Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pytanko o WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Czy są jakieś szanse by gala WWE została przeprowadzona w Polsce?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

3

• The Heartbreak Kid

2

• mikser60

1

• Ulicznik Xeb

1

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

W obecnej chwili WWE nie, ale jest DDW.

• Styl:  Jasny

Słyszałem jeszcze ze jakaś gala ROH ma być w Warszawie 24 pażdziernika to prawda?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

W tym roku gala WWE była w Czechach (Na której byłem :D), wiec gala WWE w Polsce jest moim zdaniem kwestia roku góra 3 lat. Jeżeli do 2012 roku nie odbedzie sie jakiś houseshow raw lub sd w Polsce to możecie mnie zlinczować. Ja jestem pewien ze w przeciagu 2-3 lat taki event sie w Polsce odbedzie. Mnie osobiście by bardziej interesował jakiś houseshow TNA w naszym kraju :D

91794957345e1dece60d6b.jpg

• 1 miesiąc temu...

Ostatnio jak oglądałem RAW na ESC pan Andrzej Supron powiedział, że możemy spodziewać się gali w lutym. Chociaż te jego suplesy i nonszawalandzko-nielegalne komentarze sprawiaja wrażenie, że nie jest on kimś komu można ufać w tych sprawach.

Gala WWE w Polsce odbędzie się w niedalekiej przyszłości. W Lutym raczej nie ale do 2 lat myślę, że możemy się spodziewać. Mój znajomy liczy nawet na przyszły rok - osobiście nie podzielam jego optymizmu. Ale WWE odwiedzi w przyszłym roku Wiedeń tuż po WM 26 na tournee zatytułowanym "Wrestlemania Revenge Tour". Nie widzę przeszkód aby kupić bilet na stronie Eventim i zmobilizować się aby tam pojechać :)

beznazwyi.png

• 1 miesiąc temu...

W lutym będzie gala wrestlingu, ale nie WWE. Będzie to Total Blast Wrestling, w Radomiu. Jest to nowa organizacja.

EDIT: Strona organizacji: WWW.TOTALBLAST.PL

• 1 miesiąc temu...

Czekamy wszyscy na to galę a żeby ci odpowiedzieć to narazie niema żadnych

27 Lutego 2010r. ma odbyć się gala w Radomiu.Jest to gala jedynie z zawodnikami Europejskimi która nosi nazwę TOTAL BLAST WRESTLING(TBW).

deathnotep.png

angle_02.gif

• 1 miesiąc temu...

Może i jest jakaś minimalna szansa.Ale bilety... będą kosztować dosyć dużo więc nie ma co się podniecać bo do polski (jakby było to WWE)pewnie przyjechali by sami amerykanie ;) a polska będzie siedzieć w domu i oglądać to w TV

WWE było już w Czechach , ale szkoda , że jeszcze do Polski nie zawitali mam nadzieje , że w najbliższym okresie mówie tu o tym roku , że gwiazdy WWE przylecą do Polski.

W Polsce może będzie ale raczej nie duża gala bo w Polsce nie ma gdzie zrobić taką dobrą galę.

Bzudra. W takim Spodku można by zrobić wystarczająco duże widowisko. To jest Polska, nie Ameryka i jeśli ktoś wierzy, że znalazłoby się kilkanaście tysięcy chętnych do obejrzenia, to jest w błędzie. Ważne, by WWE zwróciły się koszta podróży, a byłoby dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...