Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #8

Temat pracy: Przeciwieństwa

Termin oddania: 3 październik (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać dwóch wrestlerów, którzy są według ciebie swoimi przeciwieństwami..

Prace wysyłamy do mnie na PW

_____________________________________________________________________________________

1. sotw8.png

2. tnasig.jpg

3. 407470.jpeg

4. 2uo2qeb.jpg

5. soetw8.png

5. donr6h.png

Głosujemy jak w poprzednim SotW, czyli:

Wprowadzony został nowy system głosowania!

Tym razem będziemy glosować w nieco inny sposób. Dużo bardziej sprawiedliwy niż przedtem. Jak to ma wyglądać?

Będziemy wystawiać pracom oceny - w skali od 1 do 6.

Dzięki temu każda praca otrzyma od nas ocenę i autorzy innych prac będą wiedzieli co sądzimy o ich pracach.

Jest to także udogodnieniem dla tych, którzy nie mogą się zdecydować pomiędzy dwoma pracami - zawsze można dać takie same oceny.

Jak to ma wyglądać? Oto przykład:

[Praca 1] - twoja ocena
[Praca 2] - twoja ocena
[Praca 3] - twoja ocena
[Praca 4] - twoja ocena
[Praca 5] - twoja ocena
[Praca 6] - twoja ocena

Na przykład

[Praca 1] - 6

[Praca 2] - 6

[Praca 3] - 6

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 6

[Praca 6] - 6

Po zakończeniu głosowania wyliczamy średnią i ogłaszamy zwycięzce, myślę, że ten sposób głosowania rozwiąże wszelkie problemy "głosowań na znajomych"

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

2

• The_Icon

1

• Danielsson56

1

• C.Charisma

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 - 5 - Dobra praca. Wszystko zgrane, fajnie wyglądają nowe kolory oczu Randy'iego i Ceny :D

2 - 3 - Nic specjalnego... Po prostu, zwykła praca :P

3 - 1 - Same wklejone postacie Kane i Takera... Nie wiele wniesione do pracy... A poza tym Kane i Taker to przeciwieństwa aż na taką skalę?

4 - 3 - Jedyne co fajne w tej pracy, to... Efekt kropelek wody... Nie podoba mi się...

5 - 2 - Cieniutko... Do kitu ta praca...

6 - 3 - Fajny pomysł, gorzej z wykończeniem... A ten napis "Vince"?...

2nqz7s6.jpg

[Praca 1] - 3 nie za bardzo podoba mi się ów praca tło jest takie za blade, ale na 3 spokojnie zasługuję.

[Praca 2] - 1 zdecydowanie najgorsza praca z całego Sotw, tzn pomysł był dobry, ale wykonanie tragiczne.

[Praca 3] - 3 widziałem kiedyś pracę tego typu. Praca zdecydowanie za ciemna, i Kane'a mało widać.

[Praca 4] - 3 trochę fajnie, trochę głupio, górna część pracy jest fajna, ale te plamki na dole już nie są takie cool.

[Praca 5] - 4 mało roboty, a efekt całkiem niezły, powiem, że jest to najlepsza praca z całego SOTW.

[Praca 6] - 4 fajny vert czy tam avatar, świetny pomysł, ale napis psuje całą pracę, autor źle dobrał kolory, przynajmniej ja tak uważam.

cchristiancagesigvol2ny1.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 4 - Musiałem sie przyjrzeć chwilę by dostrzec twarz uśmiechniętego Jana niezbędnego , cóż praca nieco gorsza od numeru 5.

[Praca 2] - 3 - Angle wygląda jak z jakiej reklamy Simplusa

[Praca 3] - 6 - Praca przekozacka , nie wiem czy przeciwieństwa ale i tak mi się bardzo ale to bardzo podoba. Kane wklejony tak w tle robi piorunujące wrażenie.

[Praca 4] - 2 - Pomimo ze nawet nawet praca jest wykonana to jakoś mi do gustu nie przypadła.

[Praca 5] - 5 - Pomimo że zapewne wiem kogo ta praca to przyznam że bardzo ładnie zrobiona. Nie lubię Jaśka w żadnej formie ale tutaj wyszedł dobrze no i przede wszystkim pasuje do tematu.

[Praca 6] - 1 - Pomimo że świetny pomysł , to wykonanie niestety słabsze.

Praca 1 - 6 Strasznie mi się podoba. Te podkręcone oczka, fajne efekty obok i ta twarzyczka Jasia wygląda nieziemsko!! Po prostu mega rozwalająca, rozbrajająca, itp. :P

Praca 2 - 3 W sumie dobre wykonanie, ogólnie sygna może się podobać, mamy przeciwieństwa, ale napis kompletnie nie pasuje do tematu, co mnie wkurza. :P

Praca 3 - 3 Też nie widzę tu zbytniego wypełnienia tematu. Kane i 'Taker to nie są imo przeciwieństwa. Poza tym zauważyłem BRM po dopiero jakimś czasie.

Praca 4 - 4 Fajnie, fajnie. Krople wody, błyskawice, ramka, ogólnie very good. Temat wypełniony w 100%, napis też poprawny. :)

Praca 5 - 5 Świetne wykonanie, tyle mam do powiedzenia.

Praca 6 - 3 Połączenie Shane'a i Vince'a na pewno nie zrobione przez autora, więc niezbyt się on przy pracy narobił. Jedynie te 'płomienie' i niezbyt udany napis.

[Praca 1] - 5... Praca z pomysłem i dobrym wykonaniem.. Jasiu wyszedł wręcz super fajnie..

[Praca 2] - 3... Praca mi się nie podoba.. Nic ciekawego w niej nie zostało zrobione... Napis ohyda...

[Praca 3] - 3... Praca nie na temat, lecz wykonanie bardzo ładne. Szkoda że Kane tak mało widoczny..

[Praca 4] - 4... Praca z dobrym napisem.. Wszystko gra, lecz coś mnie od niej odrzuca...

[Praca 5] - 5... Praca nie jest zła i niej jest znakomita...

[Praca 6] - 1... Napis skopany..Tło skopane.. Wykonanie ogólne skopane.

Praca nr 1 - świetna robota, bardzo przejrzysta, dobre i złe oczy. Najlepsza w tym tygodniu :)6

Praca nr 2 - pomysł nawet fajny, postaci dobrze dobrane, ale sama praca nie jest rewelacyjna. 4

Praca nr 3 - także uważam, że nie jest to wypełnienie tematu + praca zdecydowanie za ciemna, chociaż z klimatem. 3

Praca nr 4 - coś mi się nie podoba, gdy widzę tą pracę, ale nie mam pojęcia co... Niemniej wykonanie niezłe. 3

Praca nr 5 - bardzo dobra, chociaż nie tak dobra jak 1ka. 5

Praca nr 6 - jedynym plusem jest pomysł... wykonanie jednak kiepskie. 2

[Praca 1] - 3 : Nie do końca mi się podoba ta sygnatura. Jakaś tak... dziwna. Do tego odwrócony Cena nie wygląda jak Cena... Ale brawo za chęci :)

[Praca 2] - 3: Chciałoby się dać 3,5, ale jeśli się nie da to chociaż tyle. Jak dla mnie brakuje tu współgrania.

[Praca 3] - 4: Estetyka na tak, wykonanie na tak, pomysł na wielkie nie. Za to też odjąłem 2 pkt. Za słabo wstawiony jest tam Kane, słabo go widać.

[Praca 4] - 2: Średniawo. Nawet bardzo. Mi się nie podoba praca, ale za to ładnie został wprowadzony motyw David vs. Goliat:)

[Praca 5] - 4: Nic wielkiego, ale wygląda bardzo pozytywnie. No jest trochę mankamentów, stad też ta ocena :)

[Praca 6] - 4: Znów chciałoby się dać połówkę, czyli 4,5, cóż, nie ma, więc jest 4. Troszkę zbyt jaskrawe kolory, ale ładnie uchwycony temat :)

Praca 1 - 5

Pomysł + wykonanie. 5! :)

Praca 2 - 3

Beznadziejny napis... Średnie wykonanie... Nic specjalnego - klasyczny średniak...

Praca 3 - 1

Kane i Undertaker przeciwnościami?!

Praca 4 - 3

Kolejny średniak. Najciekawszym elementem jest napis. :P

Praca 5 - 5

Rewelacyjnie wykonana praca. :applause: SotW!

Praca 6 - 1

Tragiczne! 1 to ewidentnie za wysoka ocena...

23c2684898.png

[Praca 1] - 4, nie zachwyciła, ale jest profesjonalna

[Praca 2] - 3 jak powiedział kolega nade mną zwykły średniak

[Praca 3] - 1 nie trzyma się tematu, co ją na starcie dyskwalifikuje, poza tym za cholerę nie mogę tam znaleźć Kane

[Praca 4] - 3 również typowy średniak, ni więcej, ni mniej

[Praca 5] - 4 najlepsza,ale szału nie ma, minus za Terminatora, poza tym czy to, że się nienawidzą czyni ich przeciwieństwami?

[Praca 6] - 1 nie dlatego, że mi się nie podoba, tylko dlatego, że to zrzyna z okładki gry, a napis pasuje jak sos słodko-kwaśny do ruskich pierogów

Praca 1 - Średnia Głosów: 4.5

Praca 2 - Średnia Głosów: 2.8

Praca 3 - Średnia Głosów: 2.7

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.0

Praca 5 - Średnia Głosów: 4.3

Praca 6 - Średnia Głosów: 2.4

Ladies and gentlemen... zwycięzcy Sotw #8, C i jego praca "The Righteous One - The Evil One "!

sotw8.png
jrthqr.jpg