Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 15/10/2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

The Beautiful People (Velvet Sky & Lacey Von Erich & Madison Rayne) pokonały TNA Knouckaut Champion ODB & Amazing Kong & Tare

X-Division Title Match

Amazing Red© vs. Suicide - no contest

Gauntlet match

Hernandez pokonał The British Invasion

Christopher Daniels pokonał The Pope'a D'Angelo DiNero

Falls Count Anywhere match

Hamada pokonała Alissa'e Flash

Stretcher match

Bobby Lashley pokonał Rhino

Non-tilte Match

TNA World HeavyWeight Champion AJ Styles vs. Kurt Anlge - no contest
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• DonCarlos

1

• mata

1

• piter737

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impect miazga. Totalnie podkręcenie atmosfery przed BFG. Don West w tv jako manager Amazing Reda - coś wspaniałego było znów go słyszeć. Taz niestety przynajmniej wg mnie nie dorasta mu do pięt. Charakterystyczne sapanie, wyrażanie emocji tak naturalnie. Oby West pozostał przy Red'zie jak najdłużej. Walki X Division, aż dwie i w szybkim tempie. Działo się wiele oj działo jednak nic nie przebije main eventu! Angle z AJ'em czują między sobą 'chemię' , masa świetnych akcji, wynik dość zaskakujący ale mimo wszystko żaden z nich nie powinien przegrać przed BFG i tak się stało. Walka genialna, jedna z najlepszych jaką widziałem na impactach. W sumie dobrze się stało, że Kurt nie wykorzystał możliwości rewanżu, po BFG kroi się nam mega feud :)

TNA World HeavyWeight Champion AJ Styles vs. Kurt Anlge - no contest

Był remis w tej walce :)

Dop. Carlos - "No contest" czyli bez rozwiązania znaczy to samo co remis :P

Impekt wgniótł fotel.. Może kilka walk, a szczególnie pań zamulało.... Ale reszta Impektu zajebiaszcza... Don managerem Amazinga... To dobre rozwiązanie, bo West ma do tego rękę, a Red pasuje do niego... Walka Suicida i Amazinga, bardzo dobra... Trzymała poziom i była przedsmakiem Ulitmate X... Następna walka to samo... Bardzo podobne do siebie walki tylko inne zakończenia.. Dalej kobitki, które zrobiły niezły pojedynek, ale jakoś nie przyciągnął mojej uwagi... I w przedostatnim pojedynku Lashley pokonał Rhino... Walka trzymała swój poziom... Wynik do przewidzenia... Następnie walka Kurta i AJ'a... Dużo zwrotów akcji i było to coś, czego najczęściej brakuje w walkach... Nie wiem jak to powiedzieć, ale chodzi mi o współpracę dwóch wrestlerów... Dzięki temu zrobili niezły pojedynek.. Taka jak powiedział Mata, po BFG zobaczymy Stylesa i Anglea... No i akcja z Abyssem była bardzo dobra, lecz wciąż nie wiem o co chodziło z tą karetką.. Możliwe że coś przeoczyłem, ale pewnie Mata pomoże mi na GG.. :D

Usunąłem twój wpis i obiecuje że nigdy więcej nie popełnię tegoż oto błędu..

Wiurkowi chodzi o to, że napisał wyraz "pomoże" przez "rz", co mu wytknąłem po edycji. Na przyszłość to Wiuras nie usuwaj tego, co Ci ktoś dopisze do posta, tylko odpisz, również go edytując. :P - dop. Mast

Spoko, tylko wiesz przed przypadek usunałem... Ale dzięki że wskazałeś mi błąd.. Więcej go nie popełnię, bo więcej nie będę pisać na dzikusa..

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ten iMPACT! zamyka usta wszystkim krytykom TNA. Rzecz jasna to tylko moje zdanie, bo jeśli ktoś czegoś nie lubi to nic go nie przekona. Jeśli jednak na tygodniówce (specjalnej, ale wciąż tygodniówce) jesteśmy świadkami jednego z kandydatów do Match of The Year, to znaczy że dostaliśmy świetny produkt. Uważam walkę AJ'a z Kurtem jako jedną z najlepszych w tym roku, ale mam wątpliwości że ma ona szanse na wygranie takowego plebiscytu. Dlaczego spytacie? Przecież była kupa emocji, chemia, nearfalle, wybicia po finisherach. Zgoda, ale walka nie skończyła się pinfallem lub sumbission. Nie było to tzw. "decisive win". Walka zakończyła się bo upłynął limit czasu i mimo, że uważam to za sensowne zakończenie przy podbudowie do PPV czy ich przyszłego feudu, to jednak nie zakończyła się w równie spektakularny sposób w jaki była toczona. Mimo to, jestem wdzięczny TNA, za PPV Quality Match na tygodniówce, w dodatku był to mecz takiej jakości, że bił wiele Main Eventów z TNA PPV's na głowę. W sumie to zawsze gdy Angle i Styles są we dwoje w ringu można liczyć na świetny pojedynek, czego świadkami byliśmy już nie raz w przeszłości.

Druga najciekawsza walka gali to pojedynek Hamady z Alissą Flash. Uwielbiam oglądać walki kobiet, które robią takie spoty jak ta dwójka. Zakończenie miażdży! Mam nadzieję, że w przyszłości te dwie panie dostaną pojedynek na PPV. Swoją drogą jeśli już jesteśmy przy Knockouts, to śmiało mogę powiedzieć, że dopinguje TNA w planie stworzenia programu stricte kobiecego. Dywizja kobiet w TNA jest tak mocna i tak świetnie prowadzona, że jest to logiczny krok. Bez wątpienia wyjdzie to na dobre nie tylko paniom, ale i panom, którzy odzyskają czas antenowy "zabierany" teraz przez kobiety.

Inny świetny moment gali, to przebrany za Suicide'a Homicide. Dobry motyw z jego interwencją po walce Danielsa i następnie zaskakujący atak. No i Gringo Killa, którego tak rzadko oglądamy. Ciekawe czy ta akcja będzie prowadzić do feudu Homiego z Danielsem czy Suicidem, którego tożsamość podobno Homicide poznał.

Kto nie oglądał niech albo żałuje albo to szybko nadrobi :)

Właściwie ten Impact byłby genialny nawet jeśli oprócz Main Eventu leciałyby same proma. Starcie Angla ze Stylesem to jedna z najlepszych walk jaką widziałem, i na pewno najlepsza w tym roku. Na plus należy również początkowy brawl. Walki X-Dvision boskie jak zwykle, szczególne Suicide kontra Red. Oczywiście Don West jako menadżer Amazing Reda to bardzo dobre posunięcie. Oczywiście były zamulacze jak walka Bossa z Rhino, ale nawet dla zagorzałych TNA-haterów ten Impact powinien stanowić coś, co nawróci go na tę federacje.