Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Taka stypulacja mogłaby być między Bourne'm , a Chavo lub miedzy Morrison i Dolphem , Mizem , a Kofim. Z resztą bym wytrzymał bym taką walkę między prawie każdym ( 60% :P ) zawodnikiem z WWE , ale nie między nimi. Ile to można ich oglądać [?] Rozumiem 10 , 15 max. 20 minut walki pomiędzy nimi , ale nie 60 minut. Myślę , że Cena przegra i odejdzie na SD! . Niebieski brand będzie miał 3 babyface'ów , tym samym zwiększy się oglądalność.

W ten sposób Vince podniesie raitingi Smackdown , bo RAW już nie da się wbić na wyższy poziom.

79363325354627f1096144.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 7star

3

• Rey Edgerio

3

• slodka921

2

• GMS

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ale co to jest 60 min iron match??

Iron Man Match - W tej walce chodzi o zdobycie większej ilości pinfalli, submissionów, coun outów i dyskwalifikacji od przeciwnika. Zawsze ten mecz jest ograniczony czasowo, a po upływie czasu poznajemy zwycięzcę, który ma więcej zgromadzonych punktów (jedna wygrana to jeden punkt). Jeśli jest remis, mecz może być kontynuowany albo rozegrany w innym terminie. :P

Cena raczej wygra, bo Smackdown ma już wiele gwiazd. Poza tym jak Janek by odszedł to nie byłoby już wiele osób do Title showa. Może Jerichoshow się rozpadnie i Big Show znów będzie z Ceną feudował. Słyszałem też Ted będzie mieć z Ortonem feuda i wątpie, że o pas. Wydaje mi się, że może być powtórka z royal rumble 2009. Orton podczas walki przywoła Teda, a ten zamiast zaatakować Cene to uderzy Ortona. Jasiek wygra tak jak wtedy Edge i będzie feud Teda z Viperem.

Ja myślę,że Cena wygra.Na Raw był tyle czasu więc wątpię,że WWE to zmieni.Skoro w żadnym drafcie nie został przeniesiony to czemu mieliby to robić teraz? A mam takie pytanko co to jest ten Iron Man Match? :D

To że go nie przenosili w draftach jest jednym z powodów dla czego ja bym przeniósł Cene. Iron Man Match to pojedynek który polega na tym aby jak najwięcej raz spinować, spowodować poddanie się przeciwnika w przeciągu limitu czasowego. I który więcej razy spinuje albo spowoduje poddanie przeciwnika wygrywa :)

Aha dzięki;) W sumie ja bym nie przeniosła Cene. Jeśli by się tak zdarzyło,że Janek przegra to pozostaje pytanie gdzie go przeniosą?Wątpię,że przeniosą go do ECW.Z drugiej strony czemu nie Smack Down? Mógłby feudowac wtedy z Undertakerem albo Batistą o pas WHC.

albo Batistą o pas WHC

Oby nie... Byłoby to jedno wielkie drewno. O ile Cena jeszcze jest skoczny w miarę, to Batista w tym aspekcie wymięka. To by było coś w stylu Big Show vs Cena czyli jeden wielki zamulacz...

A tak poza tym, to ja bym wolał Cenę na RAW, bo SD! ma teraz świetny roster i nie mam zamiaru oglądać Ceny mierzącego się z Reyem, Takerem, Batistą, Kanem, Mattem czy innymi świetnymi zawodnikami...

Ja mam wielką nadzieję, że Cena wygra, bo nie chcę go na SD, bo tak jak wyżej kolega napisał SD to świetny brand i nie potrzebuje takiego baby face'a. A na ECW to ja go w ogóle nie widzę. A poza tym nie mam zamiaru oglądać całej tej 1 godzinnej walki, pewnie obejrzę ją tak: początek 10 minut i koniec 10 minut.

2wbtedi.png

Hmmm... jakoś słabo widzę ten Iron Man Match. Normalnie bym się ucieszył ale jakoś to mi abstrakcyjnie wygląda. Może jestem dziwny ale ich walki nie odpychają mnie jak większości osób które się tu wypowiedziały, ale może dlatego że trwały max 20 min. Teraz jak walka będzie trwała 60 min to obawiam się, że bez przewijania się nie obejdzie. Tego tygodniowego SD! jeszcze nie widziałem (zamierzam jutro z samego ranka) ale jak zobaczyłem, że Batek z Rey'em są w ME o pas WHC to nie ukrywam, że mnie to obrzydziło dzień, choć jako widz WWE nie powinno mnie to dziwić. Pewnie znów Batek dostał się z Rey'em do ME jakby z d*py, co znaczy, że po prostu od tak uznali sobie że to takie megagwiazdy, że w ME znaleźć się muszą. A miałem nadzieje na kontynuacje w miarę dobrego feudu Punka z Taker'em a tu d*pa. Z Rey'em i Batkiem nie liczę na udany feud/storyline co oznacza, że w przeciwieństwie do HiaC czy BP, kiedy podchodziłem do nich pozytywnie myśląc, to w tym wypadku podchodzę do Bragging Rights podchodzę bardzo negatywnie... :t_down:

beznazwyi.png

60-minute No DQ Iron Man Match for the WWE Championship

Randy Orton © vs. John Cena

Nie rozumiem Was, dlaczego tak narzekacie ;) przeanalizowałem to sobie w spokoju i stwierdzam, że to będzie bardzo ciekawy pojedynek, innowacyjny. Pomyślcie tylko:

- Żaden z członków Legacy nie będzie interweniował w walce, ponieważ delikatnie mówiąc: nie układa im się :D

- Na 90% zobaczymy krew (w końcu pojedynek będzie trwał godzinę i będzie No DQ, więc jak nie będzie krwi to... )

- Cena prawdopodobnie przegra. I wiecie co pomyślałem? W walce może interweniować ktoś z SD! (w końcu SD! vs RAW to motyw przewodni). Będzie starał się pomóc Cenie, ale ostatecznie nie uda mu się. Orton wygra z Ceną, ten odchodzi do SD! i mamy nowy Tag Team w niebieskim brandzie (Cena i ktoś kto chciał mu pomóc). Możliwe, że dostają pasy UTTC... ale to tylko moje spekulacje. W moim mniemaniu, zapowiada się bardzo ciekawy mecz :).

7 vs. 7 Team Match

Team Raw vs. Team Smackdown

Nie wiem czego spodziewać się po tej walce... mam tylko nadzieję, że zwycięży Team SD!. Zawsze lubiłem ten roster :D.

Fatal Four Way World HeavyWeight Championship

The Undertaker© vs. Cm Punk vs. Batista vs. Rey Mysterio

To będzie bardzo ciekawy pojedynek. Myślę (a właściwie chciałbym), że będzie wyglądało mniej więcej tak: The Undertaker bije się z Punkiem, a gdzieś obok Rey nawala się z Batistą. Punk, ledwo żywy zaczyna okładać Takera krzesłem czy innym "czymś" tak, że ten "niemoże" :D. Tymczasem obok, Rey pobił Batistę, rzuca się na Punka, robi na nim mnóstwo akrobacji, rzut na liny, 619, pin, 1... 2... 3... i juppi!! Rey Mysterio nowym mistrzem wagi ciężkiej =))

Raw Champion vs. SmackDown Champion

United States Champion The Miz vs. Intercontinental Champion John Morrison

Ten mecz zbytnio mnie ciekawi, pewnie dlatego, że nie przepadam za Mizem... chciałbym, żeby wygrał Morrison. I co więcej mogę powiedzieć? :)

Ostatnio wyczytałem że Michael Cole wypaplał, kto będzie zwycięzcą w walce o pas mistrzowski WWE. Podczas ostatniego RAW padły z jego ust następujące słowa: "Za tydzień John Cena zmierzy się w swojej ostatniej walce na RAW z Triple H'em". Ups...

Nie mogłem zedytować starego posta . Tak więc sorry...

2yyuscz.png

Ostatnio wyczytałem że Michael Cole wypaplał, kto będzie zwycięzcą w walce o pas mistrzowski WWE. Podczas ostatniego RAW padły z jego ust następujące słowa: "Za tydzień John Cena zmierzy się w swojej ostatniej walce na RAW z Triple H'em". Ups...

To jeszcze niczego nie oznacza. Mógł to tak sobie powiedzieć, żeby na gali fani mieli niespodziankę. Ile to razy wrestlerzy będący na wygranej pozycji, ostro obrywali od pierwszych lepszych jobberów?? Ja i tak stawiam na wygraną Ortona ;)

Będzie ciekawie. Walko o pas WWE raczej Cena, bo gdzie pójdzie na SD no to bez przesady dopiero Batista poszedł. A do ECW raczej nie, więc wygra. Do tego RAW nie puści Johna gdzieś indziej.

WHC może być interesująca :D , Batista, Rey, Punk no i Undertaker. Jestem tej walki ciekaw. :thinking:

TT match ciekawe składy. Dużo ludzi, zobaczymy czy pomysł wypali.

Morrison z Miz'em takiej walki jeszcze nie było, zobaczymy co pokażą.

W Iron Man Matchu stawiam na Ortona, myślę, że Cena odejdzie na SD ale jeszcze nie wiem jak to wytrzymam, będzie ciężko, 60 min to za dużo dla nich ale może pokażą coś ciekawego. Fatal Four Way o WHC według mnie będzie najciekawszą walką na Bragging Rights. Smackdown vs. Raw to może być ciekawa walka, gdyż jest tam tak dużo zawodnikow, że nawet nie wszyscy się dobrze spiszą to już będzie ciekawie.The Miz i Morrison według mnie stworzą ciekawy pojedynek pełen zwrotów akcji. I to będzie na tyle.

Wolfe.png

Moim zdaniem John Cena przegra i odejdzie z RAW do Smackdown i będzie walczył z The Rockiem. Cięzko by było wztrzymać walkę 30 minutowął a mowa 60 minutowął. Bardzo bym się cieszył gdy John Cena bz pryegrał. Myślę ze w walce Fatal Four Way wygra Batista dlatego bo powraca po swojej kontuzji. I to wszystko.

t9woev.png