Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

eric+escobar+fcw+wwe.jpg

Tematem tej dyskusji jest nowy nabytek SD!, Eric Escobar. Jego menadżerką jest Vickie Guerrero, która powróciła z urlopu.

Jak wiemy, Escobar bardzo szybko wystąpi na PPV. Będzie w Teamie Smackdown na Bragging Rights. I tu pytanie - Czy to nie za szybko?

Czy Eric da sobie radę? Vince bardzo go zachwalał, ale w FCW na zachwycał. Czy według McMahona będzie on przyszłym ME? Bo według mnie da ciała.

Zostanie teraźniejszym kolejnym Santino, czy Chavo. Zeszmacą go. Lecz mogliby inaczej go poprowadzić. Mały feud z np. Hardym, co podpromowało by go(Nie twierdzę, że teraz tak nie będzie.)a potem poszedł by dalej? Czy nie jest rzucany na zbyt głęboką wodę?

drewgalloway.jpg

Drugą osobą, o której chcę podyskutować, jest Drew McIntyre. Szkot wystąpi na PPV drugi raz z rzędu. Umiejętności ma. Vince pokłada w nim wielkie nadzieje, większe niż w Ericu, twierdzi, że będzie to przyszły WHC. Czy na takiego będzie kreowany? Czy dane mu jest zostać WHC? Walczyć potrafi, dostał szansę na ten sam mecz, co Eric. 7-men Tag Team Match, na Bragging Rights. Też jest w Team Smackdown. A może by tak...

25 Pażdziernika 2009, Bragging Rigths.

Drew znęca się nad Kingstonem. Zmienia się z Escobarem, chce zrobić z nim jakąś akcję. Eric posłusznie łapie Ghańczyka, lecz gdy Drew chce uderzyć, Eric odpycha Kofiego, unika ciosu Szkota i sam go atakuje! Wyrzuca go z ringu, po czym kładzie się i daje się spinować Kofiemu.

Feud pomiędzy tymi dwoma zawodnikami! To mogłoby być coś. Albo też ich Tag Team.

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

1

• Yanki

1

• czibamba

1

• Hardcore Edge1674325941

1

Obaj są bardzo utalentowani... Masz rację że Vince ma na nich wielkie plany.. Drew jak na razie nic szczególnego nie pokazał w ringu, bo Trutha niszczył w 10 sekund... A na PPV też ich pojedynek był krótki, więc nie widzieliśmy jego w całej okazałości.. Widziałem jedną walkę Erica, lecz jakoś ona zamulała.. Nie przepadam za nim, ale skoro jego managerką jest Vicke to może zobaczymy nowego Edga, który wzbił się na szczyt szybko i sprawnie.. Ale nie sądzę, bo z tego co widzę Escobar nie ma, aż takich umiejętności jak Edge na początku swej kariery w Dablju Dablju I... I powiem że nie zgadzam się z twoją tezą co do walki Team Raw vs. Team Smackdwon.. Mogli by się pobić, lecz bez sensu byłoby położenie się na ringu Escobara i odliczenie go przez Kofiego.. Przecież Team składa się z 7 osób, więc nikt z Teamu SD, by do tego nie dopuścił...

Zarówno Drew jak i Eric to utalentowani zawodnicy. Według mnie większą karierę w WWE zrobi McIntyre. Escobara jeszcze nie widziałem w walce, więc nie mogę nic o nim powiedzieć. Przyszłymi ME pewnie będą, gdyż Vinnie dał im walki na pierwszych dla nich PPV. A co do walki na Bragging Rights to sądzę, że Drew I Eric pokażą kawał dobrego wrestlingu i do ani jednego konfliktu nie zajdzie między nimi.

Wolfe.png

Obaj są ofk bardzo utalentowani ale wydaję mi się że WWE zwali ich przyszłość. A szkoda bo chłopacy naprawdę mogliby kroić dobre pojedynki. Mi sie wydaję że jednak przyszłość w WWE ma John Morrison, utalentowany, dobrze zbudowany, na micu musiał by jeszcze tylko popracować ;) To tyle :P

• 2 tygodnie później...

Obaj są bardzo utalentowani...(..)Drew jak na razie nic szczególnego nie pokazał w ringu (...) Widziałem jedną walkę Erica, lecz jakoś ona zamulała.....)

Oczywiście, są bardzo utalentowani, po czym piszesz... że są przeciętni. Albo ja jestem głupi, albo ty popadasz w skrajnie zaprzeczające się zdania. Skąd wiesz, że są utalentowani, skoro Drew " nie pokazał nic ciekawego w ringu", a Escobar "zamula"?

Zarówno Drew jak i Eric to utalentowani zawodnicy. (...) Escobara jeszcze nie widziałem w walce

Rozumiem, że mówisz tak, bo kolega nad tobą, nie do końca wiedzący co pisze, ci tak zasugerował? Albo o prostu czujesz to w twoim wewnętrznym ja? Cóż... nie wiem, czemu uważasz, że Eric jest utalentowany, skoro go nie widziałeś, niechaj pozostanie to twoją słodką tajemnicą.

John Morrison, utalentowany, dobrze zbudowany, na micu musiał by jeszcze tylko popracować

:shock::shock::shock::shock::shock: . Morrison przy Micu jest co najmniej świetny. On wraz z Mizem tworzył jedne z najlepszych segmentów zeszłego roku, ten niedawny ze SD! stał na wyjątkowo wysokim poziomie. Nie zgadzam się z tobą.

Sorki za ten offtop, ale po prostu musiałem.

A teraz może moja opinia. Zarówno Drew McIntyre jak i ten cały Escobar to dla mnie dwa niezbyt wyraziści zapaśnicy. Może i coś kiedyś osiągną w WWE, ale ich umiejętności z pewnością na ten czas nie pozwolą mi myśleć, że są utalentowani(choć te słowo, jak widać po cytatach u góry, może mieć różne i szerokie znaczenie).

Najpierw ten cały Drew. Debiut całkiem mocny, atak na podstawowego jobbera WWE, niejakiego R-trutha. Potem jeszcze oficjalna introdukcja przez Vincenta McMahona, za co u nie Drew zyskał duży plus. No niby jeszcze nie dał mi się zbytnio we znaki swoimi walkami, ale jakoś nie uważam go za super zapaśnika. Dla mnie typowy średniak, niczym n ie wyróżniający się spośród tych wszystkich Finlay'ów, Knoxów i innych DH Smithów...

A Escobarowi przyjrzałem się ze względu na to, że na starcie dostał Vickie Guerrero jako menagerkę. Obejrzałem całą jego walkę w debiucie bez przewijania. No i... ssie pałę na maksa. Ani to jakiegoś wyglądu, ani umiejętności w ringu, ani jakiejś gry aktorskiej, tylko w miarę dobrze zapowiadający się mic skill z ciekawym, latynoskim akcentem.

Póki co obaj dla mnie są średniakami, którzy nie wyróżniają się absolutnie niczym i brakuje im wiele do Tysona Kidda(który ostatnio troszkę osłabł), Zigglera czy Morrisona. Może i kiedyś coś osiągną, choć nie jestem co do tego pewny. Jedyne, z czym się z wami tam u góry zgadzam to to, że WWE ma jakieś tam nadzieje wobec tej dwójki...

Zgadzam się, że Drew jest utalentowanym zapaśnikiem co do Escobara, mam mieszane uczucia. Moim zdaniem dostali za dużego pusha na starcie i gale PPV, nie są jeszcze dla nich. Drev na HIAC, w walce z R-Truth, zdecydowanie obniżyli poziom gali. Według mnie powinni powalczyć z zawodnikami o mniejszej renomie i "otrzaskać" się na SD, a na PPV przyjdzie pora.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Moim zdaniem takze Drew jest swietnym, przyszlosciowym wrestlerem, ktory moze niezle namieszac na SmackDown!-bedzie on jednym z najlepszych...a co do Escobara to trudno mi powiedziec-owszem, takze utlentowany wrestler-ale on mi nie pasuje do pasa WHC-najwyzej moglby miec Intercontinentala lub USC...Nie wiem, moze sie myle ale takie on mi wraznie sprawia-czas pokaze czy sie myle-moze czyms zaskoczy.

Tak jak napisal kolega wyzej-najpierw niech pomieszaja w SmackDown! a wtedy krok po kroku na szczyt. Podsumowujac Mcintyre ma u mnie wieksze szanse powodzenia niz pupil tej pindy...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Drew jeśli WWE go wykorzysta ma wspaniałą przyszłość przed sobą. I w ringu i przy micu jest juz dobry, a jest jeszcze młody i może podnieść swój poziom. Co do tego drugiego Erica to według mnie on zamula w ringu. Przy micu go jeszcze nie widziałem więc nie będe się wypowiadał. Ma teraz feud z Mattem, który może wyjść mu na dobre, bo walka z lepszym bratem Hardy napewno może goczego nauczyć. A może któremuś z nich dali by feud z Morrisonem o IC to napewno by im pomogło. Drew mógłby stworzyć niezły Tag z Kanem to dopiero było by coś. Kane doświadczony ale nadal dobry w ringu, a Drew młody i utalentowany. A przy micu obaj jak dla mnie sa jednymi z lepszych w WWE zaraz po Mizie i Jericho, których uważam w tej kwestii za mistrzów. I jeszcze jedna rzecz dobrze wrózy McIntyemu to, że doskonale widać, że Vince go lubi ma do niego przekonanie i przedstawia go jako przyszłego World Heavyweight Championa. I mi sie zdaje, że tak po Wrestlemanii w okolicach Judgement Day zdobędzie ten tytuł co byłoby dla niego wspaniałym osiągnięciem. Escobar będzie miał trudniej narazie powinien myśleć żeby się rozwijać i za rok koło Summer Slam IC albo US, a wcześniej potrzebował by feudów z lepszymi wrestlerami WWE, takimi jak właśnie Matt Hardy, bo to dla niego przepustka do wielkiej kariery.

Z McIntyre'a może coś być :P Chciałbym zobaczyć feud z R-Truh'em. Gdy Drew wchodził na ring Smackdown R-Truh przybiegł do niego i "przywitał" go. Po przegranej walce jakżeż miła publiczność wołała "Your a seek!" w stronę Drewa. No wyraz twarzy ma podobny do Edga ,więc może jest chory :P

10h3imc.png

5y1axw9.gif