Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jim Duggan, Bragging Rights, Tara, Ashley Massaro...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

duggan_2009_02_03.jpg

:arrow:W rozmowie z SLAM! Wrestling, "Hacksaw" Jim Duggan omówił swój ostatni występ w zeszłym miesiącu na Raw. Kto oglądał wówczas poniedziałkową galę, z pewnością dobrze pamięta moment, w którym rozbrzmiał theme Breta Harta, lecz zamiast legendarnego zawodnika, na rampie pojawił się Duggan. "Nie mogę zaprzeczyc, że miałem kilka zastrzeżeń co do tego pomysłu." Mówi Duggan. "Zostałem wówczas wyjątkowo wygwizdany. Przyjaźnię się z Bretem już od dobrych kilku lat... Na hali wybuchł wtedy ogromny pop, oczywiście trwał on aż do czasu, kiedy fani uświadomili sobie, kto naprawdę ma się przed nimi pojawic. Sam nie wiem do końca dlaczego, ale w Kanadzie jest wyjątkowo ogromne zainteresowanie WWE. Powrót do domu zajął mi aż 13 godzin. Mogłem wtedy śmiało zażartowac, że to własnie fani z Kanady byli głównym powodem mojej długiej podróży. Po tym, jak pojawiłem się na gali trzymając w ręku amerykańską flagę, dzisiaj muszę szczerze przyznac, że jestem pod wrażeniem tego, jak wielką wagę Kanadyjczycy przywiązują do swojego kraju."

:arrow:Na gali PPV WWE Bragging Rights odbędzie się seria walk pomiędzy zawodnikami Raw i SmackDown, w wyniku czego wyłoniony zostanie dominujący brand tej federacji. Planuje się także wprowadzenie możliwości głosowania fanów (podobnie jak na Cyber Sunday, zamiast której jest to PPV), dzięki czemu publicznośc znów będzie miała dośc spory wpływ na dalsze losy programu. Logo gali, która odbędzie się 25 października na hali Mellon Arena w Pittsburghu, ma byc przedstawiane w dwóch kolorach - czerwonym i niebieskim, oczywiście w celu podkreślenia tematyki nadchodzącego show.

:arrow:Na jednej z poniedziałkowych gal Raw, jakie mają się odbyc w październiku, pojawi się Sherri Shepherd - oczywiście w roli Guest Hosta. Sherri jest komikiem oraz aktorką, dobrze znaną z amerykańskiego talk show "The View".

tara265.jpg

:arrow:Lisa Marie Varon (aka "Tara") ma wielką nadzieję stoczyc swoją pierwszą walkę w MMA jeszcze przed końcem 2009 roku. Lisa czuje się już w pełni gotowa, by wejśc do klatki MMA. "Myśle, że jestem już w stanie wystąpic przed publicznością MMA. To znaczy, jeśli ktoś powiedziałby, że już jutro mam stoczyc mój pierwszy mecz, beż żadnego oporu zgodziłabym się na to." Varon opowiadała także o tym, że czuje się obrażana przez trenerów MMA - jak łatwo zgadnąc - ich szyderczymi uwagami na temat jej kariery w wrestlingu. Ludzie z MMA uważają, że nia dałaby sobie rady w tym rodzaju sportu, gdyż jej jedyne doświadczenie w tym zakresie to występy w "udawanych zapasach". "Czuję się otoczona. To nie jest udawany wrestling. Jest to swego rodzaju zniewaga dla mojej profesji. Wszyscy doskonale wiedzą, że w wrestlingu można doznac takich samych urazów jak w MMA. Wrestling, mimo że jest doskonałą rozrywką, jest także i sportem. Jesli ktoś chce byc jego częścią, musi byc przez cały czas w wyśmienitej formie." Varon mówi, że chciałaby być "kobiecą wersją Brocka Lesnara". Chce byc osobą, która jest w stanie dominowac w MMA nawet po spędzeniu tylu lat w wrestlingu. "Wiem, że każdy profesjonalny wrestler powinien odczuwac spore piętno po zadebiutowaniu w tego typu sportach walki, ale pewne jest, że nie zamierzam iść tam tylko ze względu na konkurencję. Jestem tu, by w pełni uświadomic wszystkim, na co naprawdę mnie stac i zaprezentowac prawdziwą dominację podczas walki. Nie mogłabym odbyc żadnego pojedynku będąc zaledwie w połowie do tego przygotowaną - muszę byc w stu procentach pewna, że jestem już w stanie pokazac wszystkim, ile w rzeczywistości potrafię. Wiem, że będę reprezentowac takie osoby jak Brock Lesnar czy Bobby Lashley - są oni przecież w podobnej do mnie sytuacji. Wydaje mi się, że mam trochę wspólnego z Brockiem. Podobnie jak ja, dysponuje on ogromną siłą, co dobrze potrafi wykorzystac podczas akcji." Biorąc pod uwagę, że Lisa ma już na karku 38 lat i fakt, iż późno rozpoczęła swoją przygodę ze sportem, jej wiek stał się jednym z ulubionych tematów wielu krytyków. "Ludzie mówią, że mam już 38 lat. W takich sytuacjach mówię im zazwyczaj, że się mylą - przecież mam już 38 i pół! Wiek ten nie stanowi dla mnie żadnej przeszkody. Obecnie osiągnęłam najlepszą formę w całym moim życiu. Naprawdę wierzę w siebie. W wyniku tylu lat szkolenia osiągnęłam świetną masę mięśniową - w końcu od zawsze byłam sportowcem. Można mnie porównywac do dobrego wina - z wiekiem jestem coraz lepsza."

:arrow:Była Diva WWE, Ashley Massaro, napisała na swoim koncie Twitter, że już za niedługo ponownie pojawi się na okładce jednego z nadchodzących wydań doskonale znanego na całym świecie miesięcznika "Playboy". "Oficjalnie otrzymałam potwierdzenie mojej kolejnej rozbieranej sesji dla "Playboy'a" i już teraz mogę obiecac, że magazyn ze mną w roli głównej ukaże się szybciej niż wam się tylko wydaje! Nareszcie! Mam nadzieję, że nie będzie mi tam zbyt zimno!" Massaro po raz ostatni pojawiła się na okładce miesięcznika dla panów w kwietniu 2007 roku. Od czasu jej zwolnienia z WWE w lipcu 2008 roku, ani razu nie miała okazji pokazac się oczom publiki.

cena06.jpg

:arrow:Nowy mistrz WWE - John Cena, wziął niedawno udział w rozmowie z SLAM! Wrestling. Mówił on na temat podpisania kontraktu przez kilku byłych zawodników Ring of Honor ze swoją federacją, o swoim szóstym z kolei tytule mistrza świata oraz o kilku innych sprawach związanych z WWE. Na pytanie, jakie są za kulisowe opinie na temat pozyskania Bryana Danielsona i Nigela McGuinnessa, Cena odpowiedział: "Cóż, jeśli ktoś jeszcze pamięta nasz ostatni pojedynek na Velocity [pomiędzy Ceną a Danielsonem], to ma zdecydowanie lepszą pamięc ode mnie. Zawsze jesteśmy gotowi do przyjęcia jakiegokolwiek świeżego talentu. Myślę, że Bryan będzie wspaniałym nabytkiem dla programu, jak i również dla naszego rozwoju młodych gwiazd." Cena skomentował także potrzebę WWE do zatrudniania nowych zawodników - temat, który wiele gwiazd WWE (w tym ostatnio Chris Jericho) dośc często poruszało w wywiadach. "Dobrą wiadomością jest to, że organizacja nie popiera tylko i wyłącznie jednej osoby. WWE daje szanse wielu wrestlerom, aby następnie sprawdzic, którzy z nich pracują najlepiej. Takie osoby jak Miz, Morrison, Sheamus, Cody Rhodes, Ted DiBiase czy Kofi Kingston... Jest tak wielu ludzi, którzy wykorzystali swoją szansę - nareszcie! Już lepiej, kiedy kilka zawodników dostaje małe poparcie, aniżeli jedna osoba miałaby uzyskac jedno, ale wielkie."

:arrow:Ostatni iMPACT wyniósł rating 1.0. Natomiast WWE Superstars wyciągnął 0.8.

:arrow:Pomimo, że Lilian Garcia opuściła World Wrestling Entertainment, nadal nie zamierza zrezygnowac z występów publicznych. Teraz, kiedy Lilian nie jest już pochłonięta pracą w WWE, może wreszcie zrealizowac swoje plany związane z karierą muzyczną - prawdopodobnie nastąpi reaktywacja jej zespołu. W każdym razie, fani nadal będą mieli okazję do zobaczenia swojej ulubionej gwiazdy w roli spikera ringowego - Lilian pojawiac się będzie na innych galach wrestlingowych w północno-wschodniej części kraju w ciągu najbliższych kilku miesięcy. Oczywiście fani mogą również utrzymywać z nią kontakty na Twitterze. Jako ciekawostkę mogę także podac, że w tym tygodniu Lilian Garcia planuje wyjśc za mąż za swojego długoletniego narzeczonego - Chrisa. Miesiąc miodowy prawdopodobnie spędzą w Meksyku.

5e7c98edf7a0a16ca8053b47d33c2419.jpg

:arrow:Jednej z zawodniczek rozwojówki WWE, Serenie Deeb, znów postanowiono zmienic imię ringowe - tym razem będzie występowac pod pseudonimem Mia Mancini. Od czasu jej debiutu w FCW, była gwiazda SHIMMER walczyła jako Serena Mancini. Występuje ona pod gimmickiem, który podkreśla jej włoskie pochodzenie etniczne - oprócz pseudonimu, na ring wchodzi przy akompaniamencie włoskiej wejściówki, bardzo przypominającej wejściówkę byłego zespołu WCW - Tag Mamalukes. Jak Serena Deeb radzi sobie obecnie w FCW, możecie sprawdzic sami, na zamieszczonym poniżej filmiku:

:arrow:Aktualna karta na galę Hell in a Cell:

* WWE US Title Match: Kofi Kingston © vs. The Miz vs. Jack Swagger

* WWE IC Title Match: John Morrison © vs. Dolph Ziggler

* WWE Divas Title Match: Mickie James © vs. Alicia Fox

* Unified Tag Team Title Match: Chris Jericho and The Big Show © vs. Batista and Rey Mysterio

* Hell in a Cell Match: DX vs. Legacy

* WWE Title Hell in a Cell Match: John Cena © vs. Randy Orton

* World Title Hell in a Cell Match: CM Punk © vs. The Undertaker

Ilośc i jakośc newsów spowodowana niestety brakiem czasu...

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Gotix

1

• Mystical1674325918

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Warto wspomnieć, że Sherri Shepperd już wystąpiła w WWE. Nie było to dawno. Tuż po drafcie. Stała narożniku MVP, kiedy ten prowadził feuda z Dolphem Zigglerem.

Jakość newsów ? Jakość jest dobra, więc nie narzekajmy. Masz dobre newsy, nie pisz, że są jakieś złe .. :)

666094.jpeg

666179.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
  • Dodaj nową pozycję...