Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Shane McMahon odchodzi z WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

shanemcmahon388617a.jpg

Powołując się na wwe.com oraz inne portale internetowe, jak np The Sun, Shane McMahon zrezygnował ze swojej funkcji w WWE – rezygnacja ma już być złożona, a syn Vince’a McMahona ma opuścić federację 1go stycznia 2010 roku.

Shane w oficjalnym oświadczeniu powiedział: „Nigdy nie brałem pod uwagę przyszłości bez WWE, ale czasem życie płata nam figle i trzeba zmienić swoje plany. Pomimo, że jest to najtrudniejsza decyzja w moim życiu to czuję, że muszę iść swoją drogą.

Po pierwsze i najważniejsze, chciałbym podziękować mojemu ojcu, za wkład w moją edukację u jego boku oraz za możliwość tworzenia wraz z nim World Wrestling Entertainment. Jestem niesamowicie dumny, że jestem już czwartą generacją w tym biznesie.

Dziękuję wszystkim gwiazdom WWE , zarówno tym byłym jak i obecnym, za ich pasję, determinację i poświęcenie. Stanowicie serce tej organizacji i przyjemnością była dla mnie praca z wami. Jestem bardzo wdzięczny za wasze poświęcenie, zarówno psychiczne jak i fizyczne, gdyż dzięki temu firma odnosiła i odnosi sukcesy. Szacunek, jakim was darzę, jest przeogromny.

Na koniec chciałbym podziękować wszystkim fanom WWE, za wspieranie nas zarówno w dobrych jak i złych czasach. Cieszę się, że mogłem umilić wam czas, zarówno przed kamerą, jak i za nią. Jesteście najwspanialszymi fanami na świecie.”

Vince McMahon dodał od siebie: „Pomimo, że jestem przybity niespodziewaną decyzją Shane’a, to jestem dumny z jego licznych zasług dla naszej firmy. Bez wątpienia wniesie ze sobą pasję, poświęcenie i doświadczenie, bez względu na to jaką drogę teraz wybierze.

(Od siebie dodam, że jest to dość niespodziewana i szokująca wiadomość. Należy chyba czekać na dalsze informacje, które ukażą nam, czy jest to kolejny storyline, czy też prawda.)

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• budyll

2

• Hardcore Edge1674325941

2

• DirtDevil1674325924

1

• Rey Edgerio

1

No to teraz już wiemy kto tak na prawdę przejmie federacje Vinca po jego śmierci :roll: Zięciu na pewno nie zrezygnuje z takiej okazji i razem z córcia wykorzystają sytuację. Szkoda bardzo Shane, bo koleś miał charyzmę i wszystko, czego chairman WWE potrzebuje ....

Miałem nadzieję , że Shane obejmie WWE po ojcu. W mojej opinii by był dobrym szefem. Może jednak to tylko storyline , ale nie za bardzo jestem o tym przekonany. Ciekawe co teraz będzie robił młody McMahon.

79363325354627f1096144.jpg

Tak się zastanawiam, jeżeli był by to storyline to czy znowu nie miałby to związku z Donald'em Trump'em? Jak ostatni raz występował w WWE to Vince był tak nie zadowolony z tego, że trwał ten storyline z Donaldem zaledwie 2 Raw. Pamiętam też, że mówiono, że WWE chciałoby to powtórzyć tyle, że z lepszym efektem (Jeżeli dobrze pamiętam przyczyną dla której Vince nie był zadowolony z ostatniego występu Tramp'a w swojej federacji był szybki spadek zainteresowania mediami kiedy okazało się, że to tylko storyline). Wyobraźcie sobie, że Shane idzie pracować dla Trump'a :D

Wiem, że może i mało prawdopodobne ale wszystko by się zgadzało i miało by to jaki taki sens. Z drugiej strony jeżeli to nie jest storyline to "tripeł ejcz" przejmuję federacje razem ze Stephanie.

Nie powiem, żeby mi się to podobało. Tak jakby HHH już nie miał wystarczającej władzy w WWE to teraz będzie głównym headmaster'em i jego zdanie będzie ostateczne :( .

beznazwyi.png

A mi się wydaje, że to tylko storyline. Możliwe, że Shane niby odejdzie tego 1go stycznia, a powróci na Royal Rumble ;) Bo trochę mi się nie chce wierzyć, że on nie będzie kiedyś rządził WWE... tylko on się do tego nadaje (prócz Vince'a).

Nazwanie tego przełomowym wydarzeniem nie jest na miejscu, że Shane odchodzi to nic wielkiego nie znaczy i myślę, że prędzej czy później wróci, jestem tego prawie pewien. Może wrócić kiedy chce, a po co pracować skoro nie trzeba ? Nie martwcie się i tak wszystko zostanie w rodzinie.

Wiesz Rey Edgerio Vince nadaje się, ale prędzej do pracowania jako śmieciarz lub sprzątacz. Ja osobiście się tym nie przejmuje bo w ogóle mnie on nigdy nie obchodził więc moim zdaniem nie ma nad czym rozpaczać. A po za tym nie odejdzie na dobre bo nie przepuści tego, że kiedyś może zostać prezesem WWE a co za tym idzie mieć kupę kasy.

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Myślałem że jak Vince odejdzie na emeryturę to Shane przejmie federację i powrócimy do prawdziwego wrestlingu. Wiem, że jego siostra i Triple H przejmą stery w WWE. A może to jest jednak tylko storyline, WWE nie raz jeszcze bardziej nas zaskakiwało. A jeśli to prawda to WWE zejdzie na psy, a TNA będzie najpopularniejszą organizacją wrestlingu. Ja uważam że to tylko story, oby tak było.

t9woev.png

Jak Shane odejdzie to już na pewno Stefannie i Triple H przejmą WWE. Szkoda, że Shane odchodzi, dla mnie jest najlepiej walczącym McMahonem, powinni mu dać jeszcze jakiś feud lub chociaż walkę np. z Ortonem. Mimo by było go jeszcze zobaczyć w ringu jak walczy albo by mógł być managerem RAW, bo takiego nie ma ale szkoda.

Wolfe.png

Sebastian619 zapomniałeś, że Hunter też jest McMahon'em i uważam, że w ringu jest lepszy niż Shane :). A po za tym niech Vincenty da sobie już spokój i niech dadzą nowego ''Chairman'a WWE''. Stephanie na pewno byłaby na tym stanowisku lepsza niż ten ''dziad'' :D .

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

ale shane mc mahon muzyczke miał przynajmniej fajną muzyczke

Dop. Eddy// To chyba żart. Warn za zaniżanie poziomu forum.

No Muzyczka fajna:P

O kasie:P

Dop.Icon : Przeczytaj podpis Eddy'ego w ostatnim poście a dowiesz się czemu dostałeś warna...

Szacunek??Jesli go nie masz do mnie masz go do mojego PowerBomb-u, suplexu i russian legsweep-a

Sebastian619 zapomniałeś, że Hunter też jest McMahon'em i uważam, że w ringu jest lepszy niż Shane :). A po za tym niech Vincenty da sobie już spokój i niech dadzą nowego ''Chairman'a WWE''. Stephanie na pewno byłaby na tym stanowisku lepsza niż ten ''dziad'' :D .

Sorry zapomniałem o nim. Też uważam go za lepszego wrestlera od Shane'a. Jeszcze raz przepraszam, chyba już mi się to nie powtórzy.

Wolfe.png

Szkoda mi go trochę, bo naprawdę nadawał się na Chairman'a WWE, a Stephanie jakoś się na tą rolę nie nadaje.

2wbtedi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...