Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czas na Stinga..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2u8e0ec.png

Czy to już czas na Stinga...

A więc tak jak w temacie tej dyskusji chcę porozmawiać z wami, o Stingu.. Mówi się głośno że już 18 Października Sting zakończy karierę.. Dla zielonych powiem że będzie to TNA PPV Bound For Glory... Kariera Stinga jest bardzo bogata.. Świetne występy w World Champiosnhip Wrestling... I wielu innych federacjach...Ale nie chciałem gadać o jego przeszłości, więc przejdźmy do teraźniejszości... Już wkrótce Bound For Glory... Najważniejsza gala w roku od TNA..I walka Aj Styles vs. Sting.. Title vs. Carrer...Wszyscy dobrze wiemy że Sting obecnie jest przyjacielem Stylesa i jego mentorem.. Dał mu wygrać pas i wyprowadził na dobrą drogę w TNA.. Ale czy title run AJ'a długo przetrwa.. Czy znowu straci pas tak szybko jak przed kilkoma laty.. Mam nadzieję że nie.. Sam przyznam się że nie lubię Aj'a jako face.. Chodź teraz jakoś zaczynam go powolutku lubić.. Może dlatego że to on prawdopodobnie zastąpi Skorpiona.. Wielkiego Mistrza.. Stinga...No i teraz, po tym krótkim wstępie chce przejść do meritum tego tematu... Czyli odejście Stinga na BFG... Jak myślicie czy jest to jakiś Storyline.. A może Sting odejdzie i powróci np. za pół roku.. Chce sobie po prostu zrobic odpoczynek.. A może to już totalny i bezpowrotny koniec Ikony tego sportu... Jak wiemy Sting jest obecnie w zajedobrej formie jak na 50 latka i czy dobrym rozwiązaniem by było jego odejście... Czy Aj będzie potrafił go godnie zastąpić... ? No właśnie ja jako wielki fan Stinga dziwnie się czuje z tym że on już wkrótce ma odejść.. I tak sobie myślę... Dość czesto.. To nie może być koniec.. W takiej chwili kiedy jeszcze może dużo zrobić dla TNA... Ale przejdźmy do kolejnych pytań... Czy nie uważacie że bez Stinga TNA stanie sie słabsze... Czy razem z jego odejściem TNA straci na wartości... Wszystko może być prawdą... Ale coś czuje że AJ będzie miał ten pas po BFG.. Ale kto z nim będzie feudował... ?? Kurt ma feud z Morganem.. A czy jest ktos kto by sie nadawał na Championa... Może Hernandez.. Ale nie on ma feud.. A nawet jeśli to feud face vs face byłby słaby... To może jednak Sting skopie dupsko Aj'a i Heel Turn.. Lecz nie za głupie rozwiązanie... Tyle miesięcy pracy nad Face Turnem i tu nagle powrót do osoby z przed przeszłości... To wszystko..

Może dość chaotycznie, ale da sie przeczytać.. I liczę na odpowiedzi, bo jest na co odpowiadać...

Mam nadzieję

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wiurek

3

• Wrestling Fan

1

• piter737

1

• Spike0

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Sting to bez wątpienia legenda wrestlingu. Moim zdaniem na BFG, Sting zakończy karierę ponieważ ma już swoje lata i moim zdaniem woli być zapamiętany jako legenda wrestlingu niż jako starzec który już nic nie osiągnie. Wątpię żeby to był storeline, Sting już od dawnam mówił że chce odejść i teraz najprawdopodobniej to się spełni.

A może Sting odejdzie i powróci np. za pół roku..

Wątpię żeby powrócił na dobre z powrotem do jakiejś dużej federacji(WWE,TNA),możliwe że kiedyś wystąpi w jakiś eventach ale kto wie wrestling nie jest do przewidzenia biorąc na przykład ostatnie wydarzenia w WWE(The Rock powraca).

Co do AJ czy on by mógł zastąpić Stinga?? Moim zdaniem nie, AJ i STING to dwa inne światy praktycznie nic nie mają ze sobą wspólnego. A dochodząc do następnej sprawy dotyczącej feudu AJ po zakończeniu kariery Stinga, pierwsza jaka mi do głowy to WM24 na której WWE bardzo mądrze rozwiązało całe wydarzenie i mieliśmy bardzo dobry feud na podstawie tamtych wydarzeń może TNA zrobi tak samo lub podobnie kto wie na pewno emocje będą duże ale jak by pomyśleć może jednak Sting nie odejdzie bo moim zdaniem może być taka sytuacja że AJ po prostu nie będzie chciał odejścia z TNA i po prostu jakimś sposobem przegra na BFG ale ja nie jestem jasnowidzem musimy poczekać do 18'tego i wtedy już wszystko będzie jasne.Pozdro :t_up:

#SmartFanZone

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak pewnie każdy z nas zauważył - wiele mówiło się o końcu kariery Stinga, jednak oficjalnie informacji tej nie potwierdził nikt. Ostatnie informacje, dotyczące obecnego statusu Stinga w TNA donoszą, że Skoprion prawdopodobnie przedłuży po raz kolejny kontrakt, tym razem o pół roku.

Fed Dixie Carter chce zorganizować specjalny farewell tour w 2010. Oprócz tego poważnie zainteresowane jest zwerbowaniem Rica Flaira.

To jeszcze nie koniec ?

Wszystko wskazuje na to, że jeszcze trochę pooglądamy Icona w akcji. Powinien sobie odpuścić, czy też cieszycie się z tego info ?

Ja bardzo się cieszę z tego powodu... I mam wielką nadzieję że te info jest w 100% prawdziwe... Skorpion obecnie jest w znakomitej formie jak na 50 latka.. Mam nadzieję że podczas tej walki to AJ Styles przejdzie Heel Turna, bo w nim o wiele lepiej mu szło...A Sting znowu będzie tym najlepszym z TNA.. Ale jakie będą dalsze pomysły na niego.. Może feud z Aj.. Bo jak nie to to co innego.. ?? Dzięki IIl za te info na pewno wiele pomogło...

Jestem troche zniesmaczony faktem,że Icon,choć go lubię to po raz kolejny ma zamiar i chce przedłużyć kontrakt z TNA.Przecież na BfG mamy mecz pomiędzy AJ'em,a Stingiem,który stawia w tym pojedynku swoją karierę na szalę.Media i całe środowisko fanów TNA polemizuje na temat tej walki,gdy jakby Sting po raz kolejny próbuje się wycofać z bądż co bądź chyba wcześniejszych ustaleń z panią Carter.Teraz sam nie wiem jak ten pojedynek będzie wyglądał na BfG,jeśli Sting nie będzie kończył kariery.Natomiast jeśli w tym ME AJ przegra ze Stingiem i straci tytuł,będę zniesmaczony tym faktem niezmiernie.Storyline pod tą walkę wyglądał pięknie.Sting jest mentorem Styles'a,daje jakby mu szansę,później obaj spotykają się na No Surrender gdzie Sting de facto odpuszcza tak naprawdę końcówkę no i wszystko miało się wyjaśnić na najważniejszej gali roku w TNA : BfG ' 09.Miało być tak pięknie tymczasem jednak Sting ma zamiar przedłużyć kontrakt po raz kolejny.Moje pytanie teraz jest jedno , po co to wszystko było,szumne zapowiedzi,że Icon zakończy karierę itd.Mam nadzieję,że Sting jednak zakończy karierę na najbliższym PPV wbrew pogłoskom i podanym informacjom wyżej.Tak naprawdę Sting musi wiedzieć kiedy ze sceny zejść,a teraz jest najlepszy czas na to.Wiek już nie ten,choć forma jest niezła,jednak to nie to co kiedyś.Nawiąże tu jeszcze do postu Wiurka :

Mam nadzieję że podczas tej walki to AJ Styles przejdzie Heel Turna, bo w nim o wiele lepiej mu szło

Nie wiem czy widziałeś gale PPV czy impakty z AJ'em jako heelem,jednak powinnieneś wiedzieć ,że AJ jako heel po prostu był żeby nie powiedzieć poniżany,to po prostu zmuszany do grania takiego nie bójmy się tego słowa głupka.Zawsze gdzieś uciekał,bał się czegoś itp.Co ważniejsze nigdy też nie wykorzystywał swoich pełnych umiejętności w ringu.Jeśli teraz znów przejdzie heel turn to będzie to jedna z gorszych decyzji TNA ,bo AJ to urodzony face.Nie wyobrażam sobie AJ'a w stroju kurczaka itp. :t_down: Każdy ma swoje gusta i możesz lubić Styles'a jako heela,jednak nie wydaje mi się to teraz szczególnie dobrym rozwiązaniem.

Oczywiście są dwa warianty, Sting wygrywa, albo Sting przegrywa. Ale co potem?

Jeśli Sting wygra to zapewne ktoś z dwójki walczących w ME BfG przejdzie heel turn, jeśli to AJ to ok, jeśli nie dadzą mu najch***jowszego gimmicku jaki widział mainstreamowy wrestling. Jeśli zrobi to Sting, to wtedy byłbym dość zniesmaczony, cała ta szopka z przekazaniem pałeczki, przyjaciółmi, oddawaniem pasa AJowi, namawianie go do pozostania w federacji. To wszystko poszłoby w niepamięć. W tej chwili ja Stinga jako heela nie widzę. To może TT AJ i Sting lub jakaś większa stajnia i duży feud z World Elite/MEM? Bez sensu... We dwóch nie rozbiją stajni, a tej chwili nie ma jakiegoś kandydata do dołączenia do nich. Więc może Sting przegrywa? Wtedy opcji jest równie dużo. Najprawdopodobniejsze to to, że Sting grzecznie odchodzi na emeryturkę i ogląda kolejne Impakty w kapciach z herbatką przed zbyt wielką plazmą w domowym zaciszu. To, że Sting podpisał kontrakt, może oznaczać, że nie będzie chciał odejść tak grzecznie. Czyli hell turn? Nie, to już przerabialiśmy... Więc może GM, lub menadżer jakiegoś zawodnika/TT/stajni?

Pytań wiele, wszystko rozstrzygnie się za tydzień i oby to była piękna walka, dzięki której na długo zapamięta Icona.

Widać nie oglądasz uważnie Impektu.. Sting raczej na 90% zostanie.. Nie po to robili byt szopkę z tym żeby Kurt nawiał go do zostania... A jako heela nie widzę nikogo z nich.. Może Kurt walnie face turna.. ? AJ będzie chciał przypiąć Stinga, lecz wbiega Angle i przerywa pin.. Od razu Dq i Sting jest zmuszony do zostania... Albo AJ odda pas Stingowi.. Bo będzie mi głupi jeśli zakończy karierę tak dobrego zawodnika.Wariantów jest wiele, ale tak jak mówiłem Sting zostanie na 90%.. A z resztą zobaczymy wszystko w neidzielę.. Ja wejde tylko [obrać galę.. Dopiero jak obejrze lookne ggi reszte forum..

Jak ktoś z poprzedników wspomniał sporo się słyszało o tym że Sting chce już uciekać na "emeryturę" :) jednak nadal jest w TNA mimo tych plot. AJ vs Sting z pewnością walka godna BFG i sam jestem ciekaw jak się rozstrzygnie bo w tej chwili robienie heel turn na którymkolwiek z zawodników byłoby idotyzmem. Wątpię że AJ odda pas albo nagle Angle wybiegnie skądś i przerwie mecz. Bardziej wierzę w to że walka rozstrzygnie się jak należy a Sting sprawdzi czy jeszcze ma tą"iskrę" w sobie bo o to mu chodzi przecież :) i po to jest ta walka. Nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie że Sting jeszcze zagości w TNA przez jakiś czas ;) . Wszystko przed nami bo BFG już niedługo :t_up:

GORE ! GORE ! GORE !

Bryan_Danielson_Violent_by_SwitchbladeArtwo6a1.jpg

• 2 miesiące temu...

Sting kończy w październiku karierę :( ?? O nie !!!! To mój ulubiony zawodnik z TNA to od niego zaczęła się moja przygoda z wrestlingiem. Mam nadzieję, że to tylko plotki bo jak nie to napiszę do TNA ! :P. Ale nie na poważnie to ciężko się będzie pogodzić jak Sting zakończy karierę. Wolałbym, żeby chociaż jeszcze z 5 lat powalczył :( . A co do zastąpienia to nikt nie zastąpi Stinga !! Nawet Aj Styles nie będzie taki dobry i nie będzie mógł Jemu dorównać :shock:;):| . No ale cóż każdego wrestlera kariera się zakończy, ale szkoda chociaż będę patrzył na to optymistycznie i trzymał za tym, że Sting jeszcze zostanie na pare lat :):(:):(