Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE Hell in a Cell 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zawodnicy do wyboru :

The Undertaker

John Morrison

Big Show

Chris Jericho

Randy Orton

Drew McIntrye

Kofi Kingston

DX (Michaels & Triple H)

Ktoś inny (uzasadnij postem)

Głosowanie potrwa do 20.00 14.10.2009r.
2nqz7s6.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Exer

3

• urbaniak88

2

• Anonymus

2

• Dragon1674325949

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na Kofiego. Przez całą walke był skupiony na tym co robi i robił to dobrze. Ratował troche poziom walki. I na koniec wygrał i jak tak dalej pójdzie to rok z tym pasem wytrzyma. Oprócz tego myślałem nad Morrisonem i McIntrym ale jednak Kofi jakoś bardziej podczas tej gali przypadł do gustu.

Undertaker za powrót na właściwe mu miejsce, po przekręcie na poprzednim PPV teraz nie pozostawił złudzeń Punkowi.

Dziwne pytanie, bo odpowiedź jest jasna. Zgrzeszycie gdy nie dacie swojego głosu na Grabarza. Świetny powrót i zdobycie pasu.

45a87b74002711d44a059247.jpeg

Exer, nie dawaj samych wygranych do głosowania. Głos na Legacy za ciekawy występ, przekonali mnie do siebie.

• Reputacja:   1

Tak jak pietreQ oddaje głos na Legacy. Chłopaki zajebiście sie rozwijają. I nawet do Cody'ego powoli zaczynam sie przekonywać (co nie zmienia faktu że Ted'owi może buty wiązać :P) Podczas oglądania gali zacząłem im nawet markować ^^

91794957345e1dece60d6b.jpg

a aj oddalem glos na morissona to teraz jeden z najlepszych wrestlerow;)

dlaczego? ma dobra technike podobna do rey mysterio tylko ze on jset wyzszy i ma przewage pokonal juz takich jak big show,kane itp co zdarza sie nie licznym ;)

pokonal juz takich jak big show,kane itp co zdarza sie nie licznym

Czy mi sie wydaje czy Ty jestes markiem ? :D

...z dwojga złego wybieram Takera... nieźle przetyrał Punka i zdobył WHC Title :)

PS:

Głos na Legacy
Tak jak pietreQ oddaje głos na Legacy

...Legacy = Rhodes & DiBiase = 2 wrestlerów =/= (nie równa się) 1 wrestler <---- takie proste równanie mające pokazać, że Wasze głosy (moim zdaniem) nie pasują do ankiety :roll::lol

Exer, nie dawaj samych wygranych do głosowania. Głos na Legacy za ciekawy występ, przekonali mnie do siebie.

Właśnie po to jest opcja "ktoś inny". Najczęściej ludzie głosują na wygranych, rzadko jest tak że ktoś głosuje na kogoś innego :)

2nqz7s6.jpg

Legacy = Rhodes & DiBiase = 2 wrestlerów =/= (nie równa się) 1 wrestler <---- takie proste równanie mające pokazać, że Wasze głosy (moim zdaniem) nie pasują do ankiety :roll::lol

To wytłumacz mi co w ankiecie robi DX ?

91794957345e1dece60d6b.jpg

To wytłumacz mi co w ankiecie robi DX ?

to pytanie zadaj już autorowi ankiety, a nie mnie :thinking:;)

Ponieważ, gdy walczą Tag'i, można wybrać dwóch zawodników naraz. Nie wiem czemu tak jest, ja wzorowałem się na temacie z wrestlerem PPV - DonCarlos'a, a tam właśnie było DX ;)

2nqz7s6.jpg

• Styl:  Jasny

Randolf Orton najlepszy wrestler na ppv , świetna walka , aktorstwo , mimika twarzy :D

• 2 tygodnie później...

Undertaker- nie dał szans CM Punkowi po ostatnim ppv i teraz on ma pas wagi cieżkiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...