-skille miał The Rock, a teraz maja Jericho, Miz czy Edge ale nie Cena, który ssie na całej linii. A na Survivor Series Terminatorek za to swoje "super mic-skille" utrzyma pas. I dlaczego mam nie porównywac federacij, bo obecnie jak dla mnie bezprzecznie lepsze jest RoH. Kiedys słyszałem taki tekst: Show powinno byc tylko dodatkiem do wrestlingu. I tego się trzymam. WWE jest odwrotnie Wrestling jest dodatkiem do show ale to niem jest jakiś piękny wrestling tylko dno.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bugi - dyskutując popełniasz jeden zasadniczy błąd... Nie słuchasz innych... Ok, rozumiem możesz mieć swoje zdanie etc. etc. ale jeśli chcesz dyskutować naucz się przyjmować zdanie innych. Bo jak na razie wygląda to tak że mówisz "Cena ssie" i na tym kończysz... Inni mówią Ci "Nie Cena nie ssie, bo..." i argumentują swoje zdanie...

Co do Ceny - ponownie stanę w obronie Kwadrata... Nazywanie GO zakałą wrestlingu jest dla mnie śmieszne, ten koleś za 20 lat będzie wspominany jako jeden z wielkich mistrzów, czy ktoś wtedy powie "Ale ssał w ringu"? Nie, dziś nie oceniamy jak w ringu sprawował się Bruno czy Hogan, mamy gdzieś jakimi mistrzami byli... Doceniamy tych którzy coś osiągnęli. Czy ktoś pamięta Magnum'a TA? Nie, bo nie zdobył w karierze nic znaczącego, a wg doniesień zjadał na śniadanie kolesi pokroju Hulk'a czy Flair'a...

Co do mic-skilli... Zauważ Bugi że dużo łatwiej być heel'em. Wystarczy powiedzieć parę niemiłych słów o matce przeciwnika, nazwać publikę tępakami i już jest dobry spicz... Tymczasem fejs musi kombinować co powiedzieć by wyszło dobrze...

Co do Jeff'a Hardy'ego - nic dziwnego że tak krzyczeli... Kibice mniejszych federacji czy też klubów zieją jakimś rodzajem nieuzasadnionej niechęci i przestają być obiektywni via walka Cena vs. RVD na gali ECW w 2006 bodajże...

Porównywanie ROH z WWE to jak porównanie rapu i popu. I to i to jest muzyką, ale nie da się ich równo klasyfikować... :)

Sporo się komentarzy nazbierało,ja trochę pocytuje :P

Sam się ogarnij. Cena ma słabe mic-skille. Wspaniałe mic-skille miał The Rock, a teraz maja Jericho, Miz czy Edge ale nie Cena, który ssie na całej linii.

Wytłumacz mi,czemu ssie?Może mic skill'ów nie ma jakichś wspaniałych,ale beznadziejne też nie są,i nieźle dałeś porównywająć Miz'a do Rock'a...

WWE jest odwrotnie Wrestling jest dodatkiem do show ale to niem jest jakiś piękny wrestling tylko dno.

Masz TNA,masz federacje niezależne,możesz oglądać WWF czy WCW,jeżeli chcesz się poekscytować jak to powiedziałeś "pięknym wrestlingiem".Czego ty wymagasz?Wrestling to przede wszystkim show,a nie walki jak w MMA.

Yanki dla Vinca liczy się kasa i tylko dlatego Cena jest w ME.

Po roku,czy dwóch tak samo Vince mógłby wypromować Bourne'a,McIntyre'a,Escobar'a czy Marelle.Cena napewno nie wskoczył do ME przypadkowo,musiał coś pokazać,i niestety stał się pupilkiem Vince'a,ale to temat na inną dyskusje.

Przykład Jeff, który w WWE robił kariere poszedł do RoH i przez całą jego walke kibice skandowali: Fuck you Hardy.

A wiesz czego tak krzyczeli?Nie dlatego,że jest słabym wrestlerem tylko dlatego,że się sprzedał się WWE.

Chcecie to go krytykujcie ale ja uważam, że byłby zajebi.ty gdyby przestał być babyface'm a stał się po prostu face'm. Spójrzcie np. na Animal'a, niby face a jest super w ringu.

Bajkopisarz,Batista,to był dobry kiedyś,teraz fakt,że powoli powraca mu forma odtąd jak przyszedł na Smack'a,ale to nadal nie to,i powiedz mi co by zmieniło to,że Cena stałby się Face'm?Ludzie tak samo by go kochali,a taki Heel Turn,też jest dla Jaśka zły,ponieważ już trochę odgrywa rolę tego dobrego.

Vince powinien pomyśleć nad jakimś gimmickiem Jaśka, bo on...chyba go nie ma Oo

Ludzie...pomocy,w tej dyskusji już z milion razy pojawiały się słowa "gimnick terminatora".

Takie małe podsumowanie,może potem dodam swoje własne zdanie ;).

If ya smelll what The Rock is cookin'!

Rock bije o lata świetlne imo Miza w mic-skillach.

Dlaczego tak twierdzę? Stoję za Kartonem - zauważcie, że będąc heel'em o wiele łatwiej wygłosić dobry spicz. A będąc face'm? Jest o tyle trudniej, że nie można odparować tym samym, np:

-(heel) A twoja stara zakłada pasek bumerangiem!

-(face) A twoja robi wjazd na chatę bezdomnym!

Bo ty nie jest face'owata riposta. Face musi mieć dobrą w swoim stylu ripostę, która jako tako zgasi przeciwnika. Tak właśnie robił Rock, po którym pałeczkę przejął... Cena. Tak, bo Cena 'nabija' się po face'owemu z np. Ortona.

Bugi, tu też stanę za Kartonem. Oto przykład:

A(W tym przypadku Bugi - Cena ssie!

B(Czyli ktoś, kto nie zgadza się z tobą) - Nie prawda. Cena...

A - CENA SSIE!

Na tym to polega. Nie czytasz argumentów innych, trzymasz się swojego zdania. A czasami się mylisz, jak każdy.

Tyle.

Ciekawi mnie jakie Mic Skill'e ma Bugi co? Pewnie takie, że przebija wszystkich. A co do Cena'y gimmick jaki ma, taki ma nic z tym nie zrobimy. Pozostaje nam pozytywnie patrzeć w przyszłość i czekać na kogoś kto zastąpi Cene i może wtedy przejdzie on heel turn. Może ktoś założy teraz topic o Santino? Też mogłaby być dyskusja całkiem nie zła :D .

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Ja tam nie mam zamiaru nikogo obrażać, ale dyskusja z bugimanem jest całkowicie pozbawiona sensu. Jak miałem 13 lat też dyskutowałem na poziomie nie bo nie. Jeżeli ktoś twierdzi, że Cena ma słabe mic skille to albo jest zazdrosny, albo ślepy. Jeżeli porównuje się WWE i ROH to jest całkowite pomieszanie z poplątaniem równie dobrze możemy starać się porównać wielomilionowe produkcje z hollywood i kino offowe do wszystkiego trzeba przyłożyć odpowiednią miarę. Real Madryt czy MU, też są wygwizdywane na prowincji, co nie znaczy, że nie potrafią grać. Tak samo było z Jeffem gwiazda wielkiej federacji zawsze będzie mniej lubiana na galach fedracji malutkich.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Może ktoś założy teraz topic o Santino?

Od niego się odczep, bo gdyby nie ten gimmick to mógłby dostać jakis pas, bo w ringu potrafi wiele.

Ciekawi mnie jakie Mic Skill'e ma Bugi co?

Jeśli chodzi ci o mnie to mi to raczej nie potrzebne. A jeśli o Boogeymana to on ma średnie. Nie jest w tym powalający ale zdecydowanie lepszy od Ceny.

Cena napewno nie wskoczył do ME przypadkowo,musiał coś pokazać,i niestety stał się pupilkiem Vince'a,ale to temat na inną dyskusje.

Nie poprostu miał kontakty i tak się zaczeło. Jeden z gorszych wrestlerów WWE słabsi sa tylko: Orton, Batista i Khali. Ich Cena nawet przerasta co jednak nie jest sukcesem, bo Khaliego nawet wrestlerem nie mozna nazwać, bo jego move set to Chop, Khali Bomb i koniec.

Nie jest w tym powalający ale zdecydowanie lepszy od Ceny.

To Ty chyba albo przewijasz, nie oglądasz, nie chcesz oglądać speechy i co najważniejsze i tak pewnie ich nie rozumiesz. Cena z tego co wiem tak samo jak Santino mogą sami układać sobie speeche. A Bugi co on gadał? Aj em de bugiman.. to wszystko.

Nie poprostu miał kontakty i tak się zaczeło. Jeden z gorszych wrestlerów WWE słabsi sa tylko: Orton, Batista i Khali. Ich Cena nawet przerasta co jednak nie jest sukcesem, bo Khaliego nawet wrestlerem nie mozna nazwać, bo jego move set to Chop, Khali Bomb i koniec.

Czy Ty myślisz że bycie wrestlerem to tylko duży moveset? Pomyśl i zastanów się, Orton moim zdaniem jeden z najlepszych heelów w historii, i to nie przez moveset tylko przez swoje aktorstwo, tak samo jak John Cena. Możemy za przykład przytoczyć choćby postać Hulka Hogana. Czy miał jakiś moveset po którym wszyscy mieli kupę w majtkach? Nie. A dlatego stał się taką legendą przez to jak grał postać np. superbohatera, którego wszyscy kochali dlatego dostawał taki push, a następnie kiedy grał heel'a jako Hollywood Hulk Hogan.

Czy Ty myślisz że bycie wrestlerem to tylko duży moveset?

Jasne, że dobry wrestler nie musi umiec tylko zrobic dużo ciosów ale je też dobrze wykonywać. Tak np. Mysterio ma dosyć duży move-set ale połowy mu nie wolno, a to co mu wolno to nie umie. Bo wystarczy popatrzeć jak w Puro wykonują 619 i widać różnice. To samo z Ceną tyle, że on ma mało ciosów bez blokady move-setów i słabo je wykonuje.

• 1 miesiąc temu...

No to tak Jasio nie pwoiniem mieć pasów no może może jakiś tag team (jeśli DX straci 1 TT (szybko to nie nastąpi) ) ale jako promator byl by dobry ale nie promator feace bo ludzie promowani byli by postrzegani jako babyfeace.No a do move seta to jego jakgo mieszanka to poprostu żenada bo 2 jego ciochy i konie walki mógłby nad nim popracować.