Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

KSW XII

The Heartbreak Kid

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ty się tak nie podśmiewaj bo to jest mój "mistrz", "mentor", "nauczyciel",

Nikt się nie podśmiewa, ale wyślij mi na PW, lub napisz w temacie (jeśli wiesz) dlaczego akurat takie pseudo? Przecież można tyle wymyślić, a on wziął Kocia"k"o.

Nie podważam jego talentu itd., ale po prostu nie wiem jak piterowi, mi chodzi o pseudo. Wyjaśnij mi to, proszę :)

Pudzian zabije Najmana? Nie, tylko wyśle do szpitala...

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

7

• The Heartbreak Kid

4

• piter737

3

• urbaniak88

2

Top użytkownicy w tym temacie

2eaqa75.jpg

Najman says:

Byłem zdumiony, że Pudzianowski się zdecydował bo ma bardzo wiele do stracenia. Pudzianowski chyba nie zdaje sobie z tego sprawy jak organizm jest w stanie się zmęczyć w ringu. Mógł spróbować na początku czegoś lekkiego, może jeszcze wszystko przemyśleć. Ja mam tu dla niego paletki do badmintona, żeby mógł spróbować czegoś innego.

Pudzian says:

Śmiało mogę stwierdzić, że przepracowałem te dziewięć tygodni uczciwie. Treningi sześć razy w tygodniu, po trzy, a nawet cztery dziennie. Na początku były trzy zajęcia dziennie plus siłownia, lecz później siłownię odstawiłem.
Jeśli Najman będzie chciał iść na wymianę to życzę mu powodzenia . Ja nie jestem jakiś wolny wół, który stanie i pozwoli sobie oklepać buzię. Nie po to mama dawała mi jeść, żeby te ręce nie kopały. Czy potrafią kopać…? Uwierz, że potrafią!

W tej chwili ważę sto dwadzieścia siedem kilogramów i nie jestem tym samym Pudzianem sprzed kilku tygodni. Jestem dużo szybszy i zwinniejszy.

Nigdy nie lekceważę żadnego przeciwnika. Czy to w Strongmanach, czy w innych dziedzinach. Nawet najsłabszego rywala się nie lekceważy. Mogę go prywatnie nie lubić, ale wychodząc na plac boju mam respekt i szacunek do każdego. Pudzian nie lekceważy nikogo… nawet Najmana.

Najman says:

Jestem absolutnie przekonany, że rzuci się na mnie jak szalony od razu po pierwszym gongu. Ja muszę tylko przetrwać ten pierwszy szturm

Widziałem trening Pudzianowskiego. Ten gość w ogóle nie ma kondycji. Jeśli nie skończy mnie w minutę, zostanie bezlitośnie obity

Pudzian" dostanie cztery razy więcej pieniędzy, ale też cztery razy więcej ciosów w łeb

Wiem, że nie jestem faworytem, ale nie przeszkadza mi to. Nawet lepiej się walczy nie będąc faworytem

Pudzian says:

Jak nadarzy się okazja, to porzucam nim trochę w ringu. To będzie jak zderzenie malucha z lokomotywą
Jeżeli Najman myśli, że stanę w ringu i pozwolę sobie oklepać, to się rozczaruje

...czyli Pudzian już jutro zabije Najmana w 1 rundzie! :twisted:

sygna z Mariuszem w wykonaniu Urbeera :t_up:

KSW oglądam rzadko, ale medialny szum przed walką Najmana z Pudzianem zaciekawił też mnie. Pudzian jest absolutnym faworytem, Najman nigdy nie był szczególnie utalentowany, a teraz to już nawet nie bokser a raczej celebryta i pozer. Szykuje się potężny squash, walka piękna raczej nie będzie z braku doświadczenia obu w tej formule, ale na pewno będzie ciekawie. Ostatnio oglądałem jeden z treningów bokserskich Mariusza i rzeczywiście może mieć problem z kondycją, ale wątpię żeby Najman również biegał w ringu jak młoda gazela. Tu ten filmik dla zainteresowanych, najlepiej opisuje go jedno z ostatnich zdań: "Jest dynamit, nie?:D"

• Reputacja:   1

Już jutro gala :D Bedzie to moja pierwsza gala MMA live. Owocny rok w moim wykonaniu w czerwcu RAW teraz KSW :thumb: . Postaram sie porobic jakies fotki. Może tym razem mi aparat nie zdechnie =)) Jedzie ktoś jeszcze od nas z forum?

91794957345e1dece60d6b.jpg

Wg mnie będzie jedna wielka kiszka, Pudzian rusza się jak mucha w smole, ale i tak na spokojnie powali Najmana. Trochę nie godzą się słowa Pudziana z czynami na treningu, choćby te z linku od Eddieigo, pada szybko z wyczerpania i czasem nie reaguje na komendy trenera^^

2-3 minuty więcej nie powinno to potrwać, inaczej może wyjść dość śmiechowa walka. Ogólnie zapowiada się wielkie show i mam nadzieję, że takie dostanę.

Najman jest dobry ale w gębie więc sami wiecie kto jutro wygra :waving:

Wystarczy spojrzeć na wagę tych "zawodników" żeby przewidzieć kto wygra. To +30 kilo u Pudziana w pojedynku dwóch nie reprezentujących żadnego poziomu zawodników da mu możliwość powalenia rywala, który znając życie będzie tapował po byle Armbarze czy Rear Naked Choke'u. Z drugiej strony jeśli Najmanowi wyjdzie parę ciosów to Pudzian będzie w niebezpieczeństwie, bo mimo wszystko mocniejsze ciosy ma zapewne nasz "najlepsiejszy" bokser. W każdym razie jeśli się nie skończy po dwóch minutach to będzie niestrawna kicha, a tak tylko mięso z drugiego rzutu na hali w Tesco.

90s i zwycięstwo Pudziana. Więcej to nie potrwa, nie może!

jeszcze 2:10...

To +30 kilo u Pudziana w pojedynku dwóch nie reprezentujących żadnego poziomu zawodników da mu możliwość powalenia rywala, który znając życie będzie tapował po byle Armbarze czy Rear Naked Choke'u.

Śmiem twierdzić, że Pudzian w przeciągu kilku miesięcy nie nauczył się nawet poprawnie zakładać Armbar (Bo do wykonanie Rear Naked Choke to nic trudnego). Dziwi mnie zreszta, ze wszyscy piszą cały czas o tym jakoby Najman był bez szans. Owszem w walce stawiam na Mariusza i to jemu kibicuje, ale pamiętajcie, że Pudzian nigdy w życiu nie stoczył zawodowej walki. Co do filmiku z treningu Pudziana. Pomijając fakt że strong man jest wolny i bez kondycji (o wstrzymywaniu powietrza przy wyprowadzaniu ciosów, nie wspomnę), to jego ciosy wcale nie wydają się być mega-silne (nie mówie, że są słabe, ale sam trenuje boks i widziałem na treningach mniejszych facetów bijących z podobną siłą), a jego gardę rozbija kilkudziesięcioletni facet. Na szczęście dla Mariusza w MMA jest jeszcze parter gdzie większe szanse ma pudzian, aczkolwiek nie ze względu na jakieś nieziemski umiejętności, bo te są pewnie podobne u obu panów, ale właśnie ze względu na 30 kg różnicy.

Najbardziej interesuje mnie jednak walka Saidov vs. Nobrega. Oczywiście w tym pojednyku kibicuje "polakowi" (ciekawe dlaczego nasi najlepsi zawodnicy walczący w największej polskiej Federacji MMA nie są rdzennymi Polakami, przeciez jesteśmy "bitnym" narodem :P ), ale jeśli miałbym stawiać pieniądze, to tylko na Nobregę. Po tym co pokazał na KSW 11, jest on zdecydowanym faworytem i dziwię się, że nie walczy w jakiejś lepszej organizacji.

Z Extrafights nikogo nie kojarzę więc nie będe się rozpisywał.

Natomiast co do turnieju ciężkich, to moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest Bedorf i zdziwię się jeśli nie wygra. Szkoda, że turniej ma ograniczenia wagowe, bo z chęcią zobaczył bym po raz kolejny w akcji Rafała Dąbrowskiego (w Gdyni na "Beast of the East" pokonał Valentijna Overeema), bo facet ma niesamowicie twardą szczękę i gdyby byl kilka lat młodszy, to mógłby namieszać w światowej dywizji Heavyweight.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Widzę że wielkim optymistą byłeś :P Aż tyle dałeś Najmanowi? :8

Co do walki - wielka lipa... Najman udowodnił że jest tak samo słabym fighterem jak i bokserem. Pudzian udowodnił że technika jest gówno warta w porównaniu do zwierzęcej siły. Mariusz udowodnił że po zakończeniu kariery może dorabiać jako drwal ścinając drzewa swymi low kickami... Poza tym jeszcze Marcin pokazał że pomimo niewyparzonego ryja jest człowiekiem względnie honorowym, pogratulował wygranej przeciwnikowi nie tłumaczył się złym kolorem maty, czy też zbyt wysokim poziomem gwiazd na trybunach. Obydwaj udowodnili że walka Adamek vs. Gołota była niesamowicie pasjonująca i warta tytułu "Walki stulecia". :)

Każdego z Nich czekają jeszcze po trzy pojedynki w formule MMA. Nie wiem czy znajdzie sie idiota który będzie chciał walczyć z Pudzianem. Jedno jest pewne - nie może być to emeryt Nastula, ani ktoś kto nie miał styczności z MMA. Dajcie mu prawdziwego zawodnika o dobrych warunkach i zobaczymy ile jest warty Dominator. A Najman? Dajcie mu jakiegoś Słowaka w ciąży lub kolejnego dziadka by podbił sobie wynik i szykujcie Go do rewanżu z Pudzianem... Bo to raczej nieuniknione :)

Reszta walk - ciężko powiedzieć, podczas nich sporo gadałem i piłem... Wiem tylko że plotki o genialności Kociaka zderzyły się z profesianolizmem i sprytem Anglika który dyktował warunki walki i nie dał Polakowi szans. Poza tym świetnie zaprezentowali się Oliva(trochę podobny do Umagi) oraz ten Łotysz z zajebistym zarostem :P

Jak dla mnie ( pierwszy raz oglądałem MMA ) KSW zrobiło niezłe wrażenie. W turnieju o pas z dobrej strony pokazał się David Oliva, Karol Bedorf ( szkoda, że go nie widzieliśmy w półfinale ) i ten zarośnięty Łotysz. Co do walki Pudzian vs. Najman wiedziałem, że tak będzie. Nie dawałem Marcinowi żadnych szans i myślałem, że to widowisko skończy się w minutę. Ale tak zdeterminowanego Dominatora dawno nie widziałem. Z jaką furią rzucił się na Najmana i te wypierdzieliste low kicki, tóre o mało nie urwały nogi Najmanowi. Pudzian w MMA to jest to. Kiedy się już nauczy chociaż troszeczkę techniki to w tej formule będzie wielki. Niech dadzą mu teraz przeciwnika, który ma już staż w MMA. A co do Marcina Najmana? Niech stoczy sobie jeszcze te trzy walki z jakimiś amatorami i wróci do boksu bo w MMA wielkiej kariery nie zrobi.

Reszta walk stały na wysokim poziomie. Szkoda, że wszyscy nasi zawodnicy przegrali chociaż prezentowali niezły poziom. Już się nie mogę doczekać KSW w maju.

DEAD MAN WALKING

Widzę że wielkim optymistą byłeś :P Aż tyle dałeś Najmanowi? :8

Wiesz, nie przypuszczałem, że tak szybko Pudzian dorwie Najmana, miał go gonić minutę, a potem oprawić :lol

Miało być wielkie show i takie było. Osobiście jestem usatysfakcjonowany. KSW powinien być solidnym treningiem dla Pudziana, a dobrze wiemy trening czyni mistrza. Wierzę naprawdę, że będą z niego ludzie. Co prawda podobnie jak w walce Adamka z Gołotą nie wiemy na co stać tego pierwszego w wadze ciężkiej tak samo jest z Pudzianem. Czas pokaże, siłę ma. Przede wszystkim trenować, trenować, trenować!

Mnie dziwi jeden fakt, wręcz irytuje - jak można na jednej gali walczyć dwukrotnie... Przecież po każdej walce dochodzi do lekkich kontuzji i przez nie odbył się drugi półfinał, a w pierwszy Olivie zmienili przeciwnika. OK może tną koszty, ale nie w ten sposób do cholery...

Patrząc na Kociao, to po samym jego ciuszku czekałem, aż go Angol znokautuje, ładnie go poobijał i wygrał bezdyskusyjnie.

Ja mam takie pytanie na temat walki Pudziana.

Dlaczego on miał buty?

79363325354627f1096144.jpg

Można walczyć w butach, można bez. W butach na pewno się człowiek tak nie ślizga. Różnicy w walce to nie robi - kopie się piszczelami, a nie stopą.

Ja mam takie pytanie na temat walki Pudziana.

Dlaczego on miał buty?

- W MMA zawodnicy mogą walczyć w specjalnym obuwiu - rozwiewa wszelkie wątpliwości Artur Przybysz, rzecznik prasowy KSW.

Zawodnicy walczący w obuwiu mają jednak ograniczone możliwości jeśli chodzi o zadawanie kopnięć.

- Nie mogą zadawać kopnięć przeciwnikom leżącym na macie i uderzać podeszwą - wyjaśnia Przybysz.

Jak tylko znajde kabel od aparatu to wrzuce foty z gali.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Ogólnie skrócę sie w komentarzu do ME, czyl;i Pudzian, Najman :roll: Czekałem 3 miechy na te walke. 3 okragłe miechy i dostałem 44 sek. Nie żałuje ... Dla tych jedynych ... 44 sek warto było :) Przed walką miałem 3 wizje:

1... El Testosteron i Mariusz będą krążyć w okół siebie.

2. Mariusz stoi w miejscu, a Najman chodzi w okół niego i przymierza się do uderzenia. Walkę wygrywa statyczny jak słońce Pudzian, po nokaucie na sobie Najmana

3. Mariusz zgniata czaszkę rywala bicepsem

4. Pudzianowski mnie zaskoczy

Nie było żadnych szans, aby Najman to wygrał ... Pudzian wpie*****ł sie w niego, jak czołg w malucha :P 30 sek. punktu 3 i Mariusz włącza w menu skill hitman. Coś sie jednak musiało pochrzanić w robo-głowie Pudziana, bo raczej jego agresor przełączył sie na "Tryb Totalnego Rozp****olu" :lol Tak jak Karton napisał, Mariusz pokazał, że wcale nie liczy sie technika. Jak się ma taką pizdę w łapie to i 4 lata treningu Najmana g***o dadzą ... Pudzianowi to trzeba było jakiegoś słonia do walki załatwić. Nie spodziewałem sie jednak, że załatwi go low kick`ami :shock: Kopał go jak piłke z "woleja" :lol Najman latał, aż miło było popatrzeć. Szczerze mówiąc, jak Mariusz tak wystartował to, aż się wystraszyłem! Myślałem, że on nie potrafi chodzić, a tu proszę ... zapierniczał jak nigeryjski sprinter na stówce ... Teraz czekam tylko na prawdziwe wyzwanie dla Pudziana w prawdziwej formule MMA ... Krzysztofa ... "Cmok" ... Ibisza!

btw. muzyczka Pudziana, to "OGIEŃ K***A!" :lol