Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #10

Temat pracy: Podobieństwa

Termin oddania: 17 październik (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać co najmniej dwóch wrestlerów, którzy są swoimi podobieństwami. Przy czym zabrania się robienia prac z bliźniakami/bliźniaczkami.

Prace wysyłamy do mnie na PW

1. iwj6z6.png

2. 10xblft.jpg

3. sbk5c8.png

4. kryczyncopy.jpg

Głosujemy jak w poprzednim SotW, czyli:

Wprowadzony został nowy system głosowania!

Tym razem będziemy glosować w nieco inny sposób. Dużo bardziej sprawiedliwy niż przedtem. Jak to ma wyglądać?

Będziemy wystawiać pracom oceny - w skali od 1 do 6.

Dzięki temu każda praca otrzyma od nas ocenę i autorzy innych prac będą wiedzieli co sądzimy o ich pracach.

Jest to także udogodnieniem dla tych, którzy nie mogą się zdecydować pomiędzy dwoma pracami - zawsze można dać takie same oceny.

Jak to ma wyglądać? Oto przykład:

[Praca 1] - twoja ocena
[Praca 2] - twoja ocena
[Praca 3] - twoja ocena
[Praca 4] - twoja ocena
[Praca 5] - twoja ocena
[Praca 6] - twoja ocena
[Praca 7] - twoja ocena

Na przykład

[Praca 1] - 6

[Praca 2] - 6

[Praca 3] - 6

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 6

[Praca 6] - 6

[Praca 7] - 6

Po zakończeniu głosowania wyliczamy średnią i ogłaszamy zwycięzce, myślę, że ten sposób głosowania rozwiąże wszelkie problemy "głosowań na znajomych"

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

2

• radetrko

1

• CezarMVP

1

• szymi94

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 - 3. - Może i zawodnicy podobni do siebie, ale w tej pracy tego nie widać. Inne cienie zawodników, nie podoba mi się.

2 - 4. - Fajna praca, ale nie ma w niej czegoś zachwycającego. Po prostu dobra praca :) P.S. - Po lewej stronie fajna reklama warki :P

3 - 6. - Zdecydowanie najlepsza praca tej kolejki. Nie mam pytań.

5 - 2. - Nic szczególnego, brak ramki, nie ma udowodnienia podobieństwa.

2nqz7s6.jpg

Praca nr 1-Nie zachwyca,jak każda w tym Signature of the Week,ale jest to najlepsza praca z całego konkursu.Widać autor pracy miał na nią pomysł,wykorzystał materiały w nawet dobry sposób,oraz dał pasujący napis.Za jasno w niektórych miejscach i dlatego ocena którą postawię to:

Ocena:4

Praca nr 2-Mdłe,bardzo mdłe kolory,oraz brzydkie napisy,wydaje mi się,że jest tam sporo rozmycia w niektórych miejscach,oraz postacie są złączeni jak bracia syjamscy.

Ocena:2

Praca nr 3-Jest bardzo podobna stylem do pracy nr 2 tak więc 3/4 błędów to te same co w tamtej pracy.Tu nie ma co się rozpisywać.Jednak w moim odczuciu wydaje mi się,że ta praca jest odrobinę lepsza od pracy nr 2

Ocena:3

Praca nr 4-Cieemność widzę!Ciemność widzę!Jednak praca przyjemna dla oka,zupełnie inna,oraz bardzo podobają mi się napisy,za co brawa dla autora.Z tej pracy wyrzuciłbym rameczkę która jest "Ni w d**ę ni w oko".Jednak ocena za tą pracę to:

Ocena:3

Praca nr 1 - szczerze powiedziawszy tylko w tej (i poniekąd w drugiej) odnajduję temat. Jeśli chodzi o stronę techniczną - też w porządku. 5

Praca nr 2 - wykonanie trochę leży... czcionka... 3

Praca nr 3 - nie wiem, nie mam zdania... jakaś za jaskrawa trochę dla mnie... 4

Praca nr 4 - b.podoba mi się wykonanie i klimat tej pracy. 5

Praca 1 - 3

Temat? W 100% wypełniony. Wykonanie? Solidne, choć szału nie ma. Ocena? 50% ;)

Praca 2 - 3

Napisy! :x

Praca 3 - 4

Ani grzeje, ani ziębi. Odpychające tło & ciekawe podobieństwo. Średnie napis & interesujące efekty. I jak tu wystawić rzetelną ocenę?! :P

Praca 4 - 5

Amazing! SotW :applause:

23c2684898.png

[Praca 1] - 4

[Praca 2] - 3

[Praca 3] - 4

[Praca 4] - 5

Praca 1 - 4 Pomysł fajny, jednak w wykonaniu czegoś zabrakło...

Praca 2 - 5 Podoba mi się wykonanie

Praca 3 - 4 Takie jakieś... Dziwne...

Praca 4 - 6! Zdecydowanie najlepsza praca! Zwłaszcza podoba mi się w niej takie ujednolicenie charakterów obu panów :t_up:

1-4+ Środek za jasny ..Ale pomysł był , napis ok.

2-2 Wszytko jakieś rozmyte , ręce Red'a nie powalają , napisy ssą.

3-4 Ta praca mi się podoba , jedyne czego mi brakuje to napis Edge skoro już Radosław Orton jest , oraz to białe przy Edge'u nie pasuje.

4-5 Jak dla mnie to za ciemne to wszytko , można było zrobić i cześć Edge i Christian'a na czarno by się ładnie zlewało.Bardzo ładny napis.

Praca 1 - 3 Hmm.. Jakoś do mnie nie trafia, Big Show wygląda strasznie dziwnie. Ten środek jakiś za jasny, ach..

Praca 2 - 3 Też trójka. To tło ssie :P I w ogóle trochę mało tego. Tylko napisy coś tam.. są fajne. :t_up:

Praca 3 - 4 Tu się musiałem namyśleć, szału nie ma, ale poziom jest lepszy od dwóch pozostałych prac. Podobieństwo jest.. niech będzie ta czwórka.

Praca 4 - 5 Piąteczka. Może nie jest zbyt dużo zrobione, ale ta praca tak mi się spodobała.. Czcionka jest ekstra! SotW!

Praca 1 : 3 - praca niezbyt imponująca, ale zachowała temat, więc jest ok :)

Praca 2: 3 - Tak jak wyżej, utrzymany temat, z wykonaniem nieco gorzej :)

Praca 3: 5: Najlepsza na tym SOTW. Bardzo ładnie wszystko przedstawione. Jako podobieństwo - świński heel, i Rated RKO więc pasuje :)

Praca 4: 4: Prostota, a efekt niezły. Czasem lepiej nie przekombinować,a wynik tez jest dobry :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 3 - pomimo że faktycznie podobieństwo , to jednak praca jakoś tak mi nie leży , brakuje tutaj czegoś istotnego.

[Praca 2] - 6 - Podobieństwo? Faktycznie może , ale co do samej sygnatury to dla mnie najładniej wyglądająca w tej edycji/

[Praca 3] - 5 - Rated RKO , tak myślałem że zobaczę tutaj tą dwójkę. Trochę tak za jasno ale mi się podoba.

[Praca 4] - 4 - Pomimo że podobieństwo i klimat kapitalne to jednak mało , pusto w tej pracy jakoś i dlatego tylko 4 ode mnie.

[Praca 1] - 4

[Praca 2] - 4

[Praca 3] - 4

[Praca 4] - 5

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.75

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.41

Praca 3 - Średnia Głosów: 4.41

Praca 4 - Średnia Głosów: 4.41

Ladies and gentlemen... zwycięzcy Sotw #10 z taką samą liczbą punktów, tomek68 i jego praca z Edge and Christian oraz The Orton i jego praca z Edgem i Randym Ortonem!

kryczyncopy.jpg

sbk5c8.png
jrthqr.jpg