Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 2/10/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Match

Batista pokonał Kane'a

2. Tag Team Match

The Miz & Dolph Ziggler pokonali John'a Morissona i Kofiego Kingstona

3. Lumberjill match

Michelle McCool pokonała Melinę

4. Tag Team Match

John Cena, DX i The Undertaker pokonali Ortona, Legacy i CM Punka

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Higuan

1

• badziewiarz

1

• Eddy1674325917

1

• Fenix1941674325946

1

wsapaniała Gala świętująca Dekadę... Genialna Batista Bomb Na Kane'u, chociaż Batista dostawał niezły wycisk to i tak wiedziałem że wygra. Ciekawe co pokaże dziś na Hell of Cell w Teamie z Reyem w walce o pas :)

• Reputacja:   1

Ściągnąłem dla The Rock'a.

Ogólnie formę trzyma gość także do ringu mógł by wrócić w każdej chwili, ale jako host? ehh i znowu niknie na całe lata teraz jest w sumie ostatnia szansa żeby jeszcze coś pokazać i nie zasysać. Ogólnie dzieciaki słabo reagowały na Rock'a widać jak publika się zmieniła przez te lata nieobecności.

Co do reszty to miły akcent upamiętniający Eddiego.

Imprezka na backu pijany Cole jeszcze ujdzie, ale ten drut mcjebister czy inny czak rajder stojący przed grubym heńkiem to porażka. Oczywiście stali emerytowani bywalcy, którzy ze SD nie mają nic wspólnego też musieli dać popis sierżant spawacz i żelazny turban :t_down: Potem jakiś nowy lowelas vicky, która wróciła - już widzę banan na pyszczku dariusza, który dziś wieczorem pójdzie celebrować 10 rocznicę SD i powrotem vicky za razem pod kołderkę po 21.00.

Coś przegapiłem - fakt walki

Bumbista i diva kane obaj brak talentu kierujcie się już w stronę statusu emeryta, sygnetu i tabliczki pamiątkowej z HoF na ringu proponuję przebywać jak najrzadziej.

Nie oglądam SD! już parę tygodni i zdziwiłem się gdy usłyszałem, że powiedzieli Kofi Kingston from Ghana :shock: jak to? błąd justina? czy zmienili go na ganijczyka oficjalnie? Walka ssała mimo talentów morrisona i dolph'a w sumie walki na całym tym SD! jakieś genialny nie były.

Divy z dupy.

No i 8 wspaniałych 6 drewien 1 perspektywiczny CM Punk i najlepszy wrestler wszechczasów HBK ehhh liczyłem na piękny Sweet Chin Music na twarz śliniącego się paralityka w pelerynie, ale nie - kolejne zaniedbanie ze strony WWE walka taka z dupy - byle naJ***ć wszystkiego jak najwięcej i tyle czyli to co zwykle czym trzeba się ratować, żeby nie zJ***ć show.

Graty za 10 lat - ale ostatnie kilka to już nie to co na początku.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

A ja się pytam gdzie jest Stone Cold Steve Austin? Kiedy Punk powiedział że nie ma picia alkoholu kiedy on jest mistrzem już się cieszyłem że Austin powie WHAT? I będzie pozamiatane. Tak jak badzias ściągnąłem przede wszystkim galę dla The People's Champa The Rock'a. Speech genialny , no może nie genialny ale na pewno prywający. Chanty Rocky Rocky słabiutko kurde ludzie co z wami...ale i tak parę trademarkowych powiedzonek , Smackdown Hotel , Finally w sumie co ja będę wymieniał , wszyscy dobrze wiedzą co powiedział. Who in the Blue Hell is Dolph Ziggler :D.

Co do samych walk , walka pierwsza to akurat trochę inaczej patrzę niż badzias , okej swoje lata panowie mają ale walka była na prawdę ładna. Jak na ich gabaryty i hmm szybkość to prezentowało się dobrze. Później Morrison i Dolph dostali po dupie i pewnie Roberts też dostanie za to że powiedział from Ghana...będzie ciężko Justin.Divy ominąłem prócz tego że znowu wieszak wygrał kutwa jego mać. No i ME , kamera pokazała Michaelsa jak wchodził Taker , kurde myślałem sobie że będzie jakieś nawiązanie ale dupa tylko spojrzenia i przydałoby się kiss cam w tym momencie. A ja jak głupi ciągle wierzyłem że Austin się pojawi.

To i pora komentować wydarzenia na backu. Vintage Michael Cole komentował wszystko i wszędzie vintage , vintage , vintage. Zack Ryder miał bardzo ale to bardzo męską koszulkę muszę przyznać , pobił samego Chrisa Jericho i jego drugi return. Chyba Russo zajmuje się prócz bookingiem w TNA , robieniem plakatów w TNA to jeszcze szyje ubrania na zamówienia. Drew dostał wpiernicz od Trutha , śpiewamy Sexy Boy , chińczyki i oczywiście Jillian. Irańczyk i Amerykanin sobie się posprzeczali , aczkolwiek mina Slaughtera jak Sheik się zakrztusił była dobra :D no i ratunek Hurricane'a. No i oczywiście...Jericho i Show chwalący się że są od początku i wymiociny na Y2J dzięki Colowi , mina Jericho , bezbłędna!

beztytuusgb.png

Ogólnie moim zdaniem Smackdown wyszedł bardzo dobrze i szkoda tylko że brak Austina Hogana i innych gwiazd które występowały na SD. Aha i co to za nowy partner Vickie? Znowu jakiś wrestler? Damn tylko nie ona!

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Speech genialny , no może nie genialny ale na pewno prywający. Chanty Rocky Rocky słabiutko kurde ludzie co z wami...

A co się mają cieszyć z tego że jakiś aktorzyna zajął im dobre 6 minut Smecka? :P Powiedzmy sobie szczerze kim jest dla obecnej publiki WWE Rock? Jest nikim, dawnym mistrzem który grywa w reklamówkach kremów na pryszcze i hitach TV takich jak Król Żmija.... Ten aktorzyna wpada, choć nie to złe słowo - ten aktorzyna który raz na jakiś czas łaskawie nagra promo, ten aktorzyna który nawet nie pofatyguje sie by przyjechać na nagranie gali i wygłosić tam promo... IMO - Rock powinien się cieszyć że nie zebrał chantów "You suck", bo to by usłyszał ode mnie :)

pewnie Roberts też dostanie za to że powiedział from Ghana...

Hmm... Wątpie, zauważcie że Justin użył sformułowania "form Ghana, West Africa"... Gdyby było samo Ghana traktowałbym to jako błąd, ale gdy dokładnie określili położenie kraju... Amerykanie nie są zbyt bystrzy, wątpie by którykolwiek pracownik WWE wiedział od razu gdzie leży dokładnie Ghana. Dlatego wydaje mi sie że koniec z Kofim Jamajczykiem, teraz nadszedł czas Kofiego Ghanijczyka :)

Przecietny smack...Pierwsza walka , drewno + drewno niepobala mi sie wogole.2 walka byla dosc ciekawa , emocjonujaca lecz liczylem na wygrana Morissona i Kofiego.Divy tradycyjnie przewinalem.I ostatnia walka dla ktorej sciagnolem SD! mogla sie podobac szczegolnie koncowka , dobry wystep deadmena i stare dobre tombstone :D